מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע הציפורי הזה?

באמת? אני הייתי מוותרת. הסיפור די טוב, אבל הסדרה כולה כל כך ארכאית - מבחינת המשחק (נע בין תיאטרלי לבין עצי), הפרופס והמראה הכללי.התחשק לי לנסות פעם אחת את בבילון 5 אבל נראה שלא כל כך קל להשיג אותה מהדודים, אבל אם זה יסתדר לי אז אולי.
די, באמת? מפתיעה אותנוולקרוא.
אוקי שכחו מהתכניות שלי טיילור שוב(!!!!) מוציאה אלבום הפתעה מחר אז התוכנית היא להקשיב לומה הקשר ציפורי? היום נר ראשון. למה לא סופשבוע מואר או משהו?
אניואיי חוץ מה100 יש את הסרט הזה הנשף שאני מקווה יהיה כיפי כמו שהוא נראה, וזהו כרגע.
חוצמזה מתכננת לצפות בנרות דולקים, לטפטף שעווה כמו ילדה קטנה על נייר כסף, לאכול לביבות ואולי גם סופגניה![]()
(בבילון 5)באמת? אני הייתי מוותרת. הסיפור די טוב, אבל הסדרה כולה כל כך ארכאית - מבחינת המשחק (נע בין תיאטרלי לבין עצי), הפרופס והמראה הכללי.
אין לי מושג מה אני אראה. אין לי כרגע watchlist ברור
כי כשכתבתי את זה הבוקר לא חשבתי על כך שהיום נר ראשוןמה הקשר ציפורי? היום נר ראשון. למה לא סופשבוע מואר או משהו?![]()
זאת סדרה מאוד מאוד טובה. אבל ממה שזכור לי עונה ראשונה לא טובה.התחשק לי לנסות פעם אחת את בבילון 5 אבל נראה שלא כל כך קל להשיג אותה מהדודים, אבל אם זה יסתדר לי אז אולי.
השאדוז ימצאו אותך!באמת? אני הייתי מוותרת. הסיפור די טוב, אבל הסדרה כולה כל כך ארכאית - מבחינת המשחק (נע בין תיאטרלי לבין עצי), הפרופס והמראה הכללי.
אם באטלסטאר גלקטיקה הרגישה לך ארכאית אז בבילון 5 עוד הרבה יותר.זה באמת החשש שלי, מאותה סיבה (ארכאיות) אני גם לא הצלחתי להשלים את באטלסטאר גלאקטיקה. אבל זה אחד החורים שלי בהשכלה שאני יודעת שרבים מחשיבים לאחת השוות בז'אנר המד"ב.
אז חשבתי לנסות בכל זאת לפחות פרק או שניים.
כמה אלבומי הפתעה יש לבחורה הזאת?אוקי שכחו מהתכניות שלי טיילור שוב(!!!!) מוציאה אלבום הפתעה מחר אז התוכנית היא להקשיב לו![]()
ביולי היא הוציאה אחד, ופחות מחמישה חודשים אחכ עוד אחד מחר!!כמה אלבומי הפתעה יש לבחורה הזאת?
(בבילון 5)
זה באמת החשש שלי, מאותה סיבה (ארכאיות) אני גם לא הצלחתי להשלים את באטלסטאר גלאקטיקה. אבל זה אחד החורים שלי בהשכלה שאני יודעת שרבים מחשיבים לאחת השוות בז'אנר המד"ב.
אז חשבתי לנסות בכל זאת לפחות פרק או שניים.
את לא מפסידה לדעתי, אבל מצטערת שאת מרגישה מאוכזבת, זו לא היתה הכוונה...טוב הרתעתם אותי יותר מידי מלהתחיל את בבילון 5![]()
חוץ מזה הספקתי כבר את פרק 5 של חזרות והיא ממשיכה להיות מבריקה.
בסדר בסדר אני גם אראה את חזרות (אני מעדיף לחשוב עליה בתור הסדרה "אני נינה")אז להתחיל עם הפרק החדש של חזרות.
אני מאוד בעניין גמביט המלכה כי רק ראיתי אותה לפני איזה שבועסיימתי את הכתר אז או שאתחיל את גאמה המלכה או מייס מייזל המופלאה
זה בסדר, אני מעדיפה ככה שחסכתם לי גם לבזבז זמן וגם להתאכזב אח"כ.את לא מפסידה לדעתי, אבל מצטערת שאת מרגישה מאוכזבת, זו לא היתה הכוונה...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.