Weekend's Watch לסופש של ה08-10/07 🐲

טוני החתול

Well-known member
מנהל

מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף השבוע הדרקוני הזה?

🐲

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
הכי חשוב כמובן האלמנה השחורה!!!!!!!!! נטשההההההההההההההה|מאוהב| אבל רק בשבת;-(

למזלי יש לי משהו נפלא להתעסק בו כדי שירחיק אותי מהאינטרנט - Any Way The Wind Blows - שיר של קווין וגם הספר החדש של סיימון ובאז|מאוהב| @limors2 מה הסיכוי שאת מצטרפת אלינו? ניק התחלת כבר? אני עוד לא. והיית צריך לעשות סופ"ש קסום או דרקוני או ערפדיB-|

אה וטלווזיה? זה אין לי כלום.

limors2

Well-known member
הכי חשוב כמובן האלמנה השחורה!!!!!!!!! נטשההההההההההההההה|מאוהב| אבל רק בשבת;-(

למזלי יש לי משהו נפלא להתעסק בו כדי שירחיק אותי מהאינטרנט - Any Way The Wind Blows - שיר של קווין וגם הספר החדש של סיימון ובאז|מאוהב| @limors2 מה הסיכוי שאת מצטרפת אלינו? ניק התחלת כבר? אני עוד לא. והיית צריך לעשות סופ"ש קסום או דרקוני או ערפדיB-|

אה וטלווזיה? זה אין לי כלום.
פעמיים זה לא שמר לי את הטיוטה ואין לי כוח לנסות לשרשר נורמלי פעם שלישית.

קניתי, רק לא יודעת מתי יהיה לי זמן 😅 יש לי קצת כרגע אבל מעדיפה לראות קצת טלוויזיה. ואני צריכה לחפש תקציר של השני

Lhuna3

Well-known member

AND

1625761874309.jpeg

minus

didalf

Well-known member
קניתי, רק לא יודעת מתי יהיה לי זמן 😅 יש לי קצת כרגע אבל מעדיפה לראות קצת טלוויזיה. ואני צריכה לחפש תקציר של השני
חחח אוף רציתי שתצטרפי אלינו, לא נורא.
אני יכולה להביא לך את השרשור שלנו, אני השתמשתי בו כתקציר:

לקח לי זמן לפעח את החידה שלך, במיוחד שכללת בה ה100 וטיילור סוויפט שגרם לי להתרגש ו threw me off :-D

LeR@nch

Well-known member
חמישי - סבתא בישלה עם תום יער, הטובות לקרב.

שבת - דייב.

הורדות - גוסיפ גירל 2021.

נטפליקס - לא טיפוסי (עונה 4).

לאט אבל בטוח - בטיפול (2.03 ואילך), סיפורה של שפחה (4.02 ואילך).

כשיהיה זמן - הורים בקושי (עונה 2), העוקץ (עונה 6), פוזה (עונה 3).

נערך לאחרונה ב:

dilia snake

Well-known member
כנראה שכלום, כי אני והעיניים שלי לא מדברות כבר איזה שבוע אז המקסימום זה דברים מיוטיוב.

לקרוא (היעד הוא לסיים את משפט שדה ולעבור לספר הבא ואז לתפוס מומנטום להתחיל להוריד את הערימה של הספרים באנגלית)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
בתוכנית לראות:
הפלאש (אוקי, כבר ראיתי לפני כשעה)
להמשיך עם ברוקלין 99
להמשיך Kevin Can F**k Himself
אולי להתחיל את עונה 3 של Shrill

וכמובן להמשיך לקרוא את Any way the wind blows של Rainbow Rowell

פעמיים זה לא שמר לי את הטיוטה ואין לי כוח לנסות לשרשר נורמלי פעם שלישית.
כפתור "שמור טיוטה" כבר לא עובד. אני אפילו לא מנסה אותו.
צריך להעתיק את הטקסט של ההודעה, לרפרש ואז להדביק מעל מה שנשאר.
אוי איזה דפוק אני שלא חשבתי על זה לגבי תיאור הסופש. ותפוז המניאק הזה לא ייתן לי לערוך.
אני בשוק שאת לא התחלת אותו עדיין. אבל אני מניח שאם היית מתחילה אז גם היית מסיימת כי אין אצלך באמצע.
אני לפני יומיים בערב סיימתי את הקריאה החוזרת של הספר השני ולמרו שהיה כבר קצת מאוחר החלטתי רק להציץ על תחילת הספר השלישי.
... כשעתיים אחר כך הצלחתי לעצור את עצמי סוף סוף.
אני עכשיו כבר ב18% (ואגב לא בדקתי מספר עמודים, אבל מתמונות של הספרים נראה שהספר הזה עבה יותר משמעותית מהספר השני)
בדף אינסטגרם של הסופרת היא פירסמה כמה ציוצים שלה לגבי הספר שהם לא ספוילרים, אלא סוג של עצה לקוראים של הספר.
לקרוא (היעד הוא לסיים את משפט שדה ולעבור לספר הבא ואז לתפוס מומנטום להתחיל להוריד את הערימה של הספרים באנגלית)
אולי תקראי את ספרי Simon Snow שלנו.
ממה שהבנתי שני הספרים הראשונים עכשיו נמכרים די בזול.

