Lhuna3
Well-known member
כמו שחשבתיובכן לפי עצמי מהעבר צפיתי בטריילר כי ג'סטין מהג"ש שיחק שם (והייתי אז בשיא האובססיה) ואז הטריילר היה מספיק מעניין בעיני.
התשובה היא תמיד בסוף שחקן שאני אוהבת![]()
כמו שחשבתיובכן לפי עצמי מהעבר צפיתי בטריילר כי ג'סטין מהג"ש שיחק שם (והייתי אז בשיא האובססיה) ואז הטריילר היה מספיק מעניין בעיני.
התשובה היא תמיד בסוף שחקן שאני אוהבת![]()
לא, אני מתכוונת למר רובוט.למה את צופה במר רובוט? אה או שאת מתכוונת לרובורצח?
אני לא צריכה סיבה. אבל זו הסיבה שזה היום.ממש את צריכה סיבה לצפות באגתה *שוב*![]()
הפנדום.ומי זה "עושים צפיה משותפת"?
אה וואלהלא, אני מתכוונת למר רובוט.
ולמה? לא יודעת. התחשק לי![]()
אני לא צריכה סיבה. אבל זו הסיבה שזה היום.
כלומר שירניות בטוויטר?הפנדום.
שירניות בטוויטר, טאמבלר ואינסטוש.כלומר שירניות בטוויטר?
אה וואו שירניות כל האינטרנט התאחדושירניות בטוויטר, טאמבלר ואינסטוש.
אוי איזה קטע לקרוא את השיחה שלנו על זה מלפני עשור.ובכן לפי עצמי מהעבר צפיתי בטריילר כי ג'סטין מהג"ש שיחק שם (והייתי אז בשיא האובססיה) ואז הטריילר היה מספיק מעניין בעיני.
התשובה היא תמיד בסוף שחקן שאני אוהבת
אבל מה משך אותי בטריילר זה תעלומה
בסוף אגב היה לו תפקיד סופר משני זה היה מאד מאכזב.![]()
דיוני סדרות לאמצע שבוע[IMG]http://timg.co.il/f/Emo267.gif[/IMG]
דיוני סדרות לאמצע שבועלכו על זה.www.tapuz.co.il
זה מאוד רנדומלי.לא, אני מתכוונת למר רובוט.
ולמה? לא יודעת. התחשק לי![]()
זה מזכיר לי שהיום לפני 10 שנים בדיוק (ושלושה חודשים ובערך 10 ימים) לקסה שברה לקלארק את הלב כשהיא בגדה בה (ספוילר ה100)אה וואו שירניות כל האינטרנט התאחדו![]()
אני לא יודעת מי זה רנדי אז אני אלך על לאזה מאוד רנדומלי.
(אם זה בגלל רנדי מQAF אז זה הוא לא הרבה שם)
כן אבל כשאני מסיימת סדרה אני צריכה להוסיף אחת חדשה. והשם של זה קפץ לי ב-Up Next של פריים ונזכרתי שמתישהו פעם רציתי לראות את זה כי זכרתי את השם. רק שפריים הערמומיים האלה שיקרנו לי וזה לא באמת קיים אצלם, זה קיים בטובי שזה עם פרסומות. אז את הפרק הראשון ראיתי תוך כדי שאני משחקת בטלפון והיה לי סבבה אז לא הפריעו לי הפרסומות וככה ראיתי שלושה פרקים אבל התחיל להיות לי מענין ולא בא לי פרסומת עכשיו אז אני אנצל את הנקודות שיש לי בפריים די לרכוש את כל העונה הראשונה בפריים ולצפות בזה כמו בן אדם מתורבת.אבל במיוחד מוזר כי רשימת הסדרות שלך גם ככה מפוצצת לאחרונה.
כנראה שהגיע לקלארק.זה מזכיר לי שהיום לפני 10 שנים בדיוק (ושלושה חודשים ובערך 10 ימים) לקסה שברה לקלארק את הלב כשהיא בגדה בה (ספוילר ה100)
ממה שזכור לי סיימתי את עונה 1 ולא חזרתי לזהומסתבר שמיקי גם צפתה בסדרה - מעניין עד לאן היא הגיעה
(אני אומר "מעניין" אבל אני מתכוון שאני רוצה שהיא תגיד לנו @keren or5 )
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.