Weekend's Watch לסופש של 22-24/01/2026 ❄️

dilly snake

Well-known member
הפיט, DOC, שיקגו MED, לנסות משהו על החלקה על הקרח(לא יריבות לוהטת), לייט נייט.

וספר.

LeR@nch

Well-known member
שיקגו’ז, המירוץ למיליון, שי שטרן, מטכליסטים, מוקד 911, זגורי אימפריה (1.09 ואילך).
אתחיל מתישהו את הפיט והאביר משבע הממלכות.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
The Pitt - ממשיך עונה ראשונה בHBO Max

אולי גם The Lowdown - סדרה שעלתה עכשיו בדיסני+
Agatha Christie's Seven Dials -בנטפליקס
Heated Rivalry - אם זה באמת יעלה לHBO Max אני אולי אצפה בפרק הראשון שוב

פרקים שבועיים של:
Star Trek: Starfleet Academy
Fallout
Brilliant Minds (לא היה השבוע)
St. Denis Medical (לא היה השבוע)
Going Dutch
A Knight of the Seven Kingdoms
(פרק ראשון לעונה) (כבר ראיתי)

Doc
(אני בפיגור של כמה פרקים) (כנראה החלטתי לפרוש)
פרסי ג'קסון (כנראה אני אחכה עם המשך העונה עד שאני אסיים את הספר השני, שבתקווה יקח רק עוד כמה שבועות)

וגם אולי הסרטים: His Three Daughters, The Fall (סרט מ2006) ואת Changeland (סרט מ2019), מופאסה, מואנה 2, A Nice Indian Boy, Twinless, אולי גם The Black Phone הראשון כי סרט ההמשך יוצא עכשיו.
ואולי הסדרות: The Franchise, Terminator Zero, KAOS, Arcane, Sweetpea, !Hysteria, Rivals, המשרד (אוסטרליה), הפינגווין, Say Nothing, Interior Chinatown, משחק הדיונון עונה 2, מאה שנים של בדידות, Bump, Earth Abides, Rogue Heroes, Prime Target, Secret Level (אמזון), Dream Productions (דיסני+), Dope Girls, Zero Day - אולי, A Thousand Blows , Win or Lose, הלוטוס הלבן, Your Friends & Neighbors, The Four Seasons, Étoile, The Eternaut, Adults, What It Feels Like for a Girl, Outrageous, Washington Black, !Digman, The Assassin, Too Much, Black Rabbit,
Upload עונה 4, Resident Alien עונה 4, Wednesday עונה 2, מותק בול באמצע עונה 2, Death by Lightning, Last Samurai Standing , החמאם, The War Between the Land and the Sea, His & Hers

וגם פודקסטים
ואני ממשיך לקרוא את פרסי ג'קסון וגנב הברק, אני כבר ב91%)

didalf

Well-known member
לנסות משהו על החלקה על הקרח(לא יריבות לוהטת),
:-D:-D
אני גם חשבתי לנסות את זה.
אולסו תנסי יריבות לוהטת כדאי.

Heated Rivalry - אם זה באמת יעלה לHBO Max אני אולי אצפה בפרק הראשון שוב
אני רוצה לעשות צפיה חוזרת אבל שמועה גונבה לאוזני שזה יעלה פרק בשבוע ואם כן אני אחכה שיהיה הכל.

dilly snake

Well-known member
אני גם חשבתי לנסות את זה.
אולסו תנסי יריבות לוהטת כדאי.
אני מפחדת לראות את זה בבית כי הבנתי שיש שם מלא עירום ולא בא לי שאבא שלי יתחיל עם הבדיחות המטומטמות שלו אם יתפסו אותי רואה את זה.

Reutk

Active member
סוף סוף קצת חופש

משחק של הספרס מול יוטה (וויתרתי על שני משחקים השבוע בגלל הלימודים ודווקא את זה שכן ראיתי הם הפסידו |שפם| נקווה לתוצאה יותר טובה הפעם)
HR אם זה יעלה מחר אני כנראה אראה רק בשבת או בראשון.

