מודה ומתוודה, נפלתי שדוד בארסיותן של "עקרות בית בוורלי הילס", עד כדי גיגול אודותיהן.מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע היתושי הזה?
היום בארה״ב.באיזה יום ברוקלין משודר?
זה נהיה מותח יותר עם התקדמות הפרקים. וגם הוא מהמם שםהתחלתי את מנהל הלילה כי טום הידלסטון, אבל הפרק הראשון שיעמם.
היום בארה"ב כלומר אמצע הלילה אצלנו כלומר תכלס מחר.באיזה יום ברוקלין משודר?
את צריכה דודים נחמדים יותר.ואני גם משתדלת לא לבקש יותר מידי טובות מהדודים.
כן? עדיין לא המשכתי. הרגיש לי קצת בנאלי ונוסחתי אבל אם את מבטיחה שטום מהמם (ולפי הפרק הראשון הוא כן), אז אני אמשיך.זה נהיה מותח יותר עם התקדמות הפרקים. וגם הוא מהמם שם![]()
א - נכון. הדודים שלי קצת משובשים אבל אין לי כוח לחפש דודים חדשיםאת צריכה דודים נחמדים יותר.
לסיים את Lovesick
לא ראית עדיין?! אחת הסדרות המעולות ביותר EVER!!!!!!! וממש עצוב לי שלא חודשה אחרי עונה 2אולי להתחיל צפיה חוזרת בעונה 1 של דירק ג'נטלי (כדי להמשיך לעונה 2 שעוד לא ראיתי)
נהדרת גם. רגישה ומצחיקה ועצובהאולי להתחיל Feel Good
צ'מעי זאת לא סדרת מופת זאת סדרה מתח אממ יעילה. בקטע שמתישהו את נכנסת לזה וזה נהיה מותח. אני לא חובבת סדרות מתח בכללי אבל כשנכנסים לזה אז זה מהנה. אני לא יודעת איך היא לעומת אחרות בסגנון אבל בסדרות אחרות אין את טום הידלסטון רץ על החוף בלי חולצה וזה מה שבאמת חשוב.כן? עדיין לא המשכתי. הרגיש לי קצת בנאלי ונוסחתי אבל אם את מבטיחה שטום מהמם (ולפי הפרק הראשון הוא כן), אז אני אמשיך.
לשמור על החוק זה לחלשיםב - אני מנסה להיות שומרת חוקכשמתאפשר לי
אוקייצ'מעי זאת לא סדרת מופת זאת סדרה מתח אממ יעילה. בקטע שמתישהו את נכנסת לזה וזה נהיה מותח. אני לא חובבת סדרות מתח בכללי אבל כשנכנסים לזה אז זה מהנה.
השתכנעתיאבל בסדרות אחרות אין את טום הידלסטון רץ על החוף בלי חולצה וזה מה שבאמת חשוב.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.