מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע הרפפורטי הזה?

החיים בLA זה משהו אחר (בסדר כמעט LA)מתכננת ללכת לראות את הכוכב של גל גדות בשדרת הכוכבים.
חוץ מזה את הפאנל של אגת'ה ואולי איזה סרט.
זה לא משהו ישן ממש?Fisica O Quimica סדרה ספרדית-הפרק השבועי
החיים בLA זה משהו אחר (בסדר כמעט LA)
תהני בכנס תמסרי להם ד"ש מאיתנו!
זה לא משהו ישן ממש?
ותגיד שניר ראית את הסדרה עם לאלי al fin del amor משהו כזה?
לנסות את Adolescence של נטפליקס.
Adolescence (נטפליקס)
וואלההסדרה של לאלי- ראיתי, לא מומלצת...לא משהו בכלל. בספק אם אראה את העונה ה-2 שעולה בקרוב.
סתם משחקת שם לסבית![]()
לטעמי סתמית ולא הייתי מבזבז עליה את הזמן ...אם בא לך לנסות- תנסיוואלה
כן היא העלתה לאינסטגרם טריילר לעונה 2 בגלל זה נזכרתי שהדבר הזה קיים ושקלתי לראות כי אין לי מה לראות.
מצד שני הדעות שלנו כמעט תמיד הפוכות אז אולי אני דווקא כן אוהב![]()
איך היה הפאנל?חוץ מזה את הפאנל של אגת'ה ואולי איזה סרט.
היה נחמד. לא חידשו לי יותר מידי אבל היה די משעשע (בעיקר דברה ג'ו) והיה נחמד לראות כל מיני אנשים שהשקיעו והגיעו מחופשים.איך היה הפאנל?
ראיתי ידיעה איפשהו על משהו שגילו שם:
שיוצרת הסדרה אישרה שריו היא האמא השניה (או האבא) של ניקי.
אני לחלוטין לא חשבתי על זה בתור אופציה עד ששמעתי את התיאוריה הזאת לפני כמה חודשים.
אוי, אז לא הייתה אוברי.היה נחמד. לא חידשו לי יותר מידי אבל היה די משעשע (בעיקר דברה ג'ו) והיה נחמד לראות כל מיני אנשים שהשקיעו והגיעו מחופשים.
קתר'ין הייתה שם והשחקניות של ג'ניפר, שרון ואליס וגם ז'אק- יוצרת הסדרה.
![]()
הייתי בשורה ראשונה ופשוט בהיתי בקת'רין והפרצופים החמודים שהיא עשתה כל הערב וזה היה ההיילייט מבחינתי
לא צילמתי הרבה כי לא הסכימו, אבל הייתי חייבת להגניב כמה תמונות שלה
צפה בקובץ המצורף 125589 צפה בקובץ המצורף 125590 צפה בקובץ המצורף 125591 צפה בקובץ המצורף 125592 צפה בקובץ המצורף 125593 צפה בקובץ המצורף 125594
צילמתי גם תמונה אחת של כולן כדי להעמיד פנים שאכפת לי מהן ואני לא שם רק בשביל קת'רין
צפה בקובץ המצורף 125588
האמת שקראתי לפני כמה חודשים (שאני מניחה שזה מה שאתה מתייחס אליו) שהיוצרת אמרה בראיון שכשהם ליהקו את ניקולאס הם שקלו את האם הוא דומה לאוברי פלאזה או נראה כאילו הוא יכול להיות הילד שלה. כמובן שבגלל שזה היה בראיון כתוב, קצת קשה לדעת מה הטון שזה נאמר בו - כלומר, האם זה נאמר בצחוק בתור הטרלה או שזה משהו שהם באמת כיוונו אליו. אבל מכל התגובות שראיתי לראיון הזה נראה היה שכולם משוכנעים שריו היא אכן האבא ומכיוון שהם קיבלו לכך אישור מז'אק (למרות שאני כן זוכרת שגם באותו ראיון או אולי אחד אחריו כששאלו אותה במפורש האם ריו היא האבא, היא ענתה שלא. אבל אני חשבתי על זה יותר בקטע של, אוקי היא לא באמת יכולה להיות "אבא" לכן ז'אק ענתה שלא, אבל שהם כן רצו שהצופים יחשבו שריו ואג'תה הן ההורים של ניקולאס ולכן חיפשו ילד שדומה להן).
