Weekend's Watch לסופש של 15-17/05/2025 🔥

dilly snake

Well-known member
אלזבת'(משבוע שעבר), שיקגו MED, חוק וסדר טורונטו, לייט נייט.

יוטיוב.

לעבור לספר מס' 2 כי מס' 1 לא זורם.

LeR@nch

Well-known member
השלמות של שיקגו מד ו-PD (שני פרקים של כל אחת) + פרקי השבוע של שלושת השיקגו׳ז, משפחת סימפסון, האחרונים מבינינו, ד״ר אודיסאה, ג׳ורג׳י ומנדי, הישרדות, המירוץ למיליון, האקס, דוקטור הו.
כשיתאפשר לי אשלים את עונה 5 של את, עונה 6 של מראה שחורה, עונה 2 של 1923 ועונה 4 של אהבה מוות ורובוטים.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אוי שיט יותר מידי

ממשיך עם עונה 3 של You בנטפליקס

עונה 4 של Love, Death & Robots
הסדרה החדשה Overcompensating באמזון

אולי גם לנסות את הסדרה החדשות:
Étoile באמזון
The Eternaut בנטפליקס

פרקים שבועיים של:
Murderbot (פרקים ראשונים לעונה)
Conan O'Brien Must Go
Andor (פרקים אחרונים לסדרה) (ראיתי כבר)
The Last of Us (ראיתי כבר)
דוקטור הו
Hacks
סיפורה של שפחה
(ראיתי כבר)
SNL (תוכנית סיום העונה)
Georgie & Mandy's First Marriage (פרקי סיום עונה)

אני גם אסיים צפיה חוזרת בסרט רוג 1 (כי הוא ההמשך לאנדור)

וגם אולי הסרטים: His Three Daughters, הביג ליבובסקי, The Fall (סרט מ2006) ואת Changeland (סרט מ2019), My Old Ass, The Guest, מופאסה, מואנה 2, A Nice Indian Boy, Next to Normal
ואולי הסדרות: The Franchise, Terminator Zero, KAOS, Arcane, Sweetpea, !Hysteria, Rivals, המשרד (אוסטרליה), הפינגווין, Say Nothing, Interior Chinatown, משחק הדיונון עונה 2, מאה שנים של בדידות, Bump, Earth Abides, Rogue Heroes, Prime Target, Secret Level (אמזון), Dream Productions (דיסני+), Dope Girls, Invisible Boys, Zero Day - אולי, A Thousand Blows , Win or Lose, הלוטוס הלבן, Your Friends & Neighbors, The Four Seasons

ופודקסטים
וספרים - Time Out (אני כבר ב60%) וגם להמשיך את אוטוקורקט של אתגר קרת (שזה סיפורים קצרים)

Lhuna3

Well-known member
אני מניחה שאירוויזיון לפחות חלקית.
אולי אני אנסה משהו מאהבה, מוות ורובוטים (או כמו שניק קורא לה אהבה, סקס ורובוטים), למרות שזה ברובו גרוע כבר לדעתי, אבל אין לי הרבה מה לראות עכשיו וזה קצרים.

ספר: הארי פוטר וגביע האש להמשיך (קריאה #3)

LeAnnDylan

Well-known member
אירוויזיון - מחזיקה אצבעות ליובל|הלוואי|
The Four Seasons - אני מקציבה לעצמי פרק אחד לשבוע.
The Studio - פרק שבועי.
Your Friends & Neighbors
- פרק שבועי.
SVU
- פרק סיום.
The Last of Us
- פרק שבועי.
American Idol
- הגעתי רק להוליווד וויק והם משדרים את הגמר בראשון אז יש לי הרבה להשלים|חבול|
You
- פרק 502.
I Love Dick - פרק 3.
Mrs. Fletcher - פרק 3.
The White Lotus - פרק 205.
Parks & Rec - נשאר לי רק את פרק הסיום;-(
Hacks - עדין תקועה בפרק 205, לא בא לי לראות אז כנראה שזה לא יקרה השבוע אבל כולם משקרים אז אני אשאיר את זה פה.
Murderbot - לנסות.
ACM AWARDS - יש כמה הופעות שמעניינות אותי שם אז בטח אראה את זה.

יש לי גם את הפרק השבועי של Good Hang (הפודקאסט של איימי פולר) האורחת השבועית זו מישל אובמה. התחלתי להאזין וזה הרבה יותר מענין משחשבתי.

