מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע הריימסי הזה?

אז את ממשיכה ללכת לקולנוע גם כל השבוע הבא?!Honey Don't - בטוח.
מה הם דווקא יפיםהיום הסיהוקס שיחררו את המדי Rivalries שלהם וזה כזה מבאס. כל כך חיכיתי להם וציפיתי לקנות אותם אבל הם די מכוערים אז אני כנראה אוותר
![]()
לא כל השבוע, אבל עניתי על זה אתמול וזה היה היום האחרון של הכרטיסים שקניתי מראש.אז את ממשיכה ללכת לקולנוע גם כל השבוע הבא?![]()
אני לא אהבתי.מה הם דווקא יפים
יאיי!אבל ביום שלישי החברה שהייתה אמורה לבוא איתי מלכתחילה לסרט תבוא אליי אז זה שראיתי את הסרט בלעדיה לא כזה רלוונטי, כמובן שנלך שוב!
אני שמחה שהיא כן נהנתה בסוף. באמת מפתיע חחאגב, בימי שלישי יש 50% על כל הסרטים בקולנוע שליד הבית שלי, אז הרבה פעמים השותפה ואני מנצלות את זה והולכות לסרט. השבוע סיימתי לעבוד בשלישי ממש מוקדם והיה לי זמן לפני הכרטיס לילה שקניתי מראש, אז שאלתי אותה אם היא רוצה ללכת לראות סרט (היו כמה סרטים אחרים שרציתי לראות) ואז היא מסתכלת כזה על הרשימה של הסרטים שעומדים להתחיל כדי לבחור איזה מהם נראה ואז היא כזה ״היי, יש את האני דונט! זה לא הסרט של הבחורה שלך?״ ואני כזה ״אממ כן..״ והיא ״הוא יצא כבר?! חשבתי שהוא יוצא רק חודש הבא! מה, את לא רוצה לראות אותו??״ ואני כזה מצחקקת בחוסר נוחות ״הוא יצא כבר בחמישי וראיתי אותו כבר שלוש פעמים..״ (שיקרתי לגבי מספר הפעמים כי לא רציתי שהיא תחשוב שאני מטורפת יותר ממה שאני) והיא כזה ״מה?!?! הלכת בלעדיי?? רציתי לראות אותו איתך!!״ ואני כזה ״למה?
זה לא סרט בשבילך״ והיא התעקשה שהיא רוצה לראות אותו איתי אז אני כזה ״טוב זה לא כאילו שיש לי בעיה לראות אותו שוב יו קנואו, בואי נלך עכשיו!״ וקצת חששתי מהתגובה שלה. לא רק מסצינות הסקס אלא גם בגלל שקצת עושים מהכנסייה בדיחה ולא חשבתי שהיא תעריך את ההומור הזה. אבל האמת היא שהיא צחקה ברוב הקטעים, לא הנידה עפעף בסצינות הסקס הלסביות (רק ביקרה את זה שאוברי לא נראית טוב
) ולא היו לה תלונות על העלילה כמו כמה מטומטמים ששמעתי מדברים אחרי הקרנת הבכורה. מבחינתי זה ניצחון. הייתי ממש גאה בה! היא גם אמרה לי שהיא מבינה למה רציתי לראות את זה כמה פעמים!
![]()
מזעזעתהיא באה רק לאכול פופקורן עם חרדלא
התינוקת בכתה בקולנוע????? היא מביאה אותה לקולנוע? הייתה מרביצה לה!אבל באופן לא מפתיע היא עזבה אחרי 30 דקות כי התינוקת שלה לא הפסיקה לבכות והיא הייתה צריכה לחזור הביתה![]()
יופי דילן(לא שזה משנה בכלל, הרי ברור שאני אקנה את הג׳רזי הזאת)
הלכתי פעמיים באותו היום.אבל רגע... אמרתי שהיה לך כרטיס לילה ושהתתכוונת ללכת לסרט אחר. אז הלכת לאותו סרט פעמיים באותו יום או שהיא הצטרפה לכרטיס שכבר יש לך?
מה? אומייגאד לא! היא לא באה עם התינוקת לקולנוע וטפ. פשוט התינוקת לא הפסיקה לבכות בבית והיא הרגישה רע שהבעל שלה לא הצליח להרגיע אותה אז היא הלכה.התינוקת בכתה בקולנוע????? היא מביאה אותה לקולנוע? הייתה מרביצה לה!
טוב שהיא לא באה להפריע לאוברי![]()
תהיי בריאה אתהלכתי פעמיים באותו היום.
לפחות לא אותו סרט אני מקווהעשיתי את זה פעם אחת כשעבדתי בקולנוע בארץ ונכנסתי עם חברים לראות שלושה סרטים ברצף![]()
לשינה בקולנוע?למרות שפעם הסרטים היו ארוכים בלי סיבה. הפעם זה לא היה כזה נורא כי ראינו את הסרט הראשון ב-14:15, את השני ב-19:00 ואת השלישי ראיתי ב-22:30 אז היה מספיק הפסקה בינהם כדי שאלך הביתה. אוכל כמו שצריך, אתקלח ואבוא עם פיג׳מה לסרט האחרון מוכנה לשינה![]()
90 דקות זה באמת האורך הכי טוב!האני דונט! זה רק 90 דקות שזה האורך המושלם לסרט. כל הסרטי מארוול צריכים ללמוד לקצר את עצמם קצת כי שעתיים+ זה מוגזם, אבל בסדר כשהיה רק אחד של שעתיים זה לא היה כזה נורא.
