LeAnnDylan
Well-known member
חח זה בסדר. גם כשאני צופה בהם 3 שעות בלי לזוז הם מפסידים יופיאוי, אל תכניסי לי רעיונות לראש. זה מה שחסר לי שאני אחשוב שאם אני לא אצפה בלייב בכל ה3 השעות משחק הקבוצה שלי תפסיד.
אמאל'ה אני לא יודעת איך את מסוגלת. פעם מישהו שאל אותי למה אני צופה עם פרסומות כשאני יכולה לחכות שהמשחק יגמר ולראות אותו בשעה בלי שום הפרעות. הזדעזעתי עד עמקי נשמתי מההצעה השטנית הזאת.זה הדבר הכי נורא והכי מדהים בו זמנית. אבל גם אחת מהסיבות למה אני לא מסוגלת לצפות בלייב, כאילו חוץ מהקטע שאני אצטרך לקום ב3 או 5 לפנות בוקר בשביל זה.
אני לא חושבת שזה נכון שלא אכפת להם מכדורסל, אני חושבת שזה תלוי במקום שאת נמצאת. כי יש נגיד מדינות שאין להם קבוצות NFL או קבוצות קולג' פוטבול מצליחות אבל כן יש להם קבוצות ספורט אחרות שמצליחות ואז יהיה יותר ענין.אני ממש מקנאה בך בקטע הזה, אבל אם הייתי גרה בארה"ב בטח במילא הייתי מתבאסת שכולם מתלהבים מפוטבול ולא ממש אכפת להם מכדורסל.
אבל נגיד בלוס אנג'לס שיש להם קבוצות מצליחות בכל ענפי הספורט (אולי חוץ מהוקי כי אני לא באמת יודעת אם הקינגס טובים כי לא אכפת לי מזה) את תראי אנשים בברים של ספורט מתלהבים מכל ספורט שקיים.
בדקתי עכשיו איזה קבוצות ספורט יש לסן אנטוניו ונראה לי שיהיה לך כיף שם כי לא שמעתי בחיים על אף אחת מהקבוצות האחרות שם
האמת שלא כל כך. כלומר, אני מאוד אוהבת את כל התוכן בסושיאל שלהם שהם ממש חמוד והכל. ואני כמובן מקבלת התראות על כל דבר שהם מעלים באינסטוש/טוויטר אבל כל השחקנים שהייתי אובססיבית אליהם בקבוצה עזבו. אז נכון שעדין יש לי שחקנים שאני אוהבת, אבל לא באותה רמה. וחוץ מזה שלא באמת מראים את השחקנים על הספסל בפסקי זמן. בדר"כ יש ריפליי של איזה מהלך או שמראים איזה סטיסטיקה הזויה שרק אמריקאים יכולים להמציא ("קבוצות שניצחו הכי הרבה משחקים לפני השעה 10 בבוקר עם נסיעה של יותר מ-500 מיילים בחודש ספטמבר") מידי פעם מראים אותם עומדים על המגרש ורצים אליהם כל מיני נערי/ות מים שמשפריצים להם מים לפה בזמן שהמאמן מדבר עם ה-QB.חשבתי שאת אובססית כמוני על השחקנים של הקבוצה שלך, שגם הקטעים שלהם בפסקי זמן ועל הספסל מעניינים אותך.