Weekend's Watch לסופש של 08-10/05/2025 📻

Lhuna3

Well-known member
קורבט על שום מה?

הארי פוטר להמשיך קריאה מספר 3, אני בספר 4 גביע האש.

Lhuna3

Well-known member
לא בטוח שהבנתי את המשפט הזה
הלייש איבד את עבודתו לא להפסיק לא כתיבה ערך חשבוני שבא אחרי שתיים, אנוכי באוסף דפים כתובים הכרוכים יחד אחרי שלוש מה שמקבלים כשזוכים באליפות הדבר שמדליקים עם גפרור.

מקווה שיצא לי ברור יותר עכשיו.

didalf

Well-known member
הלייש איבד את עבודתו לא להפסיק לא כתיבה ערך חשבוני שבא אחרי שתיים, אנוכי באוסף דפים כתובים הכרוכים יחד אחרי שלוש מה שמקבלים כשזוכים באליפות הדבר שמדליקים עם גפרור.

אוי לא לונה נדבקה בניקיזם:-0

didalf

Well-known member
אז רגע. עכשיו לונה…. ״עושה ניק״??

LeAnnDyIan

Well-known member
פרקים שבועיים-
The Four Seasons
The Studio
Your Friends & Neighbors
SVU
The Last of Us
American Idol
The Voice
- ליאן החליטה להיות נודניקית ולהתארח גם השבוע😅
You - התחלתי אתמול את עונה 5 וגיליתי שאני לא זוכרת כלום ואז החלטתי שלא אכפת לי מספיק כדי לצפות מההתחלה אז במקום אני סתם אצפה פעם בשבוע בפרק.

להמשיך-
עונה 7 של פארקס
עונה 2 של Hacks

יש לי גם את הפרק השבועי של Good Hang (הפודקאסט של איימי פולר)

ורציתי לראות את Another Simple Favor אבל אני לא כל כך זוכרת את הראשון, אז בטח לצפות בו קודם ואז בזה.

snirf

Active member
You - התחלתי אתמול את עונה 5 וגיליתי שאני לא זוכרת כלום ואז החלטתי שלא אכפת לי מספיק כדי לצפות מההתחלה אז במקום אני סתם אצפה פעם בשבוע בפרק.
התקציר בתחילת העונה לא עזר? גם אני זכרתי רק חלק מכל המאורעות שתיזכרו 😅
תנסי למצוא ביוטוב כל מיני RECAPים של עונות

snirf

Active member
מקווה אולי להספיק את הפרק השבועי של סיפורה של שפחה6 בסופ"ש, לא בטוח...

במהלך השבוע צפיתי ב-
|טי-וי|הראש- הפרק השבועי
|טי-וי|HACKS4-
הפרק השבועי. ממשיכה להיות מעולה ומצחיקה! מומלצת בחום למי שטרם צופה בה
|טי-וי|הגרמני- הפרק השבועי
|נטפליקס|YOU עונה 5 - אחלה עונה! כיף שגם בעונה האחרונה היא שומרת על עניין וטוויסטים

dilly snake

Well-known member
שיקגו MED, אלזבת' חוק וסדר טורונטו כוונה פלילית, לייט נייט.

יויטיוב.

וספר(הורדתי את כמות הספרים שיש לי ולא קראתי ל-22 וזה ימשיך לרדת בסופ"ש. ואז שבוע הבא ספרייה ואז לקרוא כמה שיותר עד שאני נוסעת לחו"ל).

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ממשיך עם עונה 3 של You בנטפליקס
לסיים את העונה הקצרה של Star Wars: Tales of the Underworld

אולי לנסות את הסדרה החדשות:
Étoile באמזון
The Four Seasons בנטפליקס
The Eternaut בנטפליקס

פרקים שבועיים של:
Conan O'Brien Must Go - פרק ראשון של עונה 2
קופה ראשית - הפרק של יום העצמאות
Andor
The Last of Us
(ראיתי כבר)
דוקטור הו
Hacks
סיפורה של שפחה
(ראיתי כבר)
SNL
Georgie & Mandy's First Marriage

וגם אולי הסרטים: His Three Daughters, הביג ליבובסקי, The Fall (סרט מ2006) ואת Changeland (סרט מ2019), My Old Ass, The Guest, מופאסה, מואנה 2
ואולי הסדרות: The Franchise, Terminator Zero, KAOS, Arcane, Sweetpea, !Hysteria, Rivals, המשרד (אוסטרליה), הפינגווין, Say Nothing, Interior Chinatown, משחק הדיונון עונה 2, מאה שנים של בדידות, Bump, Earth Abides, Rogue Heroes, Prime Target, Secret Level (אמזון), Dream Productions (דיסני+), Dope Girls, Invisible Boys, Zero Day - אולי, A Thousand Blows , Win or Lose, הלוטוס הלבן, Your Friends & Neighbors