אז במהלך הפאנל כששאלו את הקאסט מה הייתה התיאוריה האהובה עליהן שהצופים המציאו/עלו עליה, וסאשיר ענתה "that Rio is Nicholas'...." ואז קת'רין ישר ענתה mom ואז קלטה מה היא אמרה ותיקנה את עצמה "other mom" וכמובן שכל השירניות בקהל צווחו את נשמתן בהתרגשות ואז ז'אק התחילה להסביר שוב שבתהליך הליהוק הם חיפשו ילד שיכול להיות דומה לאוברי ובינתיים כל השירניות צועקות לה SAY IT!!! וכאילו לא הבנתי מה הן רוצות, היא כבר אמרה את זה, כולם כבר חושבים את זה אז כאילו זה לא באמת חדש. לפחות אני לא חשבתי שזה חדש. אבל כנראה שהאישור הזה שלקח לז'אק איזה דקה שלמה להגיע אליו (כי היא אוהבת להטריל) היה מאוד חשוב לכולם שם כי ברגע שהיא אמרה "זה משהו שהצופים שיערו ואנחנו יכולים לאשר אותו" כולם השתגעו. מה שהיה אפילו יותר חמוד מזה, זה שנראה היה שאפילו קת'רין התרגשה מהאישור הזה כי ליטרלי עמדו לה דמעות בעיניים כשז'אק אמרה את זה
וואו מגניב כל כך!! איזה כיף לך שאת חיה שם.היה נחמד. לא חידשו לי יותר מידי אבל היה די משעשע (בעיקר דברה ג'ו) והיה נחמד לראות כל מיני אנשים שהשקיעו והגיעו מחופשים.
קתר'ין הייתה שם והשחקניות של ג'ניפר, שרון ואליס וגם ז'אק- יוצרת הסדרה.
![]()
הייתי בשורה ראשונה ופשוט בהיתי בקת'רין והפרצופים החמודים שהיא עשתה כל הערב וזה היה ההיילייט מבחינתי
לא צילמתי הרבה כי לא הסכימו, אבל הייתי חייבת להגניב כמה תמונות שלה
צפה בקובץ המצורף 125589 צפה בקובץ המצורף 125590 צפה בקובץ המצורף 125591 צפה בקובץ המצורף 125592 צפה בקובץ המצורף 125593 צפה בקובץ המצורף 125594
צילמתי גם תמונה אחת של כולן כדי להעמיד פנים שאכפת לי מהן ואני לא שם רק בשביל קת'רין
צפה בקובץ המצורף 125588
האמת שקראתי לפני כמה חודשים (שאני מניחה שזה מה שאתה מתייחס אליו) שהיוצרת אמרה בראיון שכשהם ליהקו את ניקולאס הם שקלו את האם הוא דומה לאוברי פלאזה או נראה כאילו הוא יכול להיות הילד שלה. כמובן שבגלל שזה היה בראיון כתוב, קצת קשה לדעת מה הטון שזה נאמר בו - כלומר, האם זה נאמר בצחוק בתור הטרלה או שזה משהו שהם באמת כיוונו אליו. אבל מכל התגובות שראיתי לראיון הזה נראה היה שכולם משוכנעים שריו היא אכן האבא ומכיוון שהם קיבלו לכך אישור מז'אק (למרות שאני כן זוכרת שגם באותו ראיון או אולי אחד אחריו כששאלו אותה במפורש האם ריו היא האבא, היא ענתה שלא. אבל אני חשבתי על זה יותר בקטע של, אוקי היא לא באמת יכולה להיות "אבא" לכן ז'אק ענתה שלא, אבל שהם כן רצו שהצופים יחשבו שריו ואג'תה הן ההורים של ניקולאס ולכן חיפשו ילד שדומה להן).
אז במהלך הפאנל כששאלו את הקאסט מה הייתה התיאוריה האהובה עליהן שהצופים המציאו/עלו עליה, וסאשיר ענתה "that Rio is Nicholas'...." ואז קת'רין ישר ענתה mom ואז קלטה מה היא אמרה ותיקנה את עצמה "other mom" וכמובן שכל השירניות בקהל צווחו את נשמתן בהתרגשות ואז ז'אק התחילה להסביר שוב שבתהליך הליהוק הם חיפשו ילד שיכול להיות דומה לאוברי ובינתיים כל השירניות צועקות לה SAY IT!!! וכאילו לא הבנתי מה הן רוצות, היא כבר אמרה את זה, כולם כבר חושבים את זה אז כאילו זה לא באמת חדש. לפחות אני לא חשבתי שזה חדש. אבל כנראה שהאישור הזה שלקח לז'אק איזה דקה שלמה להגיע אליו (כי היא אוהבת להטריל) היה מאוד חשוב לכולם שם כי ברגע שהיא אמרה "זה משהו שהצופים שיערו ואנחנו יכולים לאשר אותו" כולם השתגעו. מה שהיה אפילו יותר חמוד מזה, זה שנראה היה שאפילו קת'רין התרגשה מהאישור הזה כי ליטרלי עמדו לה דמעות בעיניים כשז'אק אמרה את זה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.