Weekend's Watch לסופש של ה04-06/02 🍌

Lhuna3

Well-known member
אין מה לראות. אפילו את כל הסרטי פרסום של MCU ביוטיוב כבר ראיתי.
אולי אשלים את איירון מן 3 למרות שהציפיות שלי ממנו מאוד נמוכות, אבל יאללה כבר שעופרי לא יקרא לי "מדלגת" :p

Aranel Nenharma

Well-known member
וונדהויזן , ובגלל שעוד לא ראיתי את פרק 4 אז יש לי 2 פרקים לראות!!!! איזה כיף.
הפליילס של זואי
וראיתי שיש בנטפליקס את סרטי בחזרה לעתיד, ואני אף פעם לא אומרת לא לסרט הכי טוב בעולם!!!!!

nerdkey treky

Active member
וונדהויזן , ובגלל שעוד לא ראיתי את פרק 4 אז יש לי 2 פרקים לראות!!!! איזה כיף.
הפליילס של זואי
וראיתי שיש בנטפליקס את סרטי בחזרה לעתיד, ואני אף פעם לא אומרת לא לסרט הכי טוב בעולם!!!!!
איך הצלחת להמנע מספוילרים?

Lhuna3

Well-known member
אפרופו וונדה מה ההסבר לשעה המוזרה שהפרקים עולים? כלומר שישי ב-10 בבוקר שלנו זה ממש אמצע הלילה בארה"ב (חצות והלאה בערך, תלוי איפה בארה"ב) ו-8 בבוקר באנגליה.

nerdkey treky

Active member
אפרופו וונדה מה ההסבר לשעה המוזרה שהפרקים עולים? כלומר שישי ב-10 בבוקר שלנו זה ממש אמצע הלילה בארה"ב (חצות והלאה בערך, תלוי איפה בארה"ב) ו-8 בבוקר באנגליה.
הפרקים עולים החל מ- 3 לפנות בוקר בערך בשירות של דיסני. עד שהפיראטים... כלומר דודים עובדים, זה עוד קצת שעות וזהו

didalf

Well-known member
ו3 בלילה בניו יורק, באמת לא ברור8-*
כאילו אני מניחה שזה כדי להעלות בתאריך שנקבע ממש כשהוא מתחיל והחליטו שהחוף המערבי הוא מרכז העולם לכן הם מחליטים מתי יום מתחיל (או כי הם אחרונים?).
בכל מקרה זה נחמד דווקא שהאנשים בארה"ב הפעם יקומו באמצע הלילה לצפות או שאנחנו נראה לפניהם:-P:
*אגב גם עם הסרטים זה היה נחמד ככה כי סרטים חדשים בארה"ב עולים בשישי ואצלנו בחמישי אז היו עולים פה יום קודם. אנדגיים היה אפילו טרום בכורה יומיים קודם. (שכמובן התייצבתי אליה).

nerdkey treky

Active member
ו3 בלילה בניו יורק, באמת לא ברור8-*
כאילו אני מניחה שזה כדי להעלות בתאריך שנקבע ממש כשהוא מתחיל והחליטו שהחוף המערבי הוא מרכז העולם לכן הם מחליטים מתי יום מתחיל (או כי הם אחרונים?).
בכל מקרה זה נחמד דווקא שהאנשים בארה"ב הפעם יקומו באמצע הלילה לצפות או שאנחנו נראה לפניהם:-P:
*אגב גם עם הסרטים זה היה נחמד ככה כי סרטים חדשים בארה"ב עולים בשישי ואצלנו בחמישי אז היו עולים פה יום קודם. אנדגיים היה אפילו טרום בכורה יומיים קודם. (שכמובן התייצבתי אליה).
את ראית בטרום בכורה? כיף לך, אני התעקשתי לראות הקרנה של סוף המשחק ומלחמת אינסוף ביחד, נדמה לי זה היהה יום רביעי.
לונה, תראי את אירון מן 3. הוא לא כזה נורא ויש לו קשר פצפון לסוף המשחק (אולי כבר אמרו לך)

didalf

Well-known member
את ראית בטרום בכורה? כיף לך, אני התעקשתי לראות הקרנה של סוף המשחק ומלחמת אינסוף ביחד, נדמה לי זה היהה יום רביעי.
אה לא, התכוונתי גם ליום רביעי זה היה בכורה בעצם, אבל מוקדם יותר ממה שהיה אמור להיות בחמישי.
נראה לי יותר מידי לשבת 6 בקולנוע, וגם ראיתי אינפינטי וור מספיק פעמים לפני כולל לילה לפני אנדגיים כי יס החמודים בדיוק שמו בערוצי הסרטים.

