Weekend's Watch לסופש של 20-22/03/2025 ⚾

Lhuna3

Well-known member
תוכניותי
Severance עונה 2 פרק 10 ואחרון לעונה (אם אני לא אצא מזה מאוד עצבנית ומאוכזבת אני אחשיב את זה כהצלחה).
לנסות את Adolescence של נטפליקס.
חתונמי

סרט: בדיסני פלוס מואנה 2 - התחלתי. אולי אמשיך.

ספר: התחלתי קריאה שלישית של הארי פוטר.

dilly snake

Well-known member
כישור הזמן, FBI+FBI :IN (שני פרקים, של IN שאולי אני אנטוש כי זה לא חודש), THE PITT, וויל טרנט (2 פרקים), חוק וסדר טורונטו כוונה פלילית, DOC.

דברים ביוטיוב של כישור הזמן ודרדוויל( זה קשה שהן יוצאות יום אחרי יום!!).

וספר מס' 5 מהספרייה(עדיין, אבל אני כבר יחסית בסוף).

טוני החתול

Well-known member
מנהל
Adolescence (נטפליקס)

The Residence- אולי

להמשיך:
עונה 3 של טד לאסו (אפל TV+)
Clean Slate (אמזון)

פרקים שבועיים של:
כישור הזמן
Daredevil: Born Again
(ראיתי כבר)
Severance (פרק סיום עונה)
Going Dutch (פרק סיום עונה)
זהו זה
קופה ראשית
SNL
St. Denis Medical
Doc
(פרק סיום העונה) (ראיתי כבר)
Mythic Quest
Georgie & Mandy's First Marriage
Yellowjackets

מחר אני הולך לראות בקולנוע את הסרט מיקי 17

וגם אולי הסרטים: His Three Daughters, הביג ליבובסקי, The Fall (סרט מ2006) ואת Changeland (סרט מ2019), My Old Ass, The Guest
ואולי הסדרות: The Franchise, Terminator Zero, KAOS, Arcane, Sweetpea, !Hysteria, Rivals, המשרד (אוסטרליה), הפינגווין, Say Nothing, Interior Chinatown, משחק הדיונון עונה 2, מאה שנים של בדידות, Bump, Earth Abides, Rogue Heroes, Prime Target, Secret Level (אמזון), Dream Productions (דיסני+), Dope Girls, Invisible Boys, Zero Day - אולי, A Thousand Blows , Win or Lose

ופודקסטים
וספרים - The Ghost of Buxton Manor (אני כבר ב57% בערך) ואוטוקורקט של אתגר קרת (שזה סיפורים קצרים)

LeAnnDylan

Well-known member
מתכננת ללכת לראות את הכוכב של גל גדות בשדרת הכוכבים.
חוץ מזה את הפאנל של אגת'ה ואולי איזה סרט.

snirf

Active member
הערב להשלים את הפרק השבועי של- קופה ראשית ואהבה חדשה

במהלך השבוע צפיתי ב-
|טי-וי|חתונה ממבט ראשון
|טי-וי|אהבה חדשה
|טי-וי|שלומי6- סיימתי
|טי-וי|הלוטוס הלבן- אני בקצב
|טי-וי|Fisica O Quimica סדרה ספרדית-הפרק השבועי
|טי-וי|שבבניקים3-פרק ראשון
|טי-וי|כנופיית המאייה- התחלתי

didalf

Well-known member
מתכננת ללכת לראות את הכוכב של גל גדות בשדרת הכוכבים.
החיים בLA זה משהו אחר (בסדר כמעט LA)
תהני בכנס תמסרי להם ד"ש מאיתנו!
|טי-וי|Fisica O Quimica סדרה ספרדית-הפרק השבועי
זה לא משהו ישן ממש?
ותגיד שניר ראית את הסדרה עם לאלי al fin del amor משהו כזה?

snirf

Active member
החיים בLA זה משהו אחר (בסדר כמעט LA)
תהני בכנס תמסרי להם ד"ש מאיתנו!

זה לא משהו ישן ממש?
ותגיד שניר ראית את הסדרה עם לאלי al fin del amor משהו כזה?

עשו NEW GENERATION כזה של FOQ .
ראיתי את סדרת המקור אז, ועכשיו יצרו מעין סדרת המשך עם קאסט אחר לגמריי...חביבה.

והסדרה של לאלי- ראיתי, לא מומלצת...לא משהו בכלל. בספק אם אראה את העונה ה-2 שעולה בקרוב.
סתם משחקת שם לסבית 😅

LeR@nch

Well-known member
ניתוק, ד״ר אודיסאה, הישרדות, המירוץ למיליון, ג׳ורג׳י ומנדי (משבוע שעבר), שרינקינג (בנג׳ג׳תי השבוע את העונה הראשונה וצריך להתחיל את השנייה), אלזבת׳ (משבוע שעבר), הצהובות, מסע אגדי.
בתכנון להתחיל את המעון בנטפליקס.

