Weekend's Watch לסופש של 12-14/03/2026 😬

dilly snake

Well-known member
FBI, שיקגו MED, הפיט, חוק וסדר טורנטו כוונה פלילית, לייט נייט.

ואני צריכה למצוא ספר.

didalf

Well-known member
זוטרופוליס 2 עלה לדיסני אז זה.

ופרק שבועי של סקראבס.

והארי בסנל אני אצטרך לעמוד בזה. לפחות המונולוג אני מאמינה שיהיה טוב כי הוא מצחיקי|מאוהב|

וספר.

ולאדעת נראה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
התחלתי צפיה חוזרת חלקית של Invincible לקראת עליית העונה החדשה בשבוע הבא

אולי הסרט War Machine בנטפליקס

פרקים שבועיים של:
The Pitt
The Fall and Rise of Reggie Dinkins
(כבר ראיתי)
Georgie & Mandy's First Marriage
Paradise
(כבר ראיתי)
Shrinking (כבר ראיתי)
Star Trek: Starfleet Academy (פרק סיום העונה)
Going Dutch
Heated Rivalry
(צפיה חוזרת)
SNL
SRAM
(סיום עונה)
זהו זה
DTF St. Louis
(ראיתי פרק ראשון ועדיין לא בטוח אם אני מתכוון להמשיך)

וגם אולי הסרטים: His Three Daughters, The Fall (סרט מ2006) ואת Changeland (סרט מ2019), מופאסה, מואנה 2, A Nice Indian Boy, אולי גם The Black Phone הראשון כי סרט ההמשך יוצא עכשיו.
ואולי הסדרות: The Franchise, Terminator Zero, KAOS, Arcane, Sweetpea, !Hysteria, Rivals, המשרד (אוסטרליה), הפינגווין, Say Nothing, Interior Chinatown, משחק הדיונון עונה 2, מאה שנים של בדידות, Bump, Earth Abides, Rogue Heroes, Prime Target, Secret Level (אמזון), Dream Productions (דיסני+), Dope Girls, Zero Day - אולי, A Thousand Blows , Win or Lose, הלוטוס הלבן, Your Friends & Neighbors, The Four Seasons, Étoile, The Eternaut, Adults, Outrageous, Washington Black, !Digman, The Assassin, Too Much, Black Rabbit,
Upload עונה 4, Resident Alien עונה 4, Wednesday עונה 2, מותק בול באמצע עונה 2, Death by Lightning, Last Samurai Standing , החמאם, The War Between the Land and the Sea, His & Hers, Doc, Agatha Christie's Seven Dials, The Lowdown

וגם פודקסטים
ממשיך לקרוא את פרסי ג'קסון והקרב על המבוך (ספר 4), אני כבר ב85%

dilly snake

Well-known member
o_O
בדרך כלל יש לך תמיד כמה on the go
כל הספרים בTBR הפיזי שלי הם או פנטזיה(וסנדרסון שאנחנו עדיין ברוגז) או באנגלית(או יותר נכון פנטזיה באנגלית וקונלי אחד) או משהו שמורכב לי למוח(ג'יין אוסטין). אז צריך למצוא משהו לקרוא מחדש שלא דורש המון תאי מוח.

LeR@nch

Well-known member
מוקד 911, ג׳ורג׳י ומנדי, שרינקינג, הישרדות, שיקגו׳ז, Task (נשארו לי 2 פרקים), האח הגדול, הישרדות, שי שטרן, סקראבס, פרדייז, מרשלים, זגורי אימפריה.

Lhuna3

Well-known member
תוכניות:
The Pitt - פרק 2X10
שרינקינג - פרק 3X07
הישרדות ארה"ב 49 - להמשיך.
אולי 4-5 פרקים ראשונים של פרדייז עונה 2 (אבל אולי כבר ויתרתי).

ספר:
התחלתי את The Cheat Code, הספר השלישי בטרילוגיה Wisdom Revolution.

LeAnnDyIan

Well-known member
היו לי הרבה תוכניות לצפייה אבל איכשהו החלטתי שצפייה חוזרת בנקמה זורמת לי יותר מכל ערימת הסדרות האחרות שלי.
אז בסופ״ש הזה כנראה אמשיך עם נקמה 1X19 וסביר להניח אסיים את העונה (22 פרקים) ואתחיל עם עונה 2.

למעלה