Weekend's Watch לסופש של 19-21/03/2026 💧

dilly snake

Well-known member
הפיט, שיקגו MED, חוק וסדר טורונטו כוונה פלילית, צ'ארלי קוקס אצל קימל(ואולי עוד דברים אם הוא בסבב ראיונות)

וספר(העיניים שלי מתעבות את זה, אבל יש לי עכשיו טאבלט עם קינדל :-D ).

Lhuna3

Well-known member
תוכניות:
The Pitt - פרק 2X11
שרינקינג - פרק 3X08 - כבר צפיתי
הישרדות ארה"ב 49 - להמשיך?
אולי קצת מערכונים מארץ נהדרת של אתמול.

ספר:
ממשיכה עם The Cheat Code, הספר השלישי בטרילוגיה Wisdom Revolution.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אולי הסרט War Machine בנטפליקס
אולי סרט בHBO

פרקים שבועיים של:
The Pitt
Jury Duty
Georgie & Mandy's First Marriage
Invincible
(שלושת הפרקים הראשונים לעונה)(כבר ראיתי)
The Fall and Rise of Reggie Dinkins (כבר ראיתי)
Going Dutch
Paradise
(כבר ראיתי)
Shrinking (כבר ראיתי)
St. Denis Medical (כבר ראיתי)
Heated Rivalry (צפיה חוזרת)
זהו זה (כבר ראיתי)
DTF St. Louis (כבר ראיתי)

וגם אולי הסרטים: His Three Daughters, The Fall (סרט מ2006) ואת Changeland (סרט מ2019), מופאסה, מואנה 2, A Nice Indian Boy, אולי גם The Black Phone הראשון כי סרט ההמשך יוצא עכשיו.
ואולי הסדרות: The Franchise, Terminator Zero, KAOS, Arcane, Sweetpea, !Hysteria, Rivals, המשרד (אוסטרליה), הפינגווין, Say Nothing, Interior Chinatown, משחק הדיונון עונה 2, מאה שנים של בדידות, Bump, Earth Abides, Rogue Heroes, Prime Target, Secret Level (אמזון), Dream Productions (דיסני+), Dope Girls, Zero Day - אולי, A Thousand Blows , Win or Lose, הלוטוס הלבן, Your Friends & Neighbors, The Four Seasons, Étoile, The Eternaut, Adults, Outrageous, Washington Black, !Digman, The Assassin, Too Much, Black Rabbit,
Upload עונה 4, Resident Alien עונה 4, Wednesday עונה 2, מותק בול באמצע עונה 2, Death by Lightning, Last Samurai Standing , החמאם, The War Between the Land and the Sea, His & Hers, Doc, Agatha Christie's Seven Dials, The Lowdown

וגם פודקסטים
עברתי לקרוא את פרסי ג'קסון ספר 5, אני כבר ב35%

נערך לאחרונה ב:

LeR@nch

Well-known member
זגורי אימפריה, שיקגו’ז, המדיסון, הישרדות, המירוץ למיליון, האח הגדול, שי שטרן, שרינקינג, סקראבס, מוקד 911, מוקד 911: נאשוויל, מארשלים.

נערך לאחרונה ב:

Reutk

Active member
התחלתי את הספר GAME CHANGER אז להמשיך אותו

עריכה: פרק 4 של HR

נערך לאחרונה ב:

LeAnnDyIan

Well-known member
לסיים עונה 2 של נקמה (אני בפרק 2X18) ולהתחיל את עונה 3.
אני רוצה לשקר ולהגיד שאצפה גם בדברים אחרים אבל יודעת שזה לא יקרה.
אבל אולי כן אצפה באיזה סרט, הבוסית משגעת אותי שהיא רוצה ללכת לקולנוע, אז אולי ננסה את פרוייקט הייל מרי כי אני רואה שהוא יוצא היום.

snirf

Active member
במהלך השבוע צפיתי ב-
|טי-וי|זגורי אימפריה3- פרק אחרון. הייתה עונה מוצלחת.
|טי-וי|פרדייז2 - הפרק השבועי
|טי-וי|פלוריבוס - סיימתי. קראתי שרק ב-2028 תעלה עונה חדשה o_O
|טי-וי|הכיסוי- סיימתי
|טי-וי|צופה בך- סיימתי. מיני סדרת מתח בדיסני
|טי-וי|הזוג ממול2

טוני החתול

Well-known member
מנהל
|טי-וי|פלוריבוס - סיימתי.
אז מה חשבת על סיום העונה?
אני כתבתי לך שקשה לי להאמין שתאהב את המשך הסדרה אם לא אהבת את הפרקים הראשונים, אבל אני אשמח לשמוע שטעיתי.
קראתי שרק ב-2028 תעלה עונה חדשה o_O
מה לכל הרוחות?
אוף, תכלס זה בעצם לא כל כך מפתיע כיום, הקטע הזה של שנתיים בין סיום של עונה אחת ותחילה של עונה הבאה זה כבר נעשה נורמלי. אבל מאוד עצוב.

snirf

Active member
אז מה חשבת על סיום העונה?
אני כתבתי לך שקשה לי להאמין שתאהב את המשך הסדרה אם לא אהבת את הפרקים הראשונים, אבל אני אשמח לשמוע שטעיתי.

מה לכל הרוחות?
אוף, תכלס זה בעצם לא כל כך מפתיע כיום, הקטע הזה של שנתיים בין סיום של עונה אחת ותחילה של עונה הבאה זה כבר נעשה נורמלי. אבל מאוד עצוב.

אין לי כ"כ מה להגיב עליה למען האמת...היה די מאכזב שככה הסתיימה העונה, ושלא נתנו לנו איזושהי פרשנות/הצדקה/הסבר לכל הרעיון של הסדרה.
נגיד בהשוואה ל"ניתוק" שגם כן בראה עולם- שם כן יש התפתחויות והתכנסות לכדי הפואנטה של הסדרה, בכל פרק/עונה נחשף עוד איזשהו טפח...אבל בפלוריבוס לא, לטעמי.
קראתי שהכותבים נתקלו בקשיים בפיתוח העונה החדשה...על אף שלפי הסוף זה מורגש שכן יש איזושהי כיוון איך להמשיך את הסדרה, אבל ייתכן ולא רוצים ללכת על האובייס.

למעלה