אבל לא אסרו מדורות?לאטום את הבית כמו לפני מלחמת המפרץ
אני חושבת שזה תלוי בראש העיר או משהו.אבל לא אסרו מדורות?
מסורת זה מסורת.אבל לא אסרו מדורות?
למה?!לאטום את הבית כמו לפני מלחמת המפרץ
אההההה. זו זוועה ולמרות שיש בזה משהו חברתי נחמד ומסורת וכל השיט הזה, הלוואי שהנוהג הזה ייכחדאבל לא אסרו מדורות?
גם אני. הרבה זמן יושב לי על המדף "על העיוורון" של סאראמגו. ואני מכריחה את עצמי לקרוא כדי להחזיר את עצמי לתלם. אבל הגעתי לאמצע הספר שהופך להיות מאוד מאוד מדכא וזה משפיע לרעה על המצברוח שליהתחלתי ספר לשם שינוי
שואלת בשביל חברה - מה בעצם מעניין בזה..?שלושה ימים של NFL Draft מי צריך יותר מזה בחיים![]()
ראיתי פרומו אתמול וממש לא השאיר עלי רושם. בעיקר הזכיר לי שאני לא סובלת אנימה. בקיצור- לא יודעת אם זה ייכנס לרשימת הצפייה שלי בקרוב.פרק סיום העונה של Invincible
וואו זה ספר חזק שהשפיע עלי מאוד כשקראתי אותו לפני כ-10 שנים, ומאמינה שהשפיע בעקיפין גם (זה ספוילר כללי לספר, אבל אם את כבר באמצע זה בסדר) על תחושותי בתחילת מגפת הקורונה. מעניין אותי איך הייתי מרגישה לקרוא אותו לראשונה היום. וכן, זה אחד הספרים הכי מדכאים שיש.גם אני. הרבה זמן יושב לי על המדף "על העיוורון" של סאראמגו. ואני מכריחה את עצמי לקרוא כדי להחזיר את עצמי לתלם. אבל הגעתי לאמצע הספר שהופך להיות מאוד מאוד מדכא וזה משפיע לרעה על המצברוח שלי.
זו טרילוגיה מעולה! מהטובות שקראתי, מקווה שגם תאהבי.גם החלטתי להזמין מהספריה את חומריו האפלים. אני מקווה שזה לא יומרני מצידי לחשוב שאני אצליח לקרוא סאגה של כמה ספרים, כי לא הולך לי לאחרונה..
מאוד מאוד אהבתי את סאראמגו פעם ואז הוא עיצבן אותי עם הדעות שלו אז לא קראתי את על העיוורון כשהוא יצא. אבל עברו הרבה שנים ושמתי כעסים בצד, והיום אני פחות מבינה למה אהבתי את הכתיבה שלו. אבל באסה - מהדברים שלך נראה שזה לא יילך וישתפרוואו זה ספר חזק שהשפיע עלי מאוד כשקראתי אותו לפני כ-10 שנים
ראיתי ואהבתי... אני ממש מקווה להצליח להתעלם מהדמויות והאירועים שכבר יש לי בראש כדי להצליח להתחבר לסיפור כמו בהיכרות ראשונהזו טרילוגיה מעולה! מהטובות שקראתי, מקווה שגם תאהבי.
ומקווה שלא ראית את הסדרה כי אולי זה יקלקל לך.
איך לא הכרת את זה? זה קלאסיקה שראיתי עשרות פעמים מאז שזה יצא לפני עשור.כשחיפשתי משהו אחר לגמרי ביוטיוב קיבלתי את הממתק הזה שלא הכרתי:
אממ אנשים שונים צופים בזה בשביל דברים שונים.שואלת בשביל חברה - מה בעצם מעניין בזה..?או יותר מדויק - מה רואים שם? מה קורה שם?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.