Weekend's Watch לסופש של 11-13/09/2025 🍻

LeAnnDylan

Well-known member
אוי, אל תכניסי לי רעיונות לראש. זה מה שחסר לי שאני אחשוב שאם אני לא אצפה בלייב בכל ה3 השעות משחק הקבוצה שלי תפסיד.
חח זה בסדר. גם כשאני צופה בהם 3 שעות בלי לזוז הם מפסידים יופי:-D
זה הדבר הכי נורא והכי מדהים בו זמנית. אבל גם אחת מהסיבות למה אני לא מסוגלת לצפות בלייב, כאילו חוץ מהקטע שאני אצטרך לקום ב3 או 5 לפנות בוקר בשביל זה.
אמאל'ה אני לא יודעת איך את מסוגלת. פעם מישהו שאל אותי למה אני צופה עם פרסומות כשאני יכולה לחכות שהמשחק יגמר ולראות אותו בשעה בלי שום הפרעות. הזדעזעתי עד עמקי נשמתי מההצעה השטנית הזאת.
אני ממש מקנאה בך בקטע הזה, אבל אם הייתי גרה בארה"ב בטח במילא הייתי מתבאסת שכולם מתלהבים מפוטבול ולא ממש אכפת להם מכדורסל.
אני לא חושבת שזה נכון שלא אכפת להם מכדורסל, אני חושבת שזה תלוי במקום שאת נמצאת. כי יש נגיד מדינות שאין להם קבוצות NFL או קבוצות קולג' פוטבול מצליחות אבל כן יש להם קבוצות ספורט אחרות שמצליחות ואז יהיה יותר ענין.
אבל נגיד בלוס אנג'לס שיש להם קבוצות מצליחות בכל ענפי הספורט (אולי חוץ מהוקי כי אני לא באמת יודעת אם הקינגס טובים כי לא אכפת לי מזה) את תראי אנשים בברים של ספורט מתלהבים מכל ספורט שקיים.
בדקתי עכשיו איזה קבוצות ספורט יש לסן אנטוניו ונראה לי שיהיה לך כיף שם כי לא שמעתי בחיים על אף אחת מהקבוצות האחרות שם:-D (אלא אם כן הם אוהדי קאובויז ארורים|לא|)
חשבתי שאת אובססית כמוני על השחקנים של הקבוצה שלך, שגם הקטעים שלהם בפסקי זמן ועל הספסל מעניינים אותך.
האמת שלא כל כך. כלומר, אני מאוד אוהבת את כל התוכן בסושיאל שלהם שהם ממש חמוד והכל. ואני כמובן מקבלת התראות על כל דבר שהם מעלים באינסטוש/טוויטר אבל כל השחקנים שהייתי אובססיבית אליהם בקבוצה עזבו. אז נכון שעדין יש לי שחקנים שאני אוהבת, אבל לא באותה רמה. וחוץ מזה שלא באמת מראים את השחקנים על הספסל בפסקי זמן. בדר"כ יש ריפליי של איזה מהלך או שמראים איזה סטיסטיקה הזויה שרק אמריקאים יכולים להמציא ("קבוצות שניצחו הכי הרבה משחקים לפני השעה 10 בבוקר עם נסיעה של יותר מ-500 מיילים בחודש ספטמבר") מידי פעם מראים אותם עומדים על המגרש ורצים אליהם כל מיני נערי/ות מים שמשפריצים להם מים לפה בזמן שהמאמן מדבר עם ה-QB.

Reutk

Active member
בדקתי עכשיו איזה קבוצות ספורט יש לסן אנטוניו ונראה לי שיהיה לך כיף שם כי לא שמעתי בחיים על אף אחת מהקבוצות האחרות שם:-D (אלא אם כן הם אוהדי קאובויז ארורים|לא|)
אני יודעת שהספרס היא הקבוצה המקצועית היחידה שקיימת בסאן אנטוניו והם באמת חולים עליהם שם, אבל זאת בכל זאת טקסס. אני מניחה שיש שם גם לא מעט אוהדי קאובויז. יש להם קבוצת קולג' בפוטבול אבל אני לא יודעת עד כמה התוכנית שלהם נחשבת.

הזדעזעתי עד עמקי נשמתי מההצעה השטנית הזאת.
לפני שעושים את זה זה באמת נשמע נורא אבל אחרי שמנסים כבר אי אפשר לצפות בדרך אחרת. אבל שאת גרה באזור הזמן ויש לך משחק פעם בשבוע שגם משודר בסוף השבוע רוב הזמן, באמת עדיף לצפות בלייב.

