Weekend's Watch לסופש של 28-30/08/2025 🐮

Lhuna3

Well-known member
תוכניות:
דקסטר: תחייה - פרק 9
חתונה ממבט שני
המרדף

אולי משהו מאלו אבל בספק:
החברים והשכנים שלך -להמשיך (ראיתי פרק 1)
פיצוי יתר - אולי לנסות אם וכאשר אחדש את המנוי לאמאזון פריים, כנראה כשיהיה שם עוד משהו שארצה לראות.
ברוקלין 99 - ש"חים ביס קומדי.
פורני בנטפליקס.

ספר:
The Obelisk Gate, ספר 2 בטרילוגיה בשם The Broken Earth.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
להמשיך עונה 4 של Abbott Elementary

וגם משהו מאלו:
Upload עונה 4
Wednesday עונה 2 (חלק ראשון)
מותק בול באמצע עונה 2

פרקים שבועיים של:
Alien: Earth (ראיתי כבר)
Star Trek: Strange New Worlds (ראיתי כבר)
Peacemaker
Dexter: Resurrection
Foundation
Resident Alien
(מתחילה עונה 4 אבל אני כנראה אצבור פרקים)
Back to the Frontier (משהו חדש - אולי לנסות)
Too Much (קומדיה בנטפליקס, אולי אנסה)
The Summer Hikaru Died (ראיתי כבר)

אם יהיה זמן אז צפיה חוזרת בThunderbolts בדיסני+

וגם אולי הסרטים: His Three Daughters, הביג ליבובסקי, The Fall (סרט מ2006) ואת Changeland (סרט מ2019), The Guest, מופאסה, מואנה 2, A Nice Indian Boy, הדרקון הראשון שלי 2
ואולי הסדרות: The Franchise, Terminator Zero, KAOS, Arcane, Sweetpea, !Hysteria, Rivals, המשרד (אוסטרליה), הפינגווין, Say Nothing, Interior Chinatown, משחק הדיונון עונה 2, מאה שנים של בדידות, Bump, Earth Abides, Rogue Heroes, Prime Target, Secret Level (אמזון), Dream Productions (דיסני+), Dope Girls, Invisible Boys, Zero Day - אולי, A Thousand Blows , Win or Lose, הלוטוס הלבן, Your Friends & Neighbors, The Four Seasons, Étoile, The Eternaut, Adults, What It Feels Like for a Girl, Outrageous, Washington Black, !Digman, The Assassin,

בנוסף פודקסטים
הספר The Dangerous Kingdom of Love

LeAnnDylan

Well-known member
Parks and Rec - המשך צפיה בפרקים נבחרים.
Stick - פרק 10 - סיימתי
Smoke - פרק 9 - סיימתי.
Tiny Beautiful Things - פרק 8 - סיימתי|לב|
Mr. Robot - פרק 204.
And Just Like That - פרק 307.
Russian Doll - פרק 108.
Poker Face - פרק 108.
Dexter - פרק 9.
Loot - פרק 106.
The Hunting Wives - פרק 7.
The Clearing - פרק 6.
Chance - פרק 103.
Maid - פרק 3.
Upload - פרק 402.
Little Demon - פרק 2.

יש לי גם את הפרק השבועי של Good Hang (הפודקאסט של איימי פולר) - האמת שחשבתי שאחרי כל הציפייה לאוברי וזה שאיימי הביאה כבר את כל האחרים שיכולתי להתעניין בהם לפניי, יגרום לי לאבד ענין בפודקאסט שלה. אבל היא הביאה השבוע את זארנה גארג וזה היה בטופ 3 של הפרקים הכי טובים שלה! זארנה פשוט קורעת מצחוק ושתיהן יחד זה מעולה!! נקרעתי מצחוק לאורך כל הפרק! 10/10!

סרטים-
!Honey Don't - בטוח.
The Roses - בטוח
Relay - אולי.
Caught Stealing - אולי.
Eden - בטוח אראה, אבל אולי לא השבוע.

