Weekend's Watch לסופש של 08-10/01/2026 🪨

LeR@nch

Well-known member
שיקגו׳ז, משפחת סימפסון, הבוגדים, ספרטקוס: בית אשור, הישרדות (ממשיך להשלים עונות מוקדמות - כרגע בעונה 6).

טוני החתול

Well-known member
מנהל
What It Feels Like for a Girl - להמשיך
His & Hers - סדרה חדשה בנטפליקס
אבוט אלמנטי - עלו פרקים חדשים בדיסני+

The Lowdown - גם סדרה שעלתה עכשיו בדיסני+
מופע הסטנדאפ של מרסלו הרננדז - אולי

פרקים שבועיים של:
Brilliant Minds
Fallout
St. Denis Medical
Doc
(אני בפיגור של כמה פרקים) (כנראה החלטתי לפרוש)
פרסי ג'קסון (כנראה אני אחכה עם המשך העונה עד שאני אסיים את הספר השני, שבתקווה יקח רק עוד כמה שבועות)

וגם אולי הסרטים: His Three Daughters, The Fall (סרט מ2006) ואת Changeland (סרט מ2019), מופאסה, מואנה 2, A Nice Indian Boy, Twinless, אולי גם The Black Phone הראשון כי סרט ההמשך יוצא עכשיו.
ואולי הסדרות: The Franchise, Terminator Zero, KAOS, Arcane, Sweetpea, !Hysteria, Rivals, המשרד (אוסטרליה), הפינגווין, Say Nothing, Interior Chinatown, משחק הדיונון עונה 2, מאה שנים של בדידות, Bump, Earth Abides, Rogue Heroes, Prime Target, Secret Level (אמזון), Dream Productions (דיסני+), Dope Girls, Zero Day - אולי, A Thousand Blows , Win or Lose, הלוטוס הלבן, Your Friends & Neighbors, The Four Seasons, Étoile, The Eternaut, Adults, What It Feels Like for a Girl, Outrageous, Washington Black, !Digman, The Assassin, Too Much, Black Rabbit,
Upload עונה 4, Resident Alien עונה 4, Wednesday עונה 2, מותק בול באמצע עונה 2, Death by Lightning, Last Samurai Standing , החמאם, The War Between the Land and the Sea

וגם פודקסטים
ואני ממשיך לקרוא את פרסי ג'קסון וגנב הברק, אני כבר ב49%)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
1. הולכת להיות פלישה קרקעית של מישהו לאנשהו.
2. כל המטוסים הולכים להיות מקורקעים מסיבה כלשהי.
3. כל האוקינוסים הולכים להתייבש כך שהעולם כולו יהיה רק קרקע (יבשה).
זה הכל ניחושים לעתיד.
הסיבה שהסוף שבוע הזה הוא קרקעי היא בגלל שרובנו נמצאים כרגע על הקרקע.

Lhuna3

Well-known member

Lhuna3

Well-known member
תוכניות:
אולי מטכ"ליסטים - פרק 3 והלאה.
אולי יקומות פרקים 2 והלאה.
* צופה בש"חים יומיים של המשרד (ארה"ב) ביס קומדי. (מסתבר שבצפיה הזאת אני לא כבר פחות שונאת את רוברט קליפורניה)
ואולי אם אני לא אתעצל אני אנסה שוב את Heated Rivalry. - נדחה לאחרי ש- HBO MAX יתחילו כי זה בקרוב ויהיה לי גם את החינם חצי שנה.

ספר:
התחלתי את שעוני נוכחות מאת יואב אבני.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אולי יקומות פרקים 2 והלאה.
אני יודע שזה אבסורד, אבל ה"אולי"ים האלו שלך איכשהו מעצבנים אותי.
אם כי זאת לפחות לא סדרה עלילתית שבה ככל שעובר זמן זה יותר מגוחך שתחזרי אל הסדרה. הפרק השני יהיה טוב באותה מידה גם אם תראי אותו בעוד שנה.
* צופה בש"חים יומיים של המשרד (ארה"ב) ביס קומדי. (מסתבר שבצפיה הזאת אני לא כבר פחות שונאת את רוברט קליפורניה)
גם אותי הוא פחות עיצבן בצפיה חוזרת
ואולי אם אני לא אתעצל אני אנסה שוב את Heated Rivalry. - נדחה לאחרי ש- HBO MAX יתחילו כי זה בקרוב ויהיה לי גם את החינם חצי שנה.
עוד כמה ימים... יאייייי
ספר:
התחלתי את שעוני נוכחות מאת יואב אבני.
נשמע מאוד מסקרן.
קראת ספרים אחרים של יואב אבני? אני לא, אבל שמעתי על "הרצל אמר"

snirf

Active member
במהלך השבוע צפיתי ב-
|טי-וי|אהבה חדשה
|טי-וי|PARADISE-
התחלתי ואהבתי, גם לא אצטרך לחכות זמן רב לעונה ה-2 שראיתי שעולה חודש הבא
|טי-וי|זגורי אימפריה3- הפרק השבועי
|נטפליקס|זמן הזבובים
|נטפליקס|הזיה

ומחכה שאכן יהיה דרך YES את הHBO MAX חינם למשך חצי שנה ו"יריבות לוהטת" תהיה שם זמינה, ואתעדף אותה לצפייה השבוע :p

למעלה