אבל כל השחקנים שהייתי אובססיבית אליהם בקבוצה עזבו.
רוב השנים שאני אוהדת שיחקו בספרס אותם 3 שחקנים, ששניים מהם הם השחקנים הכי אהובים עלי אבר. באמת חשבתי שאחרי שכל השחקנים שאני אוהבת יפרשו אני אפסיק לעקוב אחרי הקבוצה אבל זה לא אשמתי שהם ממשיכים לבחור שחקנים חמודים בדראפט.

שמראים איזה סטיסטיקה הזויה שרק אמריקאים יכולים להמציא ("קבוצות שניצחו הכי הרבה משחקים לפני השעה 10 בבוקר עם נסיעה של יותר מ-500 מיילים בחודש ספטמבר")
|כן| :-D :-D

didalf

Well-known member
בדיוק נכנסתי לשרשור כדי לכתוב שאני ניסיתי 3 פרקים אתמול ולא ממש אהבתי ואם כדאי להמשיך?
אני חושבת שכן, אני גם לא התלהבתי בהתחלה.
בעיקר ג'ייק בהתחלה מעצבן שהוא כזה מאן-צ'יילד ילדותי והכל הולך לו בכל זאת. אבל בתהליך מקביל הוא גם מתבגר קצת וגם את מתרגלת ומתחילה לחבב אותו עם הזמן.
אמאל'ה אני לא יודעת איך את מסוגלת. פעם מישהו שאל אותי למה אני צופה עם פרסומות כשאני יכולה לחכות שהמשחק יגמר ולראות אותו בשעה בלי שום הפרעות. הזדעזעתי עד עמקי נשמתי מההצעה השטנית הזאת.
אני מסכימה. כשהייתי צופה בכדורגל זה או לייב או בכלל לא. ברגע שאני יכולה להעביר דברים אני גם יכולה להסתפק בתקציר המשחק זה כבר לא מעניין אם אני לא חווה את זה בלייב (ויכולה לשקר לעצמי שיש לי השפעה על התוצאה).

איזה סטיסטיקה הזויה שרק אמריקאים יכולים להמציא ("קבוצות שניצחו הכי הרבה משחקים לפני השעה 10 בבוקר עם נסיעה של יותר מ-500 מיילים בחודש ספטמבר")
חחח וואי גם שדרני כדורגל בארץ עושים את זה זה מחרפןןןן

אני יודעת שהספרס היא הקבוצה המקצועית היחידה שקיימת בסאן אנטוניו והם באמת חולים עליהם שם, אבל זאת בכל זאת טקסס. אני מניחה שיש שם גם לא מעט אוהדי קאובויז. יש להם קבוצת קולג' בפוטבול אבל אני לא יודעת עד כמה התוכנית שלהם נחשבת.
חחח רעות בדיוק קראתי ספר על שחקן NBA וחשבתי עלייך, תהיתי אם תאהבי (כי הם סטרייטים:-D)

Reutk

Active member
חחח רעות בדיוק קראתי ספר על שחקן NBA וחשבתי עלייך, תהיתי אם תאהבי (כי הם סטרייטים:-D
את יודעת כמה ספרים קראתי שהזכירו בהם את טיילור סוויפט או שירים שלה ותהיתי אם תאהבי.
מה שם הספר?

בעיקר ג'ייק בהתחלה מעצבן שהוא כזה מאן-צ'יילד ילדותי והכל הולך לו בכל זאת. אבל בתהליך מקביל הוא גם מתבגר קצת וגם את מתרגלת ומתחילה לחבב אותו עם הזמן.
הדמות שלו באמת מעצבנת אותי אבל הבעיה היא שזה בינתיים גם לא מצחיק אותי.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
בדיוק נכנסתי לשרשור כדי לכתוב שאני ניסיתי 3 פרקים אתמול ולא ממש אהבתי ואם כדאי להמשיך?
אני חושבת שכן, אני גם לא התלהבתי בהתחלה.
[ברוקלין 99]
גם אני לא אהבתי במיוחד את הסדרה בהתחלה. אפילו פרשתי ממנה אחרי איזה שלושה או ארבעה פרקים.
רק אחרי כמה שנים החלטתי לתת לה צ'אנס נוסף (בעקבות כל מיני קטעים שצצו באינטרנט) ואז לקח עוד כמה פרקים עד שהתחלתי להתאהב. אבל אז זאת הייתה אהבה חזקה.