דורי 1981

Well-known member
אתמול- עולה להתקפה, פרק 5
היום - פגישה עם רוני קובן (תיקי דיין)
שני- מגרש הרוסים, פרק 5
שלישי- רביעי (משוער): שבאבניקים
שלישי- ישראל נגד נורבגיה בכדורגל
מחר- כנראה הסרט "רצח כתוב היטב" (מוקלט) או פרק חדש בסדרה "נוכלת בשירות החוק" (2.10)
חמישי- זהו זה

didalf

Well-known member
הסדרה של לאלי- ראיתי, לא מומלצת...לא משהו בכלל. בספק אם אראה את העונה ה-2 שעולה בקרוב.
סתם משחקת שם לסבית 😅
וואלה
כן היא העלתה לאינסטגרם טריילר לעונה 2 בגלל זה נזכרתי שהדבר הזה קיים ושקלתי לראות כי אין לי מה לראות.
מצד שני הדעות שלנו כמעט תמיד הפוכות אז אולי אני דווקא כן אוהב|תוהה|

snirf

Active member
וואלה
כן היא העלתה לאינסטגרם טריילר לעונה 2 בגלל זה נזכרתי שהדבר הזה קיים ושקלתי לראות כי אין לי מה לראות.
מצד שני הדעות שלנו כמעט תמיד הפוכות אז אולי אני דווקא כן אוהב|תוהה|
לטעמי סתמית ולא הייתי מבזבז עליה את הזמן ...אם בא לך לנסות- תנסי

טוני החתול

Well-known member
מנהל
איך היה הפאנל?

ראיתי ידיעה איפשהו על משהו שגילו שם:
שיוצרת הסדרה אישרה שריו היא האמא השניה (או האבא) של ניקי.
אני לחלוטין לא חשבתי על זה בתור אופציה עד ששמעתי את התיאוריה הזאת לפני כמה חודשים.

LeAnnDylan

Well-known member
איך היה הפאנל?
היה נחמד. לא חידשו לי יותר מידי אבל היה די משעשע (בעיקר דברה ג'ו) והיה נחמד לראות כל מיני אנשים שהשקיעו והגיעו מחופשים.
קתר'ין הייתה שם והשחקניות של ג'ניפר, שרון ואליס וגם ז'אק- יוצרת הסדרה.

הייתי בשורה ראשונה ופשוט בהיתי בקת'רין והפרצופים החמודים שהיא עשתה כל הערב וזה היה ההיילייט מבחינתי:-P:
לא צילמתי הרבה כי לא הסכימו, אבל הייתי חייבת להגניב כמה תמונות שלה💜
thumbnail_IMG_7530.jpg thumbnail_IMG_7514.jpg thumbnail_IMG_7496.jpg thumbnail_IMG_7479.jpg thumbnail_IMG_7457.jpg thumbnail_IMG_7436.jpg
צילמתי גם תמונה אחת של כולן כדי להעמיד פנים שאכפת לי מהן ואני לא שם רק בשביל קת'רין:-P:
thumbnail_IMG_7907.jpg
ראיתי ידיעה איפשהו על משהו שגילו שם:
שיוצרת הסדרה אישרה שריו היא האמא השניה (או האבא) של ניקי.
אני לחלוטין לא חשבתי על זה בתור אופציה עד ששמעתי את התיאוריה הזאת לפני כמה חודשים.
האמת שקראתי לפני כמה חודשים (שאני מניחה שזה מה שאתה מתייחס אליו) שהיוצרת אמרה בראיון שכשהם ליהקו את ניקולאס הם שקלו את האם הוא דומה לאוברי פלאזה או נראה כאילו הוא יכול להיות הילד שלה. כמובן שבגלל שזה היה בראיון כתוב, קצת קשה לדעת מה הטון שזה נאמר בו - כלומר, האם זה נאמר בצחוק בתור הטרלה או שזה משהו שהם באמת כיוונו אליו. אבל מכל התגובות שראיתי לראיון הזה נראה היה שכולם משוכנעים שריו היא אכן האבא ומכיוון שהם קיבלו לכך אישור מז'אק (למרות שאני כן זוכרת שגם באותו ראיון או אולי אחד אחריו כששאלו אותה במפורש האם ריו היא האבא, היא ענתה שלא. אבל אני חשבתי על זה יותר בקטע של, אוקי היא לא באמת יכולה להיות "אבא" לכן ז'אק ענתה שלא, אבל שהם כן רצו שהצופים יחשבו שריו ואג'תה הן ההורים של ניקולאס ולכן חיפשו ילד שדומה להן).
אז במהלך הפאנל כששאלו את הקאסט מה הייתה התיאוריה האהובה עליהן שהצופים המציאו/עלו עליה, וסאשיר ענתה "that Rio is Nicholas'...." ואז קת'רין ישר ענתה mom ואז קלטה מה היא אמרה ותיקנה את עצמה "other mom" וכמובן שכל השירניות בקהל צווחו את נשמתן בהתרגשות ואז ז'אק התחילה להסביר שוב שבתהליך הליהוק הם חיפשו ילד שיכול להיות דומה לאוברי ובינתיים כל השירניות צועקות לה SAY IT!!! וכאילו לא הבנתי מה הן רוצות, היא כבר אמרה את זה, כולם כבר חושבים את זה אז כאילו זה לא באמת חדש. לפחות אני לא חשבתי שזה חדש. אבל כנראה שהאישור הזה שלקח לז'אק איזה דקה שלמה להגיע אליו (כי היא אוהבת להטריל) היה מאוד חשוב לכולם שם כי ברגע שהיא אמרה "זה משהו שהצופים שיערו ואנחנו יכולים לאשר אותו" כולם השתגעו. מה שהיה אפילו יותר חמוד מזה, זה שנראה היה שאפילו קת'רין התרגשה מהאישור הזה כי ליטרלי עמדו לה דמעות בעיניים כשז'אק אמרה את זה|לב|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היה נחמד. לא חידשו לי יותר מידי אבל היה די משעשע (בעיקר דברה ג'ו) והיה נחמד לראות כל מיני אנשים שהשקיעו והגיעו מחופשים.

