Weekend's Watch לסופש של 19-21/06/2025 👻

snirf

Active member
הערב כנראה להמשיך - מותק בול באמצע.

במהלך השבוע צפיתי ב-
|טי-וי|רוקדים עם כוכבים
|טי-וי|הזמר במסיכה

|טי-וי|חוליגנים- פרק השבוע
|טי-וי|גחליליות- פרק השבוע
|טי-וי|פשוט ככה3- פרק השבוע
|טי-וי|מותק בול באמצע - התחלתי
|טי-וי|יצר התשוקה / INSTINTO
|טי-וי|ניתוק2-
בינג' , סיימתי וכתבתי עליה כאן
|נטפליקס|נחשים וסולמות- סיימתי ואהבתי!👌 ליוצר-מנולו קארו תמיד יש טביעת אצבע בסדרות שלו...הן מיוחדות-מוזרות שכאלה (בית הפרחים, קדושת המשפחה, מישהו חייב למות...). גם איזה שם מיוחד לסדרה! במיוחד שבעידן של ימינו כבר קשה למצוא שמות לסדרות חח
אה והוא תמיד משלב גם לפחות דמות גאה אחת בסדרות שלו...:p

טוני החתול

Well-known member
מנהל
|טי-וי|מותק בול באמצע - התחלתי
ממש אהבתי.
סוג של ממשיכת דרך של פולישוק
|נטפליקס|נחשים וסולמות- סיימתי ואהבתי!👌 ליוצר-מנולו קארו תמיד יש טביעת אצבע בסדרות שלו...הן מיוחדות-מוזרות שכאלה (בית הפרחים, קדושת המשפחה, מישהו חייב למות...). גם איזה שם מיוחד לסדרה! במיוחד שבעידן של ימינו כבר קשה למצוא שמות לסדרות חח
אה והוא תמיד משלב גם לפחות דמות גאה אחת בסדרות שלו...:p
חשבתי לנסות.
אבל אין לי כוח לשפה זרה.
יש היום ארץ נהדרת מיוחד למלחמה.
וואו, זה צריך לראות
אבל האירנים בטח יהרסו לנו

טוני החתול

Well-known member
מנהל
התחלתי לצפות במחזמר Next to Normal

להמשיך עונה 2 של האחיין שלי בנץ
The Second Best Hospital in the Galaxy
(עונה 2)

אולי Jerrod Carmichael: Don’t Be Gay

פרקים שבועיים של:
ריק ומורטי (ראיתי כבר)
Welcome to Wrexham
Murderbot
Resident Alien
(מתחילה עונה 4 אבל אני כנראה אצבור פרקים)

וגם אולי הסרטים: His Three Daughters, הביג ליבובסקי, The Fall (סרט מ2006) ואת Changeland (סרט מ2019), My Old Ass, The Guest, מופאסה, מואנה 2, A Nice Indian Boy,
ואולי הסדרות: The Franchise, Terminator Zero, KAOS, Arcane, Sweetpea, !Hysteria, Rivals, המשרד (אוסטרליה), הפינגווין, Say Nothing, Interior Chinatown, משחק הדיונון עונה 2, מאה שנים של בדידות, Bump, Earth Abides, Rogue Heroes, Prime Target, Secret Level (אמזון), Dream Productions (דיסני+), Dope Girls, Invisible Boys, Zero Day - אולי, A Thousand Blows , Win or Lose, הלוטוס הלבן, Your Friends & Neighbors, The Four Seasons, Étoile, The Eternaut, Adults, What It Feels Like for a Girl

ופודקסטים
וספרים - When the World Tips Over (אני ב46%) וגם להמשיך את אוטוקורקט של אתגר קרת (שזה סיפורים קצרים)

Lhuna3

Well-known member
תוכניות מציאותיות:
האחיין שלי בנץ - אני בפרק 3X06.
ארץ נהדרת של הערב (אם באמת האיראנים יאפשרו, ובדילוג על הקטעים המעצבנים)

שאיפות לאחרי שאסיים את הבינג' של בנץ:
החברים והשכנים שלך -להמשיך (ראיתי פרק 1)
רצחבוט - אולי להמשיך (ראיתי פרקים 1-3 נדמה לי, או אולי 4. יש מצב שכבר אוותר על זה.)
אתה חייב לקרוא את זה (כאן 11) ניסיתי פרק אחד וזה היה נחמד אבל לא יותר.
פיצוי יתר - אולי לנסות אם וכאשר אחדש את המנוי לאמאזון פריים, כנראה כשיהיה שם עוד משהו שארצה לראות.
ברוקלין 99 - ש"חים ביס קומדי.

ספר: הארי פוטר ומסדר עוף החול, קריאה 3, אני די בהתחלה (עוד לא בהוגוורטס).

דורי 1981

Well-known member
גחליליות נהדרת. תמרות עשן זאת האמא הרוחנית המקומית שלה.

LeR@nch

Well-known member
מה שתגידו, המתים המהלכים: עיר מתה, פשוט ככה, מפגשים מהסוג האישי, ברוכים הבאים לרקסהם.

דורי 1981

Well-known member
לשבוע הבא- שלושה פרקים של המרדף (בתקווה שחלק מהם ישודרו, כבר עבר זמן), אתה חייב לקרוא את זה, מה שתגידו, המשך הסדרות. בגחליליות אני בפרק 3 (קראתי את הספר שעליו הסדרה מבוססת וההבדלים תהומיים, לא לטובת הסדרה); בצמיגים בפרק 2.3 (חובה למי שטרם ראה) ובמחלקה קיו כבר בפרק 6.