Lhuna3

Well-known member
אין לי כוח כרגע לצטט הכל אבל אני מצטרפת לקבוצת "לא אהבתי את ברוקלין99 בהתחלה (ואפילו פרשתי ממנה מהר בניסיון הראשון), אבל בסוף התאהבתי וזו הפכה לאהבה גדולה".

didalf

Well-known member
את יודעת כמה ספרים קראתי שהזכירו בהם את טיילור סוויפט או שירים שלה ותהיתי אם תאהבי.
תלוי כמה היא דומיננטית ואם מתייחסים אליה בכבוד.
מה שם הספר?
The Right Move
זה חלק מסדרה שכל ספר עוסק בזוג אחר שמקושרים באופן רופף בעולם הספורט של שיקגו. זה עוסק בשחקן NBA.
אבל כאילו היו חלקים שממש תיארו משחק.
ועכשיו אני בספר הבא והוא שחקן בייסבול וגם מתארים קצת המשחק (אני לא מבינה כלום:-D)
והבנתי שהראשון והחמישי עוסקים בשחקני הוקי שזה כידוע התחום האהוב עלייך:-D (לא קראתי את הראשון כי חברה שלי אמרה שהוא פחות טוב ואפשר להתחיל מהשני).

הדמות שלו באמת מעצבנת אותי אבל הבעיה היא שזה בינתיים גם לא מצחיק אותי.
ממ תתני עוד קצת. אהבת את מחלקת גנים ונוף מהתחלה? כי גם ההתחלה שלה די גרועה.

Reutk

Active member
תלוי כמה היא דומיננטית ואם מתייחסים אליה בכבוד.
טוב, אז היא באמת לא מוזכרת באופן דומיננטי בעלילה. בדרך כלל, האחת הדמויות אוהבת את טיילור או את השירים שלה או שמזכירים שיר שלה. לא נתקלתי בספר שהזכירו בזלזול אהדה או אהבה לשירים שלה .
The Right Move
זה חלק מסדרה שכל ספר עוסק בזוג אחר שמקושרים באופן רופף בעולם הספורט של שיקגו. זה עוסק בשחקן NBA.
אבל כאילו היו חלקים שממש תיארו משחק.
והבת בקשר הרומנטי לא קשורה לעולם הספורט?
ועכשיו אני בספר הבא והוא שחקן בייסבול וגם מתארים קצת המשחק (אני לא מבינה כלום:-D)
גם יצא לי לקרוא כמה ספרים על בייסבול ואלא הספרים שהכי דילגתי בהם על הקטעים שמתארים את המשחק עצמו כי לא הבנתי כלום. אבל היה קטע שאהבתי במשחק עצמו ,למרות שלא הכי הבנתי, שאחד השחקנים עומד מאחורי הזורק ומסמן לו איזה סוגי זריקות למסור.
והבנתי שהראשון והחמישי עוסקים בשחקני הוקי שזה כידוע התחום האהוב עלייך:-D (לא קראתי את הראשון כי חברה שלי אמרה שהוא פחות טוב ואפשר להתחיל מהשני).
באסה שאחד הספרים שעוסק בהוקי הוא דווקא פחות טוב. את ממש אהבת את הספרים שקראת בינתיים או שזה רק חביב כזה?
ממ תתני עוד קצת. אהבת את מחלקת גנים ונוף מהתחלה? כי גם ההתחלה שלה די גרועה.
פארקס הייתה לי בסדר בהתחלה והיא נהייתה הרבה יותר טוב בהמשך שיעול *בן וויט* שיעול.
בנתיים ראיתי אתמול את פרקים 5 ו4 של ברוקליין 99. אני אמשיך כי הם עוברים ממש מהר ואני דיי אוהבת את רוזה וצ'ארלס.

didalf

Well-known member
טוב, אז היא באמת לא מוזכרת באופן דומיננטי בעלילה. בדרך כלל, האחת הדמויות אוהבת את טיילור או את השירים שלה או שמזכירים שיר שלה. לא נתקלתי בספר שהזכירו בזלזול אהדה או אהבה לשירים שלה .
כן תיארתי לי. זה לא מספיק בשביל לקרוא ספר אבל זה עדיין מאד נחמד כשזה קורה.

והבת בקשר הרומנטי לא קשורה לעולם הספורט?
לא.

