Weekend's Watch לסופש של 06-08/11/2025 🐓

dilly snake

Well-known member
FBI, שיקגו MED, לייט נייט.

וספר(ואני צריכה כבר שוב ללכת לספרייה :eek: ולסטימצקי ואולי גם להזמין ממודן).

snirf

Active member
במהלך השבוע צפיתי ב-
|טי-וי|מאסטר שף
|טי-וי|בואו לאכול איתי

|נטפליקס|רק לא זה2
|טי-וי|בלאדי מורי2 -
סיימתי
|טי-וי|MAR AFUERA- סדרה ספרדית

טוני החתול

Well-known member
מנהל
Stranger Things - עונה 3 (צפיה חוזרת לקראת עונה 5)
Star Wars: Visions - (עונה 3)
Death by Lightning - סדרה חדשה בנטפליקס

פרקים שבועיים של:
Pluribus - שני פרקים ראשונים
St. Denis Medical - שני פרקים ראשונים לעונה 2
זהו זה - פרק ראשון לעונה חדשה
Brilliant Minds (ראיתי כבר)
Doc
מסע בין כוכבים: הדור הבא
- עונה 4
SNL
Film Club
- כל העונה
Georgie & Mandy’s First Marriage
DMV

וגם אולי הסרטים: His Three Daughters, הביג ליבובסקי, The Fall (סרט מ2006) ואת Changeland (סרט מ2019), מופאסה, מואנה 2, A Nice Indian Boy, Twinless, Bonus Track אולי גם The Black Phone הראשון כי סרט ההמשך יוצא עכשיו.
ואולי הסדרות: The Franchise, Terminator Zero, KAOS, Arcane, Sweetpea, !Hysteria, Rivals, המשרד (אוסטרליה), הפינגווין, Say Nothing, Interior Chinatown, משחק הדיונון עונה 2, מאה שנים של בדידות, Bump, Earth Abides, Rogue Heroes, Prime Target, Secret Level (אמזון), Dream Productions (דיסני+), Dope Girls, Zero Day - אולי, A Thousand Blows , Win or Lose, הלוטוס הלבן, Your Friends & Neighbors, The Four Seasons, Étoile, The Eternaut, Adults, What It Feels Like for a Girl, Outrageous, Washington Black, !Digman, The Assassin, Too Much, Black Rabbit,
Upload עונה 4, Resident Alien עונה 4, Wednesday עונה 2, מותק בול באמצע עונה 2

בנוסף אמשיך להקשיב לHadestown ולראות סרטוני יו-טיוב שקשורים למחזמר.
וגם פודקסטים
הספר The Dangerous Kingdom of Love (אני ב86%)

Lhuna3

Well-known member
תוכניות:
כלום? פלוריבוס! פרקים 1-2.
* צפיתי כבר בתוכנית הבוקר פרק 4X08

ספר:
סיימתי את See you yesterday והתחלתי את The First Fifteen Lives of Harry August.

נערך לאחרונה ב:

LeAnnDylan

Well-known member
The Morning Show - פרק 4X08.
Slow Horses - פרק 5X06 -סיימתי.
Loot - פרק 3X05.
Nashville 911 - פרק 1X05.
SVU - פרק 27X07.
Palm Royale - פרק 1X04.
Lazarus - פרק 1X05.
Down Cemetery Road - פרק 1X03.
The Last Frontier - פרק 1X06.
Lisey's Story - פרק 1X02.
Pluribus - פרק 1X01.

פודקאסט-
עדין צריכה לשמוע את הפודקאסט של איימי עם קייט מקינון משבוע שעבר. ויש גם אחד חדש של השבוע עם מישהי שנראית בת 16 שעדין לא הגעתי אליו|חבול|

פוטבול-
Seahawks vs Cardinals

ספר-
Gone Before Goodbye - אני בפרק 24.

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
עדין צריכה לשמוע את הפודקאסט של איימי עם קייט מקינון משבוע שעבר. ויש גם אחד חדש של השבוע עם מישהי שנראית בת 16 שעדין לא הגעתי אליו|חבול|
סיקרנת אותי אז בדקתי וזאת מיה הוק, הבת של איתן הוק ואומה תורמן, שמככבת בStranger Things שתכף חוזרת לעונה חמישית ואחרונה