אין פוטבול השבוע:-(
שבוע הבא מתחילה העונה הרגילה. היום הסיהוקס שיחררו את המדי Rivalries שלהם וזה כזה מבאס. כל כך חיכיתי להם וציפיתי לקנות אותם אבל הם די מכוערים אז אני כנראה אוותר:-(

LeR@nch

Well-known member
פיסמייקר, מפגשים מהסוג האישי, דקסטר: התחייה, מבוימים.

didalf

Well-known member

LeAnnDyIan

Well-known member
אז את ממשיכה ללכת לקולנוע גם כל השבוע הבא?:-D
לא כל השבוע, אבל עניתי על זה אתמול וזה היה היום האחרון של הכרטיסים שקניתי מראש.
אבל ביום שלישי החברה שהייתה אמורה לבוא איתי מלכתחילה לסרט תבוא אליי אז זה שראיתי את הסרט בלעדיה לא כזה רלוונטי, כמובן שנלך שוב!
אגב, בימי שלישי יש 50% על כל הסרטים בקולנוע שליד הבית שלי, אז הרבה פעמים השותפה ואני מנצלות את זה והולכות לסרט. השבוע סיימתי לעבוד בשלישי ממש מוקדם והיה לי זמן לפני הכרטיס לילה שקניתי מראש, אז שאלתי אותה אם היא רוצה ללכת לראות סרט (היו כמה סרטים אחרים שרציתי לראות) ואז היא מסתכלת כזה על הרשימה של הסרטים שעומדים להתחיל כדי לבחור איזה מהם נראה ואז היא כזה ״היי, יש את האני דונט! זה לא הסרט של הבחורה שלך?״ ואני כזה ״אממ כן..״ והיא ״הוא יצא כבר?! חשבתי שהוא יוצא רק חודש הבא! מה, את לא רוצה לראות אותו??״ ואני כזה מצחקקת בחוסר נוחות ״הוא יצא כבר בחמישי וראיתי אותו כבר שלוש פעמים..״ (שיקרתי לגבי מספר הפעמים כי לא רציתי שהיא תחשוב שאני מטורפת יותר ממה שאני|מובך|) והיא כזה ״מה?!?! הלכת בלעדיי?? רציתי לראות אותו איתך!!״ ואני כזה ״למה?🤔 זה לא סרט בשבילך״ והיא התעקשה שהיא רוצה לראות אותו איתי אז אני כזה ״טוב זה לא כאילו שיש לי בעיה לראות אותו שוב יו קנואו, בואי נלך עכשיו!״ וקצת חששתי מהתגובה שלה. לא רק מסצינות הסקס אלא גם בגלל שקצת עושים מהכנסייה בדיחה ולא חשבתי שהיא תעריך את ההומור הזה. אבל האמת היא שהיא צחקה ברוב הקטעים, לא הנידה עפעף בסצינות הסקס הלסביות (רק ביקרה את זה שאוברי לא נראית טוב😂) ולא היו לה תלונות על העלילה כמו כמה מטומטמים ששמעתי מדברים אחרי הקרנת הבכורה. מבחינתי זה ניצחון. הייתי ממש גאה בה! היא גם אמרה לי שהיא מבינה למה רציתי לראות את זה כמה פעמים!😂
