WEEKEND

A t z a

New member
WEEKEND../images/Emo42.gif../images/Emo80.gif

אני ממש מגוונת השבוע
שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

ססילייה

New member
כלבלב הו בידיבםבםם

ואו, באמת חי פה השבוע דנה!
שיר השבוע של איגי- אדום. שיר השבוע לא של איגי- זאתי ששרה ''אני אוהבת אותך!#@$!#%גם אם זה לא מתאים לך!@#$%#!" היא מלחיצה, משהו. משהו שעשה את השבוע- יום שני בערב.D: משהו שהרס את השבוע- היום -_- בילוי השבוע- יום שני
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-מחשבות פליליות
מה קניתם השבוע?- סיגריות, תיק, וחותלות משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- ליום שישי.יום הולדת.בארבי.הג'ירפות.
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אני שונאת את שייגעצ.לא רק שהם ביטלו הופעה שחיכיתי לה הרבה זמן, זו הופעה שיוצאת בידיוק ביום ההולדת שלי.!@#$%^&)(*&^%$#@!#$^%^ימחשמם@^$^@$
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- דנה
|

../images/Emo9.gif

שיר השבוע של איגי- בעדינות שיר השבוע לא של איגי- incubus-love hurts משהו שעשה את השבוע- הממ..אתמול
משהו שהרס את השבוע- שבסוף לא ראיתי את צליל
בילוי השבוע- ת"א,יומולדת למורן סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?- בגדים,חגורה,כפכפים,אוזניות לתופים,אוכל
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שיבי באה ליבנה
תמונה שבא לשים- זה הכי כיף בארץ ככה
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- כולם

A t z a

New member
../images/Emo99.gifתראו את התמונה!../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי-אמן ויהיה,חלק מהאוויר,מילים יפות שיר השבוע לא של איגי-good day,זה אותו הקיץ,ugly girl משהו שעשה את השבוע-שיעור נהיגה,ים עם הבנות,ת"א איזה 4 פעמים
משהו שהרס את השבוע-לאדעת בילוי השבוע-ת"א ביום שלישי סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-אלופיזה מה קניתם השבוע?-כל מיני משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-לונה פארק
ים וכו' תמונה שבא לשים-
תראווו איזה בוביז קטן!!!!הוא פיצפוןןן!!!
אני עוד שניה אוכלת אותו!!!!!!!!!
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-אייעלת,ליומולדת

ירדן88

New member
../images/Emo28.gifארנב סלעים סקסי../images/Emo6.gif

שיר השבוע של איגי- פחד שיר השבוע לא של איגי-כמו שלך-ביט 69 משהו שעשה את השבוע-כל השבוע..בכלל כל החופש
משהו שהרס את השבוע-
בילוי השבוע-אשדוד סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?-חולצות,דיסק,והחליפו לי סופסוף את הפלאפון
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-
מסתיים החופש.דמט תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-כולםם!

red butterfly

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo204.gif

שיר השבוע של איגי- מסתובבים.. זה הצלצול של ההודעות בפלאפון שלי
שיר השבוע לא של איגי- מלא מלא שירים של מאור כהן/זקני צפת/הבליינים/הזבובים
משהו שעשה את השבוע- היומולדת שלי
משהו שהרס את השבוע- שומדבר :) בילוי השבוע- הופעה של מאור כהן ופיטרוט שהייתה ביומולדת שלי
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האלופה2 מה קניתם השבוע?- בעיקר קנו לי
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אני מדחיקה את סוף החופש
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לחברים שלי ולדנע

A t z a

New member
מסתובבים זה הצליל המתנה שלי!../images/Emo80.gif

איזה מגניב לנו,זה שטיפת מוח למתקשרים\אלה שלידך כשאת מקבלת הודעה
זה טוב
מזל טוב
!

Ronushnush

New member
שונאת את קו 6

שלקח לי ת'זנב ואת האוזן השמאלית אוו כמה זה כאבבבבבבב שיר השבוע של איגי - שיר הנגב שיר השבוע לא של איגי- נוסע [חמי רודנר]! ..יוצא מת"א, רוצה הריםםםםםםםם משהו שעשה את השבוע- חופש משהו שהרס את השבוע- נחשו מה!!!!!!!!!!!! אני שוב חולה
(ולא בהיפוכונדריה, זה רק נשמע ככה) בילוי השבוע- כל מיני, אני אוהבת חופש :) סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- לא זוכרת שמות חח מה קניתם השבוע?- הרבה. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שמעוןן תמונה שבא לשים- והעיקר שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- זה לא זה לא זה לא תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לפחד כלל

למעלה