Weekend's Watch לסופש של 24-26/04/2025 🕴️

LeAnnDylan

Well-known member
באפל יש אפשרות לרכוש או לשכור סרטים שהם לא סרטי מקור שלהם, לא שמתי לב אם גם סדרות.
באמזון הגעתי לפעמים לעמוד כזה של סדרה דרך גוגל ולא דרך האפליקציה ישירות אבל אף פעם לא בדקתי אם זה אשכרה עובד.
יש לך עדין מנוי לאפל? אם כן, תבדקי אם את יכולה לרכוש פרקים של הסדרה.

didalf

Well-known member
אגב הנה דרך האתר של אמזון יש סדרות וסרטים לרכישה.
כולל באמת דה לאסט אוף אס.
למרות שלא בטוח שזה באמת זמין בישראל יש הערה למעלה.

1745521536169.png

Lhuna3

Well-known member
אגב הנה דרך האתר של אמזון יש סדרות וסרטים לרכישה.
כולל באמת דה לאסט אוף אס.
למרות שלא בטוח שזה באמת זמין בישראל יש הערה למעלה.

צפה בקובץ המצורף 127073
אבל רכישת עונה עולה הרבה יותר ממנוי חודשי לכל אחד משירותי הסטרימינג :-D לא חושבת שזה רלוונטי לישראל.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אבל רכישת עונה עולה הרבה יותר ממנוי חודשי לכל אחד משירותי הסטרימינג :-D לא חושבת שזה רלוונטי לישראל.
כן, זה די מגוחך לדעתי לקנות פרק או עונה בדרכים האלו. גם סרט.
מישהי שאני עובד איתה שילמה 20 שקל בשביל להשכיר את הסרט מופאסה לצפייה דרך אחד השירותים הישראליים ואמרתי לה שהיא יכלה פשוט לשלם 44 שקל לדיסני+ לחודש, לראות את זה ועוד מיליון דברים אחרים.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ממשיך עם עונה 2 של You בנטפליקס
לסיים את העונה של Yellowjackets

אולי לנסות את הסדרה החדשה Étoile באמזון

פרקים שבועיים של:
Andor (שלושה פרקים ראשונים של העונה) (ראיתי כבר)
The Last of Us (ראיתי כבר)
דוקטור הו
Hacks
סיפורה של שפחה
SNL
The Conners
(פרקי סיום סדרה)
St. Denis Medical
Georgie & Mandy's First Marriage

אולי גם לנסות את Your Friends & Neighbors

וגם אולי הסרטים: His Three Daughters, הביג ליבובסקי, The Fall (סרט מ2006) ואת Changeland (סרט מ2019), My Old Ass, The Guest, מופאסה, מואנה 2
ואולי הסדרות: The Franchise, Terminator Zero, KAOS, Arcane, Sweetpea, !Hysteria, Rivals, המשרד (אוסטרליה), הפינגווין, Say Nothing, Interior Chinatown, משחק הדיונון עונה 2, מאה שנים של בדידות, Bump, Earth Abides, Rogue Heroes, Prime Target, Secret Level (אמזון), Dream Productions (דיסני+), Dope Girls, Invisible Boys, Zero Day - אולי, A Thousand Blows , Win or Lose, הלוטוס הלבן

ופודקסטים
וספרים - Recursion (אני ב53%) ואוטוקורקט של אתגר קרת (שזה סיפורים קצרים)

נערך לאחרונה ב:

LeAnnDylan

Well-known member
כן, זה די מגוחך לדעתי לקנות פרק או עונה בדרכים האלו. גם סרט.
מישהי שאני עובד איתה שילמה 20 שקל בשביל להשכיר את הסרט מופאסה לצפייה דרך אחד השירותים הישראליים ואמרתי לה שהיא יכלה פשוט לשלם 44 שקל לדיסני+ לחודש, לראות את זה ועוד מיליון דברים אחרים.
טוב אז זה לא רלוונטי לארץ אבל מה שטוב ברכישת דברים דרך פריים זה שאם אתם מזמינים דברים באמזון פריים (שאני מזמינה כמעט כל יום) יש להם אפשרות משלוח של אותו יום או יום למחרת כחלק מהמנוי שלכם. אבל כדי לעודד פחות ארגזים, באפשרויות המשלוח יש אפשרות לרכז את כל ההזמנות שלכם ליום אחד בשבוע בארגז אחד, ואם אתם בוחרים באופציה הזאת (מכיוון שכל המשלוחים הם חינם) אז כאות תודה נותנים לכם כסף וירטואלי שאפשר להשתמש בו רק כדי לרכוש דברים בפריים וידאו או כדי לשלם על מנויי ADD ON (נגיד אם אתם רוצים להוסיף מנוי למקס או פראמונט, אפשר להשתמש בכסף הוירטואלי כדי לשלם עליהם) ואז אפשר לרכוש תכנים "בחינם".

LeAnnDyIan

Well-known member
אגב זה לא רלוונטי גם פה.
נראה לי שהסיבה היחידה לרכוש משהו זה אם הוא לא קיים בסטרימינג או שזה משהו עם איזה מאתים עונות שיקח לאנשים נורמלים יותר מחודש אחד לראות. או אם יש דברים (נגיד כמו המאה) שקיימים בשירות סטרימינג אחד אבל הם לא יהיו שם לנצח ואת רוצה את האופציה לצפות בהם מתי שתרצי, כמה שתרצי.
אני למשל רכשתי את העונות של מבוקש לחקירה כי מה שקיים בחינם בפריים זה עם פרסומת ובעע (צריך להוסיף למכות מצרים).
אבל בעיקר אני רוכשת סרטים. לפעמים אני רק משכירה כי מי שאני רוצה לראות את הסרט בשבילו/ה נמצאים שם רק איזה חצי דקה🙈

didalf

Well-known member
אני אשמח אם תזכרי להגיד לי כשזה יעלה, לגמרי בא לי שוב!
זה עדיין בנטפליקס כן?
אלא אם יש לך אותה הפרעה מוזרה כמוני של "אני לא אשים את זה עצמאית אבל אתמכר לשח של יס":-D

snirf

Active member
במהלך השבוע צפיתי ב-
|טי-וי|סיפורה של שפחה6
|טי-וי|חתונה ממבט ראשון- סיום
|טי-וי|הלוטוס הלבן3- פרק אחרון
|טי-וי|כנופיית המאייה2- פרק אחרון לעונה, אעשה עצירה ממנה, אמשיך את העונות בהמשך
|טי-וי|היינו בני המזל- תמיד ביום השואה אני דואג לצפות בסדרת שואה, התחלתי...בינתיים לא התרשמתי. (בשנה שעברה צפיתי ב- המקעקע מאושוויץ שהייתה מעולה. לא חושב שיש סדרה שתתעלה עליה בז'אנר הזה)

למעלה