גם יצא לי לקרוא כמה ספרים על בייסבול ואלא הספרים שהכי דילגתי בהם על הקטעים שמתארים את המשחק עצמו כי לא הבנתי כלום. אבל היה קטע שאהבתי במשחק עצמו ,למרות שלא הכי הבנתי, שאחד השחקנים עומד מאחורי הזורק ומסמן לו איזה סוגי זריקות למסור.
אני לא חושבת שהייתי מבינה אפילו את זה:-D

באסה שאחד הספרים שעוסק בהוקי הוא דווקא פחות טוב.
רעות את צופה גם בהוקי בכלל?
איך זה שאת ממש אובססיבית לכדורסל אבל בקריאה הכי מתעניינת בהוקי?
את ממש אהבת את הספרים שקראת בינתיים או שזה רק חביב כזה?
חמוד מאד מאד

פארקס הייתה לי בסדר בהתחלה והיא נהייתה הרבה יותר טוב בהמשך שיעול *בן וויט* שיעול.
נכון|מאוהב|
בנתיים ראיתי אתמול את פרקים 5 ו4 של ברוקליין 99. אני אמשיך כי הם עוברים ממש מהר ואני דיי אוהבת את רוזה וצ'ארלס.
יאיי יופי

LeAnnDylan

Well-known member
אני יודעת שהספרס היא הקבוצה המקצועית היחידה שקיימת בסאן אנטוניו והם באמת חולים עליהם שם, אבל זאת בכל זאת טקסס. אני מניחה שיש שם גם לא מעט אוהדי קאובויז.
אבל הם קרובים יותר ליוסטון. הם צריכים לאהוד את הטקסנס. מה גם שיש סיכוי הרבה יותר טוב שהם יגיעו לפלייאוף מאשר הקאובויז:-P:
סתם אבל ברצינות עכשיו, גם אם יש קבוצה של המדינה שאנשים אובססיבים אליה, אין דבר שאמריקאים אוהבים יותר מאשר גאוות עיר אז נראה לי שכל עוד הספרס משחקים, כל בר שתלכי אליו בעיר יהיה לך ממש כיף!
חלום שלי ללכת לראות משחק של הסיהוקס בסיאטל. יום אחד זה גם יקרה! בינתיים אני מסתפקת בללכת לסופר בימי ראשון לפני משחקים כדי לקנות רדבול וסטייקים עם ג'רזי של הסיהוקס ושאוהדי סיהוקס אחרים יצביעו לעברי ויצעקו GO HAWKS!!
פעם באיזה עיר שיחסית קרובה אליי (20 ד') היה בר של הסיהוקס שכל פעם שהם היו משחקים, היו משדרים את המשחק שלהם בכל המסכים ואחרי כל רבע היו עושים הגרלה של מרצ'נדייז של הסיהוקס. וכל פעם שהיה טאצ'דאון היו מחלקים ג'לי שוט בחינם. אם היינו מובילים במחצית, כל המשקאות BOGO וכל איזה כמה זמן מישהו צועק SEA וכל הבר עונה לו HAWKS וככה במשך איזה 30 פעמים עד שסירי מתריעה לי שעוד 10 ד' בסביבה הזאת ואני אהיה חירשת זמנית:-D אחח זמנים יפים🥲אחרי הקורונה סגרו את הבר הזה ועכשיו יש בר אחר אבל הוא איזה שעה ממני והוא הרבה יותר קטן והרבה פחות כיף כי לא עושים בו שום פעילויות. זה רק הרבה אוהדים של הסיהוקס באים לראות את המשחק ביחד אבל אין את התחושת ביחד הזאת שהיה בבר הראשון. לבר הראשון הייתי יכולה ללכת לבד וכל שולחן שם היה מזמין אותי לשבת איתו וקונה לי משקאות על חשבונו רק שאני לא אהיה לבד ואני בטוחה שככה יהיה בסיאטל וכל כך בא לי!!
יש להם קבוצת קולג' בפוטבול אבל אני לא יודעת עד כמה התוכנית שלהם נחשבת.
בדקתי עכשיו. היא לא. אבל אולי קבוצות קולג' אחרות של טקסס יותר פופולריות שם. אני לא ממש צופה בקולג' אבל נגיד אפילו אני יודעת שהלונגהורן ממש מצליחים.
לפני שעושים את זה זה באמת נשמע נורא אבל אחרי שמנסים כבר אי אפשר לצפות בדרך אחרת. אבל שאת גרה באזור הזמן ויש לך משחק פעם בשבוע שגם משודר בסוף השבוע רוב הזמן, באמת עדיף לצפות בלייב.
הבוסית שלי כבר עכשיו עושה לי פרצופים על זה שאני לוקחת חופש בראשון כדי לצפות בפוטבול. אם הייתי צריכה לכת שלושה ימים בשבוע חופש כדי לצפות במשחקי נבא היא הייתה הורגת אותי:-D:-D (רגע, גם אתם משחקים 3 פעמים בשבוע או שזה רק בייסבול?|תוהה|)
רוב השנים שאני אוהדת שיחקו בספרס אותם 3 שחקנים, ששניים מהם הם השחקנים הכי אהובים עלי אבר. באמת חשבתי שאחרי שכל השחקנים שאני אוהבת יפרשו אני אפסיק לעקוב אחרי הקבוצה אבל זה לא אשמתי שהם ממשיכים לבחור שחקנים חמודים בדראפט.
האמת שאחרי שראסל ווילסון פרש מהסיהוקס ואפילו לא היה אכפת לי, ידעתי שאין שום שחקן שהוא מעל הקבוצה.
אומנם במקרה שלו הוא עזב בצורה לא יפה ואולי בגלל זה לא היה אכפת לי, אבל הייתי אובססיבית אליו והוא היה השחקן הראשון שאהבתי אז חשבתי שיהיה לי ממש קשה שהוא עזב. הקטע הוא שבאותו יום שהוא עזב, הקבוצה שיחררה שחקן אחר ורק ממנו היה לי אכפת. קראתי בבוקר את ההודעה שראסל בחר לעזוב ואני כזה טוב שיהיה, ואז אחרי כמה שעות הודיעו שבובי ווגנר עוזב ולקחתי את זה ממש קשה:-(
ואם צריך פיפי? עושים בסיר לילה? חיתול?