nerdkey treky

Active member
זה הכוחות על שלי
היכולת שלך מעוררת השראה.
נראה לי יותר מידי לשבת 6 בקולנוע, וגם ראיתי אינפינטי וור מספיק פעמים לפני כולל לילה לפני אנדגיים כי יס החמודים בדיוק שמו בערוצי הסרטים.
אכן מאתגר לשבת הרבה, מזל שהייתה הפסקה נדיבה בין הסרטים. אני גם ראיתי מספיק את מלחמת אינסוף לפני, אבל יש משהו עוצמתי לראות את זה בקולנוע ומיד לפני הסרט הגורלי מכל. אני אוהב את החוויה הזו שכולם יושבים ורואים סרט ביחד לראשונה, במיוחד סרט שמעורר הרבה ציפיות.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
תוכניות לסופש:
וונדהויז'ן (!)
Resident Alien
הפלייליסט של זואי
שיימלס
באטוומן
אמא אמריקאית
משפחת קונור
סופרסטור
The Stand
וונדהויז'ן

ולהמשיך לראות את Animal Kingdom (היום מתחיל את עונה 4)

ואני מתכנן לראות את הסרט Words on Bathroom Walls שהומלץ עליו בקורס שלי

וגם לענות על השאלון החודשי

snirf

Active member
תוכניות לסופש:
וונדהויז'ן (!)
Resident Alien
הפלייליסט של זואי
שיימלס
באטוומן
אמא אמריקאית
משפחת קונור
סופרסטור
The Stand
וונדהויז'ן

ולהמשיך לראות את Animal Kingdom (היום מתחיל את עונה 4)

ואני מתכנן לראות את הסרט Words on Bathroom Walls שהומלץ עליו בקורס שלי

וגם לענות על השאלון החודשי

וואו ממש התקדמת מהר עם ממלכת החיות...אני ממש מחכה לעונה 5 שהתעכבה בגלל הקורונה =\
לגבי סוף עונה 2...
לא הופתעת שבאזז מת? אני אישית ממש התאכזבתי והתבאסתי...הוא היה אחד הדמויות הבולטות והמעניינות בסדרה, בין אם זה קשור אליו ובין אם לא- עונה 3 הייתה פחות טובה, עונה 4 די השתפרה...אבל לטעמי עונות 1-2 היו הכי מוצלחות של הסדרה
ואין על סמורף! מה אתה חושב עליה? HEY BABAY...:ROFLMAO:

dilia snake

Well-known member
שיקגו'ז, לייט נייט , לייב של סנדרסון(שמסתבר שאורך 4 שעות😯).

אבל אני צריכה לבשל היום אז אני חושבת שאני אוותר על השיקגו'ז ואראה אותן רק מחר/מחרותיים.

ולקרואאאאאאאאאאאא.

נערך לאחרונה ב:

LeR@nch

Well-known member
חמישי - האח הגדול.

שבת - האח הגדול.

הורדות - באטוומן, וונדהויז'ן, הרקדן במסכה, שיקגו Med, שיקגו Fire, שיקגו PD, חסרי בושה, Servant.

נטפליקס - ריברדייל, קוברה קאי (2.10 ואילך).

לאט אבל בטוח - העמדה (1.04 ואילך), Everyone is Doing Great (פרקים 1.06-1.08).

מתישהו - הורים בקושי.

כשיהיה תרגום - אלים אמריקאים (עונה 3).

טוני החתול

Well-known member
מנהל
וואו ממש התקדמת מהר עם ממלכת החיות...אני ממש מחכה לעונה 5 שהתעכבה בגלל הקורונה =\
לגבי סוף עונה 2...
לא הופתעת שבאזז מת? אני אישית ממש התאכזבתי והתבאסתי...הוא היה אחד הדמויות הבולטות והמעניינות בסדרה, בין אם זה קשור אליו ובין אם לא- עונה 3 הייתה פחות טובה, עונה 4 די השתפרה...אבל לטעמי עונות 1-2 היו הכי מוצלחות של הסדרה
ואין על סמורף! מה אתה חושב עליה? HEY BABAY...:ROFLMAO:
יש לי המון מה לומר על הסדרה ואני אגיע לזה, פשוט בנתיים אין לי זמן לדברים כמו לכתוב ובשלב הזה אני חושב שאני כבר פשוט אכתוב מלא כשאני אסיים את הכל ואז גם תוכל להגיב לי באופן חופשי בלי לפחד על ספוילרים.
רק קצת...
כן, גם לדעתי רוב העונה הזאת הייתה פחות טובה מהעונות הקודמות. אם כי לקאת הסוף הרגיש לי מתרומם.
לגבי המוות של באז - מאוד הייתי בשוק.
כלומר הייתה לי תחושה בפרק סיום עונה 2 שאו הוא או פופ צריכים למות כי לא ראיתי דרך אחרת. אבל אז באז סלח לפופ וחשבתי כבר שהנה הכל בסדר (כלומר חוץ מכל הבלגן) אבל אז באז מת.
אבל עם כל השוק גם לא הייתי עצוב במיוחד. אומנם באז היה אולי הדמות האהובה עלי רוב עונה 1, אבל בעונה 2 הוא נעשה די שנוא עלי. אם כי הוא בהחלט היה מאוד מעניין.
אני אסביר יותר את דעותי בהמשך.
יהיה כיף לראות את עונה 5 במקביל כשהיא תגיע.

למעלה