Weekend's Watch לסופש של ה27-29/05 🎥

מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע הקולנועי הזה?

🎥

קולנוע מתוכנן בשבוע הבא - צהריים עם הנכדה - סרט הטרולים מס' 2, או הסרט המצויר על האיש שגופו נפרד מנשמתו
ערב עם בת הזוג - או הסרט הגרוזיני על הרקדנים, או הסרט עם פרנסיס מקדרמונט
ספרים -
סיון "לא אראה לך" של עמרי בן יהודה
סיום תרגום הרצאות של אדורנו [ אסכולת פרנקפורט, מי שלומד סוציולוגיה כאן]

snirf

Active member
הערב כנראה להתחיל "במעבה היער" |נטפליקס| ולהמשיך שיטס-קריק6
במהלך הסופ"ש הרבה תכנוני בינג':
|*|החיים עצמם5- פרק אחרון לעונה (בתקווה שיחזיר עטרה ליושנה אחרי עונה חלשה)
|*|נשף ה41 - סרט בנטפליקס
|*|סיפורה של שפחה4- מרתון כל הפרקים ששודרו עד כה
|*|חיים ביחד(LIFE)
|*|ומקווה להספיק גם את- אנשים נורמאליים

במהלך השבוע צפיתי ב:
*שיטס-קריק5
*אזהרת מסע הפרק השבועי
*לואיס מיגל2 הפרק השבועי
*מי רצח את שרה2- סיימתי
*מאסטר-שף
*בני אור הפרק השבועי

dilia snake

Well-known member
שיקגו fire וmed ,חוק וסדר'ס, לייט נייט.

ולוציפר!!!!!!|שטן||שטן||שטן|

ולקרוא, כרגיל.

מילי08

Well-known member
יצא פרק חדש של מית'יק קווסט? שכחתי לבדוק.. אם כן אז את זה
ואתמול חזרתי להמגינים, אבל בצפייה מהירה ועם הרבה דילוגים, כי רק בא לי לראות את מה שעשוי להיות רלוונטי לאיירון פיסט, אז אמשיך אולי קצת עם זה.
אחר כך לפי מצב רוח

LeR@nch

Well-known member
חמישי - מוקד 911, מוקד 911: טקסס

שישי - משפחת קרדשיאן.

השלמות מהשבוע - ארץ נהדרת, זוג מנצח VIP, החיים עצמם.

הורדות - שיקגו Fire, שיקגו PD, שיקגו MED, הזמר במסכה, מסע אגדי, משפחת סימפסון, סופרמן ולויס.

נטפליקס - לוציפר (עונה 5 - חלק ב'), הפלאש.

לאט אבל בטוח - בטיפול (1.16 ואילך), מים שקטים (1.03-1.04).

מתישהו - הסודות של איסטאון, סיפורה של שפחה (עונה 4), Hacks, הלסטון, מומחה לכלום (עונה 3).

Lhuna3

Well-known member
פרק 2X05 מסע אגדי
פרק סוף העונה של החיים עצמם
פרק 7 סופרמן ולויס
ולקרוא.

snirf

Active member
פרק 2X05 מסע אגדי
פרק סוף העונה של החיים עצמם
פרק 7 סופרמן ולויס
ולקרוא.

מה חשבת על פרק הסיום של החיים עצמם?
אחרי עונה חלשה היה פרק סיום טוב ולא שכחו גם טוויסט :-0
וול, אהבתי בעבר את "חתונת המשפחה" של כולם, ובהתאמה שהם החזיקו ידיים בהווה כולם...
רבקה שכבר לא מצליחה "להכניס" את ג'ק לאירועים המתרחשים בהווה
מפתיע שבסוף קווין ומדיסון לא התחתנו, ועוד יותר מפתיע הטוויסט בסוף- שקווין לא התכונן לחתונה של עצמו אלא כמה שנים קדימה לחתונה של קייט עם מישהו בריטי?!:eek: לא מאמין שהם אשכרה מפרידים בין טובי לקייט

עוד מישהו פה צפה?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כבר הספקתי היום - שני פרקים של הפלאש
מאוחר יותר היום - סרט בקולנוע!!!
אולי אפילו עוד סרט בהמשך הסופש (האם כדאי לראות את ביל וטד 3 גם כשאני בקושי זוכר מה קרה בראשונים?)(האם שווה לראוות סרט להטבי בגאורגית?)
בהמשך הסופש
Everything’s Gonna Be Okay
מית'יק קווסט
United States of Al
צ'אד

כמובן להתחיל לפחות את הפרקים החדשים של לוציפר (אני רוצה לנסות לא לראות בבינג' כדי שאני אוכל לכתוב כמה מילים על כל פרק)
אולי להתחיל את הסדרה Hacks של HBO שכבר מגיעה לפרק 6 (יש שני פרקים כל שישי)
גם את פרק האיחוד של חברים אני בטח אראה, למרות שאני לא נלהב.

