Weekend's Watch לסופש של 11-13/09/2025 🍻

didalf

Well-known member
מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע הרוסומי הזה?
|מאוהב||מאוהב|

Lhuna3

Well-known member
תוכניות:
דקסטר: תחייה - נגמר
המרדף

ספר:
The Stone Sky, ספר 3 בטרילוגיה בשם The Broken Earth.

didalf

Well-known member
עכשיו כשנגמר דקסטר אולי נצפה בטוני וזיוה בתור סדרת שבת צהריים משותפת לי לאחותי ולאמא. תמיד אהבנו אותם בסדרה המקורית. תזמון טוב, אחד נגמר אחד עלה. מקווה שהחצופות לא ראו בלעדי במהלך השבוע.
וראיתי ת'אנדרבולטס שוב עכשיו.

ולהתחיל את הספר הבא בסדרה החדשה שחברת הספרים שלי דרדרה אותי אליה כי היא יותר מוכשרת מכם בFOMO ספרים, מה לעשות?:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אולי משהו מאלו:
Upload עונה 4
Resident Alien עונה 4
Wednesday עונה 2
מותק בול באמצע עונה 2

פרקים שבועיים של:
Only Murders in the Building (ראיתי שניים משלושת הפרקים שיצאו כבר)
Alien: Earth (ראיתי כבר)
Star Trek: Strange New Worlds (פרק סיום העונה)
Peacemaker
Foundation
(פרק סיום העונה)
The Summer Hikaru Died
(ראיתי כבר)

וגם אולי הסרטים: His Three Daughters, הביג ליבובסקי, The Fall (סרט מ2006) ואת Changeland (סרט מ2019), The Guest, מופאסה, מואנה 2, A Nice Indian Boy, הדרקון הראשון שלי 2
ואולי הסדרות: The Franchise, Terminator Zero, KAOS, Arcane, Sweetpea, !Hysteria, Rivals, המשרד (אוסטרליה), הפינגווין, Say Nothing, Interior Chinatown, משחק הדיונון עונה 2, מאה שנים של בדידות, Bump, Earth Abides, Rogue Heroes, Prime Target, Secret Level (אמזון), Dream Productions (דיסני+), Dope Girls, Invisible Boys, Zero Day - אולי, A Thousand Blows , Win or Lose, הלוטוס הלבן, Your Friends & Neighbors, The Four Seasons, Étoile, The Eternaut, Adults, What It Feels Like for a Girl, Outrageous, Washington Black, !Digman, The Assassin, Too Much

בנוסף פודקסטים
הספר The Dangerous Kingdom of Love

LeAnnDylan

Well-known member
אוקיי, אני הולכת לעשות את הרשימה השבועית שלי אבל יש סיכוי מאוד גבוה שאני לא אעמוד בה כי לאחרונה לא בא לי לראות טלוויזיה ותכף מתחילה העונה החדשה של תוכנית הבוקר אז הדברים היחידים שאני רואה זה עונות קודמות של זה ואת האני דונט!

The Morning Show - המשך צפיה בעונה 2 וגם 401!!!
Parks and Rec - המשך צפיה בפרקים נבחרים.
Mr. Robot - פרק 206.
And Just Like That - פרק 309.
Russian Doll - פרק 202.
Poker Face - פרק 109.
Loot - פרק 107.
The Clearing - פרק 8 - סיימתי
Chance - פרק 104.
Maid - פרק 4.
Upload - פרק 402.
Little Demon - פרק 4.

יש לי גם את הפרק השבועי של Good Hang (הפודקאסט של איימי פולר) - האורחת השבועית שלה הייתה סלינה גומז. זה לא היה גרוע כמו שבוע שעבר אבל אוף שום דבר לא משתווה לאוברי;-(

סרטים-
לא יצא לי ללכת לקולנוע השבוע כי היה שבוע מטורף וגם כשיש פוטבול 3 לילות בשבוע זה מצמצם את האפשרויות והיום כשדווקא כן היה לי זמן ללכת, אף אחד מהסרטים שרציתי לא הוצג:-( אז אני אשים לי אותם גם השבוע ואקווה לצפות באחד מהם.
Splitville
Twinless
The Long Walk

חוץ מזה האני דונט! יצא לרכישה באמזון/אפל אז כמובן שאצפה בזה שוב.

פוטבול-
Seahawks vs. Steelers

LeR@nch

Well-known member
הנערה מפליינוויל, מפגשים מהסוג האישי (סוף עונה 5), פיסמייקר, מבוימים (4 פרקים אחרונים), גמר האח הגדול, רק רוצחים בבניין.

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
יש לי גם את הפרק השבועי של Good Hang (הפודקאסט של איימי פולר) - האורחת השבועית שלה הייתה סלינה גומז. זה לא היה גרוע כמו שבוע שעבר אבל אוף שום דבר לא משתווה לאוברי;-(
זהו זה היה הרף העליון כלום לא ישתווה לזה יותר.

וגם כשיש פוטבול 3 לילות בשבוע
פוטבול-
Seahawks vs. Steelers
את צופה בכל המשחקים או רק בסיהוקס?

דורי 1981

Well-known member
לכל השבוע: ראיתי שום פלפל ושמן זית (ספיר ברמן אורחת- מומלץ!). היום ומחר- חסין כאב; בהמשך השבוע- שוטר טוב שוטר רע (מפרק 6 ואילך), המרדף (3 פרקים), גמר היורובאסקט בראשון (גרמניה נגד יוון /טורקיה).

