Weekend's Watch לסופש של 09-11/04/2026 🎈

LeR@nch

Well-known member
שיקגו’ז, בואו לאכול איתי, המירוץ למיליון, האח הגדול, שרינקינג, סקראבס, הבנים, התעשייה (4.05-4.08), רוחות רפאים, הישרדות, סטרדיי נייט לייב, מוקד 911, הקאמבק, מארשלים, דרדוויל: נולד מחדש, האקס, ג’ורג’י ומנדי, האיחוד של Jury Duty, מלקולם באמצע: החיים עדיין לא הוגנים.

נערך לאחרונה ב:

dilly snake

Well-known member
הפיט, דוק, שיקגו MED, חוק וסדר טורנטו כוונה פלילית.

וספר.

Lhuna3

Well-known member
האמת דווקא מתאים לי סופ"ש.

תוכניות:
The Pitt - פרק 2X14
שרינקינג - פרק 3X11 - כבר צפיתי ונגמר :(
Rooster (ב-HBO MAX) - להמשיך ואני ממליצה!!

ספר:
עשיתי מעשה שלא עשיתי מעולם ופרשתי מהספר The Sleep Waves אחרי קריאה של 80% ממנו (וכמובן 100% משלושת הספרים שלפניו) בסדרה Wisdom Revolution.
והתחלתי את Flowers for Algernon (קראתי בעבר את הסיפור הקצר שמבוסס עליו אז אני יודעת איך זה נגמר).

didalf

Well-known member
עשיתי מעשה שלא עשיתי מעולם ופרשתי מהספר The Sleep Waves אחרי קריאה של 80% ממנו (וכמובן 100% משלושת הספרים שלפניו) בסדרה Wisdom Revolution.
וואו עד כדי כך עצבן אותך הספר?:-0

didalf

Well-known member
סקראבס פרק שבועי
הלו קיטי (או באהבה קיטי איכשקוראים לשטות הזאת)
יש לי סרטים שסימנתי ביס אבל בטח לא אגיע אליהם: Life Of Chuck, On Swift Horses (הפעם היחידה שתראו אצלי סוויפט שלא קשור לטיילור)
אבל כמעט כלום לא יקרה כי ספר - Heir Of Fire (הרביעי בסדרה)
ופרויקט הייל מרי ימתין קצת לשבוע הבא אבל קנינו כרטיסים🥳🥳🥳

טוני החתול

Well-known member
מנהל
זה באמת מרגיש קיצוני
הבנתי משהו
מזכיר לי שלא נתתי לך קרדיט לפני כמה שבועות על הזה שהבאת את הקישור להנרי לואי ת'רו (או שם דומה) שהיה איזה איזכור מוזר לו בפרק של קומיוניטי נראה לי.
אוף אני לא מצליח למצוא איפה זה היה (אני פתחתי איזה עשר שרשורים שונים
יש לי סרטים שסימנתי ביס אבל בטח לא אגיע אליהם: Life Of Chuck, On Swift Horses (הפעם היחידה שתראו אצלי סוויפט שלא קשור לטיילור)
את הראשון לא ראיתי, אבל אני יודע שיש בו גייז
את לייף אוף צ'אק ראיתי והוא באמת ממש טוב

didalf

Well-known member
מזכיר לי שלא נתתי לך קרדיט לפני כמה שבועות על הזה שהבאת את הקישור להנרי לואי ת'רו (או שם דומה) שהיה איזה איזכור מוזר לו בפרק של קומיוניטי נראה לי.
אוף אני לא מצליח למצוא איפה זה היה (אני פתחתי איזה עשר שרשורים שונים
בגלל זה שמת את הוויקנד וואץ שלך בשרשור של שבוע שעבר?