אהה אוקי, נבהלתי.מה? אומייגאד לא! היא לא באה עם התינוקת לקולנוע וטפ. פשוט התינוקת לא הפסיקה לבכות בבית והיא הרגישה רע שהבעל שלה לא הצליח להרגיע אותה אז היא הלכה.
כל פעם שאת כותבת את שם הסרט הזה בעברית אני קוראת את זה Honey doughnutואז היא כזה ״היי, יש את האני דונט! זה לא הסרט של הבחורה שלך?״
היא שותפה שלך, את רוצה להגיד לי שהיא עדיין לא יודעת בדיוק את רמת הטירוף שלך?!״הוא יצא כבר בחמישי וראיתי אותו כבר שלוש פעמים..״ (שיקרתי לגבי מספר הפעמים כי לא רציתי שהיא תחשוב שאני מטורפת יותר ממה שאני)
פופקורן עם חרדל![]()
חחחח אולי את בעצם לא מעריכה אותה מספיק.ואז היא דפקה לי מבט של דילן דונט! ואני כזה ״just kidding” ואז היא כזה ״לא, דווקא חשבתי לעצמי שלא אכפת לי לראות אותו שוב…״
![]()
חח הסרט בינתיים יצא רק בארה״ב והוא מאוד נישתי ככה שההכנסות שלו די תואמות את מה שציפו מסרט אינדי.תהיי בריאה את
ראיתי שההכנסות של הסרט הזה למרבה הבאסה לא משהו וחשבתי ש90% מהן מגיעות ממך![]()
האמת שאני ממש לא זוכרת מה ראינו, רק שהם היו גרועים. אבל זה היה בחינם אז לא היה אכפת לי.לפחות לא אותו סרט אני מקווה![]()
חח לא אבל איך שהסרט מסתיים אני ישר מוכנה לשינהלשינה בקולנוע?
לא ראיתי שום סרט של 3 שעות שהיה שווה את זה.90 דקות זה באמת האורך הכי טוב!
חוץ מאנדגיים הוא 3 שעות ושווה כל דקה. אבל זה נדיר.
חח יאמיכל פעם שאת כותבת את שם הסרט הזה בעברית אני קוראת את זה Honey doughnut![]()
היא יודעת שאני מטורפת אבל היא גם חושבת שהרבה פעמים אני סתם מטרילה אותה (שזה לא לא נכון)היא שותפה שלך, את רוצה להגיד לי שהיא עדיין לא יודעת בדיוק את רמת הטירוף שלך?!![]()
אוקיי אין לזה שום קשר לאמריקה. אף אחד פה לא אוכל פופקורן עם חרדל חוץ ממנה. זה לא משהו שמוכרים פה ככה.אני חשבתי שהמצב באמריקה קצת משוגע אבל לא קלטתי עד כמה.
חחחח כמו שאני מכירה אותה, היא בטח סתם רוצה לראות את כריס אוונס בלבוש מינימלי שוב… (וכאילו, אני לא מאשימה אותה, כי יאמי!!)חחחח אולי את בעצם לא מעריכה אותה מספיק.
אה אז יופיחח הסרט בינתיים יצא רק בארה״ב והוא מאוד נישתי ככה שההכנסות שלו די תואמות את מה שציפו מסרט אינדי.
חח כשהלכתי עם השותפה היא שאלה אם אנחנו נהיה היחידות באולםהיא הופתעה שהיה מלא חח
האמת שבכל הפעמים שהלכתי היה די מלא.
אני לא חושבת שאי פעם ראיתי סרט בקולנוע יותר מפעם אחתלמעשה אני לא חושבת שראיתי שום סרט בקולנוע יותר מפעם אחת חוץ מזה והתחת הזקן שלי. אה ופעם אחת לפני מיליון שנה ראיתי את עימות חזיתי פעמיים.
חח לא אבל איך שהסרט מסתיים אני ישר מוכנה לשינה![]()
זה היהלא ראיתי שום סרט של 3 שעות שהיה שווה את זה.
צריך לעצור אותהאוקיי אין לזה שום קשר לאמריקה. אף אחד פה לא אוכל פופקורן עם חרדל חוץ ממנה. זה לא משהו שמוכרים פה ככה.
היא פשוט קונה פופקורן ולוקחת חרדל מהעמדה של הנקניקיות ומפזרת חרדל מעל הפופקורן.
טוב אז היא צודקתחחחח כמו שאני מכירה אותה, היא בטח סתם רוצה לראות את כריס אוונס בלבוש מינימלי שוב… (וכאילו, אני לא מאשימה אותה, כי יאמי!!)
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.