מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע הקורבטי הזה?
ג'ון קורבטקורבט על שום מה?
לא בטוח שהבנתי את המשפט הזההארי פוטר להמשיך קריאה מספר 3, אני בספר 4 גביע האש.
הארי פוטר להמשיך קריאה מספר 3, אני בספר 4 גביע האש.
הלייש איבד את עבודתו לא להפסיק לא כתיבה ערך חשבוני שבא אחרי שתיים, אנוכי באוסף דפים כתובים הכרוכים יחד אחרי שלוש מה שמקבלים כשזוכים באליפות הדבר שמדליקים עם גפרור.לא בטוח שהבנתי את המשפט הזה
אוי לא לונה נדבקה בניקיזםהלייש איבד את עבודתו לא להפסיק לא כתיבה ערך חשבוני שבא אחרי שתיים, אנוכי באוסף דפים כתובים הכרוכים יחד אחרי שלוש מה שמקבלים כשזוכים באליפות הדבר שמדליקים עם גפרור.
מקווה שיצא לי ברור יותר עכשיו.
אז רגע. עכשיו לונה…. ״עושה ניק״??אוי לא לונה נדבקה בניקיזם![]()
אז רגע. עכשיו לונה…. ״עושה ניק״??
האם עכשיו ״לעשות לונה״ זה בעצם לעשות ניק?
האם עכשיו ״לעשות לונה״ זה בעצם לעשות ניק?![]()
התקציר בתחילת העונה לא עזר? גם אני זכרתי רק חלק מכל המאורעות שתיזכרוYou - התחלתי אתמול את עונה 5 וגיליתי שאני לא זוכרת כלום ואז החלטתי שלא אכפת לי מספיק כדי לצפות מההתחלה אז במקום אני סתם אצפה פעם בשבוע בפרק.
אה ראיתי גם הוא כיפי.ורציתי לראות את Another Simple Favor אבל אני לא כל כך זוכרת את הראשון, אז בטח לצפות בו קודם ואז בזה.
ראית את הראיון של צ'ארלי קוקס אצל קימל?יויטיוב.
בהחלט מעולה,HACKS4- הפרק השבועי. ממשיכה להיות מעולה ומצחיקה! מומלצת בחום למי שטרם צופה בה
אז אם ככה זה אומר שעכשיו כל מה שאני עושה זה נחשב ל"לעשות לונה"?אז רגע. עכשיו לונה…. ״עושה ניק״??
הארי פוטר להמשיך קריאה מספר 3, אני בספר 4 גביע האש.
לא בטוח שהבנתי את המשפט הזה
אהבתי.הלייש איבד את עבודתו לא להפסיק לא כתיבה ערך חשבוני שבא אחרי שתיים, אנוכי באוסף דפים כתובים הכרוכים יחד אחרי שלוש מה שמקבלים כשזוכים באליפות הדבר שמדליקים עם גפרור.
מקווה שיצא לי ברור יותר עכשיו.
רק עכשיו גיליתי עליו, למרות שאני רואה עכשיו את קימל קבוע זה לא צץ לי. אני אלך לחפש אותו עוד מעט.ראית את הראיון של צ'ארלי קוקס אצל קימל?
האמת שלא. זה הכל נראה במעורפל מוכר אבל נגיד כל הסיפור של העונה האחרונה אני ממש לא זוכרת.התקציר בתחילת העונה לא עזר? גם אני זכרתי רק חלק מכל המאורעות שתיזכרו
תנסי למצוא ביוטוב כל מיני RECAPים של עונות
בהתחשב בזה שאני לא זוכרת בכלל שום דבר ממנו- לא, לא ידעתיאה ראיתי גם הוא כיפי.
ובמקרה הקודם שודר ביס לא מזמן אז הוא עשה לי תזכורת חח
(אגב ידעת שמיי גירל לוסי נמצאת בסרט הראשון בתפקיד ככ קטן שאם תמצמצי תפספסי?)
כן.אז אם ככה זה אומר שעכשיו כל מה שאני עושה זה נחשב ל"לעשות לונה"?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.