מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע המשוחרר הזה?

וואו עד כדי כך עצבן אותך הספר?עשיתי מעשה שלא עשיתי מעולם ופרשתי מהספר The Sleep Waves אחרי קריאה של 80% ממנו (וכמובן 100% משלושת הספרים שלפניו) בסדרה Wisdom Revolution.
הבנתי משהווהתחלתי את Flowers for Algernon (קראתי בעבר את הסיפור הקצר שמבוסס עליו אז אני יודעת איך זה נגמר).
זה באמת מרגיש קיצוניעשיתי מעשה שלא עשיתי מעולם ופרשתי מהספר The Sleep Waves אחרי קריאה של 80% ממנו (וכמובן 100% משלושת הספרים שלפניו) בסדרה Wisdom Revolution.
מזכיר לי שלא נתתי לך קרדיט לפני כמה שבועות על הזה שהבאת את הקישור להנרי לואי ת'רו (או שם דומה) שהיה איזה איזכור מוזר לו בפרק של קומיוניטי נראה לי.הבנתי משהו
את הראשון לא ראיתי, אבל אני יודע שיש בו גייזיש לי סרטים שסימנתי ביס אבל בטח לא אגיע אליהם: Life Of Chuck, On Swift Horses (הפעם היחידה שתראו אצלי סוויפט שלא קשור לטיילור)
מזכיר לי שלא נתתי לך קרדיט לפני כמה שבועות על הזה שהבאת את הקישור להנרי לואי ת'רו (או שם דומה) שהיה איזה איזכור מוזר לו בפרק של קומיוניטי נראה לי.
בגלל זה שמת את הוויקנד וואץ שלך בשרשור של שבוע שעבר?אוף אני לא מצליח למצוא איפה זה היה (אני פתחתי איזה עשר שרשורים שונים
אני יודעת בגלל זה הוא ברשימהאת הראשון לא ראיתי, אבל אני יודע שיש בו גייז
כן שמעתי עליו דברים טובים. יום אחד.את לייף אוף צ'אק ראיתי והוא באמת ממש טוב
אכן קשורבגלל זה שמת את הוויקנד וואץ שלך בשרשור של שבוע שעבר?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.