Weekend's Watch לסופש של 21-23/08/2025 🤡

LeR@nch

Well-known member
חומץ תפוחים, מפגשים מהסוג האישי, פיסמייקר, בית דוד.

נערך לאחרונה ב:

LeAnnDyIan

Well-known member
חומץ תפוחים
סדרה טובה|כן|
אני מוכנה להתפשר על סצנה שתאלץ את דקסטר לשיר (למשל יקלע לערב קריוקי) ונגלה שהוא ממש טוב בזה😍
לא לא לא. דקסטר לא צריך לשיר. שישיר בכל תפקיד אחר שלו, אל תהרסו לי את דקסטר!
ראיתי כבר השבוע: 2 וחצי פרקים של סדרה נטפליקסאית בשם the four seasons (אולי בלי The), אבל פרשתי.
קצת באסה שלא התחברת אבל לא נורא.
עוד פחות מחודש יש לנו בייבי בוי!!|מאוהב|

ווהו!!!
אני שמחה שאיימי נבהלה מהביצים!
שתדעי לך שלשם שינוי צפיתי בכולו ולא רק בקטעים. הן מאד חמודות|מאוהב|
חחח באמת מרשים:-D
זה כזה חמוד שאיימי קוראת לאוברי "פלזי":-D
וואי לגמרי!! וזה עוד יותר חמוד שהיא קוראת לקת׳רין ״האנזי״ ואז זה פלאזי והאנזי ואני מאוהבתתת!!😂😍
בדיוק חזרתי הביתה מהפעם הראשונה שצפיתי בזה ויואו זה כזה סרט הזיה ואני לא יכולה לחכות לראות אותו עוד 6 פעמים ברצף😆😆😆
אייקוני בטירוף!!!
וגם אולי הסרטים: His Three Daughters, הביג ליבובסקי, The Fall (סרט מ2006) ואת Changeland (סרט מ2019), My Old Ass, The Guest, מופאסה, מואנה 2, A Nice Indian Boy, הדרקון הראשון שלי 2
ואולי הסדרות: The Franchise, Terminator Zero, KAOS, Arcane, Sweetpea, !Hysteria, Rivals, המשרד (אוסטרליה), הפינגווין, Say Nothing, Interior Chinatown, משחק הדיונון עונה 2, מאה שנים של בדידות, Bump, Earth Abides, Rogue Heroes, Prime Target, Secret Level (אמזון), Dream Productions (דיסני+), Dope Girls, Invisible Boys, Zero Day - אולי, A Thousand Blows , Win or Lose, הלוטוס הלבן, Your Friends & Neighbors, The Four Seasons, Étoile, The Eternaut, Adults, What It Feels Like for a Girl, Outrageous, Washington Black, !Digman, Leanne, The Assassin,
אני רגילה שאתה לא מעדכן את הרשימה הזאת אף פעם, אבל כן ניסית כבר את ליאן אז לפחות תוריד אותה😆😆
היא פרשה לא הקשבת?:-P:|למטה|
😆😆😆

snirf

Active member
במהלך השבוע צפיתי ב-
|טי-וי|רוקדים עם כוכבים
|טי-וי|חזי ובניו
|טי-וי|חתונה ממבט שני
|נטפליקס|מוגזמת-
סיימתי
|נטפליקס|חטאים דמומים- סיימתי
|נטפליקס|עמוק בבוץ- סדרת- בת לסדרה EL MARGINAL שלא הגיעה לנטפליקס ישראל וחבל. סדרת המקור סובבת סביב כלא גברים, היו לה 5 עונות והייתה מצויינת! כעת סדרת הבת סובבת סביב כלא נשים, ועד כה (4 מתוך 8 פרקים שראיתי) שומרת על אותה רמה ואיכות.

ובסופ"ש - 4 חתונות פרקי השבוע, ו-"פשוט ככה3" (פרק אחד לפני הסוף)

למעלה