מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף השבוע הדרקוני הזה?
נערך לאחרונה ב:
פעמיים זה לא שמר לי את הטיוטה ואין לי כוח לנסות לשרשר נורמלי פעם שלישית.הכי חשוב כמובן האלמנה השחורה!!!!!!!!! נטשהההההההההההההההאבל רק בשבת
למזלי יש לי משהו נפלא להתעסק בו כדי שירחיק אותי מהאינטרנט - Any Way The Wind Blows - שיר של קווין וגם הספר החדש של סיימון ובאז@limors2 מה הסיכוי שאת מצטרפת אלינו? ניק התחלת כבר? אני עוד לא. והיית צריך לעשות סופ"ש קסום או דרקוני או ערפדי
אה וטלווזיה? זה אין לי כלום.
חחח אוף רציתי שתצטרפי אלינו, לא נורא.קניתי, רק לא יודעת מתי יהיה לי זמןיש לי קצת כרגע אבל מעדיפה לראות קצת טלוויזיה. ואני צריכה לחפש תקציר של השני
לקח לי זמן לפעח את החידה שלך, במיוחד שכללת בה ה100 וטיילור סוויפט שגרם לי להתרגש ו threw me off
כשהבנתי את הקשר בין ה100 לשיר של טיילור כבר הבנתי את התמונה הראשונההייתי צריך לעשות גוגל תמונה על התמונה העליונה (אני אמור לזהות?) ואז קלטתי.
כפתור "שמור טיוטה" כבר לא עובד. אני אפילו לא מנסה אותו.פעמיים זה לא שמר לי את הטיוטה ואין לי כוח לנסות לשרשר נורמלי פעם שלישית.
אוי איזה דפוק אני שלא חשבתי על זה לגבי תיאור הסופש. ותפוז המניאק הזה לא ייתן לי לערוך.למזלי יש לי משהו נפלא להתעסק בו כדי שירחיק אותי מהאינטרנט - Any Way The Wind Blows - שיר של קווין וגם הספר החדש של סיימון ובאז@limors2 מה הסיכוי שאת מצטרפת אלינו? ניק התחלת כבר? אני עוד לא. והיית צריך לעשות סופ"ש קסום או דרקוני או ערפדי
![]()
אולי תקראי את ספרי Simon Snow שלנו.לקרוא (היעד הוא לסיים את משפט שדה ולעבור לספר הבא ואז לתפוס מומנטום להתחיל להוריד את הערימה של הספרים באנגלית)
כי איכשהו בסוף כן ראיתי את חצאי הגמר של היורואוי איזה דפוק אני שלא חשבתי על זה לגבי תיאור הסופש. ותפוז המניאק הזה לא ייתן לי לערוך.
אני בשוק שאת לא התחלת אותו עדיין. אבל אני מניח שאם היית מתחילה אז גם היית מסיימת כי אין אצלך באמצע.
אני לפני יומיים בערב סיימתי את הקריאה החוזרת של הספר השני ולמרו שהיה כבר קצת מאוחר החלטתי רק להציץ על תחילת הספר השלישי.
... כשעתיים אחר כך הצלחתי לעצור את עצמי סוף סוף.
אני עכשיו כבר ב18% (ואגב לא בדקתי מספר עמודים, אבל מתמונות של הספרים נראה שהספר הזה עבה יותר משמעותית מהספר השני)
בדף אינסטגרם של הסופרת היא פירסמה כמה ציוצים שלה לגבי הספר שהם לא ספוילרים, אלא סוג של עצה לקוראים של הספר.
נכוןאוי איזה דפוק אני שלא חשבתי על זה לגבי תיאור הסופש. ותפוז המניאק הזה לא ייתן לי לערוך.
אוקי לונה אני חייבת לשאול אבל - איך ידעת למצוא שיר של טיילור בשם the 1 ?? הכרת אותו קודם? את מקשיבה לטיילור? הקשבת לו עכשיו? (כדאי לך הוא יפה)
כתבתי בגוגל the 1 וזאת היתה התוצאה הראשונה, אז חשבתי שזה מושלם חחחאוקי לונה אני חייבת לשאול אבל - איך ידעת למצוא שיר של טיילור בשם the 1 ?? הכרת אותו קודם? את מקשיבה לטיילור? הקשבת לו עכשיו? (כדאי לך הוא יפה)
אם בא לך ואת צריכת מוזיקת רקע לעבודה או משהו תנסי להקשיב לשני האלבומים האחרונים שלה, folklore ו evermore, הם בסגנון כזה ויותר יפים אפילו. (זה מפולקלור)אבל הקשבתי לזה עכשיו וזה גם שיר חמוד ונעים.
קודם כול, אני אמרתי את זה יותר מפעם אני לא יכולה לקרוא דיגיטלי, פשוט לא(וגם מודפס זה כבר פחות כיפי בימים האחרונים, אבל את זה ייפתר בסופו של דבר).אולי תקראי את ספרי Simon Snow שלנו.
ממה שהבנתי שני הספרים הראשונים עכשיו נמכרים די בזול.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.