Weekend's Watch לסופש של ה15-17/07 🐸

טוני החתול

Well-known member
מנהל
בתוכנית:
הפלאש
אגדות המחר

פרק סיום העונה של השבטים של אירופה
Schmigadoon!
- תחילת עונה
Never Have I Ever - עונה 2
להמשיך עם ברוקלין 99
יש טריולוגיה של סרטי אימה בנטפליקס שיכולה להיות מעניינת בשם Fear Street

ולקרוא

מילי08

Well-known member
ראיתי את שני הפרקים הראשונים ולא מאוד התרשמתי, אבל אני כנראה אמשיך בקצב איטי כשלא יהיה לי מה לעשות
אני אסיים את איירון פיסט 2 ואחפש משהו להשתקע בו. אין לי תוכניות יותר מוגדרות מזה.
ואולי אמצא מישהו שיבוא לראות איתי את האלמנה השחורה

snirf

Active member
בסופ"ש נאדה.

במהלך השבוע צפיתי ב-
|טי-וי|הכוכב הבא
|טי-וי|חתונה ממבט ראשון
|טי-וי|מלכת היופי של ירושלים- פרקי השבוע
|טי-וי|יאנגר7- סיימתי
|נטפליקס|עושות שכונה- סיימתי
|נטפליקס|הטבחית מקסטמר- נשאר לי פרק אחרון

טוני החתול

Well-known member
מנהל
בסופ"ש נאדה.

במהלך השבוע צפיתי ב-
|טי-וי|הכוכב הבא
|טי-וי|חתונה ממבט ראשון
|טי-וי|מלכת היופי של ירושלים- פרקי השבוע
|טי-וי|יאנגר7- סיימתי
|נטפליקס|עושות שכונה- סיימתי
|נטפליקס|הטבחית מקסטמר- נשאר לי פרק אחרון
מתי מתחילים עם הפרקים של ממלכת החיות בארץ?
ראיתי את שני הפרקים הראשונים ולא מאוד התרשמתי, אבל אני כנראה אמשיך בקצב איטי כשלא יהיה לי מה לעשות
כן, שני הפרקים הראשונים היו ממש לא מרשימים מבחינת עלילה. הפרק השלישי הוא הראשון שהרגיש מעניין.
הסדרה כן מתרוממת, אני אחליט אם היא שווה המלצה אחרי שאראה את פרק סיום העונה.
(אני גם לא יודע אם היא חודשה כבר לעונה שניה, כי אם לא אז אני לא מאמין שהיא שווה מאמץ)
בתוכנית:
הפלאש
אגדות המחר

Schmigadoon!
- תחילת עונה
Never Have I Ever - עונה 2
להמשיך עם ברוקלין 99
יש טריולוגיה של סרטי אימה בנטפליקס שיכולה להיות מעניינת בשם Fear Street

ולקרוא
נוסף לכל זה לראות את הסרט לוקה בקולנוע (כבר היה קשה למצוא מקום שבו הוא מוקרן לא מדובב)

didalf

Well-known member
בעיקר להמשיך עם הספר של סיימון|מאוהב| וכנראה לסיים סליחה ניקקק משכתי מספיק כל השבוע.

ורציתי להגיד כלום אבל ניק הזכיר לי שאולי לנסות את הדבר הזה Schmigadoon
וגם אולי העוקץ העונה החדשה ראיתי שיש בVOD. הקטע שאני עוקבת אחרי הש"ח בערוץ ואני תוהה אם לחכות שהוא יסתיים, או לקפוץ רגע לראות מה היה בפרק האחרון ולצפות בעונה החדשה במקביל.

נוסף לכל זה לראות את הסרט לוקה בקולנוע (כבר היה קשה למצוא מקום שבו הוא מוקרן לא מדובב)
אה הזמנתי מהדודים אבל עוד לא ראיתי. אולי גם זה.

LeR@nch

Well-known member
חמישי - סבתא בישלה עם תום יער, הטובות לקרב, האח הגדול VIP.

שבת - דייב.

השלמות מהשבוע - פוזה, העוקץ: החזרה (1.03 ואילך).

הורדות - גוסיפ גירל 2021, אתגר הנינג׳ה, סיפורי אימה אמריקאיים, סופרמן ולויס.

נטפליקס - אמת או חובה (עונה 2), הפלאש.

לאט אבל בטוח - בטיפול (2.07 ואילך), סיפורה של שפחה (4.04 ואילך).

כשיהיה זמן - הורים בקושי (עונה 2).

טוני החתול

Well-known member
מנהל
בעיקר להמשיך עם הספר של סיימון|מאוהב| וכנראה לסיים סליחה ניקקק משכתי מספיק כל השבוע.
אל תעצרי את עצמך בשבילי.
אני בשוק שעדיין לא סיימת.
האמת שאני גם מתקדם לאט יותר ממה שחשבתי שאני אתקדם. אבל אני נהנה מזה שאני לוקח קצת את הזמן. (ועדיין אני בטח אסיים גם בתוך כמה ימים)
ורציתי להגיד כלום אבל ניק הזכיר לי שאולי לנסות את הדבר הזה Schmigadoon
וגם אולי העוקץ העונה החדשה ראיתי שיש בVOD. הקטע שאני עוקבת אחרי הש"ח בערוץ ואני תוהה אם לחכות שהוא יסתיים, או לקפוץ רגע לראות מה היה בפרק האחרון ולצפות בעונה החדשה במקביל.
רגע, את עדיין לא ראית Young Royals, לא?
את יודעת שזה פשוט פסיכי לחלוטין שאת מונעת מעצמך את זה. את פיזית תמותי מהסדרה הזאת. ואני אפילו לא דואג שאני אולי מעלה לך ציפיות יותר מידי.
לוקה היה כמובן נהדר.

didalf

Well-known member
אל תעצרי את עצמך בשבילי.
אני בשוק שעדיין לא סיימת.
האמת שאני גם מתקדם לאט יותר ממה שחשבתי שאני אתקדם. אבל אני נהנה מזה שאני לוקח קצת את הזמן. (ועדיין אני בטח אסיים גם בתוך כמה ימים)
חצי כי אני מרחמת עלייך (וגם כי יותר כיף לי שיש לי עם מי לדבר ואני לא צריכה לחכות מליון שנה) וחצי כי העיניים שלי עייפות מידי לקרוא באמצע שבוע.