את הראשון לא ראיתי, אבל אני יודע שיש בו גייז
אני יודעת בגלל זה הוא ברשימה:-D
את לייף אוף צ'אק ראיתי והוא באמת ממש טוב
כן שמעתי עליו דברים טובים. יום אחד.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ממשיך עם קומדיה קצרה וחמודה שיש בנטפליקס בשם North of North על אסקימואים מודרניים (אבל מסתבר שאצלם המילה אסקימו היא כמו ניגר - כלומר רק להם מותר להגיד את זה)
יצאה הסדרה Big Mistakes של דן לוי בנטפליקס

פרקים שבועיים של:
The Boys (שני פרקי תחילת עונה)(כבר ראיתי)
The Testaments (שלושה פרקים ראשונים לסדרה)
Star Wars: Maul - Shadow Lord (שני פרקים ראשונים לסדרה) (כבר ראיתי)
Hacks (פרק ראשון לעונה)
Malcolm in the Middle: Life's Still Unfair (פרק ראשון)
Georgie & Mandy's First Marriage
Going Dutch
For All Mankind
Daredevil: Born Again
(ראיתי כבר)
The Pitt
Jury Duty
(סיום עונה) (שבוע שעבר היה כאילו סוף עונה, אבל הפעם באמת)
Invincible (כבר ראיתי)
The Fall and Rise of Reggie Dinkins (כבר ראיתי)
Shrinking (סיום עונה) (כבר ראיתי)
St. Denis Medical
(סיום עונה) (כבר ראיתי)
Heated Rivalry (צפיה חוזרת)
זהו זה (אם יהיה)
DTF St. Louis (כבר ראיתי)
SNL
SNL UK

וגם אולי הסרטים: His Three Daughters, The Fall (סרט מ2006) ואת Changeland (סרט מ2019), מופאסה, מואנה 2, A Nice Indian Boy, אולי גם The Black Phone הראשון כי סרט ההמשך יוצא עכשיו.
ואולי הסדרות: The Franchise, Terminator Zero, KAOS, Arcane, Sweetpea, !Hysteria, Rivals, המשרד (אוסטרליה), הפינגווין, Say Nothing, Interior Chinatown, משחק הדיונון עונה 2, מאה שנים של בדידות, Bump, Earth Abides, Rogue Heroes, Prime Target, Secret Level (אמזון), Dream Productions (דיסני+), Dope Girls, Zero Day - אולי, A Thousand Blows , Win or Lose, הלוטוס הלבן, Your Friends & Neighbors, The Four Seasons, Étoile, The Eternaut, Adults, Outrageous, Washington Black, !Digman, The Assassin, Too Much, Black Rabbit,
Upload עונה 4, Resident Alien עונה 4, Wednesday עונה 2, מותק בול באמצע עונה 2, Death by Lightning, Last Samurai Standing , החמאם, The War Between the Land and the Sea, His & Hers, Doc, Agatha Christie's Seven Dials, The Lowdown

וגם פודקסטים
והספר פרסי ג'קסון ספר 7 (טכנית The Son of Neptune שזה בעצם הספר השני בסדרה The Heroes of Olympus), אני כבר ב37%

LeAnnDylan

Well-known member
Shrinking - פרק סיום עונה. ראיתי כבר.
Kyle XY - המשך עונה 3.
The Last Thing He Told Me - פרק 2 והלאה.
Hijack - פרק 7 והלאה.
I Love LA - פרק אחרון.
911 Nashville - פרק שבועי.
SUV - פרק 27X10.
Your Friends & Neighbors - פרק השבועי.
Paradise - להתחיל עונה 2.
Imperfect Women - פרק שבועי.
Drops of God - להתחיל עונה 2.
Little Demon - פרק 104.
Chance - פרק 202.
Fringe - פרק 105.

דורי 1981

Well-known member
היום (ראיתי כבר)- שום פלפל ושמן זית (אמיר שורוש); סיום הסרט- משחק מלוכלך (לא חובה גם למי שאוהב את מארק וולברג)
מחר- פגישה עם רוני קובן (הילה קורח)
ראשון- זהו זה
רביעי- מכבי ת"א - מכבי חיפה בחצי גמר גביע המדינה (כדורגל)
חמישי- מה שתגידו
רשות- ולדימיר (בפרק 6); נוכלת בשירות החוק (בפרק 3.8) ;בהסתורה (בפרק 5) .

למעלה