ספרים:
להמשיך את the right move ואת כל הצלילים הנכונים.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
זה רק 3 פרקים או שזאת סדרה בהמשכים שאין עדיין את כל הפרקים?
רק 3 פרקים
אני רוצה לעשות צפיה חוזרת אבל שמועה גונבה לאוזני שזה יעלה פרק בשבוע ואם כן אני אחכה שיהיה הכל.
אני ראיתי פרק בשבוע וזה היה שווה את זה
אני מפחדת לראות את זה בבית כי הבנתי שיש שם מלא עירום ולא בא לי שאבא שלי יתחיל עם הבדיחות המטומטמות שלו אם יתפסו אותי רואה את זה.
הורים הם אנשים בעייתיים

דורי 1981

Well-known member
באיזה זכות הם נותנים לי לגור בבית שלהם אחרי גיל 30 ואז גם מעירים על מה שאני רואה.
בלא מעט מקרים כשאני מגיע להורים שלי, הם ממש לא סובלים. חוץ מהסטנד אפ האחרון של ריקי ג'רביס, אבא שלי אוהב בדיחות והומור אבל זה קצת יותר מדי בשבילו.

דורי 1981

Well-known member
השבוע- להתחיל את הבריחה של הרלן קובן (לא ניתן לברוח מזה!); יאפא 2 פרקים אחרונים; זהו זה ; הצלחת של הארץ המובטחת (מומלץ ע"ס פרק ראשון); בשני- דרבי כדורגל בין מכבי להפועל.

טוני החתול

Well-known member
מנהל

Lhuna3

Well-known member
תוכניות:
The Pitt - יש לי עוד 4 פרקים של עונה 1, ואז 2 פרקים שיצאו של עונה 2 (באיזה יום בשבוע יוצא פרק חדש?)
* צופה בש"חים יומיים של המשרד (ארה"ב) ביס קומדי. (אפילו את נלי פחות שנאתי הפעם)
ואולי אם אני לא אתעצל אני אנסה שוב את Heated Rivalry, שלפי הטענות עולה מחר בישראל ל-HBO MAX. (אבל רק אם יגמרו לי פרקי הפיט.)

ספר:
התחלתי את בזעיר אנפין מאת ירמי פינקוס, אבל מתקדמת איתו לאט כרגע.

dilly snake

Well-known member
The Pitt - יש לי עוד 4 פרקים של עונה 1, ואז 2 פרקים שיצאו של עונה 2 (באיזה יום בשבוע יוצא פרק חדש?)
ימי שישי בבוקר, מאיזה שהיא סיבה הם משחררים את הסדרה ביום חמישי ב21:00 שעון ארה"ב

snirf

Active member
במהלך השבוע צפיתי ב-
|טי-וי|אהבה חדשה
|טי-וי|מבוסס על שקרים3-
הפרק השבועי
|HBO|התעשייה4- הפרק השבועי
|טי-וי|פרדייז- סיימתי
|טי-וי|מי זאת2- הפרק השבועי. קורעת :LOL:
|טי-וי|אני, מכור- בינג', סיימתי. סדרה ספרדית של 6 פרקים שקיימת בדיסני- להטב"ית אוטוביוגרפית על התמכרויות.
|הוט|זגורי אימפריה- הפרק השבועי. העונה החדשה באמת ברמה גבוהה מבחינת דקויות ורגישויות בתסריט.
|HBO|FELICES LOS 6- סדרה ספרדית על פוליאמוריות
|HBO|יריבות לוהטת- הפרק הראשון |מזיע|:love: מחכה כבר לפרק הבא

טוני החתול

Well-known member
מנהל
|HBO|יריבות לוהטת- הפרק הראשון |מזיע|:love: מחכה כבר לפרק הבא
יאייייי
אם תכתוב עליו אז אני אצפה בו שוב ואגיב בהתאם בלי ספוילרים

|טי-וי|פרדייז- סיימתי
זכור לי שדי התלהבתי ממנה בעיקר בהתחלה,
אבל כשדירגתי אותה בסוף השנה לא שמתי אותה גבוה כמו אחרים.

למעלה