מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע הברנהמי הזה?
חתונהBחתונה ממבט שני (שם טיפשי כי זה בעצם חתונה ממבט ראשון, רק לגרושים, צריך לקרוא לזה פרק ב' ממבט ראשון או משהו כזה).
ווהו!!!יש לי גם את הפרק השבועי של Good Hang (הפודקאסט של איימי פולר) - בשעה טובה ומוצלחת איימי סוף סוף הקשיבה לאיומים שלי והביאה את אוברי. ציפיתי כבר 7 פעמים אבל אני אלך תכף לחדר כושר ואצפה בזה שוב כי למה לא בעצם![]()
סרטים-
!HONEY DON'T![]()
איך אהבתי את הספר!!!!The Fifth Season,
את בושה לפורום טלוויזיה.רק לקרוא.
לפחות דקסטר.לחלוטין כלום סיימתי את הספרים
אה אבל מרשעת עלה ביס למי שמעוניין.
אה ויש דקסטר. אז זהו.
מה לגבי ארבעת העונות הראשונות?ספר: סיימתי את "רק אל תשכח אותי" (מאת וארי מקפרליין) והתחלתי את הספר The Fifth Season, ספר 1 בטרילוגיה בשם The Broken Earth.
נהדר. עוד לא סיימתי את הפרק עם אדם (רק מראה כמה מעט כושר עשיתי השבוע) אבל זה בהחלט אחריו.יש לי גם את הפרק השבועי של Good Hang (הפודקאסט של איימי פולר) - בשעה טובה ומוצלחת איימי סוף סוף הקשיבה לאיומים שלי והביאה את אוברי. ציפיתי כבר 7 פעמים אבל אני אלך תכף לחדר כושר ואצפה בזה שוב כי למה לא בעצם![]()
רגע מה זה זה?ועכשיו שסיימת עם הספרים שלך את יכולה לעבור לAll That’s Left in the World (ואחריו ספר ההמשך שלו, אבל זה הכל)
ספר: סיימתי את "רק אל תשכח אותי" (מאת וארי מקפרליין) והתחלתי את הספר The Fifth Season, ספר 1 בטרילוגיה בשם The Broken Earth.
היא פרשה לא הקשבת?מה לגבי ארבעת העונות הראשונות?
ראיתי כבר השבוע: 2 וחצי פרקים של סדרה נטפליקסאית בשם the four seasons (אולי בלי The), אבל פרשתי.
מעולהחתונהB
יההההה איזה כיף סופסוף יש לנו ספר משותף (תופעה של פעם ב-200 שנה)!איך אהבתי את הספר!!!!
השני כבר מחכה לי חודשים, ברגע שאני אקנה את השלישי אני הולכת לקרוא את הכל ברצף.
הן הרגילות (כשתקרא תבין).מה לגבי ארבעת העונות הראשונות?
אוי זה יצא באמת מתאיםהיא פרשה לא הקשבת?![]()
חחחחחח מעולההיא פרשה לא הקשבת?![]()
אוי נכון, יותר חשוב הספר ההוא.רגע מה זה זה?
זה לא הספר של הסופרת של איי גיב יו דה סאן נכון? כי התכוונתי שהוא יהיה הבא בתור.
אבל הבעיה היא שמצד אחד משעמם לי מצד שני אני עוד לא מוכנה להמשיך הלאה![]()
אז מה זה זה שדיברת עליו עכשיו?אוי נכון, יותר חשוב הספר ההוא.
אני פשוט כבר שני ספרים מאוחר יותר.
ספר שהעלילה שלו מתרחשת אחרי ששפעת מחסלת את רוב האוכלוסיה של כדור הארץ. שכמובן מתמקד בשני בנים.אז מה זה זה שדיברת עליו עכשיו?
אוי בדקתי עכשיו חחחח מגניב.Dexter: Resurrection(שם הפרק החדש הוא מחווה להמילטון)
אוי בדקתי עכשיו חחחח מגניב.
ופתאום בא לי שדקסטר יעשה פרק מחזמר![]()
זה חמודוואו כןןןןן
נכוןזה חמוד
אבל באופן כללי מייקל סי הול הוא זמר נהדר.
וואי זה היה לי גם פעם שכחתי מזה.הביצוע הזה נמצא קבוע בפלייליסט שלי:
אני זכרתי כי דיברתם על זה כשצפיתי ובכלל עוד לא הכרתי את אדם סקוט אז.אגב, בפודקאסט של איימי פולר שהיא ראיינה את אדם סקוט הוא מספר על כך שהוא כמעט קיבל את התפקיד של מייקל סי הול בעמוק באדמה - דייויד. ואז כמה זמן אחר כך שיחק בכמה פרקים את החבר שלו. אני לחלוטין לא זכרתי את זה:
מגניב לא ידעתי שהוא זמר.זה חמוד
אבל באופן כללי מייקל סי הול הוא זמר נהדר.
הביצוע הזה נמצא קבוע בפלייליסט שלי:
יואו אז לחלוטין הכרחי עכשיו! צריך להתחיל עצומה!הוא גם שיחק בהפקות של קברט ושיקגו.
בגלל זה אני עכשיו דורשת פרק מחזמר!![]()
אני גם בכלל לא זכרתי את זה מהסדרה, אבל אני זוכר שמישהו כבר הביא את זה בפורום פה.אגב, בפודקאסט של איימי פולר שהיא ראיינה את אדם סקוט הוא מספר על כך שהוא כמעט קיבל את התפקיד של מייקל סי הול בעמוק באדמה - דייויד. ואז כמה זמן אחר כך שיחק בכמה פרקים את החבר שלו. אני לחלוטין לא זכרתי את זה:
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.