מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע האספוזיטואי הזה?
לונה זה ביסהאחרונים מבינינו עונה 2 - האמת שיש לי קצת פומו כי יש על זה דיבורים די רמים, אבל אין לי כרגע מנוי לאמאזון פריים אז לא יודעת נראה לי שאחכה עוד.
באמת לא הבנתי למה את לא מגיבה לניק ומיקי כי זכרתי שאהבת את זה גם
לא הבנתי מה הקשר לפריים כשזו סדרה של מקס אבל בסדרהאחרונים מבינינו עונה 2 - האמת שיש לי קצת פומו כי יש על זה דיבורים די רמים, אבל אין לי כרגע מנוי לאמאזון פריים אז לא יודעת נראה לי שאחכה עוד.
מזל שאמרת לי כי הייתי משלמת על מנוי סתםבאמת לא הבנתי למה את לא מגיבה לניק ומיקי כי זכרתי שאהבת את זה גם![]()
מה את משוויצהלא הבנתי מה הקשר לפריים כשזו סדרה של מקס אבל בסדר![]()
נכון כנל בשלב מסויים עברתי לשים יש אקשן ברקע מרוב שהיה משעמם ביס קומדי אבל עכשיו יש מופע שנות השבעים וקומיונטי אחת אחרי השניה אז חזר להיות שם נחמד.אני כבר אפילו בקושי זוכרת שיש לי סדרות גם ביס/סטינג. העניין הוא שבעבר הייתי גם מכורה רוב הזמן לאיזה סיטקום ש"ח ביס קומדי כל ערב ואז הייתי רואה שם גם פרומואים של ערוצי הסדרות ויודעת מה יש. אבל כבר תקופה ארוכה שאין לי סיטקום כזה אז אני בקושי מגיעה לערוצי הסדרות בכלל ולא יודעת מה הולך.
את פשוט כאילו מסיימת ומתחילה מחדש בלופים?עונה 7 של פארקס
מה הקשר משוויצה? נתת מנוי שאין לו קשר לסדרה. אז אם לא היה לך יס היית משלמת לפריים רק כדי לגלות שזה לא שם?מה את משוויצהאין אצלנו מקס אנחנו לא באמריקה אנחנו עניים!
לא, מאז שהתחלתי אותה שוב לפני כמה חודשים אני עדין באותה צפיה. אני פשוט רואה בקצב של איזה 2-3 פרקים בשבוע.את פשוט כאילו מסיימת ומתחילה מחדש בלופים?
אני לא טועה. זה "קיים" גם בפריים וגם באפל. אבל בתשלום כי זה לא שייך להם.בעקרון את טועה:
צפה בקובץ המצורף 127070
במעשה את גם קצת צודקת כי כנראה בגלל שיס קנו אז זה לא זמין בישראל עכשיו.
אני לא מודעת לאפשרות לצפות בסדרה בשירות סטרימינג מבלי להיות מנוי אליה - כלומר אם את אומרת אז אני כמובן מאמינה לך שזה קיים בארה"ב, אבל לא שמעתי על זה בישראל.אני לא טועה. זה "קיים" גם בפריים וגם באפל. אבל בתשלום כי זה לא שייך להם.

אז אצלנו אני די בטוחה שאין שום אפשרויות כאלו.נגיד אצלי זה מופיע ככה-
התמונה מצד ימין זה באפליקציה של פריים שמפצירה בי לעשות מנוי למקס כדי לצפות, או לרכוש פרקים באופן נפרד.
התמונה מצד שמאל זה באפליקציה של אפל שמובילה אותי להולו (כי אני משלמת למקס דרכם), אבל אם לא היה לי חשבון מקס שמקושר לחשבון שלי, הם גם היו מציעים לי לרכוש את הפרקים. (זו אגב הסיבה שאני הכי אוהבת את האפליקציה של אפל, כי זה חוסך לי חיפושים בתוך אפליקציות שונות, זה פשוט אומר לי איפה אני יכולה לראות מה שאני רוצה בהנחה ויש לי את שירות הסטרימינג הדרוש).
צפה בקובץ המצורף 127071 צפה בקובץ המצורף 127072
באפל יש אפשרות לרכוש או לשכור סרטים שהם לא סרטי מקור שלהם, לא שמתי לב אם גם סדרות.אני לא מודעת לאפשרות לצפות בסדרה בשירות סטרימינג מבלי להיות מנוי אליה - כלומר אם את אומרת אז אני כמובן מאמינה לך שזה קיים בארה"ב, אבל לא שמעתי על זה בישראל.
מישהו פה יכול לאשר/להפריך שיש אופציה כזאת בישראל?
אפילו בלי מנוי לאפל טיוי עצמה?באפל יש אפשרות לרכוש או לשכור סרטים שהם לא סרטי מקור שלהם, לא שמתי לב אם גם סדרות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.