Weekend's Watch לסופש של 04-06/09/2025 ⛳

Lhuna3

Well-known member
תוכניות:
דקסטר: תחייה - פרק 10 ואחרון לעונה!
חתונה ממבט שני - עונה משעממת, פרשתי.
המרדף
(האם "העיתון" אמורה לעלות ביס בצמוד או רק מתישהו בהמשך?)

אולי משהו מאלו אבל בספק:
החברים והשכנים שלך -להמשיך (ראיתי פרק 1)
פיצוי יתר - אולי לנסות אם וכאשר אחדש את המנוי לאמאזון פריים, כנראה כשיהיה שם עוד משהו שארצה לראות.
ברוקלין 99 - ש"חים ביס קומדי.
פורני בנטפליקס.

ספר:
The Obelisk Gate, ספר 2 בטרילוגיה בשם The Broken Earth, אני לקראת הסוף.

didalf

Well-known member
דקסטר פרק אחרון:-(
ראיתי שבדיסני העלו את אחוזת דאונטאון והבטחתי שאני אצפה בזה אם יהיה לי זמין. אז בטח לא הסופש אבל אני מקווה שבקרוב.

LeR@nch

Well-known member
דקסטר: התחייה, מבוימים (עונה 3), מפגשים מהסוג האישי (המשך עונה 5), סוסים איטיים (וואווווו!!!! סדרה פשוט מעולה, ראיתי את שתי העונות הראשונות בארבעה ימים).

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ראיתי שבדיסני העלו את אחוזת דאונטאון והבטחתי שאני אצפה בזה אם יהיה לי זמין. אז בטח לא הסופש אבל אני מקווה שבקרוב.
רגע, לא ראית אף פעם?
(האם "העיתון" אמורה לעלות ביס בצמוד או רק מתישהו בהמשך?)
אני יודע ש"העיתון" זה התרגום הנכון לשם הסדרה כי היא באמת על עיתון, אבל תמיד כששמעתי על זה הנחתי שזה The Paper בגלל שהחברה במשרד מוכרת נייר.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
להמשיך עונה 4 של Abbott Elementary
הסדרה החדשה The Paper

וגם משהו מאלו:
Upload עונה 4
Wednesday עונה 2 (חלק ראשון)
מותק בול באמצע עונה 2

פרקים שבועיים של:
Alien: Earth (ראיתי כבר)
Star Trek: Strange New Worlds
Peacemaker
Dexter: Resurrection
(פרק סיום העונה)
Foundation
Resident Alien
(מתחילה עונה 4 אבל אני כנראה אצבור פרקים)
Too Much (קומדיה בנטפליקס, אולי אנסה)
The Summer Hikaru Died

והתחלתי את לילו וסטיץ' (לייב אקשן) בדיסני+

וגם אולי הסרטים: His Three Daughters, הביג ליבובסקי, The Fall (סרט מ2006) ואת Changeland (סרט מ2019), The Guest, מופאסה, מואנה 2, A Nice Indian Boy, הדרקון הראשון שלי 2
ואולי הסדרות: The Franchise, Terminator Zero, KAOS, Arcane, Sweetpea, !Hysteria, Rivals, המשרד (אוסטרליה), הפינגווין, Say Nothing, Interior Chinatown, משחק הדיונון עונה 2, מאה שנים של בדידות, Bump, Earth Abides, Rogue Heroes, Prime Target, Secret Level (אמזון), Dream Productions (דיסני+), Dope Girls, Invisible Boys, Zero Day - אולי, A Thousand Blows , Win or Lose, הלוטוס הלבן, Your Friends & Neighbors, The Four Seasons, Étoile, The Eternaut, Adults, What It Feels Like for a Girl, Outrageous, Washington Black, !Digman, The Assassin,

בנוסף פודקסטים
הספר The Dangerous Kingdom of Love

LeAnnDylan

Well-known member
Parks and Rec - המשך צפיה בפרקים נבחרים.
Mr. Robot - פרק 205.
And Just Like That - פרק 308.
Russian Doll - פרק 201.
Poker Face - פרק 109.
Dexter - פרק 10 - סיימתי
Loot - פרק 106.
The Hunting Wives - פרק 8 - סיימתי.
The Clearing - פרק 7.
Chance - פרק 103.
Maid - פרק 3.
Upload - פרק 402.
Little Demon - פרק 3.

יש לי גם את הפרק השבועי של Good Hang (הפודקאסט של איימי פולר) - האורחת השבועית שלה הייתה השופטת ג'ודי וזה היה גרוע. האזנתי לזה במשך שלושה ימים כי זה לא ענין אותי.

סרטים-
(אגב עמדתי יפה ברשימה שהצבתי לעצמי בשבוע שעבר וראיתי הכל חוץ מאת הסרט Relay שירד מהמסכים לפני שהספקתי לראות:-/ כנראה אחכה שהוא יגיע לאיזה שירות סטרימינג).
Splitville - בטוח
The Threesome - ראיתי
Twinless
Emily the Criminal
- האזנתי לאיזה פודקאסט אתמול של שני אנשים שאין לי מושג מי הם. כי הם דיברו על אוברי, לא כי אכפת לי מפודקסטים רנדומלים. ושניהם הסכימו פה אחד שזה הסרט הכי טוב שלה. ואומנם אני חושבת שהיא ממש טובה בו, אבל לא יודעת אם הייתי אומרת שהוא הכי טוב שלה, אז החלטתי שמה שזה אומר זה שאני צריכה לצפות בו שוב:-P:

פוטבול-
Seahawks vs. Niners

למעלה