יופי! רק שעכשיו אני חוששת שאולי יקרה לך הפוך ממי שרואה עיבוד לספר שהוא אוהב ומתעצבן משינוים שעשו בו, שלא תאהב את הספר בגלל הדברים השונים בו מהסדרה ואז לא תרצה להמשיך.
אני מקווה שלא.
יש לא מעט ספרים שקראתי אחרי שראיתי את העיבוד שלהם - למעשה מה שלרוב קורה זה שאני רואה עונה ראשונה של סדרה (משחקי הכס, פרסי ג'קסון) או סרט ראשון בסדרה (דמדומים) ואז קורא את כל ספרי הסדרה - ולרוב מה שזה גורם זה שאני פחות אוהב את העיבוד הטלוויזיוני.
ואני באופן כללי מפחד שעונה 2 של Heated Rivalry לא תוכל לעמוד בציפיות שהראשונה הביאה.
הספר הראשון בסדרה הוא הכי פחות אהוב עלי. לפני שקראתי את הספרים שוב לאחרונה דירגתי אותו במקום השני מהסוף ואת ספר 4 כספר שהכי פחות אהבתי, (אני גם חושבת שלא קראתי את ספר 4 עד הסוף בקריאה הראשונה). אבל אחרי הקריאה שניה הספרים 1 ו4 התחלפו בדירוג אצלי ככה שאת הספר הראשון אני הכי פחות אוהבת ואת ספר 4 שני מהסוף. מעניין אם הדירוג ישתנה אצלי בקריאה השלישית.
נראה מה אני אחשוב
אגב, משהו לא קשור אבל בגלל שציינת שאתה קורא את הדוגמית והבנתי מזה שאתה קורא את הספר הדיגטילי ונזכרתי שרציתי לשאול אם אתה הוא כל אחד בפורום, חוץ מדילן כי היא חיה בארה"ב אז התשובה לגביה היא ברור שכן, הזמנתם פעם ספרים פיזים באמזון? כי אני אף פעם לא הזמנתי שום דבר באמזון ואני לא יודעת עד כמה עלויות משלוח הופכת את כל העסקה ליקרה בהרבה.
כן הזמנתי כמה פעמים ספרים פיזיים באמזון. ביקר לפני שהיה לי קינדל.
אני לא זוכר כמה עלה המשלוח
וגם רציתי לשאול את ניק באופן ספציפי, אם אתה קונה חוברות קומיקס? כי נראה לי שפעם כתבת שאתה קונה, ואם כן איפה? שראינו את הסרט של ספיידרמן אז בת דודה שלי אמרה שחבל שלא מוכרים את הקומיקסים בארץ, שאני לא בטוחה שזה נכון שלא מוכרים אבל אם אני זוכרת נכון אתה כן קונה אותם אבל לא בארץ.
כן מוכרים בארץ קומיקס.
בעשור האחרון אני בקושי קניתי קומיקס, אבל לפני כן קניתי די הרבה.
לפעמים כשהיה משהו שקשה להשיג אז קניתי באמזון, אבל לרוב קניתי בחנויות הקומיקס הידועות שיש בארץ:
קומיקאזה - יש לה סניף בדיזנגוף סנטר
קומיקס וירקות - יש להם סניפים בתל אביב (די קרוב לסנטר) וברעננה
האגם הגווע - גם בתל אביב. יותר קומיקס "איכותי" ופחות מיינסטירם. אם כי לא הייתי בה אף פעם.
הודעה מספר 78 כמו מספר הפרק של Restless בבאפי