טוני החתול

Well-known member
מנהל
סיקרנת אותי אז בדקתי וזאת מיה הוק, הבת של איתן הוק ואומה תורמן, שמככבת בStranger Things שתכף חוזרת לעונה חמישית ואחרונה
הסקרנות שלי (והציפיה לעונה 5 של Stranger Things) הובילה אותי לכך שהקשבתי לפרק.
תהיתי איזה קשר יש בין מיה ואיימי (כי לא נראה לי שאיימי מביאה מישהו לפודקאסט שלה שהיא לא מכירה ממשהו) ואז גיליתי שמיה דובבה את חרדה בסרט Inside Out 2 - שבו איימי מדבבת את שמחה

דורי 1981

Well-known member
אתמול- רק לא זה 2.3
היום- הדיפלומטית 3.6
מחר- מקום שמח פרק 3 (ולפני זה מכבי ת"א- בית"ר ירושלים. בתקווה שלא יפוצצו לי את המשחק עם אבוקות כמו הדרבי התל אביבי). פרק 4 של הסדרה ביום רביעי
יום שני- נותוק פרק 3
יום שלישי וחמישי- אולי סופסוף אגיע לסרט אנורה. אם לא, אמשיך בשתי הסדרות הראשונות שציינתי.

LeAnnDyIan

Well-known member
הסקרנות שלי (והציפיה לעונה 5 של Stranger Things) הובילה אותי לכך שהקשבתי לפרק.
תהיתי איזה קשר יש בין מיה ואיימי (כי לא נראה לי שאיימי מביאה מישהו לפודקאסט שלה שהיא לא מכירה ממשהו) ואז גיליתי שמיה דובבה את חרדה בסרט Inside Out 2 - שבו איימי מדבבת את שמחה
האמת שזה סרט שרציתי לראות די הרבה זמן אבל אני אף פעם לא מגיעה לזה. אולי אחרי שאקשיב לפודקאסט זה יעשה לי חשק לצפות בו.
אגב נראה לי שהיו כמה פעמים שאיימי הביאה מישהו להתארח שהיא לא מכירה אישית כי זכור לי שהיא אמרה להם שהם אף פעם לא נפגשו, אבל אני לא זוכרת עכשיו שמות של אף אחד אז אולי בעצם זה היו רק כאלה שדיברו מאחורי הגב ולא האורח עצמו, למרות שאני כמעט בטוחה שכן היו אורחים שהיא לא הכירה.
*אני רוצה להגיד שמרישקה האגרטיי היא דוגמה למישהי שהיא לא הכירה אישית🤔

טוני החתול

Well-known member
מנהל
האמת שזה סרט שרציתי לראות די הרבה זמן אבל אני אף פעם לא מגיעה לזה. אולי אחרי שאקשיב לפודקאסט זה יעשה לי חשק לצפות בו.
וואי, ממש סרט ששווה לראות.
הם מדברות שם על כך שהסרט הרוויח מעל מיליארד דולר בקופות, וגם היה ממש טוב לעולם וזה דבר נדיר ששני הדברים האלו באים יחד.
אגב נראה לי שהיו כמה פעמים שאיימי הביאה מישהו להתארח שהיא לא מכירה אישית כי זכור לי שהיא אמרה להם שהם אף פעם לא נפגשו, אבל אני לא זוכרת עכשיו שמות של אף אחד אז אולי בעצם זה היו רק כאלה שדיברו מאחורי הגב ולא האורח עצמו, למרות שאני כמעט בטוחה שכן היו אורחים שהיא לא הכירה.
*אני רוצה להגיד שמרישקה האגרטיי היא דוגמה למישהי שהיא לא הכירה אישית🤔
הגיוני שהיו. ואם לא אז הגיוני שיהיו בעתיד.
אבל אני גם יכול לדמיין אותה עושה את זה רק עם אנשים שהיא מכירה.

עכשיו שאני חושב על זה, אני מקשיב לא מעט לפודקאסט של קונאן ואני לא זוכר פרק שבו הוא הביא מישהו שהוא לא הכיר כבר. היו מקרים שחשבתי שזה בטח מישהו שהוא לא מכיר, אבל אז התברר שהוא אירח אותו כבר כמה פעמים כשהייתה לו תוכנית בטלוויזיה והוא מכיר אותו מזה.

didalf

Well-known member
עכשיו שאני חושב על זה, אני מקשיב לא מעט לפודקאסט של קונאן ואני לא זוכר פרק שבו הוא הביא מישהו שהוא לא הכיר כבר. היו מקרים שחשבתי שזה בטח מישהו שהוא לא מכיר, אבל אז התברר שהוא אירח אותו כבר כמה פעמים כשהייתה לו תוכנית בטלוויזיה והוא מכיר אותו מזה.
חחח היה לו תוכנית אירוח זה לא חוכמה הוא בטח פגש את כולם.

למעלה