ואז אחרי זה חזרנו הביתה והבוסית שלי שניסתה להשיג אותי בזמן הסרט שאלה למה לא עניתי לה ואמרתי לה שהייתי בסרט והיא נעלבה שלא הזמנתי אותה ולמרות שהשותפה הפתיעה אותי לטובה עם התגובה החיובית שלה לסרט, ידעתי שאין סיכוי בעולם שאני לוקחת את הבוסית לסרט הזה! אמרתי לה שאני אלך איתה לסרט אחר אם היא רוצה, ותוך כדי שאני מדברת איתה, אני שומעת את השותפה שלי מרכלת עליי בטלפון עם איזו שכנה שאני שונאת ושמעתי אותה מספרת בלגלוג על זה שהלכתי לסרט 4 פעמים ואני כזה ״הלו, מה את מלכלכת עליי??״ והיא כזה I’m not, I’m just telling her you love your girl וואטאבר|שפם|
קיצר הבוסית עדין מנג׳סת לי שזה לא יפה שהלכנו בלעדיה ואני כזה וואי סתמי, יש לך שתי תינוקות בבית יש אפס סיכוי שהיית באה איתנו לסרט באמצע היום!! והיא כזה בטח שכן, הייתי משאירה אותו עם אבא שלהן ובאה😤
אמרתי לה, ״אין בעיה, יש סרט שמתחיל עוד 30 דקות, בואי עכשיו ונלך״ והיא כזה ״איזה סרט?״ וכאילו שזה משנה בכלל איזה סרט, היא באה רק לאכול פופקורן עם חרדל|שפם| אבל היא התעקשה לדעת איזה סרט משודר עכשיו כאילו שאי פעם זה שינה לה משהו, אבל בחרתי בשבילה את הפנטסטיק 4 כי כפרה על פדרו, והיא כמובן התלוננה ואמרה ״את רוצה לקחת אותי לסרט על מפלצות?!?״ אמרתי לה שתבוא או שתסתום (לא יכולתי לבחור סרט אחר כי זה היה מתנגש עם הכרטיס שכבר הזמנתי מאוחר יותר להאני דונט!)
אניווי בסוף היא הסכימה (אחרי שהיא ראתה את הטריילר המלא והחליטה שזה דווקא מענין) והיא באמת באה. אבל באופן לא מפתיע היא עזבה אחרי 30 דקות כי התינוקת שלה לא הפסיקה לבכות והיא הייתה צריכה לחזור הביתה🙄
אבל מה שהיה מצחיק זה שלפני שהלכנו לסרט, אמרתי לשותפה שהבוסית נעלבה שלא הזמנו אותנו לסרט אז אני הולכת איתה עכשיו ושאלתי אותה אם היא רוצה להצטרף, וכשהסתכלנו על הסרטים שאפשר להתחיל לראות עכשיו היה כמובן את האני דונט! ואמרתי בצחוק ״מקסימום נלך לזה שוב״ (השותפה לא ידעה שיש לי עוד כרטיסים לסרט) ואז היא דפקה לי מבט של דילן דונט! ואני כזה ״just kidding🙄” ואז היא כזה ״לא, דווקא חשבתי לעצמי שלא אכפת לי לראות אותו שוב…״ 😂😂😂
מה הם דווקא יפים
אני לא אהבתי.
אני שונאת חולצות בהירות😕
(לא שזה משנה בכלל, הרי ברור שאני אקנה את הג׳רזי הזאת|פנים|)

