Weekend's Watch לסופש של 28-30/11/2024 🥮

דורי 1981

Active member
שידור חי

פגישה עם רוני קובן (שבת,21:30 בכאן11). אורח: אבישי בן-חיים

המרדף (שני ורביעי, 21:30 בכאן 11)

מועדון הסטנד אפ (שלישי, 21:58 בכאן 11)

זהו זה (חמישי, 21:30 בכאן 11)

בקרוב אצלי- פרק 2 (שני, 21:30 בקשת 12)

מכבי ת"א- ברצלונה (חמישי, 21:05 בספורט 5)

מוקלט/סטרימינג/ VOD

הדיפלומטית – בפרק 2.4 (נטפליקס)

האיש שלי בפנים- בפרק 1 (נטפליקס)

didalf

Well-known member
זה האיחול הכי חשוב שאפשר לאחל לי אז תודה.

את הסרטים המוכרים שהיא הייתה בהם ויצאו לקולנוע ראיתי. זה את כל הנישתיים האלה שאף אחד לא שמע עליהם שאני צריכה להשלים.
זהו חשבתי שגם את כל אלה כבר השלמת:-D

אבל אז יש גיפים כאלה ואני מאוהבת:-D|מאוהב|

:-D:-D

הסדרה הזאת נמדדת מבחינתי בכמה שווה אוברי בכל עונה. ובעונה 3 היא הכי שווה:-D
זה נכון. בעונה הראשונה כיערו אותה.

זה לא הרושם שקיבלתי. זה מה שכתבת בהודעות ישנות (שהייתי מקפיצה לך אבל את שונאת שאני עושה את זה|שפם|)
ישנות ישנות? כאילו חיפשת בארכיון?
כי מה שכתבתי לך בווטספ זה בערך מה שכתבתי פה עכשיו, שלא אהבתי שהם התאהבו במוזרות שלהם.

למה דווקא הליונס והקאובויז תמיד משחקות בטנקסגיבינג? הייתי מבינה אם היתה קבוצה שנקראת הנייטיב אמריקאנס ואז זה היה סימבולי לחג שזה שלהם ושל הקאובויז.
יש צ'יפס:-P: (כאילו של אינדינאים למרות שאני קוראת את זה כצ'יפס🍟) [זאת הקבוצה החשובה היחידה].

אגב, הייתה פעם קבוצה של וושינגטון (די סי. לא סטייט) שנקראה רד סקין והלוגו שלהם היה צי'ף אינדיאני ואז כל תנועת הווק החליטה שזה גזעני ודרשו מה-NFL לשנות את השם והלוגו של הקבוצה (אפילו שכל פעם ששאלו אינדיאנים אם הם נעלבו מהשם הם אמרו שלא וחלקם אפילו אהבו את זה כי הם הרגישו שזה הביא להם כבוד ולמעשה הם התעצבנו שכפו על הקבוצה לשנות את השם)
אז איך קנזס סיטי צ'יפס עדיין תקין באמת?

דיברגנט חדש

Well-known member
זאת קומדיה נחמדה, מדובר על אלמן משועמם שבתו נותנת לו אתגר שייעשה משהו עם חייו והוא עונה למודעה בעיתון של עוזר לחוקרת פרטית ועליו להסתנן לבית אבות בכדי למצוא שרשרת שנגנבנה.

למעלה