ואתם יודעים... ספר ודברים כאלו חכמים

*זה מזכיר לי: אני מחפש סיפורים קצרים מעניינים בעברית (סטייל לשבור את החזיר של אתגר קרת) או שירים ישראליים עם תוכן מעניין.
זה למשהו של העבודה שאני עושה.

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
*זה מזכיר לי: אני מחפש סיפורים קצרים מעניינים בעברית (סטייל לשבור את החזיר של אתגר קרת) או שירים ישראליים עם תוכן מעניין.
אני מניחה שאתה מתכוון רק לסיפורים של סופרים ישראלים ולא מתורגמים.
ומה ההגדרה שלך לתוכן מעניין?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני מניחה שאתה מתכוון רק לסיפורים של סופרים ישראלים ולא מתורגמים.
ומה ההגדרה שלך לתוכן מעניין?
האמת שלא חייב להיות של סופרים ישראלים, גם מתורגם זה ממש בסדר, אם כי אני כנראה אהיה עם נטיה לעברית במקור.

מן הסתם ההגדרה למה נחשב תוכן מעניין זה סובייקטיבי, אבל אני אנסה להסביר את המטרה שלי.
אני מתכנן להעביר קבוצה שבועית של בערך שעה עם בסביבות 8 אנשים. האנשים הם מתמודדים עם בעיות נפשיות ברמות תפקוד שונות.
הרעיון הוא שבכל מפגש כזה תהיה קריאה משותפת של הסיפור/שיר כשהרעיון הוא שזה יהיה עד 10 דקות (מקסימום רבע שעה) ובשאר הזמן נדבר על משמעויות, מסרים, ערכים, היכן זה פוגש כל אדם וכיצד מדבר אליו. כלומר קצת כמו שיעור ספרות, אבל במצומצם ויותר בכיוון של התחושה של כל אדם ובכלל לא עם רעיון שאני בא עם פירוש "נכון".

dilia snake

Well-known member
יהודה עמיחי זו תמיד אופציה טובה(אבל על תשאל אותי על שירים ספציפיים יש לו המון).

מילי08

Well-known member
מחר, [מית'יק קווסט] יוצא בימי שישי.
באמת? זכרתי שזה באמצע שבוע..
האמת שלא חייב להיות של סופרים ישראלים, גם מתורגם זה ממש בסדר, אם כי אני כנראה אהיה עם נטיה לעברית במקור.

מן הסתם ההגדרה למה נחשב תוכן מעניין זה סובייקטיבי, אבל אני אנסה להסביר את המטרה שלי.
אני מתכנן להעביר קבוצה שבועית של בערך שעה עם בסביבות 8 אנשים. האנשים הם מתמודדים עם בעיות נפשיות ברמות תפקוד שונות.
הרעיון הוא שבכל מפגש כזה תהיה קריאה משותפת של הסיפור/שיר כשהרעיון הוא שזה יהיה עד 10 דקות (מקסימום רבע שעה) ובשאר הזמן נדבר על משמעויות, מסרים, ערכים, היכן זה פוגש כל אדם וכיצד מדבר אליו. כלומר קצת כמו שיעור ספרות, אבל במצומצם ויותר בכיוון של התחושה של כל אדם ובכלל לא עם רעיון שאני בא עם פירוש "נכון".
ניק, זה מהמם! בהצלחה

dilia snake

Well-known member
כמובן להתחיל לפחות את הפרקים החדשים של לוציפר (אני רוצה לנסות לא לראות בבינג' כדי שאני אוכל לכתוב כמה מילים על כל פרק)
הולכים להיות לי כמה ימים עמוסים בסופ"ש-תחילת השבוע, אני מקווה שאני אספיק לראות הכול תוך שלושה-ארבעה ימים ושאני לא אהיה עייפה מידי בערב (למרות שהסדרה לא ממש מצריכה את כול התאים במוח) ויהיה לי כוח לכתוב על כול פרק.

