קולנוע מתוכנן בשבוע הבא - צהריים עם הנכדה - סרט הטרולים מס' 2, או הסרט המצויר על האיש שגופו נפרד מנשמתומה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע הקולנועי הזה?
מחר, יוצא בימי שישי.יצא פרק חדש של מית'יק קווסט? שכחתי לבדוק.. אם כן אז את זה
פרק 2X05 מסע אגדי
פרק סוף העונה של החיים עצמם
פרק 7 סופרמן ולויס
ולקרוא.
אני מניחה שאתה מתכוון רק לסיפורים של סופרים ישראלים ולא מתורגמים.*זה מזכיר לי: אני מחפש סיפורים קצרים מעניינים בעברית (סטייל לשבור את החזיר של אתגר קרת) או שירים ישראליים עם תוכן מעניין.
זה למשהו של העבודה שאני עושה.
האמת שלא חייב להיות של סופרים ישראלים, גם מתורגם זה ממש בסדר, אם כי אני כנראה אהיה עם נטיה לעברית במקור.אני מניחה שאתה מתכוון רק לסיפורים של סופרים ישראלים ולא מתורגמים.
ומה ההגדרה שלך לתוכן מעניין?
יהודה עמיחי זו תמיד אופציה טובה(אבל על תשאל אותי על שירים ספציפיים יש לו המון).*זה מזכיר לי: אני מחפש סיפורים קצרים מעניינים בעברית (סטייל לשבור את החזיר של אתגר קרת) או שירים ישראליים עם תוכן מעניין.
זה למשהו של העבודה שאני עושה.
באמת? זכרתי שזה באמצע שבוע..מחר, [מית'יק קווסט] יוצא בימי שישי.
ניק, זה מהמם! בהצלחההאמת שלא חייב להיות של סופרים ישראלים, גם מתורגם זה ממש בסדר, אם כי אני כנראה אהיה עם נטיה לעברית במקור.
מן הסתם ההגדרה למה נחשב תוכן מעניין זה סובייקטיבי, אבל אני אנסה להסביר את המטרה שלי.
אני מתכנן להעביר קבוצה שבועית של בערך שעה עם בסביבות 8 אנשים. האנשים הם מתמודדים עם בעיות נפשיות ברמות תפקוד שונות.
הרעיון הוא שבכל מפגש כזה תהיה קריאה משותפת של הסיפור/שיר כשהרעיון הוא שזה יהיה עד 10 דקות (מקסימום רבע שעה) ובשאר הזמן נדבר על משמעויות, מסרים, ערכים, היכן זה פוגש כל אדם וכיצד מדבר אליו. כלומר קצת כמו שיעור ספרות, אבל במצומצם ויותר בכיוון של התחושה של כל אדם ובכלל לא עם רעיון שאני בא עם פירוש "נכון".
הולכים להיות לי כמה ימים עמוסים בסופ"ש-תחילת השבוע, אני מקווה שאני אספיק לראות הכול תוך שלושה-ארבעה ימים ושאני לא אהיה עייפה מידי בערב (למרות שהסדרה לא ממש מצריכה את כול התאים במוח) ויהיה לי כוח לכתוב על כול פרק.כמובן להתחיל לפחות את הפרקים החדשים של לוציפר (אני רוצה לנסות לא לראות בבינג' כדי שאני אוכל לכתוב כמה מילים על כל פרק)
אהבתי מאוד (אבל אני אהבתי את רוב העונה סה"כ) וכתבתי עליו קצת יותר בשרשור סדרות.מה חשבת על פרק הסיום של החיים עצמם?
אחרי עונה חלשה היה פרק סיום טוב ולא שכחו גם טוויסט
וול, אהבתי בעבר את "חתונת המשפחה" של כולם, ובהתאמה שהם החזיקו ידיים בהווה כולם...
מפתיע שבסוף קווין ומדיסון לא התחתנו, ועוד יותר מפתיע הטוויסט בסוף- שקווין לא התכונן לחתונה של עצמו אלא כמה שנים קדימה לחתונה של קייט עם מישהו בריטי?!לא מאמין שהם אשכרה מפרידים בין טובי לקייט
עוד מישהו פה צפה?
אני לא צופה בסדרה כבר שנים אבל סתם מתעדכן ממה שאתם כותבים עליה, אז סתם שאלה שאולי עונים עליה:לא סתם בריטי - זה הבוס שלה בהווה, זה שלא הסכים לקבל את ההתפטרות שלה בפרק הזה!
מאוד עצוב שטובי וקייט יפרדואבל עדיין טוויסט גם מגניב.
החיים עצמם עונה 5 פרק אחרון ספוילר בתשובה לניקאני לא צופה בסדרה כבר שנים אבל סתם מתעדכן ממה שאתם כותבים עליה, אז סתם שאלה שאולי עונים עליה:
אתם בטוחים שטובי וקייט יפרדו ולא שטובי ימות?
וסתם בגלל כל המעברים בין הזמנים... האם הם בסוף אי פעם חוזרים אל האי?
כן - בתגובה לשורה האחרונה שלךהחיים עצמם עונה 5 פרק אחרון ספוילר בתשובה לניק
בעקרון ראינו אותו בפלאשפורוורדים לעתיד, כולל נדמה לי בפלאשפורוורד לסצינה הכי רחוקה, שאני מניחה שתתרחש בפרק הסיום של הסדרה, אז התשובה היא שלא ב-100%, אבל די בטוחים. בנוסף לזה בפרק האחרון שעליו אנו מדברים סוף עונה 5, קרה משהו שהגיוני שיוביל לזה בסוף (הם החליטו לנסות לונג-דיסטנס כי טובי קיבל עבודה במקום מרוחק. ודובר על האם אפשר לשרוד את זה.)
וזה היה רפרנס לאבודים?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.