מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע בננה הזה?

אל תאיימי עלי, אני כבר מנסח משפטי התחלה (כאב כשנפלת מאסגרד? כי מיולניר מחפש אותך)אבל יאללה כבר שעופרי לא יקרא לי "מדלגת"
איך הצלחת להמנע מספוילרים?וונדהויזן , ובגלל שעוד לא ראיתי את פרק 4 אז יש לי 2 פרקים לראות!!!! איזה כיף.
הפליילס של זואי
וראיתי שיש בנטפליקס את סרטי בחזרה לעתיד, ואני אף פעם לא אומרת לא לסרט הכי טוב בעולם!!!!!
הפרקים עולים החל מ- 3 לפנות בוקר בערך בשירות של דיסני. עד שהפיראטים... כלומר דודים עובדים, זה עוד קצת שעות וזהואפרופו וונדה מה ההסבר לשעה המוזרה שהפרקים עולים? כלומר שישי ב-10 בבוקר שלנו זה ממש אמצע הלילה בארה"ב (חצות והלאה בערך, תלוי איפה בארה"ב) ו-8 בבוקר באנגליה.
ו3 בלילה בניו יורק, באמת לא ברוראפרופו וונדה מה ההסבר לשעה המוזרה שהפרקים עולים? כלומר שישי ב-10 בבוקר שלנו זה ממש אמצע הלילה בארה"ב (חצות והלאה בערך, תלוי איפה בארה"ב) ו-8 בבוקר באנגליה.
את ראית בטרום בכורה? כיף לך, אני התעקשתי לראות הקרנה של סוף המשחק ומלחמת אינסוף ביחד, נדמה לי זה היהה יום רביעי.ו3 בלילה בניו יורק, באמת לא ברור
כאילו אני מניחה שזה כדי להעלות בתאריך שנקבע ממש כשהוא מתחיל והחליטו שהחוף המערבי הוא מרכז העולם לכן הם מחליטים מתי יום מתחיל (או כי הם אחרונים?).
בכל מקרה זה נחמד דווקא שהאנשים בארה"ב הפעם יקומו באמצע הלילה לצפות או שאנחנו נראה לפניהם
*אגב גם עם הסרטים זה היה נחמד ככה כי סרטים חדשים בארה"ב עולים בשישי ואצלנו בחמישי אז היו עולים פה יום קודם. אנדגיים היה אפילו טרום בכורה יומיים קודם. (שכמובן התייצבתי אליה).
אה לא, התכוונתי גם ליום רביעי זה היה בכורה בעצם, אבל מוקדם יותר ממה שהיה אמור להיות בחמישי.את ראית בטרום בכורה? כיף לך, אני התעקשתי לראות הקרנה של סוף המשחק ומלחמת אינסוף ביחד, נדמה לי זה היהה יום רביעי.
זה הכוחות על שליאיך הצלחת להמנע מספוילרים?
היכולת שלך מעוררת השראה.זה הכוחות על שלי
אכן מאתגר לשבת הרבה, מזל שהייתה הפסקה נדיבה בין הסרטים. אני גם ראיתי מספיק את מלחמת אינסוף לפני, אבל יש משהו עוצמתי לראות את זה בקולנוע ומיד לפני הסרט הגורלי מכל. אני אוהב את החוויה הזו שכולם יושבים ורואים סרט ביחד לראשונה, במיוחד סרט שמעורר הרבה ציפיות.נראה לי יותר מידי לשבת 6 בקולנוע, וגם ראיתי אינפינטי וור מספיק פעמים לפני כולל לילה לפני אנדגיים כי יס החמודים בדיוק שמו בערוצי הסרטים.
תוכניות לסופש:
וונדהויז'ן (!)
Resident Alien
הפלייליסט של זואי
שיימלס
באטוומן
אמא אמריקאית
משפחת קונור
סופרסטור
The Stand
וונדהויז'ן
ולהמשיך לראות את Animal Kingdom (היום מתחיל את עונה 4)
ואני מתכנן לראות את הסרט Words on Bathroom Walls שהומלץ עליו בקורס שלי
וגם לענות על השאלון החודשי
יש לי המון מה לומר על הסדרה ואני אגיע לזה, פשוט בנתיים אין לי זמן לדברים כמו לכתוב ובשלב הזה אני חושב שאני כבר פשוט אכתוב מלא כשאני אסיים את הכל ואז גם תוכל להגיב לי באופן חופשי בלי לפחד על ספוילרים.וואו ממש התקדמת מהר עם ממלכת החיות...אני ממש מחכה לעונה 5 שהתעכבה בגלל הקורונה =\
לגבי סוף עונה 2...לא הופתעת שבאזז מת? אני אישית ממש התאכזבתי והתבאסתי...הוא היה אחד הדמויות הבולטות והמעניינות בסדרה, בין אם זה קשור אליו ובין אם לא- עונה 3 הייתה פחות טובה, עונה 4 די השתפרה...אבל לטעמי עונות 1-2 היו הכי מוצלחות של הסדרה
ואין על סמורף! מה אתה חושב עליה? HEY BABAY...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.