יום העצמאות של קנדה זה היום.כיוון שיום ראשון זה הרביעי ליולי לא היית צריך להגיד סופ"ש אמריקאי?![]()
תמהרי לפני שיסגרו שוב את בתי הקולנועהדבר העיקרי זה אני מאדדדד מקווה סופסוף אין דה הייטס בקולנועוחסר לגברת אחות שהיא תבריז לי
![]()
יש כל מיני דברים שאני המלצתי לך עליהם ועדיין לא ראיתוחוצמזה לאדעת אין לי כלום![]()
אה טוב מאיפה לי. מעתיקנים מה זה כזה צמוד לאמריקאי.יום העצמאות של קנדה זה היום.
ייאוווו חסר להםםםםםםםםםםתמהרי לפני שיסגרו שוב את בתי הקולנוע
(אני ארצח מישהו אם ימנעו ממני לראות את האלמנה השחורה)
כמו מה? (זה לא אומר שאני אצפה אבל תזכיר לי)יש כל מיני דברים שאני המלצתי לך עליהם ועדיין לא ראית
ואם אני לא הייתי צריך ללכת לעבודה ביום ראשון אז הייתי מחשיב אותו גם אניוראשון זה עדיין סופ"ש בשאר העולם.
Julie and the phantomsכמו מה? (זה לא אומר שאני אצפה אבל תזכיר לי)
חוץ מזה למזלי זה סופש שאין לי שום דבר אחר שאני צריך לעשות בו... נכון?
אני תכננתי לקרוא הסופש, ולא משהו איכותיחוץ מזה למזלי זה סופש שאין לי שום דבר אחר שאני צריך לעשות בו... נכון?
בדיוק!!!!!
ניק חי בזכות זה שזה לא חוקי להרוג אותו(והעובדה שאנחנו לא יודעים איפה הוא גר...)חוץ מזה למזלי זה סופש שאין לי שום דבר אחר שאני צריך לעשות בו... נכון?
בסוף נטפליקס הציע לי את Young Royals וראיתי כבר 5 פרקים של זה, אז נשאר לי רק עוד אחד (בשאיפה הערב).
אני התכוונתי להתחיל את זה היום, אבל הייתי עסוק עם דברים אחרים. אולי הערב אני אתחיל.בסוף נטפליקס הציע לי את Young Royals וראיתי כבר 5 פרקים של זה, אז נשאר לי רק עוד אחד (בשאיפה הערב).
ואז מחר שוב![]()
אתן יודעות מה מטרידניק חי בזכות זה שזה לא חוקי להרוג אותו(והעובדה שאנחנו לא יודעים איפה הוא גר...)
בעקרון שניהם ברשימה של מתכוונת לנסות, פשוט אין אותם לא בנטפליקס ולא ביס אז הם ידרשו יותר מאמץ...ואמרתי לך לנסות את Cruel Summer
וגם את Inside
אני הייתי מוודאת בכמה לילות הקרובים שכול הדלתות והחלונות נעולים כמו שצריך...שמילי לא כתבה בפורום כבר כמה ימים, אבל היא נכנסה לכאן כדי לעשות לייק על ההודעה הזאת.
כמובן שיש את Inside בנטפליקס. זה יצא רק בנטפליקס.בעקרון שניהם ברשימה של מתכוונת לנסות, פשוט אין אותם לא בנטפליקס ולא ביס אז הם ידרשו יותר מאמץ...
החלונות שלי בכלל לא ננעלים, אז הא!אני הייתי מוודאת בכמה לילות הקרובים שכול הדלתות והחלונות נעולים כמו שצריך...![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.