LeAnnDylan

Well-known member
זהו זה היה הרף העליון כלום לא ישתווה לזה יותר.
נכון ששום דבר לא ישתווה, אבל היא יכולה לעשות את הפגישת מחזור של פארקס שהיא הבטיחה ותושיב את אוברי ליד קת׳רין.
זה יהיה הפאקינג סוף שלה אם היא תעשה ריוניון בזום|שפם||שפם|
את צופה בכל המשחקים או רק בסיהוקס?
בעיקרון גם וגם. במשחקים האחרים שהם לא פריים טיים אני צופה ברד-זון, שזה ערוץ שמראה את כל ההיילייט של המשחקים ומעביר אליהם בלייב כשהם קרובים לטאצ׳דאון כי בבוקר של ראשון יש איזה 8 משחקים בו זמנית ובאחרי צהריים של ראשון יש 3-4 משחקים בו זמנית (ואם יש כמה קבוצות שעומדות להבקיע, מפצלים את המסך לכמה קבוצות שצריך)
יש שלושה משחקי פריים טיים - חמישי בערב, ראשון בערב ושני בערב כשבמהלכם רק הם משודרים אז לא צריך לבחור.
אבל אם הסיהוקס משחקים, אני לא מפצלת את המסך או רואה את הרד-זון, אני רואה רק אותם כולל פרסומות ולא קמה אפילו לפיפי.

didalf

Well-known member
נכון ששום דבר לא ישתווה, אבל היא יכולה לעשות את הפגישת מחזור של פארקס שהיא הבטיחה ותושיב את אוברי ליד קת׳רין.
זה יהיה הפאקינג סוף שלה אם היא תעשה ריוניון בזום|שפם||שפם|
איום הביצים חוזר!
בעיקרון גם וגם. במשחקים האחרים שהם לא פריים טיים אני צופה ברד-זון, שזה ערוץ שמראה את כל ההיילייט של המשחקים ומעביר אליהם בלייב כשהם קרובים לטאצ׳דאון כי בבוקר של ראשון יש איזה 8 משחקים בו זמנית ובאחרי צהריים של ראשון יש 3-4 משחקים בו זמנית (ואם יש כמה קבוצות שעומדות להבקיע, מפצלים את המסך לכמה קבוצות שצריך)
יש שלושה משחקי פריים טיים - חמישי בערב, ראשון בערב ושני בערב כשבמהלכם רק הם משודרים אז לא צריך לבחור.
אבל אם הסיהוקס משחקים, אני לא מפצלת את המסך או רואה את הרד-זון, אני רואה רק אותם כולל פרסומות ולא קמה אפילו לפיפי.
וואי זה מלא

Reutk

Active member
מזל כי כבר באתי להאשים אותך שהשח של ברוקלין99 נגמר אז שתפסיקי עם השקר הספציפי הזה
בדיוק נכנסתי לשרשור כדי לכתוב שאני ניסיתי 3 פרקים אתמול ולא ממש אהבתי ואם כדאי להמשיך?

אבל אם הסיהוקס משחקים, אני לא מפצלת את המסך או רואה את הרד-זון, אני רואה רק אותם כולל פרסומות ולא קמה אפילו לפיפי
זה לא משהו כמו 3 שעות??? איזה סבלנות יש לך כל הכבוד! למרות שאני חושבת על זה אני כן יכולה להזדהות, כי שיש לך משחק רק פעם בשבוע ברור שתרצי להאריך עד כמה שאפשר את החוויה.

LeAnnDylan

Well-known member
זה לא משהו כמו 3 שעות??? איזה סבלנות יש לך כל הכבוד! למרות שאני חושבת על זה אני כן יכולה להזדהות, כי שיש לך משחק רק פעם בשבוע ברור שתרצי להאריך עד כמה שאפשר את החוויה.
כן, זה 3 שעות. אבל עם התקפי הלב שהם עושים לי כל שבוע זה לא מרגיש כמו 3 שעות.
לא נראה לי שזה בקטע של להאריך את החוויה. יותר בקטע של ג'ינקס. אסור לזוז מהרגע שמתחיל המשחק:-D
אני לא חושבת שהייתי יכולה להתמודד עם יותר ממשחק בשבוע כי אני כן רוצה לראות משחקים אחרים וזה מרגיש הרבה יותר מידי השלושה ימים שבמילא יש כרגע.

Reutk

Active member
יותר בקטע של ג'ינקס. אסור לזוז מהרגע שמתחיל המשחק
אוי, אל תכניסי לי רעיונות לראש. זה מה שחסר לי שאני אחשוב שאם אני לא אצפה בלייב בכל ה3 השעות משחק הקבוצה שלי תפסיד.

כן, זה 3 שעות. אבל עם התקפי הלב שהם עושים לי כל שבוע זה לא מרגיש כמו 3 שעות
זה הדבר הכי נורא והכי מדהים בו זמנית. אבל גם אחת מהסיבות למה אני לא מסוגלת לצפות בלייב, כאילו חוץ מהקטע שאני אצטרך לקום ב3 או 5 לפנות בוקר בשביל זה. אני ממש מקנאה בך בקטע הזה, אבל אם הייתי גרה בארה"ב בטח במילא הייתי מתבאסת שכולם מתלהבים מפוטבול ולא ממש אכפת להם מכדורסל.

לא נראה לי שזה בקטע של להאריך את החוויה.
חשבתי שאת אובססית כמוני על השחקנים של הקבוצה שלך, שגם הקטעים שלהם בפסקי זמן ועל הספסל מעניינים אותך.

למעלה