Lhuna3

Well-known member
מה חשבת על פרק הסיום של החיים עצמם?
אחרי עונה חלשה היה פרק סיום טוב ולא שכחו גם טוויסט :-0
וול, אהבתי בעבר את "חתונת המשפחה" של כולם, ובהתאמה שהם החזיקו ידיים בהווה כולם...

מפתיע שבסוף קווין ומדיסון לא התחתנו, ועוד יותר מפתיע הטוויסט בסוף- שקווין לא התכונן לחתונה של עצמו אלא כמה שנים קדימה לחתונה של קייט עם מישהו בריטי?!:eek: לא מאמין שהם אשכרה מפרידים בין טובי לקייט

עוד מישהו פה צפה?
אהבתי מאוד (אבל אני אהבתי את רוב העונה סה"כ) וכתבתי עליו קצת יותר בשרשור סדרות.
לא סתם בריטי - זה הבוס שלה בהווה, זה שלא הסכים לקבל את ההתפטרות שלה בפרק הזה!
מאוד עצוב שטובי וקייט יפרדו :-( אבל עדיין טוויסט גם מגניב.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
לא סתם בריטי - זה הבוס שלה בהווה, זה שלא הסכים לקבל את ההתפטרות שלה בפרק הזה!
מאוד עצוב שטובי וקייט יפרדו :-( אבל עדיין טוויסט גם מגניב.
אני לא צופה בסדרה כבר שנים אבל סתם מתעדכן ממה שאתם כותבים עליה, אז סתם שאלה שאולי עונים עליה:
אתם בטוחים שטובי וקייט יפרדו ולא שטובי ימות?

וסתם בגלל כל המעברים בין הזמנים... האם הם בסוף אי פעם חוזרים אל האי?

Lhuna3

Well-known member
אני לא צופה בסדרה כבר שנים אבל סתם מתעדכן ממה שאתם כותבים עליה, אז סתם שאלה שאולי עונים עליה:
אתם בטוחים שטובי וקייט יפרדו ולא שטובי ימות?

וסתם בגלל כל המעברים בין הזמנים... האם הם בסוף אי פעם חוזרים אל האי?
החיים עצמם עונה 5 פרק אחרון ספוילר בתשובה לניק
בעקרון ראינו אותו בפלאשפורוורדים לעתיד, כולל נדמה לי בפלאשפורוורד לסצינה הכי רחוקה, שאני מניחה שתתרחש בפרק הסיום של הסדרה, אז התשובה היא שלא ב-100%, אבל די בטוחים. בנוסף לזה בפרק האחרון שעליו אנו מדברים סוף עונה 5, קרה משהו שהגיוני שיוביל לזה בסוף (הם החליטו לנסות לונג-דיסטנס כי טובי קיבל עבודה במקום מרוחק. ודובר על האם אפשר לשרוד את זה.)
וזה היה רפרנס לאבודים? :-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
החיים עצמם עונה 5 פרק אחרון ספוילר בתשובה לניק
בעקרון ראינו אותו בפלאשפורוורדים לעתיד, כולל נדמה לי בפלאשפורוורד לסצינה הכי רחוקה, שאני מניחה שתתרחש בפרק הסיום של הסדרה, אז התשובה היא שלא ב-100%, אבל די בטוחים. בנוסף לזה בפרק האחרון שעליו אנו מדברים סוף עונה 5, קרה משהו שהגיוני שיוביל לזה בסוף (הם החליטו לנסות לונג-דיסטנס כי טובי קיבל עבודה במקום מרוחק. ודובר על האם אפשר לשרוד את זה.)
וזה היה רפרנס לאבודים? :-D
כן - בתגובה לשורה האחרונה שלך

ואם כבר...
ספוילר לפרק אחרון של עונה 5 של החיים עצמם
אולי בעצם יש כמה קוי זמן מקבילים אז באחד מהם הוא חי והם נשארים נשואים למשך שנים בעוד בקו זמן אחר הוא מת והיא התחתנה עם מישהו אחר.
וזה כמובן יתגלה רק כשבפרק הראשון לעונה הבאה יראו את ג'ק מבוגר ועצוב ונגלה שיש קו זמן אחר שבו רבקה מתה בשרפה.
*קחי בחשבון שאני לא בטוח שאני זוכר נכון את השם של הזוג הראשי (טוב לא התאפקתי ובדקתי)

למעלה