מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע האיסטוודי הזה?
זה מסקרן אותי, אני אולי אנסה."אתה חייב לקרוא את זה"
חחחחחח זה מצחיק בעבריתרצחבוט - פרק השבוע
אה בדיוק באתי לכאן להגיד שגם אני התחלתי. ראיתי 5 פרקים.האחיין שלי בנץ (כן, התחלתי)
ממליץ?וספרים - When the World Tips Over (אני כבר ב16%)
אוי תרגישי טובכמובן שאני צריכה להיות מצוננת(ועם בחילות והקאות) בדיוק בסופ"ש הזה.
מותר לדבר על מה שרוצים (והיום נחשב מבחינתי תחילת הסופש, אז עוד יותר)אפשר לדבר על היום?
אני מתכוון לבדוק על איזה ספרים ממליצים ואם זה יהיה משהו שקראתי או שמעניין אותי אולי לקרוא אז אני אצפה. זה מה שעשיתי שבוע שעבר.ואת "אתה חייב לקרוא את זה". תוכנית הומור במסווה של עידוד לקריאת ספרים.
אוי לא.כמובן שאני צריכה להיות מצוננת(ועם בחילות והקאות) בדיוק בסופ"ש הזה.
אני כמעט שםYou - פרק 504.
אוקי בדקתי עם מי היא מדברת השבוע וזאת Reneé Rapp. ואז בדקתי מי זאת וגיליתי שהיא זמרת שלא שמעתי עליה. אה ושחקנית ששיחקה את רג'ינה ג'ורג' בגרסה המוזיקלית של mean girls שלא ראיתי. בקיצור אני אדלג השבוע.יש לי גם את הפרק השבועי של Good Hang (הפודקאסט של איימי פולר).
אהבתי את התרגוםרצחבוט - פרק השבוע
פחותאפשר גם רובוצח
איזה מזל שאני קייםהאחיין שלי בנץ - ניק הזכיר לי שרציתי גם להכניס לרשימה
מאוחר מידי, אני זה שהזכרתי ללונה.אה בדיוק באתי לכאן להגיד שגם אני התחלתי. ראיתי 5 פרקים.
כן גם אני חשבתי על קומיוניטי. אם כי אני לא יודע אם הייתי חושב על זה גם אם מיקי לא הייתה מכניסה לי את הרעיון לראש. אבל בהחלט יש משהו בזה.אני גם רואה למה מיקי אמרה שיש בזה קצת קומיוניטי וקצת המקום הטוב.
When the World Tips Over
אני ממש נהנה מזה כשאני קורא. זה מזכיר בכמה דרכים את I'll give you the sun, והסיפור ממש טוב וכתוב באופן מעניין.ממליץ?
אני גם לא יודעת מי זו, רק שליאורה מאוד התרגשה מזה שהיא האורחת השבועית וביקשה שאזכיר לה מתי שהפודקאסט יוצא. אז היא יכולה להגיד לנו אם היה שווה או לא (לא שזה משנה לי, כי אני בכל מקרה אאזין)אוקי בדקתי עם מי היא מדברת השבוע וזאת Reneé Rapp. ואז בדקתי מי זאת וגיליתי שהיא זמרת שלא שמעתי עליה. אה ושחקנית ששיחקה את רג'ינה ג'ורג' בגרסה המוזיקלית של mean girls שלא ראיתי. בקיצור אני אדלג השבוע.
היה קטע בפרק הראשון או השני שניצן (הווירדית שהיא גם צליל מהמפקדת) אמרה/עשתה משהו שממש הזכיר לי את עאבד.כן גם אני חשבתי על קומיוניטי. אם כי אני לא יודע אם הייתי חושב על זה גם אם מיקי לא הייתה מכניסה לי את הרעיון לראש. אבל בהחלט יש משהו בזה.
