מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע הבר כוכבאי הזה?
אני מתלבטת אם לנסות או לא, בעיקר כי לפני כמה שנים זה היה ממש פופולרי בבוקטיוב.Murderbot (פרקים ראשונים לעונה)
אני גם לא ראיתי את הסרט החדש של סאם ולא הרגשתי חוסר.המשך עונה 3 של Hacks, מחר אירווזיון, ובעוד כמה שעות Thunderbolts- יש משהו שחשוב לדעת מהסרט המשמים של פלקון אמריקה? ויש סצינה גם בסוף הכתוביות (שווה להישאר בשבילה)?
הדבר היחיד שלא היה לי ברור זה אם הייתי אמורה להבין שקורה מה שנאמר שקורה בסצינה של הסוף.אני גם לא ראיתי את הסרט החדש של סאם ולא הרגשתי חוסר.
הפלקון וחייל החורף ראית נכון?
וכן יש שתי סצנות בסוף הכתוביות האמצעית סתם מצחיקה אבל דווקא השניה בסוף חשובה יותר.
הדבר היחיד שלא היה לי ברור זה אם הייתי אמורה להבין שקורה מה שנאמר שקורה בסצינה של הסוף.
כןן נהניתי ממשואיזה טוב זה היה!!!!! סופסוף!
אתה מתכוון לסרט Waking Ned Devine? (על כפר קטן באנגליה שבו איש זקן זוכה בלוטו)היום כנראה- לראות את הסיום של "להעיר את נד" (קלאסיקה שהומלץ לי עליה עוד כשהייתי תיכוניסט ע"י מישהי שלמדתי איתה, ראיתי לראשונה לפני 6 שנים, התרשמתי והיום אגמור לראות פעם שנייה)
אמת ויציב.אתה מתכוון לסרט Waking Ned Devine? (על כפר קטן באנגליה שבו איש זקן זוכה בלוטו)
אני די בטוח שראיתי אותו בקולנוע בטח עם אחת האחיות שלי או אמא שלי, כי זה היה יחסית נדיר שהייתי רואה סרט כזה בקולנוע. לא נראה לי שראיתי אותו מאז, אבל אני זוכר שבאמת היה מקסים.אמת ויציב.

זה אכן סרט אירי. בעיקר מוכרים לי משם דיוויד קלי (או'ריילי מהמלון של פולטי) וג'יימס נסביט (שראיתי בכמה מהסדרות האחרונות של הרלן קובן, אבל מפורסם עוד מקודם מהסדרות רגליים קרות וחוק מרפי).אגב, העלילה שלו בעצם לא מתרחשת באנגליה אלא באי מאן. שאני יודע עליו דברים מעטים: כל האוכלוסיה שלו היא פחות ממאה אלף, גדל שם השחקן ג'ו לוק (הארטסטופר ואגתה אול אלונג), ויש שם כבשים עם 4 קרניים.
כתבתי על הפרקים השבועיים, אתה יכול להגיבHACKS4- הפרק השבועי.
על זה גם אני וגם עדי כותבים. מעניין אותי מה אתה חושב על זה.סיפורה של שפחה6- הפרק השבועי
אני זוחל עם עונה 3 בנתייםYOU עונה 5 - נותר לי פרק אחרון.
זה נראה לי ממש מעניין ובא לי לראות משהו עם אלרודי.הדרך הצרה אל הצפון העמוק- הסדרה התקופתית עם ג'ייקוב אלורדי, התחלתי
וואלה,MARILIENDRE - סדרה ספרדית חדשה על קהילת הלהט"ב, נהדרת! התרשמתי לטובה
![]()
כתבתי על הפרקים השבועיים, אתה יכול להגיב
על זה גם אני וגם עדי כותבים. מעניין אותי מה אתה חושב על זה.
אני זוחל עם עונה 3 בנתיים
זה נראה לי ממש מעניין ובא לי לראות משהו עם אלרודי.
(יוצא גם עכשיו או בקרוב סרט להטבי שהוא מככב בו)
וואלה,
אוקי בדקתי עכשיו את הטריילר ונראה שיכול להיות טוב.
אבל זה מזכיר לי שיש דרמה אוסטרלית להטבית שרציתי לראות ולא הגעתי אליה - Invisible Boys
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.