מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע האנדרסוני הזה?
צריך למצוא לך סדרהנראה לי רק קצת לייט נייט ביוטיוב.
וספר כרגיל.
וואו ממש מעט בשבילך.תחנה אחת עשרה (פרק 4 ואילך), פשוט ככה, מפגשים מהסוג האישי.
גם את צריכה משהו נוסףתוכניות:
דקסטר: תחייה - פרק 6
ראיתי כבר השבוע: העידן המוזהב פרק 3X07
איזו הקלה שmurderbot ירד מהרשימה שלך. זה ממש הציק לי שם.אולי משהו מאלו (אבל סביר שלא):
החברים והשכנים שלך -להמשיך (ראיתי פרק 1)
פיצוי יתר - אולי לנסות אם וכאשר אחדש את המנוי לאמאזון פריים, כנראה כשיהיה שם עוד משהו שארצה לראות.
ברוקלין 99 - ש"חים ביס קומדי.
פורני בנטפליקס, כי אומרים שזה טוב ונראה לי בסגנון שאני אוהבת.
כמה עמודים נשארו לך?ספר: הארי פוטר ואוצרות המוות, קריאה 3 וכנראה לסיים![]()
![]()
![]()
חחח למה?איזו הקלה שmurderbot ירד מהרשימה שלך. זה ממש הציק לי שם
אני ב-62%.כמה עמודים נשארו לך?
או אם את בקינדל אז באיזה אחוז את?
(או אם את קוראת ספר פיזי אבל רוצה לחשב באיזה אחוז את...)
בינתיים אני לא מתלהב ואני כבר בפרק 6. ההייפ סביבה היה כזה גדול אז חשבתי שמדובר בסדרה ממש יוצאת דופן. התבדיתי, אבל אני לא סובל אז אסיים אותה.וואו ממש מעט בשבילך.
אבל איזה מעולה תחנה 11
כל פעם שאני נזכרת שהעידן המוזהב נגמר שבוע הבא, אני רוצה להיכנס מתחת לשמיכה ולבכות.צריך למצוא לך סדרה
טוב רומנטי קליל זה Heartstopperכל פעם שאני נזכרת שהעידן המוזהב נגמר שבוע הבא, אני רוצה להיכנס מתחת לשמיכה ולבכות.
אני אשמח למשהו, אבל רומנטי קליל ודיי מפגר בלי להפעיל תאים של מוח. אולי הגיע הזמן שאני אנסה את ברידג'יטון או איך שלא וקראים לה או משהו אחר בסגנון.
כי מילא אם לא ראית בכלל, אבל ראית 3 פרקים וככל שעובר יותר זמן מאז שראית את הפרקים האלו אז זה יותר חסר טעם לחזור פתאום לפרק 4. זאת סדרה שלדעתי הכי טוב לראות בבינג' (וחבל לי שלא עשיתי את זה ככה) אז לראות עם רווח של חודשיים בין שני פרקים הופך את זה לרע.חחח למה?
לונה אם את לא צופה בש"חים כשהם בערוץ זה כבר לא נחשב. אנחנו כבר בעונה 5.ברוקלין 99 - ש"חים ביס קומדי.
בגדול ברידג'טון עונה בדיוק לתיאור הזה אבל את לא צינית מידי לדברים כאלה?אני אשמח למשהו, אבל רומנטי קליל ודיי מפגר בלי להפעיל תאים של מוח. אולי הגיע הזמן שאני אנסה את ברידג'יטון או איך שלא וקראים לה או משהו אחר בסגנון.
אני צינית, אבל מאז המלחמה אני מחפשת דברים שאני יודעת שיש להם סופים טובים כי המציאות מחורבנת. אז עכשיו אני בקטע של רומנטי/רומנטזי וכאלה.בגדול ברידג'טון עונה בדיוק לתיאור הזה אבל את לא צינית מידי לדברים כאלה?![]()
באהבה ויקטור/ הרטסטופר אם לא אכפת לך סדרות תיכון
אני אבדוק אותם.טוב רומנטי קליל זה Heartstopper
בכל מקרה אם לא תתלהבי מהעונה הראשונה אז לא נורא כי העונה השניה יותר טובה. ג'ונתן ביילי מושלם[בעונה הראשונה יש לו פאות לחיים מזעזעות, תתעלמי]
העונה השלישית על הפנים אז אם יש לך ראנטים תכווני אותם אליה![]()
מבינה אותך.אני צינית, אבל מאז המלחמה אני מחפשת דברים שאני יודעת שיש להם סופים טובים כי המציאות מחורבנת.
וולקאם טו מיי טריטוריאז עכשיו אני בקטע של רומנטי/רומנטזי וכאלה.
נגמרספר: הארי פוטר ואוצרות המוות, קריאה 3 וכנראה לסיים![]()
![]()
![]()
אוינגמר![]()
תודה על ההמלצה! אולי אני אנסה את זה באמת.אוי
יש לי תמיד תחושה לא נעימה של ריקנות כשאני מסיים ספר שממש אהבתי. ועוד יותר כשזאת סדרה של ספרים.
אם כי אף פעם לא חוויתי את זה בקריאה שלישית.
אז אם את מחפשת ספר חדש (או סדרת ספרים חדשה) יש לי בערך המלצה.
בערך כי זה לא ספר שקראתי, אבל זה ספר שעליו מבוססת סדרה שראיתי (ושאת ראית חלקית) - The Murderbot Diaries
אני אישית שוקל לקרוא.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.