didalf

Well-known member
אבל ביום שלישי החברה שהייתה אמורה לבוא איתי מלכתחילה לסרט תבוא אליי אז זה שראיתי את הסרט בלעדיה לא כזה רלוונטי, כמובן שנלך שוב!
יאיי!
אגב, בימי שלישי יש 50% על כל הסרטים בקולנוע שליד הבית שלי, אז הרבה פעמים השותפה ואני מנצלות את זה והולכות לסרט. השבוע סיימתי לעבוד בשלישי ממש מוקדם והיה לי זמן לפני הכרטיס לילה שקניתי מראש, אז שאלתי אותה אם היא רוצה ללכת לראות סרט (היו כמה סרטים אחרים שרציתי לראות) ואז היא מסתכלת כזה על הרשימה של הסרטים שעומדים להתחיל כדי לבחור איזה מהם נראה ואז היא כזה ״היי, יש את האני דונט! זה לא הסרט של הבחורה שלך?״ ואני כזה ״אממ כן..״ והיא ״הוא יצא כבר?! חשבתי שהוא יוצא רק חודש הבא! מה, את לא רוצה לראות אותו??״ ואני כזה מצחקקת בחוסר נוחות ״הוא יצא כבר בחמישי וראיתי אותו כבר שלוש פעמים..״ (שיקרתי לגבי מספר הפעמים כי לא רציתי שהיא תחשוב שאני מטורפת יותר ממה שאני|מובך|) והיא כזה ״מה?!?! הלכת בלעדיי?? רציתי לראות אותו איתך!!״ ואני כזה ״למה?🤔 זה לא סרט בשבילך״ והיא התעקשה שהיא רוצה לראות אותו איתי אז אני כזה ״טוב זה לא כאילו שיש לי בעיה לראות אותו שוב יו קנואו, בואי נלך עכשיו!״ וקצת חששתי מהתגובה שלה. לא רק מסצינות הסקס אלא גם בגלל שקצת עושים מהכנסייה בדיחה ולא חשבתי שהיא תעריך את ההומור הזה. אבל האמת היא שהיא צחקה ברוב הקטעים, לא הנידה עפעף בסצינות הסקס הלסביות (רק ביקרה את זה שאוברי לא נראית טוב😂) ולא היו לה תלונות על העלילה כמו כמה מטומטמים ששמעתי מדברים אחרי הקרנת הבכורה. מבחינתי זה ניצחון. הייתי ממש גאה בה! היא גם אמרה לי שהיא מבינה למה רציתי לראות את זה כמה פעמים!😂
אני שמחה שהיא כן נהנתה בסוף. באמת מפתיע חח
אבל רגע... אמרתי שהיה לך כרטיס לילה ושהתתכוונת ללכת לסרט אחר. אז הלכת לאותו סרט פעמיים באותו יום או שהיא הצטרפה לכרטיס שכבר יש לך?

היא באה רק לאכול פופקורן עם חרדל|שפם| א
מזעזעת:-D

אבל באופן לא מפתיע היא עזבה אחרי 30 דקות כי התינוקת שלה לא הפסיקה לבכות והיא הייתה צריכה לחזור הביתה🙄
התינוקת בכתה בקולנוע????? היא מביאה אותה לקולנוע? הייתה מרביצה לה!
טוב שהיא לא באה להפריע לאוברי|שפם|

(לא שזה משנה בכלל, הרי ברור שאני אקנה את הג׳רזי הזאת|פנים|)
יופי דילן:-D

LeAnnDyIan

Well-known member
אבל רגע... אמרתי שהיה לך כרטיס לילה ושהתתכוונת ללכת לסרט אחר. אז הלכת לאותו סרט פעמיים באותו יום או שהיא הצטרפה לכרטיס שכבר יש לך?
הלכתי פעמיים באותו היום.
בייסקלי הייתי בקולנוע כל היום😂
עשיתי את זה פעם אחת כשעבדתי בקולנוע בארץ ונכנסתי עם חברים לראות שלושה סרטים ברצף😅
למרות שפעם הסרטים היו ארוכים בלי סיבה. הפעם זה לא היה כזה נורא כי ראינו את הסרט הראשון ב-14:15, את השני ב-19:00 ואת השלישי ראיתי ב-22:30 אז היה מספיק הפסקה בינהם כדי שאלך הביתה. אוכל כמו שצריך, אתקלח ואבוא עם פיג׳מה לסרט האחרון מוכנה לשינה😂
האני דונט! זה רק 90 דקות שזה האורך המושלם לסרט. כל הסרטי מארוול צריכים ללמוד לקצר את עצמם קצת כי שעתיים+ זה מוגזם, אבל בסדר כשהיה רק אחד של שעתיים זה לא היה כזה נורא.
התינוקת בכתה בקולנוע????? היא מביאה אותה לקולנוע? הייתה מרביצה לה!
טוב שהיא לא באה להפריע לאוברי|שפם|
מה? אומייגאד לא! היא לא באה עם התינוקת לקולנוע וטפ. פשוט התינוקת לא הפסיקה לבכות בבית והיא הרגישה רע שהבעל שלה לא הצליח להרגיע אותה אז היא הלכה.