בגלל האזכורים המשעשעים לגינהום בעיקר.לא חשבתי על הדמיון למקום הטוב (ולא זכרתי שמיקי ציינה גם את זה)
טוב תעדכן כשתכנס לזה יותר.אני ממש נהנה מזה כשאני קורא. זה מזכיר בכמה דרכים את I'll give you the sun, והסיפור ממש טוב וכתוב באופן מעניין.
הבעיה שלי היא שאני לא מספיק מפנה לעצמי זמן לקריאה ככה שאני מרגיש שעוד לא שקעתי בזה מספיק.
יש לי דברים לומר על הסדרה (אני אוהב את ניצן) ואני אפרט בפינה היומית שליהיה קטע בפרק הראשון או השני שניצן (הווירדית שהיא גם צליל מהמפקדת) אמרה/עשתה משהו שממש הזכיר לי את עאבד.
אני אעדכןטוב תעדכן כשתכנס לזה יותר.
כי הספר הקודם היה באמת יפיפה.
אבל כאילו זה לא יפה מצידי אבל נראה שגם פה הסיפור אהבה הגיי הוא לא הדבר הראשי, ואמנם ההספר ההוא היה יפה מספיק לחפות על זה אבל תאשר לי שגם בזה חח
אני גם היא מצחיקהיש לי דברים לומר על הסדרה (אני אוהב את ניצן) ואני אפרט בפינה היומית שלי![]()
[האחיין שלי בנץ]אה בדיוק באתי לכאן להגיד שגם אני התחלתי. ראיתי 5 פרקים.
יוטיוב.[האחיין שלי בנץ]
את צופה בזה ביוטיוב או בסטינג או אחר?
יש לך מושג למה בסטינג בחיפוש אני מוצאת רק את עונה 3?
אהה תודה.יוטיוב.
לפני כמה שנים כאן11 משכו את כל התכנים שלהם מהויאודי של החברות האחרות.
יש בסטינג את עונה 3 כי היא עכשיו משודרת וזה בקאץ'אפ של הערוץ.
האחיין שלי בנץ - ניק הזכיר לי שרציתי גם להכניס לרשימה
האחיין שלי בנץ (כן, התחלתי)
יו עשיתם אותי מה זה מאושרת!! אני למעשה עוד לא ממש התחלתי את עונה 3- כי אני מנסה להשלים שוב את עונות 1-2 כי התחלתי שוב כי התחלתי עונה 3 וגיליתי שאני לא זוכרת כמעט כלום.אה בדיוק באתי לכאן להגיד שגם אני התחלתי. ראיתי 5 פרקים.
זה באמת מצחיק. המורה מעצבן-מעיק כזה אבל יש רגעים מבריקים ממש.
אני גם רואה למה מיקי אמרה שיש בזה קצת קומיוניטי וקצת המקום הטוב.
האמת שזה הזכיר לי את קומיוניטי כי יש המון מטא בסדרה הזאת והמון מודעות עצמית, אני לא יודעת כמה כבר היה בפרקים שראיתם. וגם כי זה סוג של בית ספר וקומיוניטי זה גם עם מכללה ושיעורים.היה קטע בפרק הראשון או השני שניצן (הווירדית שהיא גם צליל מהמפקדת) אמרה/עשתה משהו שממש הזכיר לי את עאבד.
בדיוק!בגלל האזכורים המשעשעים לגינהום בעיקר.
תודהאוי תרגישי טוב![]()
שני בבוקראוי לא.
מתי את טסה?
יו עשיתם אותי מה זה מאושרת!!
לדעתי ממש שווה, אבל אני מאד אוהבת את רנה ראפאני גם לא יודעת מי זו, רק שליאורה מאוד התרגשה מזה שהיא האורחת השבועית וביקשה שאזכיר לה מתי שהפודקאסט יוצא. אז היא יכולה להגיד לנו אם היה שווה או לא (לא שזה משנה לי, כי אני בכל מקרה אאזין)
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.