מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע הרוסומי הזה?
מה ויתרת על כל שאר השקרים ברשימה שלך?תוכניות:
דקסטר: תחייה- נגמר
המרדף
ספר:
The Stone Sky, ספר 3 בטרילוגיה בשם The Broken Earth.
לבינתיים כן.מה ויתרת על כל שאר השקרים ברשימה שלך?![]()
מזל כי כבר באתי להאשים אותך שהשח של ברוקלין99 נגמר אז שתפסיקי עם השקר הספציפי הזהלבינתיים כן.
כן, זה ממש לא יפה לוותר ככה על שקרים.מה ויתרת על כל שאר השקרים ברשימה שלך?![]()
איך היה?וראיתי ת'אנדרבולטס שוב עכשיו.
נהניתי מאד שוב.איך היה?
זהו זה היה הרף העליון כלום לא ישתווה לזה יותר.יש לי גם את הפרק השבועי של Good Hang (הפודקאסט של איימי פולר)- האורחת השבועית שלה הייתה סלינה גומז. זה לא היה גרוע כמו שבוע שעבר אבל אוף שום דבר לא משתווה לאוברי![]()
וגם כשיש פוטבול 3 לילות בשבוע
את צופה בכל המשחקים או רק בסיהוקס?פוטבול-
Seahawks vs. Steelers
נכון ששום דבר לא ישתווה, אבל היא יכולה לעשות את הפגישת מחזור של פארקס שהיא הבטיחה ותושיב את אוברי ליד קת׳רין.זהו זה היה הרף העליון כלום לא ישתווה לזה יותר.
בעיקרון גם וגם. במשחקים האחרים שהם לא פריים טיים אני צופה ברד-זון, שזה ערוץ שמראה את כל ההיילייט של המשחקים ומעביר אליהם בלייב כשהם קרובים לטאצ׳דאון כי בבוקר של ראשון יש איזה 8 משחקים בו זמנית ובאחרי צהריים של ראשון יש 3-4 משחקים בו זמנית (ואם יש כמה קבוצות שעומדות להבקיע, מפצלים את המסך לכמה קבוצות שצריך)את צופה בכל המשחקים או רק בסיהוקס?
איום הביצים חוזר!נכון ששום דבר לא ישתווה, אבל היא יכולה לעשות את הפגישת מחזור של פארקס שהיא הבטיחה ותושיב את אוברי ליד קת׳רין.
זה יהיה הפאקינג סוף שלה אם היא תעשה ריוניון בזום![]()
וואי זה מלאבעיקרון גם וגם. במשחקים האחרים שהם לא פריים טיים אני צופה ברד-זון, שזה ערוץ שמראה את כל ההיילייט של המשחקים ומעביר אליהם בלייב כשהם קרובים לטאצ׳דאון כי בבוקר של ראשון יש איזה 8 משחקים בו זמנית ובאחרי צהריים של ראשון יש 3-4 משחקים בו זמנית (ואם יש כמה קבוצות שעומדות להבקיע, מפצלים את המסך לכמה קבוצות שצריך)
יש שלושה משחקי פריים טיים - חמישי בערב, ראשון בערב ושני בערב כשבמהלכם רק הם משודרים אז לא צריך לבחור.
אבל אם הסיהוקס משחקים, אני לא מפצלת את המסך או רואה את הרד-זון, אני רואה רק אותם כולל פרסומות ולא קמה אפילו לפיפי.
בדיוק נכנסתי לשרשור כדי לכתוב שאני ניסיתי 3 פרקים אתמול ולא ממש אהבתי ואם כדאי להמשיך?מזל כי כבר באתי להאשים אותך שהשח של ברוקלין99 נגמר אז שתפסיקי עם השקר הספציפי הזה
זה לא משהו כמו 3 שעות??? איזה סבלנות יש לך כל הכבוד! למרות שאני חושבת על זה אני כן יכולה להזדהות, כי שיש לך משחק רק פעם בשבוע ברור שתרצי להאריך עד כמה שאפשר את החוויה.אבל אם הסיהוקס משחקים, אני לא מפצלת את המסך או רואה את הרד-זון, אני רואה רק אותם כולל פרסומות ולא קמה אפילו לפיפי
כן, זה 3 שעות. אבל עם התקפי הלב שהם עושים לי כל שבוע זה לא מרגיש כמו 3 שעות.זה לא משהו כמו 3 שעות??? איזה סבלנות יש לך כל הכבוד! למרות שאני חושבת על זה אני כן יכולה להזדהות, כי שיש לך משחק רק פעם בשבוע ברור שתרצי להאריך עד כמה שאפשר את החוויה.
אוי, אל תכניסי לי רעיונות לראש. זה מה שחסר לי שאני אחשוב שאם אני לא אצפה בלייב בכל ה3 השעות משחק הקבוצה שלי תפסיד.יותר בקטע של ג'ינקס. אסור לזוז מהרגע שמתחיל המשחק
זה הדבר הכי נורא והכי מדהים בו זמנית. אבל גם אחת מהסיבות למה אני לא מסוגלת לצפות בלייב, כאילו חוץ מהקטע שאני אצטרך לקום ב3 או 5 לפנות בוקר בשביל זה. אני ממש מקנאה בך בקטע הזה, אבל אם הייתי גרה בארה"ב בטח במילא הייתי מתבאסת שכולם מתלהבים מפוטבול ולא ממש אכפת להם מכדורסל.כן, זה 3 שעות. אבל עם התקפי הלב שהם עושים לי כל שבוע זה לא מרגיש כמו 3 שעות
חשבתי שאת אובססית כמוני על השחקנים של הקבוצה שלך, שגם הקטעים שלהם בפסקי זמן ועל הספסל מעניינים אותך.לא נראה לי שזה בקטע של להאריך את החוויה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.