ופודקסטים
וספרים - התחלתי ספר חדש בשם Time Out וגם להמשיך את אוטוקורקט של אתגר קרת (שזה סיפורים קצרים)

didalf

Well-known member
ורציתי לראות את Another Simple Favor אבל אני לא כל כך זוכרת את הראשון, אז בטח לצפות בו קודם ואז בזה.
אה ראיתי גם הוא כיפי.
ובמקרה הקודם שודר ביס לא מזמן אז הוא עשה לי תזכורת חח
(אגב ידעת שמיי גירל לוסי נמצאת בסרט הראשון בתפקיד ככ קטן שאם תמצמצי תפספסי?:-D)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ראית את הראיון של צ'ארלי קוקס אצל קימל?
|טי-וי|HACKS4- הפרק השבועי. ממשיכה להיות מעולה ומצחיקה! מומלצת בחום למי שטרם צופה בה
בהחלט מעולה,
אם כי עונה 4 עדיין לא מרגישה לי טובה כמו עונות קודמות. אבל נראה לי שזה נבנה.
אז רגע. עכשיו לונה…. ״עושה ניק״??
אז אם ככה זה אומר שעכשיו כל מה שאני עושה זה נחשב ל"לעשות לונה"?
לא בטוח שהבנתי את המשפט הזה

אהבתי.
זה פשוט נשמע כאילו את אומרת שאת קוראת את ספר 3 ותוך כדי כתיבת המשפט סיימת אותו וציינת שאת עכשיו בספר 4.

dilly snake

Well-known member
ראית את הראיון של צ'ארלי קוקס אצל קימל?
רק עכשיו גיליתי עליו, למרות שאני רואה עכשיו את קימל קבוע זה לא צץ לי. אני אלך לחפש אותו עוד מעט.

ראיתי, היה חמוד בעיקר דיבר על התקופה שהוא היה תפרן והסתובב עם מלא שחקנים בריטיים שהיו אחר כך סופר מוצלחים גם כן(זה כולה 8 דקות ראיון).

נערך לאחרונה ב:

LeAnnDyIan

Well-known member
התקציר בתחילת העונה לא עזר? גם אני זכרתי רק חלק מכל המאורעות שתיזכרו 😅
תנסי למצוא ביוטוב כל מיני RECAPים של עונות
האמת שלא. זה הכל נראה במעורפל מוכר אבל נגיד כל הסיפור של העונה האחרונה אני ממש לא זוכרת.
לא יודעת אם ריקאפים ביוטיוב יעזרו. זו אחת הבעיות שלי עם לעשות בינג׳, אין למוח שלי זמן לעכל את הפרק אז אני מדחיקה את הכל|חבול|
ולא יודעת אם אכפת לי מספיק מהסדרה הזאת כדי לצפות בה שוב מההתחלה.
אה ראיתי גם הוא כיפי.
ובמקרה הקודם שודר ביס לא מזמן אז הוא עשה לי תזכורת חח
(אגב ידעת שמיי גירל לוסי נמצאת בסרט הראשון בתפקיד ככ קטן שאם תמצמצי תפספסי?:-D)
בהתחשב בזה שאני לא זוכרת בכלל שום דבר ממנו- לא, לא ידעתי😂 אבל עכשיו כשאני אצפה בו שוב אני אחפש אותה🤣
אז אם ככה זה אומר שעכשיו כל מה שאני עושה זה נחשב ל"לעשות לונה"?
כן.

LeR@nch

Well-known member
יש לי ערימותתתת של תוכן להשלים מהחודש האחרון:
הפרק השבועי של הישרדות וסטרדיי נייט לייב, המתים המהלכים: Dead City, שני פרקים של האנטומיה של גריי, שני פרקים של רוחות רפאים, ארבעה פרקים של משפחת סימפסון, פרק סיום העונה של הצהובות, שלושה פרקים של ד״ר אודיסאה, שלושה פרקים של כל אחת מהשיקגו׳ז, שלושה פרקים של אלזבת׳, חמישה פרקים של המירוץ למיליון, ארבעה פרקים של ג׳ורג׳י ומנדי, העונות החדשות של דוקטור הו, האקס, האחרונים מבינינו, את, חזרה גנרלית, 1923, אבוט אלמנטרי ומראה שחורה.
הצילו:-D

למעלה