מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע הקרנסטוני הזה?
חחחחחחחחחחחח הפיצה, נייס טאץ'מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע הקרנסטוני הזה?
![]()
את מתכוונת בגלל שבתקופה שבריאן קרנסטון יצא עם טיילור סוויפט הם אכלו הרבה פיצה?חחחחחחחחחחחח הפיצה, נייס טאץ'![]()
כן.את מתכוונת בגלל שבתקופה שבריאן קרנסטון יצא עם טיילור סוויפט הם אכלו הרבה פיצה?
מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע הקרנסטוני הזה?
![]()
אני ממש שמח שהרבה מההמלצות שלי נכנסו לכאן.אופציות חדשות לנסות (מן הסתם לא אתחיל את כולן הסופ"ש הזה, אבל עוד לא החלטתי ממה אתחיל, נראה למה יהיה לי מצב רוח מחר)
For All Mankind (אפל)
פרדייז (דיסני)
סאני (אפל)
time bandits (אפל)
באהבה ויקטור (דיסני)
דודג'ר (דיסני)
זה מנחם גם לדעת שהשקרים הרגילים עדיין קיימים.והשקרים הרגילים?
דוקטור הו 2005 עונה 2 לסיים.
בצער רב ויתרתי גם על הדוקטור הזה, כמו על שני הקודמים (עד הדוקטור הבא, שאני תמיד חייבת לנסות).*אגב, עוד חודש (ב12 לאפריל) תתחיל העונה החדשה. אני לא זוכר אם אמרת שויתרת עליה סופית או שתמשיכי.
אני אוהב מאוד את אלכסיס הול.איך לאלף מיליונר של אלכסיס הול(או ספר מס' 3 מהספרייה) אני נהנת מהחרא הזה יותר מידי, וכמעט מצטערת שזה מהספרייה. עד עכשיו לא הבנתי אנשים שמדביקים סימניות קטנות כאלו בספרים. יש בי דחף להחזיר את הספר לספרייה שכל עמוד עם משפט קרינג'י מסומן בו(ונראה לי אני אצטרך איזה חבילה שלמה כזאת).
נראה לי קראתי רק את בנוי לקשר ואת הקודם בסדרה(בספרייה לא טרחו להביא את בנוי לחתונה, ואני לא אקנה, גם ככה יש לי מלא ספרים שאני צריכה להפטר מהם.) .(הראשון מבניהם גם תורגם לעברית עם השם "בנוי לקשר")
אוי, נכון. הספר לא כזה חשוב שאני אזכור את השם שלו.*אגב, זה מיליארדר ולא מיליונר
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.