didalf

Well-known member
הלכתי פעמיים באותו היום.
תהיי בריאה את:-D
ראיתי שההכנסות של הסרט הזה למרבה הבאסה לא משהו וחשבתי ש90% מהן מגיעות ממך:-D

עשיתי את זה פעם אחת כשעבדתי בקולנוע בארץ ונכנסתי עם חברים לראות שלושה סרטים ברצף😅
לפחות לא אותו סרט אני מקווה:-D
למרות שפעם הסרטים היו ארוכים בלי סיבה. הפעם זה לא היה כזה נורא כי ראינו את הסרט הראשון ב-14:15, את השני ב-19:00 ואת השלישי ראיתי ב-22:30 אז היה מספיק הפסקה בינהם כדי שאלך הביתה. אוכל כמו שצריך, אתקלח ואבוא עם פיג׳מה לסרט האחרון מוכנה לשינה😂
לשינה בקולנוע?
האני דונט! זה רק 90 דקות שזה האורך המושלם לסרט. כל הסרטי מארוול צריכים ללמוד לקצר את עצמם קצת כי שעתיים+ זה מוגזם, אבל בסדר כשהיה רק אחד של שעתיים זה לא היה כזה נורא.
90 דקות זה באמת האורך הכי טוב!
חוץ מאנדגיים הוא 3 שעות ושווה כל דקה. אבל זה נדיר.

מה? אומייגאד לא! היא לא באה עם התינוקת לקולנוע וטפ. פשוט התינוקת לא הפסיקה לבכות בבית והיא הרגישה רע שהבעל שלה לא הצליח להרגיע אותה אז היא הלכה.
אהה אוקי, נבהלתי.

Lhuna3

Well-known member
ואז היא כזה ״היי, יש את האני דונט! זה לא הסרט של הבחורה שלך?״
כל פעם שאת כותבת את שם הסרט הזה בעברית אני קוראת את זה Honey doughnut 🍩
״הוא יצא כבר בחמישי וראיתי אותו כבר שלוש פעמים..״ (שיקרתי לגבי מספר הפעמים כי לא רציתי שהיא תחשוב שאני מטורפת יותר ממה שאני|מובך|)
היא שותפה שלך, את רוצה להגיד לי שהיא עדיין לא יודעת בדיוק את רמת הטירוף שלך?! :-D
פופקורן עם חרדל|שפם|
:oops: אני חשבתי שהמצב באמריקה קצת משוגע אבל לא קלטתי עד כמה.
ואז היא דפקה לי מבט של דילן דונט! ואני כזה ״just kidding🙄” ואז היא כזה ״לא, דווקא חשבתי לעצמי שלא אכפת לי לראות אותו שוב…״ 😂😂😂
חחחח אולי את בעצם לא מעריכה אותה מספיק.

