Weekend's Watch לסופש של ה29/04-1/05 🔥

Lion_Heart

Well-known member
CRITICAL ROLE
SHADOW AND BONE
מאסטר שף
ותכניות בישול ראנדומליות

dilia snake

Well-known member
רק לייט נייט וסתם דברים מיוטיוב.

לקרוא(עדיין רק אחד, סיימתי את הנוראי ההוא ועברתי למשהו קצת יותר טוב. את הנוראי השארתי על איזה ספסל קהילתי, שכולם יסבלו והוא נעלם דיי מהר אז המשימה הושלמה או משהו)

LeR@nch

Well-known member
חמישי - המפקדת, מוקד 911, מוקד 911: טקסס.

שבת - שחור-כזה.

השלמות מהשבוע - ישמח חתני.

הורדות - אסמבלד: מאחורי הקלעים של הפלקון וחייל החורף, שיקגו PD (משבוע שעבר), שיקגו MED (משבוע שעבר).

לאט אבל בטוח - משלחת חיפוש (3.09 ואילך), שנות ה-80 (5.12 אילך), שונאים את סוזי (1.07-1.08).

מתישהו - הורים בקושי, מים שקטים, הנחש, הסודות של איסטאון.

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
התחלתי ספר לשם שינוי, ואני מקווה שאצליח להתמיד בו.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
פרק סיום העונה של Invincible
שלושה פרקים ראשונים לעונה של The Handmaid's Tale
Everything's Gonna Be Okay
United States of Al
שלדון הצעיר

אולי להתחיל את The Mosquito Coast

יש עוד כל מיני דברים שאני יכול כמו להתחיל את Shadow and Bone אבל אני אמור לעבוד על משהון אחר אז... אני בטח באמת אתחיל את זה

didalf

Well-known member
אסמבלד: מאחורי הקלעים של הפלקון וחייל החורף - עוד קצת סב|מאוהב|
ברוקלין 99
Everything's Gonna Be Okay
המפקדת
ראיתי עכשיו
סרט? ספר?

שקעתי עמוק במרוץ הדראג של רופול. כבר בעונה 5. נהנה מעין קווירית, ועוקב אחרי מכסתי תותחים, אינמה מופרעת לגמרי.
עתוני סופ"ש, ספר חדש.. מה עוד צריך.

מילי08

Well-known member
בגדול אין תוכניות מוגדרות. אין לי כרגע משהו שאני ממש רוצה/ צריכה לראות.
בטח אמשיך קצת עם דיסאנצ'נטמנט ואולי אולי לוציפר למרות שקצת ירד לה ממנה.
לאטום את הבית כמו לפני מלחמת המפרץ
למה?!
אבל לא אסרו מדורות?
אההההה. זו זוועה ולמרות שיש בזה משהו חברתי נחמד ומסורת וכל השיט הזה, הלוואי שהנוהג הזה ייכחד
התחלתי ספר לשם שינוי
גם אני. הרבה זמן יושב לי על המדף "על העיוורון" של סאראמגו. ואני מכריחה את עצמי לקרוא כדי להחזיר את עצמי לתלם. אבל הגעתי לאמצע הספר שהופך להיות מאוד מאוד מדכא וזה משפיע לרעה על המצברוח שלי :-/.
גם החלטתי להזמין מהספריה את חומריו האפלים. אני מקווה שזה לא יומרני מצידי לחשוב שאני אצליח לקרוא סאגה של כמה ספרים, כי לא הולך לי לאחרונה..
שלושה ימים של NFL Draft מי צריך יותר מזה בחיים|מאוהב|
שואלת בשביל חברה - מה בעצם מעניין בזה..? :-0 או יותר מדויק - מה רואים שם? מה קורה שם?
פרק סיום העונה של Invincible
ראיתי פרומו אתמול וממש לא השאיר עלי רושם. בעיקר הזכיר לי שאני לא סובלת אנימה. בקיצור- לא יודעת אם זה ייכנס לרשימת הצפייה שלי בקרוב.

