Weekend's Watch לסופש של 18-20/09/2025 👁️

Lhuna3

Well-known member
תוכניות:
כלום?
* צפיתי כבר בתוכנית הבוקר פרק 4X01

ספר:
סיימתי את הטרילוגיה המעולה The Broken Earth מאת N.K.Jemisin, והתחלתי סיפור שהבטחתי למישהי שכתבה אותו לקרוא ולתת לה חוו"ד כקוראת בטא (זה לא משהו שכבר יצא).

טוני החתול

Well-known member
מנהל
Haunted Hotel עונה 1 - סדרת אנימציה חדשה בנטפליקס
Black Rabbit עונה 1 - סדרה חדשה בנטפליקס
LEGO Star Wars: Rebuild the Galaxy עונה 2 - סדרת אנימציה קצרה בדיסני+

It's Always Sunny in Philadelphia - התחלתי לראותאת עונה 16 (צפיה ראשונה)
Raising Hope - התחלתי צפיה חוזרת בקומדיה הזאת בדיסני+ עדיין לא בטוח עד כמה אני אמשיך

אולי משהו מאלו:
Upload עונה 4
Resident Alien עונה 4
Wednesday עונה 2
מותק בול באמצע עונה 2

פרקים שבועיים של:
Doc - פרק ראשון לעונה 2 (ראיתי כבר)
Gen V - שלושה פרקים ראשונים של עונה 2
Only Murders in the Building
Alien: Earth
Peacemaker
The Summer Hikaru Died
(ראיתי כבר)
מסע בין כוכבים: הדור הבא - עונה 4

אני גם רוצה לראות את סרט האנימציה של פיקסר Elio שיצא בדיסני+ לאחרונה

וגם אולי הסרטים: His Three Daughters, הביג ליבובסקי, The Fall (סרט מ2006) ואת Changeland (סרט מ2019), The Guest, מופאסה, מואנה 2, A Nice Indian Boy, הדרקון הראשון שלי 2
ואולי הסדרות: The Franchise, Terminator Zero, KAOS, Arcane, Sweetpea, !Hysteria, Rivals, המשרד (אוסטרליה), הפינגווין, Say Nothing, Interior Chinatown, משחק הדיונון עונה 2, מאה שנים של בדידות, Bump, Earth Abides, Rogue Heroes, Prime Target, Secret Level (אמזון), Dream Productions (דיסני+), Dope Girls, Invisible Boys, Zero Day - אולי, A Thousand Blows , Win or Lose, הלוטוס הלבן, Your Friends & Neighbors, The Four Seasons, Étoile, The Eternaut, Adults, What It Feels Like for a Girl, Outrageous, Washington Black, !Digman, The Assassin, Too Much

בנוסף פודקסטים
הספר The Dangerous Kingdom of Love

*כן, זה הכל יותר מידי, אבל בחודש הקרוב יש לי רק איזה 7 ימים של עבודה אז לשם שינוי אמור להיות לי זמן.

LeR@nch

Well-known member
החדר הצפוף (שני פרקים אחרונים), מפגשים מהסוג האישי (המשך עונה 6), אז בקיצור (שלושה פרקים אחרונים), הבנים: דור הוי, רק רוצחים בבניין, פיסמייקר.

דורי 1981

Well-known member
היום ומחר- שוטר טוב/שוטר רע (פרק 6 ראיתי, 7 מחר כנראה)
המרדף- ראשון רביעי וחמישי
שני ושלישי- לראות את הסרט "כביש הסרגל" בשני חלקים. גם הסרט "החובבן" בא בחשבון (רימייק לסרט קנדי משנות השמונים, בכיכובם של ראמי מאלק ולורנס פישבורן).

LeAnnDylan

Well-known member
חשבתי שאני אספיק לראות יותר דברים, אבל בתאכלס ראיתי רק את הפרק השבועי של תוכנית הבוקר.
היום ראיתי פוטבול, הסיהוקס ניצחו וזה מה שחשוב 🥳
גם בשבוע הקרוב אני כנראה לא אצפה בכלום מעבר לפרק השבועי של תוכנית הבוקר (שלישי) ומשחק של הסיהוקס מול אריזונה (חמישי). אבל אני כן רוצה לצפות בעונה החדשה של SVU, כנראה לא יקרה השבוע אבל אני אשים רק את זה ברשימת השקרים.

דורי 1981

Well-known member
אתמול ושלשום- שוטר טוב/שוטר רע (ראיתי פרקים 6 ו-7). היום ומחר- כביש הסרגל (סרט); אתמול, רביעי וחמישי- המרדף.

למעלה