Weekend's Watch לסופש של ה21-23/01 👅

snirf

Active member
הערב כנראה להתחיל את שקרן/שקרנית

במהלך השבוע צפיתי ב-
|טי-וי|מאסטר שף
|טי-וי|שטיסל3
|טי-וי|אחד על אחד-
הסתיימה
|טי-וי|בלאקספייס - הסתיימה
|טי-וי|וידה3- סיימתי
|חדש|שקופים- עלו בינתיים 3 פרקים, אני לא בן-אדם שצוחק בקלות אבל נשפכתי מ3-4 מערכונים שהיו:ROFLMAO: תיקי דיין |כתר| ועוד קאסט אדיר כמו יובל סמו
|נטפליקס|החיילים של מידאס- עשיתי בינג'. סדרה מתוחכמת שגורמת לצופה להפעיל את הראש, מומלצת.
|נטפליקס|שבריריות

מילי08

Well-known member
כרגע אין לי שום דבר שהוא בגדר חובת צפייה או שרציתי להשלים.
אולי אמשיך עם שבריריות ועם בוג'ק הורסמן, קומיוניטי וברוקלין, או שאחפש משהו חדש להיות מושקעת בו.

dilia snake

Well-known member
מדור מיוחד, לייט נייט, CNN.

והייתי אומרת לקרוא, אבל כרגע זה בגדר שקר שאני מספרת לעצמי |פנים| .

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כל מיני דברים לראות:
וונדהויז'ן
The Expanse
Walker
(פרק ראשון לסדרה חדשה)
להתקדם עם ממלכת החיות (לסיים עונה 2 ולהתחיל עונה 3)
להתקדם עם אחד על אחד
להתקדם עם Disenchantment ולסיים את העונה
משפחת קונור
סופרסטור
שלדון הצעיר
זהו זה
The Watch
The Stand

לישון

ולהתחיל לעבוד על עבודה ללימודים שיש לי ליום שלישי (אחריות שלכם להזכיר לי לעשות את זה)

LeR@nch

Well-known member
חמישי - האח הגדול.

שבת - האח הגדול, ראמי, איש משפחה.

הורדות - וונדהויז'ן, הרקדן במסכה, אלים אמריקאים, Servant.

נטפליקס - ריברדייל.

לאט אבל בטוח - סוכן חשאי (1.02 ואילך), אנשים נורמלים (1.08 ואילך).

מתישהו - הורים בקושי, העמדה.

נערך לאחרונה ב:

nerdkey treky

Active member
ווקר פרק בכורה! חיכיתי הרבה לסדרה מאז ששמעתי שפדלסקי הולך לגלם את ווקר ולהחליף את צ'אק נוריס. את הסדרה המקורית לא ראיתי, ככה שאני מבקר את הפילוט רק על סמך עצמו - סדרת משטרה רגילה! לא חשבתי אחרת, למען האמת. אומנם הפרק התמקד בווקר והמשפחה ככה שלא היה הרבה "אקשן" בנאלי משטרתי, אך עניין אותי להכיר את הדמויות. ואהבתי לראות את השחקנים, האבא שלו, זה אותו שחקן שגילם גם את סבא של פדלסקי בסדרה על טבעי. רייבן ה- 100 נמצאת כאן בתור השותפה שלו, הבוס שלו שיחק בסדרת אקסמן המאכזבת ואפילו אישתו בסדרה היא אשתו במציאות (נפוטיזם מישהו...?)! אני אחזור לצפות בעוד פרק אבל לא יודע אם אחזיק מעמד עונה שלמה.

LeR@nch

Well-known member
ווקר פרק בכורה! חיכיתי הרבה לסדרה מאז ששמעתי שפדלסקי הולך לגלם את ווקר ולהחליף את צ'אק נוריס. את הסדרה המקורית לא ראיתי, ככה שאני מבקר את הפילוט רק על סמך עצמו - סדרת משטרה רגילה! לא חשבתי אחרת, למען האמת. אומנם הפרק התמקד בווקר והמשפחה ככה שלא היה הרבה "אקשן" בנאלי משטרתי, אך עניין אותי להכיר את הדמויות. ואהבתי לראות את השחקנים, האבא שלו, זה אותו שחקן שגילם גם את סבא של פדלסקי בסדרה על טבעי. רייבן ה- 100 נמצאת כאן בתור השותפה שלו, הבוס שלו שיחק בסדרת אקסמן המאכזבת ואפילו אישתו בסדרה היא אשתו במציאות (נפוטיזם מישהו...?)! אני אחזור לצפות בעוד פרק אבל לא יודע אם אחזיק מעמד עונה שלמה.
פדלקי! פדלקי! פדלקי!!!!!!!!
הבנאדם למעלה מ-20 שנה בתעשייה פור גאד סייקס.
ולא נראה לי שהליהוק של ג׳נבייב הוא נפוטיזם אלא פשוט בחירה רציונאלית כי בתקופת קורונה יותר הגיוני שיצלם ללא חשש סצנות אינטימיות עם אשתו מאשר שחקנית אחרת.

נערך לאחרונה ב:
למעלה