וכשחיפשתי משהו אחר לגמרי ביוטיוב קיבלתי את הממתק הזה שלא הכרתי:

Lhuna3

Well-known member
גם אני. הרבה זמן יושב לי על המדף "על העיוורון" של סאראמגו. ואני מכריחה את עצמי לקרוא כדי להחזיר את עצמי לתלם. אבל הגעתי לאמצע הספר שהופך להיות מאוד מאוד מדכא וזה משפיע לרעה על המצברוח שלי :-/.
וואו זה ספר חזק שהשפיע עלי מאוד כשקראתי אותו לפני כ-10 שנים, ומאמינה שהשפיע בעקיפין גם (זה ספוילר כללי לספר, אבל אם את כבר באמצע זה בסדר) על תחושותי בתחילת מגפת הקורונה. מעניין אותי איך הייתי מרגישה לקרוא אותו לראשונה היום. וכן, זה אחד הספרים הכי מדכאים שיש.
גם החלטתי להזמין מהספריה את חומריו האפלים. אני מקווה שזה לא יומרני מצידי לחשוב שאני אצליח לקרוא סאגה של כמה ספרים, כי לא הולך לי לאחרונה..
זו טרילוגיה מעולה! מהטובות שקראתי, מקווה שגם תאהבי.
ומקווה שלא ראית את הסדרה כי אולי זה יקלקל לך.
(יצא מאוחר יותר גם פריקוול שקראתי את הראשון מתוכו, אבל נראה לי שההוא כבר פחות טוב)

מילי08

Well-known member
וואו זה ספר חזק שהשפיע עלי מאוד כשקראתי אותו לפני כ-10 שנים
מאוד מאוד אהבתי את סאראמגו פעם ואז הוא עיצבן אותי עם הדעות שלו אז לא קראתי את על העיוורון כשהוא יצא. אבל עברו הרבה שנים ושמתי כעסים בצד, והיום אני פחות מבינה למה אהבתי את הכתיבה שלו. אבל באסה - מהדברים שלך נראה שזה לא יילך וישתפר :-/:-/ וזה לא מה שאני צריכה עכשיו.
זו טרילוגיה מעולה! מהטובות שקראתי, מקווה שגם תאהבי.
ומקווה שלא ראית את הסדרה כי אולי זה יקלקל לך.
ראיתי ואהבתי... אני ממש מקווה להצליח להתעלם מהדמויות והאירועים שכבר יש לי בראש כדי להצליח להתחבר לסיפור כמו בהיכרות ראשונה

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כשחיפשתי משהו אחר לגמרי ביוטיוב קיבלתי את הממתק הזה שלא הכרתי:
איך לא הכרת את זה? זה קלאסיקה שראיתי עשרות פעמים מאז שזה יצא לפני עשור.

לא טוב באותה מידה אבל גם מאוד כיף וגם מהסיום של תקופת טננט:

LeAnnDyIan

Well-known member
שואלת בשביל חברה - מה בעצם מעניין בזה..? :-0 או יותר מדויק - מה רואים שם? מה קורה שם?
אממ אנשים שונים צופים בזה בשביל דברים שונים.
באופן עקרוני נראה לי שהרוב רוצים לראות איפה השחקנים שהם אהבו בקולג' פוטבול ינחתו ב-NFL.
אחרים רוצים לראות אם הקבוצה שלהם בחרה depth לעמדה שחסרה להם כדי לדעתם מה הסיכויים שלהם בעונה הקרובה. כנ"ל לקבוצות יריבות באותו הבית- רוצים לדעתם כמה התחרות תהיה קשה.
אני נהנית מהסיפורים האישיים של הפרוספקטיים. מראים היילייטס של השחקנים וכל מיני פרטי טריוויה מעניינים עליהם. חלק מהסיפורים שלהם (כיאה לטלוויזיה אמריקאית) ממש סוחטי דמעות ומעוררי השראה וזה כיף לראות את הילדים האלה מתרגשים כל כך לקראת ההזדמנות הגדולה ביותר בחיים שלהם. בהמשך זה כיף לראות אם השחקנים שהימרת עליהם ככאלה שיעשו חייל בליגה, באמת עמדו בציפיות או לא. לאדעת להסביר. זה מרגש כזה.

למעלה