מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע הגלוברי הזה?

גם אני התחלתי ופרשתי ממנו דיי מהר לפני כמה שנים.התחלתי ספר בשם A Memory Called Empire אבל פרשתי ממנו אחרי כ-30% (מד"ב, אבל יותר מידי פוליטיקה כזה + חקירת רצח),
מזל שעכשיו המלצתי לך על סרטתוכניות:
כרגע כלום. אולי אמצא משהו חדש שווה באפלTV+ ?
* צפיתי כבר בתוכנית הבוקר פרק 4X02
הדבר היחיד שיותר גרוע מרצח זה כשחוקרים אותו.ספר:
התחלתי ספר בשם A Memory Called Empire אבל פרשתי ממנו אחרי כ-30% (מד"ב, אבל יותר מידי פוליטיקה כזה + חקירת רצח), והתחלתי ספר חדש בשם The Calculating Stars (עדיין בפרק ניסיון).
הייתי צריך לגגל כדי לבדוק מה זה וראיתי שזאת סדרה אוסטרלית שראיתי טריילר שלה לפני זמן מה. זה טוב?אוסטין (שני פרקים אחרונים לעונה הראשונה)
ראית את מונולוג החזרה של קימל? ראיתי בערך חצי אבל זה היה ארוך מידי.לייט נייט ולקרוא.
למה לא לספרייה הבין-לאומית?ומחר אני הולכת לספרייה הלאומית!!!
סדרה חביבה שמעבירה את הזמן.הייתי צריך לגגל כדי לבדוק מה זה וראיתי שזאת סדרה אוסטרלית שראיתי טריילר שלה לפני זמן מה. זה טוב?
למה? זה החלק הכי כיפי. כמו אתגרי מחשבתי או שעשועון. לדעתי כל יחידת משטרה (בדיונית ואמיתית) צריכה חידונאי או מישהו שיודע לפתור קובייה הונגרית.הדבר היחיד שיותר גרוע מרצח זה כשחוקרים אותו.
עד לקטע עם דה נירו, אז מיציתי את זה. אבל חשבתי שהיה בסדר, לא חשבתי שהוא ממש יצא מגדרו או אמר משהו שהוא לא אמר לפני.ראית את מונולוג החזרה של קימל? ראיתי בערך חצי אבל זה היה ארוך מידי.
לא, חח. אנחנו הולכים לשם רק לסיור(זה גם מוזיאון ויש לאימא שלי בת דודה שעובדת שם אז היא תבוא לעשות איתנו סיבוב למרות שהיא לא עובדת בימי שישי).אבל ברצינות - פשוט לוקחת ספרים משם, או משהו מעבר?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.