מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע הקידמני הזה?
ממש אהבתי.מותק בול באמצע - התחלתי
חשבתי לנסות.נחשים וסולמות- סיימתי ואהבתי!
ליוצר-מנולו קארו תמיד יש טביעת אצבע בסדרות שלו...הן מיוחדות-מוזרות שכאלה (בית הפרחים, קדושת המשפחה, מישהו חייב למות...). גם איזה שם מיוחד לסדרה! במיוחד שבעידן של ימינו כבר קשה למצוא שמות לסדרות חח
אה והוא תמיד משלב גם לפחות דמות גאה אחת בסדרות שלו...![]()
וואו, זה צריך לראותיש היום ארץ נהדרת מיוחד למלחמה.
למה את צופה במר רובוט? אה או שאת מתכוונת לרובורצח?אני יכולה לשים את הרשימה הרגילה שלי אבל בחמישי ושישי הלכתי לראות את ברנדי קלארק בהופעה אז לא יצא לי לראות טלוויזיה והיום אני מתאוששת אז בטח רק איזה פרק או שנים של מר רובוט
ממש את צריכה סיבה לצפות באגתה *שוב*ופרק 4 של אגת'ה כי עושים צפיה משותפת כל יום שבת וזה פרק עם ריו אז אני מוכנה להצטרף השבוע![]()
אז בטח רק איזה פרק או שנים של מר רובוט
גם אני לא הבנתי מה פתאום מר רובוט פתאום (זוכרת את מר ערפד משם?)למה את צופה במר רובוט? אה או שאת מתכוונת לרובורצח?
כן. כאילו אני לא זוכרת איך הוא נראה (כאילו בכללי מאד לבן ובלונדיני) או מה הוא עשה (משהו רשע?) אבל אני זוכרת שהיה מר ערפדגם אני לא הבנתי מה פתאום מר רובוט פתאום (זוכרת את מר ערפד משם?)
אני גם לא זוכר אבל אני יכול למצוא בקלותכן. כאילו אני לא זוכרת איך הוא נראה (כאילו בכללי מאד לבן ובלונדיני) או מה הוא עשה (משהו רשע?) אבל אני זוכרת שהיה מר ערפד![]()
אה אתה גם פרשת?אני ממש לא זוכר הרבה מהשתי עונות של הסדרה הזאת שראיתי.
[מר רובוט] למה את בכלל ראית את זה? היה בזה מישהו שאת אוהבת? זה לא נשמע לי כמו סדרה שמתאימה לך בכלל.אבל אתה יותר נהנית מזה ממני לא?
מעונה 2 נהניתי פחות.אה אתה גם פרשת?
אבל אתה יותר נהנית מזה ממני לא?
אני לא זוכר באמת למה עדי ראתה אותה.[מר רובוט] למה את בכלל ראית את זה? היה בזה מישהו שאת אוהבת? זה לא נשמע לי כמו סדרה שמתאימה לך בכלל.
באמת? דווקא אולי הייתה יכולה להתאים לך.(לי אגב היא כן נשמעה לי מתאימה אבל פרשתי ממנה אחרי פרק 1 או 2).
אני.... באמת לא זוכרת.[מר רובוט] למה את בכלל ראית את זה? היה בזה מישהו שאת אוהבת? זה לא נשמע לי כמו סדרה שמתאימה לך בכלל.
(לי אגב היא כן נשמעה לי מתאימה אבל פרשתי ממנה אחרי פרק 1 או 2).
אה אולי באמת?אולי בגלל הקשר למחשבים...
ובכן לפי עצמי מהעבר צפיתי בטריילר כי ג'סטין מהג"ש שיחק שם (והייתי אז בשיא האובססיה) ואז הטריילר היה מספיק מעניין בעיני.אני.... באמת לא זוכרת.
זה כן היה נראה לי מעניין אז, וגם הייתי יותר פתוחה לדברים כבדים. אבל אני באמת לא זוכרת מה נראה לי מעניין בזה מלכתחילה.
עונה 1 עוד הייתה סבירה אבל את עונה 2 כבר סבלתי וממש סחבתי בכוח ולא חזרתי מעולם לעונה 3.
אה אולי באמת?![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.