אה וגם לראות את הספיישל שעשו לכבודה של ג'ואן ריברס. ראיתי רק את הקטע של אוברי, אבל כן בא לי לראות את הכל, אז אולי הסופ"ש הזה יהיה לי זמן.

limors2

Well-known member
המשך עונה 3 של Hacks, מחר אירווזיון, ובעוד כמה שעות Thunderbolts- יש משהו שחשוב לדעת מהסרט המשמים של פלקון אמריקה? ויש סצינה גם בסוף הכתוביות (שווה להישאר בשבילה)?

didalf

Well-known member
המשך עונה 3 של Hacks, מחר אירווזיון, ובעוד כמה שעות Thunderbolts- יש משהו שחשוב לדעת מהסרט המשמים של פלקון אמריקה? ויש סצינה גם בסוף הכתוביות (שווה להישאר בשבילה)?
אני גם לא ראיתי את הסרט החדש של סאם ולא הרגשתי חוסר.
הפלקון וחייל החורף ראית נכון?

וכן יש שתי סצנות בסוף הכתוביות האמצעית סתם מצחיקה אבל דווקא השניה בסוף חשובה יותר.

limors2

Well-known member
אני גם לא ראיתי את הסרט החדש של סאם ולא הרגשתי חוסר.
הפלקון וחייל החורף ראית נכון?

וכן יש שתי סצנות בסוף הכתוביות האמצעית סתם מצחיקה אבל דווקא השניה בסוף חשובה יותר.
הדבר היחיד שלא היה לי ברור זה אם הייתי אמורה להבין שקורה מה שנאמר שקורה בסצינה של הסוף.

ואיזה טוב זה היה!!!!! סופסוף!

didalf

Well-known member
הדבר היחיד שלא היה לי ברור זה אם הייתי אמורה להבין שקורה מה שנאמר שקורה בסצינה של הסוף.

לא הבנתי🤔
ואיזה טוב זה היה!!!!! סופסוף!
כןן נהניתי ממש😍
כתבנו על זה קצת בשרשור אוף אם בא לך
(זה שמשומה למטה יותר דה סטורי אוף אס בעמוד הראשון)
(הייתי שמה קישור אבל אני מהטלפון וזה גם ככה מציק)

דורי 1981

Well-known member
אין כמעט מה לראות לאחרונה, גמרתי את הנעלמים של הרלן קובן (למי שלא מומלץ, למרות שהפואנטה זהה כמעט בכל הסדרות).

המרדף: שני בכאן 11, 21:30.

מה שתגידו (כאן 11, 21:30 בחמישי)

אתה חייב לקרוא את זה (כאן 11, 22:05 בחמישי)
היום כנראה- לראות את הסיום של "להעיר את נד" (קלאסיקה שהומלץ לי עליה עוד כשהייתי תיכוניסט ע"י מישהי שלמדתי איתה, ראיתי לראשונה לפני 6 שנים, התרשמתי והיום אגמור לראות פעם שנייה)
מעבר לזה, אשמח להמלצות בערוצי הברודקסט, ב- VOD ובנטפליקס. איכשהו ממש יבש.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היום כנראה- לראות את הסיום של "להעיר את נד" (קלאסיקה שהומלץ לי עליה עוד כשהייתי תיכוניסט ע"י מישהי שלמדתי איתה, ראיתי לראשונה לפני 6 שנים, התרשמתי והיום אגמור לראות פעם שנייה)
אתה מתכוון לסרט Waking Ned Devine? (על כפר קטן באנגליה שבו איש זקן זוכה בלוטו)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אמת ויציב.
אני די בטוח שראיתי אותו בקולנוע בטח עם אחת האחיות שלי או אמא שלי, כי זה היה יחסית נדיר שהייתי רואה סרט כזה בקולנוע. לא נראה לי שראיתי אותו מאז, אבל אני זוכר שבאמת היה מקסים.

