מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע החורפי הזה?

זה רק 3 פרקים או שזאת סדרה בהמשכים שאין עדיין את כל הפרקים?Agatha Christie's Seven Dials -בנטפליקס
לנסות משהו על החלקה על הקרח(לא יריבות לוהטת),
אני רוצה לעשות צפיה חוזרת אבל שמועה גונבה לאוזני שזה יעלה פרק בשבוע ואם כן אני אחכה שיהיה הכל.Heated Rivalry - אם זה באמת יעלה לHBO Max אני אולי אצפה בפרק הראשון שוב
אני מפחדת לראות את זה בבית כי הבנתי שיש שם מלא עירום ולא בא לי שאבא שלי יתחיל עם הבדיחות המטומטמות שלו אם יתפסו אותי רואה את זה.אני גם חשבתי לנסות את זה.
אולסו תנסי יריבות לוהטת כדאי.
רק 3 פרקיםזה רק 3 פרקים או שזאת סדרה בהמשכים שאין עדיין את כל הפרקים?
אני ראיתי פרק בשבוע וזה היה שווה את זהאני רוצה לעשות צפיה חוזרת אבל שמועה גונבה לאוזני שזה יעלה פרק בשבוע ואם כן אני אחכה שיהיה הכל.
הורים הם אנשים בעייתייםאני מפחדת לראות את זה בבית כי הבנתי שיש שם מלא עירום ולא בא לי שאבא שלי יתחיל עם הבדיחות המטומטמות שלו אם יתפסו אותי רואה את זה.
באיזה זכות הם נותנים לי לגור בבית שלהם אחרי גיל 30 ואז גם מעירים על מה שאני רואה.הורים הם אנשים בעייתיים
בלא מעט מקרים כשאני מגיע להורים שלי, הם ממש לא סובלים. חוץ מהסטנד אפ האחרון של ריקי ג'רביס, אבא שלי אוהב בדיחות והומור אבל זה קצת יותר מדי בשבילו.באיזה זכות הם נותנים לי לגור בבית שלהם אחרי גיל 30 ואז גם מעירים על מה שאני רואה.
לא לצפיה חוזרת!אני ראיתי פרק בשבוע וזה היה שווה את זה
באמת חוצפהבאיזה זכות הם נותנים לי לגור בבית שלהם אחרי גיל 30 ואז גם מעירים על מה שאני רואה.
אבל אם לונה או עדילא לצפיה חוזרת!
ימי שישי בבוקר, מאיזה שהיא סיבה הם משחררים את הסדרה ביום חמישי ב21:00 שעון ארה"בThe Pitt - יש לי עוד 4 פרקים של עונה 1, ואז 2 פרקים שיצאו של עונה 2 (באיזה יום בשבוע יוצא פרק חדש?)
אה מעולה!ימי שישי בבוקר, מאיזה שהיא סיבה הם משחררים את הסדרה ביום חמישי ב21:00 שעון ארה"ב
יאייייייריבות לוהטת- הפרק הראשון
מחכה כבר לפרק הבא
זכור לי שדי התלהבתי ממנה בעיקר בהתחלה,פרדייז- סיימתי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.