Weekend's Watch לסופש של 01-03/01/2026 🎊

LeR@nch

Well-known member
מטכליסטים, עובדה, פרק הסיום של דברים מוזרים, רוחות רפאים (5.10).
אולי אמשיך לעונה 2 של הישרדות ועונה 2 של המפצח.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
Film Club - הסדרה הקצרה שגם ככה רציתי לראות אבל לא הגעתי לזה אבל המלצה כאן החזירה לי את העניין בה
Run Away - סדרה חדשה בנטפליקס

פרקים שבועיים של:
Stranger Things (פרק סיום העונה) (ראיתי כבר)
פרסי ג'קסון
Fallout
(כבר ראיתי)
יקומות (פרקי סיום העונה) (ראיתי כבר)
Doc (אני בפיגור של כמה פרקים) (כנראה החלטתי לפרוש)
The War Between the Land and the Sea

בשבוע האחרון לא רציתי להתחיל שום סדרה חדשה ולכן ראיתי כמה סרטים: Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery בנטפליקס, הביג ליבובסקי באמזון, Caught Stealing, The Long Walk וגם Bonus Track בעזרת הדודים

וגם אולי הסרטים: His Three Daughters, The Fall (סרט מ2006) ואת Changeland (סרט מ2019), מופאסה, מואנה 2, A Nice Indian Boy, Twinless, אולי גם The Black Phone הראשון כי סרט ההמשך יוצא עכשיו.
ואולי הסדרות: The Franchise, Terminator Zero, KAOS, Arcane, Sweetpea, !Hysteria, Rivals, המשרד (אוסטרליה), הפינגווין, Say Nothing, Interior Chinatown, משחק הדיונון עונה 2, מאה שנים של בדידות, Bump, Earth Abides, Rogue Heroes, Prime Target, Secret Level (אמזון), Dream Productions (דיסני+), Dope Girls, Zero Day - אולי, A Thousand Blows , Win or Lose, הלוטוס הלבן, Your Friends & Neighbors, The Four Seasons, Étoile, The Eternaut, Adults, What It Feels Like for a Girl, Outrageous, Washington Black, !Digman, The Assassin, Too Much, Black Rabbit,
Upload עונה 4, Resident Alien עונה 4, Wednesday עונה 2, מותק בול באמצע עונה 2, Death by Lightning, Last Samurai Standing , החמאם

וגם פודקסטים
ואני ממשיך לקרוא את פרסי ג'קסון וגנב הברק, אני כבר ב37%)

Lhuna3

Well-known member
תוכניות:
אולי מטכ"ליסטים - פרק 3 והלאה.
אולי יקומות פרקים 2 והלאה.
* צופה בש"חים יומיים של המשרד (ארה"ב) ביס קומדי. (אוף הגענו לפרקים המעיקים עם ג'יימס ספיידר, אני כל כך מתעבת את רוברט קליפורניה!)
ואולי אם אני לא אתעצל אני אנסה שוב את Heated Rivalry.

ספר:
סיימתי את The Vanished Birds מאת Simon Jimenez, והתחלתי את לו הייתי דרור מאת אלמוג בן נתן.

דורי 1981

Well-known member
אתמול- פרשת אייריס פרק 2
היום- תיק שחור (סרט של סטיבן סודרברג, בכל זאת במאי סרטי אושן)
ראשון ורביעי- פרקים בסדרה יאפא
שלישי- מכבי ת"א נגד ברצלונה ביורוליג ולפני זה זהו זה
שני וחמישי- לא יודע, נזרום

למעלה