אגב, העלילה שלו בעצם לא מתרחשת באנגליה אלא באי מאן. שאני יודע עליו דברים מעטים: כל האוכלוסיה שלו היא פחות ממאה אלף, גדל שם השחקן ג'ו לוק (הארטסטופר ואגתה אול אלונג), ויש שם כבשים עם 4 קרניים.
1747497269485.png

דורי 1981

Well-known member
אגב, העלילה שלו בעצם לא מתרחשת באנגליה אלא באי מאן. שאני יודע עליו דברים מעטים: כל האוכלוסיה שלו היא פחות ממאה אלף, גדל שם השחקן ג'ו לוק (הארטסטופר ואגתה אול אלונג), ויש שם כבשים עם 4 קרניים.
זה אכן סרט אירי. בעיקר מוכרים לי משם דיוויד קלי (או'ריילי מהמלון של פולטי) וג'יימס נסביט (שראיתי בכמה מהסדרות האחרונות של הרלן קובן, אבל מפורסם עוד מקודם מהסדרות רגליים קרות וחוק מרפי).

snirf

Active member
במהלך השבוע צפיתי ב-
|טי-וי|הראש- פרק אחרון
|טי-וי|HACKS4- הפרק השבועי.
|טי-וי|הגרמני- הפרק השבועי
|טי-וי|סיפורה של שפחה6- הפרק השבועי
|נטפליקס|YOU עונה 5 - נותר לי פרק אחרון.
|טי-וי|הדרך הצרה אל הצפון העמוק- הסדרה התקופתית עם ג'ייקוב אלורדי, התחלתי
|טי-וי|MARILIENDRE - סדרה ספרדית חדשה על קהילת הלהט"ב, נהדרת! התרשמתי לטובה 👌

טוני החתול

Well-known member
מנהל
|טי-וי|HACKS4- הפרק השבועי.
כתבתי על הפרקים השבועיים, אתה יכול להגיב
|טי-וי|סיפורה של שפחה6- הפרק השבועי
על זה גם אני וגם עדי כותבים. מעניין אותי מה אתה חושב על זה.
|נטפליקס|YOU עונה 5 - נותר לי פרק אחרון.
אני זוחל עם עונה 3 בנתיים
|טי-וי|הדרך הצרה אל הצפון העמוק- הסדרה התקופתית עם ג'ייקוב אלורדי, התחלתי
זה נראה לי ממש מעניין ובא לי לראות משהו עם אלרודי.
(יוצא גם עכשיו או בקרוב סרט להטבי שהוא מככב בו)
|טי-וי|MARILIENDRE - סדרה ספרדית חדשה על קהילת הלהט"ב, נהדרת! התרשמתי לטובה 👌
וואלה,
אוקי בדקתי עכשיו את הטריילר ונראה שיכול להיות טוב.
אבל זה מזכיר לי שיש דרמה אוסטרלית להטבית שרציתי לראות ולא הגעתי אליה - Invisible Boys

snirf

Active member
כתבתי על הפרקים השבועיים, אתה יכול להגיב

על זה גם אני וגם עדי כותבים. מעניין אותי מה אתה חושב על זה.

אני זוחל עם עונה 3 בנתיים

זה נראה לי ממש מעניין ובא לי לראות משהו עם אלרודי.
(יוצא גם עכשיו או בקרוב סרט להטבי שהוא מככב בו)

וואלה,
אוקי בדקתי עכשיו את הטריילר ונראה שיכול להיות טוב.
אבל זה מזכיר לי שיש דרמה אוסטרלית להטבית שרציתי לראות ולא הגעתי אליה - Invisible Boys

מתעצל להגיב/לדון על סיפורה של שפחה וHACKS ...נהנה משתיהן למען האמת
וכן שמעתי על הסרט של אלורדי...הסדרה תקופתית-מלחמתית כזאת די כבדה ...טוב שיש לה רק 5 פרקים.
הסדרה האוסטרלית- מקווה שהוט/יס ירכשו אותה (אולי בתכני יוני נראה אותה ברשימה? לאור חודש הגאווה...מקווה)
לגבי הסדרה הספרדית שאני צופה- הטריילר לא הרשים אותי, ולכן הגעתי בלי ציפיות...כלומר הרגישה לי כמו עוד סדרת נוער.
אבל כבר מהפרק הראשון נסחפתי מהייחוד והרגישות שלה, נעשית בצורה מאוד טובה לטעמי.
אני גם לא אוהב קטעים מוזיקליים בכלל בסדרות, אבל פה זה משתלב בטוב-טעם...ואלו שירים שהוקלטו ונכתבו במיוחד לסדרה.
וזה לא אומר אגב שזאת סדרה סתמית/קלת-דעת...כלל לא.
רוצה שאכתוב לך את תקציר העלילה בקצרה? לא יודע מהו הרושם המתקבל מהטריילר לגבי העלילה, לא זוכר.

למעלה