Weekend's Watch לסופש של 05-07/02/2026 🤔

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אולי The Lowdown - סדרה שעלתה עכשיו בדיסני+

פרקים שבועיים של:
The Pitt
School Spirits
(כבר ראיתי)
Shrinking (כבר ראיתי)
Star Trek: Starfleet Academy
Fallout
(פרק סיום העונה)
Brilliant Minds
(ראיתי כבר)
St. Denis Medical
Going Dutch
A Knight of the Seven Kingdoms
(ראיתי כבר)
Heated Rivalry (צפיה חוזרת בפרק 3)

פרסי ג'קסון
(מחכה שאני אסיים את הספר השני, שבתקווה יקח רק עוד כמה שבועות)

התחלתי לפני יומיים את הסרט ממזרים חסרי כבוד ואני צריך עוד לסיים אותו (חייב לומר שקצת התאכזבתי)

וגם אולי הסרטים: His Three Daughters, The Fall (סרט מ2006) ואת Changeland (סרט מ2019), מופאסה, מואנה 2, A Nice Indian Boy, Twinless, אולי גם The Black Phone הראשון כי סרט ההמשך יוצא עכשיו.
ואולי הסדרות: The Franchise, Terminator Zero, KAOS, Arcane, Sweetpea, !Hysteria, Rivals, המשרד (אוסטרליה), הפינגווין, Say Nothing, Interior Chinatown, משחק הדיונון עונה 2, מאה שנים של בדידות, Bump, Earth Abides, Rogue Heroes, Prime Target, Secret Level (אמזון), Dream Productions (דיסני+), Dope Girls, Zero Day - אולי, A Thousand Blows , Win or Lose, הלוטוס הלבן, Your Friends & Neighbors, The Four Seasons, Étoile, The Eternaut, Adults, What It Feels Like for a Girl, Outrageous, Washington Black, !Digman, The Assassin, Too Much, Black Rabbit,
Upload עונה 4, Resident Alien עונה 4, Wednesday עונה 2, מותק בול באמצע עונה 2, Death by Lightning, Last Samurai Standing , החמאם, The War Between the Land and the Sea, His & Hers, Doc, Agatha Christie's Seven Dials

וגם פודקסטים
ואני ממשיך לקרוא את פרסי ג'קסון וים המפלצות, אני כבר ב55%

LeR@nch

Well-known member
שיקגו’ז (כולל הפרקים של מד ו-פ.ד. משבוע שעבר), הבוגדים (4.06-4.08), האביר משבע הממלכות, יריבות לוהטת (1.03), מוקד 911, שרינקינג, שי שטרן, זגורי אימפריה (2.16 ואילך), סנגור במבחן.
מתישהו - להתחיל/להשלים שלוש עונות ספיישל של עוגה או לא עוגה, הפיט, יאפא ועוד כל מיני דברים שיתפנה לי הלו”ז.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
שיקגו MED, הפיט,DOC, לייט נייט.
אם לא הייתי יודע אחרת הייתי מניח ש"לייט נייט" זה שם של סדרת רופאים.
האביר משבע הממלכות
אני צריך לכתוב על הפרק של השבוע
אתה בעצמך ממזר חסר כבוד.
לגבי החלק הראשון זה אפשרי, אני לא עשיתי בדיקת DNA, יש שטוענים שיש דמיון בין אבא שלי וביני, אבל אני לא רואה את זה.
לגבי החלק השני, זה תלוי בנסיבות, אבל בהחלט לא תמיד.

וצריך לקחת בחשבון שהתחלתי לראות את זה ביום שלישי כי הייתי חולה ולא היה לי כוח להתרכז באף אחת מהסדרות שלי והייתי במצב רוח מחורבן ויכול להיות שזה נתן לסרט תנאים לא טובים. זה בשילוב של ציפיות גבוהות עם, באופן נגדי, איזשהו אנטי בסיסי.
אבל אם נכנס לזה קצת יותר...
היו סצנות מסויימות מהסרט שיצא לי לראות. אחת מהן היא כשבראד פיט מרכיב את היחידה. אני חשבתי שזה היה חלק מהסיפור של הרכבת היחידה. מסתבר שהסצנה הזאת (לפחות עד הנקודה שהגעתי אליה) היא כל מה שאנחנו רואים מהרכבת היחידה. כלומר אין שום סיפור מעבר לזה. מרגיש לי כאילו חסר סיפור.
מעבר לזה אין אפילו סיפור לגבי איך היחידה מתפרסמת בקרב הנאצים כי השלב הבא הוא שאנחנו רואים את היטלר זועק עליה כי היא כבר התפרסמה על כמה שהיא הרגה הרבה נאצים.
וזה איכשהו קצת מנוגד לזה שבפעם השניה שאנחנו רואים אותה בפעולה שניים מחברי היחידה (לא כולל את מייקל פאסבנדר שנהרג הרבה יותר מידי מהר) נהרגים מה שגורם לה להרגיש פחות מיוחדת. (ובפעם הראשונה שראינו אותה זה אחרי שהם כבר ניצחו בקרב והם רק מקרקפים את הנאצים שהם הרגו)
ובעניין הזה, אני מניח שיש שאוהבים לראות את היהודים מחזירים לברברים בברבריות, אבל אני ממש לא אוהב את עניין הקרקוף.
כן אהבתי את הבחור עם אלת הבייסבול.
וגם די אהבתי בנתיים את הסיפור עם החייל המצטיין/כוכב קולנוע ובעלת בית הקולנוע/היהודייה מתחילת הסרט.

Lhuna3

Well-known member
תוכניות:
The Pitt - פרק 2X05
Heated Rivalry - פרק 1X03
שרינקינג - פרק 3X02 - כבר ראיתי.
* צופה בש"חים יומיים של המשרד (ארה"ב) ביס קומדי.

ספר:
התחלתי טרילוגיה חדשה בשם Wisdom Revolution ואני בספר הראשון שנקרא The High Auction. עוד די בהתחלה.

נערך לאחרונה ב:
למעלה