LeAnnDyIan

Well-known member
תהיי בריאה את:-D
ראיתי שההכנסות של הסרט הזה למרבה הבאסה לא משהו וחשבתי ש90% מהן מגיעות ממך:-D
חח הסרט בינתיים יצא רק בארה״ב והוא מאוד נישתי ככה שההכנסות שלו די תואמות את מה שציפו מסרט אינדי.
חח כשהלכתי עם השותפה היא שאלה אם אנחנו נהיה היחידות באולם😂 היא הופתעה שהיה מלא חח
האמת שבכל הפעמים שהלכתי היה די מלא.
לפחות לא אותו סרט אני מקווה:-D
האמת שאני ממש לא זוכרת מה ראינו, רק שהם היו גרועים. אבל זה היה בחינם אז לא היה אכפת לי.
ולא, זה לא היה אותו הסרט.
למעשה אני לא חושבת שראיתי שום סרט בקולנוע יותר מפעם אחת חוץ מזה והתחת הזקן שלי. אה ופעם אחת לפני מיליון שנה ראיתי את עימות חזיתי פעמיים.
לשינה בקולנוע?
חח לא אבל איך שהסרט מסתיים אני ישר מוכנה לשינה|ישן|
90 דקות זה באמת האורך הכי טוב!
חוץ מאנדגיים הוא 3 שעות ושווה כל דקה. אבל זה נדיר.
לא ראיתי שום סרט של 3 שעות שהיה שווה את זה.
וגם אם כבר עושים סרט 3 שעות, תעשו הפסקה באמצע סעמק!!
כל פעם שאת כותבת את שם הסרט הזה בעברית אני קוראת את זה Honey doughnut 🍩
חח יאמי😂
היא שותפה שלך, את רוצה להגיד לי שהיא עדיין לא יודעת בדיוק את רמת הטירוף שלך?! :-D
היא יודעת שאני מטורפת אבל היא גם חושבת שהרבה פעמים אני סתם מטרילה אותה (שזה לא לא נכון)
:oops: אני חשבתי שהמצב באמריקה קצת משוגע אבל לא קלטתי עד כמה.
אוקיי אין לזה שום קשר לאמריקה. אף אחד פה לא אוכל פופקורן עם חרדל חוץ ממנה. זה לא משהו שמוכרים פה ככה.
היא פשוט קונה פופקורן ולוקחת חרדל מהעמדה של הנקניקיות ומפזרת חרדל מעל הפופקורן.
חחחח אולי את בעצם לא מעריכה אותה מספיק.
חחחח כמו שאני מכירה אותה, היא בטח סתם רוצה לראות את כריס אוונס בלבוש מינימלי שוב… (וכאילו, אני לא מאשימה אותה, כי יאמי!!)

didalf

Well-known member
חח הסרט בינתיים יצא רק בארה״ב והוא מאוד נישתי ככה שההכנסות שלו די תואמות את מה שציפו מסרט אינדי.
חח כשהלכתי עם השותפה היא שאלה אם אנחנו נהיה היחידות באולם😂 היא הופתעה שהיה מלא חח
האמת שבכל הפעמים שהלכתי היה די מלא.
אה אז יופי

למעשה אני לא חושבת שראיתי שום סרט בקולנוע יותר מפעם אחת חוץ מזה והתחת הזקן שלי. אה ופעם אחת לפני מיליון שנה ראיתי את עימות חזיתי פעמיים.
אני לא חושבת שאי פעם ראיתי סרט בקולנוע יותר מפעם אחת

חח לא אבל איך שהסרט מסתיים אני ישר מוכנה לשינה|ישן|
:-D

לא ראיתי שום סרט של 3 שעות שהיה שווה את זה.
זה היה|מאוהב|

אוקיי אין לזה שום קשר לאמריקה. אף אחד פה לא אוכל פופקורן עם חרדל חוץ ממנה. זה לא משהו שמוכרים פה ככה.
היא פשוט קונה פופקורן ולוקחת חרדל מהעמדה של הנקניקיות ומפזרת חרדל מעל הפופקורן.
צריך לעצור אותה
חחחח כמו שאני מכירה אותה, היא בטח סתם רוצה לראות את כריס אוונס בלבוש מינימלי שוב… (וכאילו, אני לא מאשימה אותה, כי יאמי!!)
טוב אז היא צודקת:-D

snirf

Active member
במהלך השבוע צפיתי ב-
|טי-וי|רוקדים עם כוכבים- הגמר
|טי-וי|חזי ובניו
|טי-וי|חתונה ממבט שני
|טי-וי|מאסטר-שף
|טי-וי|פשוט ככה3-
סיימתי, ונגמרה הסדרה. אני נהנתי ממנה והייתה ממש כייפית לצפייה, לא מבין למה קוטלים אותה בכל מקום...
|נטפליקס|עמוק בבוץ- סדרת- בת לסדרה EL MARGINAL שלא הגיעה לנטפליקס ישראל וחבל. סדרת המקור סובבת סביב כלא גברים, היו לה 5 עונות והייתה מצויינת! כעת סדרת הבת סובבת סביב כלא נשים, ועד כה (5 מתוך 8 פרקים שראיתי) שומרת על אותה רמה ואיכות.

למעלה