הייתי בשורה ראשונה ופשוט בהיתי בקת'רין והפרצופים החמודים שהיא עשתה כל הערב וזה היה ההיילייט מבחינתי:-P:
צפה בקובץ המצורף 125589 צפה בקובץ המצורף 125590 צפה בקובץ המצורף 125591 צפה בקובץ המצורף 125592 צפה בקובץ המצורף 125593 צפה בקובץ המצורף 125594
צילמתי גם תמונה אחת של כולן כדי להעמיד פנים שאכפת לי מהן ואני לא שם רק בשביל קת'רין:-P:
צפה בקובץ המצורף 125588

האמת שקראתי לפני כמה חודשים (שאני מניחה שזה מה שאתה מתייחס אליו) שהיוצרת אמרה בראיון שכשהם ליהקו את ניקולאס הם שקלו את האם הוא דומה לאוברי פלאזה או נראה כאילו הוא יכול להיות הילד שלה. כמובן שבגלל שזה היה בראיון כתוב, קצת קשה לדעת מה הטון שזה נאמר בו - כלומר, האם זה נאמר בצחוק בתור הטרלה או שזה משהו שהם באמת כיוונו אליו. אבל מכל התגובות שראיתי לראיון הזה נראה היה שכולם משוכנעים שריו היא אכן האבא ומכיוון שהם קיבלו לכך אישור מז'אק (למרות שאני כן זוכרת שגם באותו ראיון או אולי אחד אחריו כששאלו אותה במפורש האם ריו היא האבא, היא ענתה שלא. אבל אני חשבתי על זה יותר בקטע של, אוקי היא לא באמת יכולה להיות "אבא" לכן ז'אק ענתה שלא, אבל שהם כן רצו שהצופים יחשבו שריו ואג'תה הן ההורים של ניקולאס ולכן חיפשו ילד שדומה להן).
אז במהלך הפאנל כששאלו את הקאסט מה הייתה התיאוריה האהובה עליהן שהצופים המציאו/עלו עליה, וסאשיר ענתה "that Rio is Nicholas'...." ואז קת'רין ישר ענתה mom ואז קלטה מה היא אמרה ותיקנה את עצמה "other mom" וכמובן שכל השירניות בקהל צווחו את נשמתן בהתרגשות ואז ז'אק התחילה להסביר שוב שבתהליך הליהוק הם חיפשו ילד שיכול להיות דומה לאוברי ובינתיים כל השירניות צועקות לה SAY IT!!! וכאילו לא הבנתי מה הן רוצות, היא כבר אמרה את זה, כולם כבר חושבים את זה אז כאילו זה לא באמת חדש. לפחות אני לא חשבתי שזה חדש. אבל כנראה שהאישור הזה שלקח לז'אק איזה דקה שלמה להגיע אליו (כי היא אוהבת להטריל) היה מאוד חשוב לכולם שם כי ברגע שהיא אמרה "זה משהו שהצופים שיערו ואנחנו יכולים לאשר אותו" כולם השתגעו. מה שהיה אפילו יותר חמוד מזה, זה שנראה היה שאפילו קת'רין התרגשה מהאישור הזה כי ליטרלי עמדו לה דמעות בעיניים כשז'אק אמרה את זה|לב|
אוי, אז לא הייתה אוברי.
אבל אני מניח שידעת מראש שהיא לא תהיה כך שזה לא היה גילוי קשה
בכל מקרה נשמע נחמד מאוד

Lhuna3

Well-known member

צפה בקובץ המצורף 125589 צפה בקובץ המצורף 125590 צפה בקובץ המצורף 125591 צפה בקובץ המצורף 125592 צפה בקובץ המצורף 125593 צפה בקובץ המצורף 125594
צפה בקובץ המצורף 125588

וואו מגניב כל כך!! איזה כיף לך שאת חיה שם.

למעלה