LeAnnDylan

Well-known member
אני יכולה לשים את הרשימה הרגילה שלי אבל בחמישי ושישי הלכתי לראות את ברנדי קלארק בהופעה אז לא יצא לי לראות טלוויזיה והיום אני מתאוששת אז בטח רק איזה פרק או שנים של מר רובוט ופרק 4 של אגת'ה כי עושים צפיה משותפת כל יום שבת וזה פרק עם ריו אז אני מוכנה להצטרף השבוע:-P:

שבוע הבא אני אחזור לרשימה הרגילה.

didalf

Well-known member
אני יכולה לשים את הרשימה הרגילה שלי אבל בחמישי ושישי הלכתי לראות את ברנדי קלארק בהופעה אז לא יצא לי לראות טלוויזיה והיום אני מתאוששת אז בטח רק איזה פרק או שנים של מר רובוט
למה את צופה במר רובוט? אה או שאת מתכוונת לרובורצח?
ופרק 4 של אגת'ה כי עושים צפיה משותפת כל יום שבת וזה פרק עם ריו אז אני מוכנה להצטרף השבוע:-P:
ממש את צריכה סיבה לצפות באגתה *שוב*:-D
ומי זה "עושים צפיה משותפת"?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כן. כאילו אני לא זוכרת איך הוא נראה (כאילו בכללי מאד לבן ובלונדיני) או מה הוא עשה (משהו רשע?) אבל אני זוכרת שהיה מר ערפד:-D
אני גם לא זוכר אבל אני יכול למצוא בקלות

אוי נראה לי שאני נזכר במשהו לגביו. לא ממש ספוילרי אבל בכל זאת אסתיר - נראה לי שהיה קטע מוזר שבו הוא הלך לשילם לחסרי בית כדי להרביץ להם.
אני ממש לא זוכר הרבה מהשתי עונות של הסדרה הזאת שראיתי.

Lhuna3

Well-known member
אבל אתה יותר נהנית מזה ממני לא?
[מר רובוט] למה את בכלל ראית את זה? היה בזה מישהו שאת אוהבת? זה לא נשמע לי כמו סדרה שמתאימה לך בכלל.
(לי אגב היא כן נשמעה לי מתאימה אבל פרשתי ממנה אחרי פרק 1 או 2).

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אה אתה גם פרשת?
אבל אתה יותר נהנית מזה ממני לא?
מעונה 2 נהניתי פחות.
היא נעשתה מוזרה מאוד.
תכננתי כן להמשיך אבל החלטתי שיהיה לי קל יותר אם אני אצבור פרקים ואראה רק כשעונה 3 תסתיים. ואז כמו שקורה לפעמים אף פעם לא חזרתי אליה. וכל הזמן דחיתי את זה גם אחרי שהיא הסתיימה. ושמעתי שהרבה אנשים היו מאוכזבים מאיך שהיא הסתיימה.
ועכשיו היא גם לא נמצאת על שום שירות סטרימינג.

גם יעצבן אותי לחזור כי אני אצטרך לחזור לראות מההתחלה.
אם כי זכור לי שעונה 1 הייתה ממש ממש טובה.
[מר רובוט] למה את בכלל ראית את זה? היה בזה מישהו שאת אוהבת? זה לא נשמע לי כמו סדרה שמתאימה לך בכלל.
אני לא זוכר באמת למה עדי ראתה אותה.
אולי בגלל הקשר למחשבים...
כאילו הייתה התלהבות כללית לגביה, אבל לא נראה לי שזה היה משכנע אותה.
באמת? דווקא אולי הייתה יכולה להתאים לך.
אבל אם ראית שני פרקים ולא התחברת אז לא.

didalf

Well-known member
אני.... באמת לא זוכרת.
זה כן היה נראה לי מעניין אז, וגם הייתי יותר פתוחה לדברים כבדים. אבל אני באמת לא זוכרת מה נראה לי מעניין בזה מלכתחילה.
עונה 1 עוד הייתה סבירה אבל את עונה 2 כבר סבלתי וממש סחבתי בכוח ולא חזרתי מעולם לעונה 3.
אולי בגלל הקשר למחשבים...
אה אולי באמת? |תוהה|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
חבל שלא התחלנו לדבר על הסדר ביום שלישי כי אז יהיה בדיוק 10 שנים לפרק הראשון שלה (הולי שיט כמה אנחנו זקנים)

didalf

Well-known member
אני.... באמת לא זוכרת.
זה כן היה נראה לי מעניין אז, וגם הייתי יותר פתוחה לדברים כבדים. אבל אני באמת לא זוכרת מה נראה לי מעניין בזה מלכתחילה.
עונה 1 עוד הייתה סבירה אבל את עונה 2 כבר סבלתי וממש סחבתי בכוח ולא חזרתי מעולם לעונה 3.

אה אולי באמת? |תוהה|
ובכן לפי עצמי מהעבר צפיתי בטריילר כי ג'סטין מהג"ש שיחק שם (והייתי אז בשיא האובססיה) ואז הטריילר היה מספיק מעניין בעיני.
התשובה היא תמיד בסוף שחקן שאני אוהבת:-D
אבל מה משך אותי בטריילר זה תעלומה8-*
בסוף אגב היה לו תפקיד סופר משני זה היה מאד מאכזב.

למעלה