מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע היאנגי הזה?

סיקרנת אותי אז בדקתי וזאת מיה הוק, הבת של איתן הוק ואומה תורמן, שמככבת בStranger Things שתכף חוזרת לעונה חמישית ואחרונהעדין צריכה לשמוע את הפודקאסט של איימי עם קייט מקינון משבוע שעבר. ויש גם אחד חדש של השבוע עם מישהי שנראית בת 16 שעדין לא הגעתי אליו![]()
עדין צריכה לשמוע את הפודקאסט של איימי עם קייט מקינון משבוע שעבר. ויש גם אחד חדש של השבוע עם מישהי שנראית בת 16 שעדין לא הגעתי אליו![]()
הסקרנות שלי (והציפיה לעונה 5 של Stranger Things) הובילה אותי לכך שהקשבתי לפרק.סיקרנת אותי אז בדקתי וזאת מיה הוק, הבת של איתן הוק ואומה תורמן, שמככבת בStranger Things שתכף חוזרת לעונה חמישית ואחרונה
האמת שזה סרט שרציתי לראות די הרבה זמן אבל אני אף פעם לא מגיעה לזה. אולי אחרי שאקשיב לפודקאסט זה יעשה לי חשק לצפות בו.הסקרנות שלי (והציפיה לעונה 5 של Stranger Things) הובילה אותי לכך שהקשבתי לפרק.
תהיתי איזה קשר יש בין מיה ואיימי (כי לא נראה לי שאיימי מביאה מישהו לפודקאסט שלה שהיא לא מכירה ממשהו) ואז גיליתי שמיה דובבה את חרדה בסרט Inside Out 2 - שבו איימי מדבבת את שמחה
וואי, ממש סרט ששווה לראות.האמת שזה סרט שרציתי לראות די הרבה זמן אבל אני אף פעם לא מגיעה לזה. אולי אחרי שאקשיב לפודקאסט זה יעשה לי חשק לצפות בו.
הגיוני שהיו. ואם לא אז הגיוני שיהיו בעתיד.אגב נראה לי שהיו כמה פעמים שאיימי הביאה מישהו להתארח שהיא לא מכירה אישית כי זכור לי שהיא אמרה להם שהם אף פעם לא נפגשו, אבל אני לא זוכרת עכשיו שמות של אף אחד אז אולי בעצם זה היו רק כאלה שדיברו מאחורי הגב ולא האורח עצמו, למרות שאני כמעט בטוחה שכן היו אורחים שהיא לא הכירה.
*אני רוצה להגיד שמרישקה האגרטיי היא דוגמה למישהי שהיא לא הכירה אישית![]()
חחח היה לו תוכנית אירוח זה לא חוכמה הוא בטח פגש את כולם.עכשיו שאני חושב על זה, אני מקשיב לא מעט לפודקאסט של קונאן ואני לא זוכר פרק שבו הוא הביא מישהו שהוא לא הכיר כבר. היו מקרים שחשבתי שזה בטח מישהו שהוא לא מכיר, אבל אז התברר שהוא אירח אותו כבר כמה פעמים כשהייתה לו תוכנית בטלוויזיה והוא מכיר אותו מזה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.