מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע האורבני הזה?
התחלת? אהבת?להמשיך Overcompensating
[Overcompensating]התחלת? אהבת?
אוקי דקה ראשונה זה מתחיל עם לאקי של בריטני התחלה טובהאולי לנסות Overcompensating
אם הבנתי נכון השם של כל פרק הוא שם של שיר והשיר הזה גם מופיע בפרק.אוקי דקה ראשונה זה מתחיל עם לאקי של בריטני התחלה טובה![]()
ברור שלא יהיה צ'רלי הדבע הזאת אחראית על המוזיקה.כנראה אין שיר של טיילור כי אז כבר היית יודעת על זה.
איך לא אהבת? אני מופתע...הרי את התרשמתי שאת אוהבת סגנון כזה של סדרותברור שלא יהיה צ'רלי הדבע הזאת אחראית על המוזיקה.
בינתיים ראיתי 4 פרקים ולא ככ אהבתי. כולם ממש מעצבנים. אני נשארת רק כדי לראות אם קורה משהו בין מיילס ובני.
איזה כיף שהצלחתי לגרום גם לך לצפות בהתוכניות:
רצחבוט - שבוע שעבר גם לא ראיתי את זה אז יהיו לי 2 פרקים להשלים.
האחיין שלי בנץ - אני בפרק 1X16
החברים והשכנים שלך - ראיתי עדיין רק פרק 1, אבל רוצה להמשיך
רק לא בטוחה שיהיה לי זמן בסופ"ש זה.נראה אם יהיה לי בסופ"ש הזה.
אתה חייב לקרוא את זה - עדיין רוצה לנסות.
פיצוי יתר - אמנם אני לא ניק או עדיאבל שניר כתב שזה מצחיק ומצחיק זה מה שאני מחפשת בחיים, אז אולי אני גם אנסה פרק.
ספר: הארי פוטר וגביע האש, קריאה 3 להמשיך.
לא יודעת מה הכוונה ב"סגנון כזה של סדרות".ןאיך לא אהבת? אני מופתע...הרי את התרשמתי שאת אוהבת סגנון כזה של סדרות
לא רואה את הדמיון והסדרות האלה לפחות היו מצחיקות באמת.ועוד אני פחות מתחבר /צוחק מסדרות כאלה ובכ"ז אהבתי/צחקתי ממנה... יוצאות דופן שגם אהבתי באותו סגנון הן- GIRLS5EVA ושני האחרים.
אני דווקא די מסמפט את כולם, חוץ מפיטראבל כל הדמויות פה לחלוטין בלתי נסבלות.
הוא הכי גרוע אבל גם כל השאר מעצבניםאני דווקא די מסמפט את כולם, חוץ מפיטר![]()
נצטרך להסכיםהוא הכי גרוע אבל גם כל השאר מעצבנים
נצטרך להסכים שאני צודקת ואתה טועהנצטרך להסכיםשלא להסכיםשאני צודק ואת טועה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.