רגע, את עדיין לא ראית Young Royals, לא?
את יודעת שזה פשוט פסיכי לחלוטין שאת מונעת מעצמך את זה. את פיזית תמותי מהסדרה הזאת. ואני אפילו לא דואג שאני אולי מעלה לך ציפיות יותר מידי.
כן אבל... ראיתי את הטריילר ורציתי למות מהשפה|חבול|

לוקה היה כמובן נהדר.
טוב אז אני אראה. התכוונתי לחכות לאחותי אבל אולי לא.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
איכס דיבוב. לראות שפתיים לא תואמות לדיבור זה עוד יותר נורא.
בגלל זה אני באופן רגיל לא רואה בדיבוב. אני לא מבין מה הבעיה שלך עם השפה. אני בכלל לא מבדיל בין רוב השפות האירופאיות. עכשיו ראיתי סדרה גרמנית ואין לי מושג אם הם לא חלק מהזמן דיברו בשפה אחרת.
בעצם בYoung Royals יש קצת קטעים שמדברים בהם בספרדית ואני יודע את זה רק כי זה צוין בכתוביות. יש שם גם דמות שמדברת רק אנגלית.
אני לא מבין איך זה בכלל עצר אותך עד עכשיו.
ואני גם יודע שאת עוקבת אחרי האינסטגרם של הציירת שלנו ושם היא מתייחסת לזה גם כי עושים המון הקבלות עם Red White and Royal Blue.

didalf

Well-known member
בגלל זה אני באופן רגיל לא רואה בדיבוב. אני לא מבין מה הבעיה שלך עם השפה. אני בכלל לא מבדיל בין רוב השפות האירופאיות. עכשיו ראיתי סדרה גרמנית ואין לי מושג אם הם לא חלק מהזמן דיברו בשפה אחרת.
בעצם בYoung Royals יש קצת קטעים שמדברים בהם בספרדית ואני יודע את זה רק כי זה צוין בכתוביות. יש שם גם דמות שמדברת רק אנגלית.
אני לא מבין איך זה בכלל עצר אותך עד עכשיו.
ואני גם יודע שאת עוקבת אחרי האינסטגרם של הציירת שלנו ושם היא מתייחסת לזה גם כי עושים המון הקבלות עם Red White and Royal Blue.
גם דברים בגרמנית אני לא מסוגלת לראות. גם צרפתית מעצבנת אותי. כל שפה שאני לא מבינה מעצבנת אותי ואפילו שפה שאני כן מבינה במבטא מעצבן אני לא יכולה (למשל ספרדית של ספרד, בלעס).
וכן ראיתי באינסטגרם שלה את קווי הדמיון, גם אצל מעריצים של לאב ויקטור שנהיו מעריצים של שתי הסדרות עכשיו.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
גם דברים בגרמנית אני לא מסוגלת לראות. גם צרפתית מעצבנת אותי. כל שפה שאני לא מבינה מעצבנת אותי ואפילו שפה שאני כן מבינה במבטא מעצבן אני לא יכולה (למשל ספרדית של ספרד, בלעס).
וכן ראיתי באינסטגרם שלה את קווי הדמיון, גם אצל מעריצים של לאב ויקטור שנהיו מעריצים של שתי הסדרות עכשיו.
אז ספרדית של דרום אמריקה אין לך בעיה. למרות שאני מניח שכשהתחלת לראות דברים של דרום אמריקה לא ידעת את השפה והיא הייתה זרה לך באותה מידה.

או במילים אחרות הזדקנת ואת לא מוכנה יותר לשינויים.
אז תתגברי על זה כי את עושה פשע נגד עצמך בכך שאת לא רואה.

didalf

Well-known member
אז ספרדית של דרום אמריקה אין לך בעיה. למרות שאני מניח שכשהתחלת לראות דברים של דרום אמריקה לא ידעת את השפה והיא הייתה זרה לך באותה מידה.
האמת יש לי בעיה עם כל מה שהוא לא מבטא ארגנטינאי:-D גם מקסיקני ושאר המדינות באזור מעצבן אותי. אבל במידה פחותה מהספרדי שהוא ממש נורא.
הייתי מאד קטנה כשהתחלתי לראות קטנטנות מי זוכר. גם אנגלית הרי לא ידעתי מרגע שנולדתי. אבל כשקטנים יותר קל לקלוט שפות.
או במילים אחרות הזדקנת ואת לא מוכנה יותר לשינויים.
דהB-|

Lhuna3

Well-known member
הספקתי כבר את כל עונה 2 של אמת או חובה.
אני צופה גם ב-The A List בנטפליקס
והמשך צפיה שניה בברוקלין 99 (אני כבר בעונה 3 שוב)
אני גם בהחלט רוצה את השמיגדון הזה, רק קצת מעצבן שזה באפל טיוי+

למעלה