8-*
סובלים. בשביל מה אוהדים קבוצות ספורט אם לא בשביל לסבול?
אני מסכימה. כשהייתי צופה בכדורגל זה או לייב או בכלל לא. ברגע שאני יכולה להעביר דברים אני גם יכולה להסתפק בתקציר המשחק זה כבר לא מעניין אם אני לא חווה את זה בלייב (ויכולה לשקר לעצמי שיש לי השפעה על התוצאה).
אני בעיקר חוששת מספוילרים. אני מקבלת התראות מכל האפליקציות של הסיהוקס וה-NFL על נקודות, וגם באפליקציה של הפנטזי יש התראות. וגם אנשים שאני מכירה מסמסים לי תוך כדי משחק. לרוב זה כדי לצחוק עליי שאני מפסידה, לפעמים גם להעריך את מהלך מטורף שהיה במשחק. נכון שאני יכולה לבטל את ההתראות האלה ולשים את הטלפון על DND אבל זה לא ריאלי. ולהתחמק מכל הסושיאלס זה גם לא ריאלי ובכל מקום יש ספוילרים. ככה שמה הפואנטה לראות את המשחק לא בלייב אם אני יודעת מה התוצאה. איך אוכל לקצר לי שבוע מהחיים בכל צפייה אם אני לא יושבת על קצה במושב שלי ומורטת שערות בלחץ??

keren or5

Well-known member
אפשר להתחיל קבוצה חדשה שנקראת- אני לא אהבתי את ברוקלין 99 בהתחלה, ואז המשכתי לראות ועדיין לא אהבתי?

dilly snake

Well-known member
סובלים. בשביל מה אוהדים קבוצות ספורט אם לא בשביל לסבול?
אני לא בקטע של לסבול או ספורט.

ואני גם לא בקטע של דלקות בשלפוחית השתן.

אבל שכל אחת תעשה מה שטוב בשבילה, אני לא שופטת :-P: .

didalf

Well-known member
אני בעיקר חוששת מספוילרים. אני מקבלת התראות מכל האפליקציות של הסיהוקס וה-NFL על נקודות, וגם באפליקציה של הפנטזי יש התראות. וגם אנשים שאני מכירה מסמסים לי תוך כדי משחק. לרוב זה כדי לצחוק עליי שאני מפסידה, לפעמים גם להעריך את מהלך מטורף שהיה במשחק. \
כן זה גם בעיה.
נכון שאני יכולה לבטל את ההתראות האלה ולשים את הטלפון על DND אבל זה לא ריאלי. ולהתחמק מכל הסושיאלס זה גם לא ריאלי ובכל מקום יש ספוילרים. ככה שמה הפואנטה לראות את המשחק לא בלייב אם אני יודעת מה התוצאה. איך אוכל לקצר לי שבוע מהחיים בכל צפייה אם אני לא יושבת על קצה במושב שלי ומורטת שערות בלחץ??
:-D
אני מסכימה לחוות משחק בלייב זה חלק מהכיף שבו.

למעלה