didalf

Well-known member
אוי איזה דפוק אני שלא חשבתי על זה לגבי תיאור הסופש. ותפוז המניאק הזה לא ייתן לי לערוך.
אני בשוק שאת לא התחלת אותו עדיין. אבל אני מניח שאם היית מתחילה אז גם היית מסיימת כי אין אצלך באמצע.
אני לפני יומיים בערב סיימתי את הקריאה החוזרת של הספר השני ולמרו שהיה כבר קצת מאוחר החלטתי רק להציץ על תחילת הספר השלישי.
... כשעתיים אחר כך הצלחתי לעצור את עצמי סוף סוף.
אני עכשיו כבר ב18% (ואגב לא בדקתי מספר עמודים, אבל מתמונות של הספרים נראה שהספר הזה עבה יותר משמעותית מהספר השני)
בדף אינסטגרם של הסופרת היא פירסמה כמה ציוצים שלה לגבי הספר שהם לא ספוילרים, אלא סוג של עצה לקוראים של הספר.
כי איכשהו בסוף כן ראיתי את חצאי הגמר של היורו|בוקס|
אבל לא נורא כל שישישבת אני צריכה להתרחק מאינסטגרם זאת תהיה תעסוקה מעולה. ובכל מקרה אני אעקוף אותך מהר:-D
אבל 18% זה מרשים בשבילך. תכתוב מה חשבת בינתיים ואני אגיע אליך (שנעשה גם לזה שרשור או מה?|תוהה|)
וכן ראיתי את מה שהיא פרסמה.

נכוןB-|
דווקא אני הצלחתי לערוך את הכותרות וההודעות של השרשורים שפתחתי השבוע. אולי אפשר כל עוד אין תגובות?
עריכה: הוו הצלחת לערוך ועכשיו התגובה הראשונה שלי נראית מוזרה|שפם|

Lhuna3

Well-known member
אוקי לונה אני חייבת לשאול אבל - איך ידעת למצוא שיר של טיילור בשם the 1 ?? הכרת אותו קודם? את מקשיבה לטיילור? הקשבת לו עכשיו? (כדאי לך הוא יפה)
כתבתי בגוגל the 1 וזאת היתה התוצאה הראשונה, אז חשבתי שזה מושלם חחח
אני לא מכירה כל כך שירים שלה חוץ מ-shake it off שאני מחבבת. אבל הקשבתי לזה עכשיו וזה גם שיר חמוד ונעים.

didalf

Well-known member
אבל הקשבתי לזה עכשיו וזה גם שיר חמוד ונעים.
אם בא לך ואת צריכת מוזיקת רקע לעבודה או משהו תנסי להקשיב לשני האלבומים האחרונים שלה, folklore ו evermore, הם בסגנון כזה ויותר יפים אפילו. (זה מפולקלור)

dilia snake

Well-known member
אולי תקראי את ספרי Simon Snow שלנו.
ממה שהבנתי שני הספרים הראשונים עכשיו נמכרים די בזול.
קודם כול, אני אמרתי את זה יותר מפעם אני לא יכולה לקרוא דיגיטלי, פשוט לא(וגם מודפס זה כבר פחות כיפי בימים האחרונים, אבל את זה ייפתר בסופו של דבר).

דבר שני כרגע מחכים לי חמישה ספרים באנגלית: אחד כבר יושב אצלי שנה, שניים מלפני פסח, אחד נוסף חודשיים וחצי פלוס-מינוס והספר הבא שאני אקרא שאני חייבת להתחיל אותו בקרוב(ומחכה לי "רק" חודש).

ובנוסף לזה יש עוד 4 בעברית שגם מחכים לי כבר חודשיים.

ואם אני אקנה בקרוב אז רק מייקל קונלי(התרופה הכי טובה למחסומי הקריאה שלי).

LeAnnDylan

Well-known member
אסיים את Sex/Life
ואת האלמנה השחורה בקולנוע.
זהו נראה לי. אין לי כוח לטלוויזיה.

snirf

Active member
בסופ"ש נאדה.

במהלך השבוע צפיתי ב-
|טי-וי|הכוכב הבא
|טי-וי|היורשת
|טי-וי|מלכת היופי של ירושלים- פרקי השבוע