עם הבדיחת שואה השחורה שאת רשמת פה בשרשור אחר, אין לך באמת זכות להתלונןברצינות? זו הכותרת הכי טובה שיכולת למצוא?
אין לי מושג מה זה אומר מבחינה העלילהספר 5 (הארי פוטר ומסדר הפיניקס, אני ב-65%, עמוד 532) והלאה
אוקי, זה לא מדהים.ברצינות? זו הכותרת הכי טובה שיכולת למצוא?
מה? אני לא זוכר בדיחת שואה?עם הבדיחת שואה השחורה שאת רשמת פה בשרשור אחר, אין לך באמת זכות להתלונןj/s
אני לא יודע לגבי מה אני יותר מזועזע שעוד לא הגעת.כוונות רציניות:
בובה רוסית עונה 2
heartstopper עונה 1
אני כל כך נהנה מהסדרה הזאת.שוקלת לנסות:
סוסים איטיים / Slow Horses- אפל טיוי+
זה סרט MCU. איך עוד לא ראית?הנצחיים - אולי.
בודדים? כלומר זה אומר שאת בסיכומו של דבר לא אהבת את הספרים, לא נהניית מהקריאה שלהם?אין לי מושג מה זה אומר מבחינה העלילה
אבל רציתי להגיד שאני דווקא אהבתי את העלילה מתחילת הספר (בין הדברים הבודדים שאהבתי בספרים )
אני גם. (אבל לא כשהן מדכאות יותר מידי.)אני אוהבת שיש מן העלילות משפחתיות כאלה (לא רק בהארי פוטר אלא בכלל)
כן!נ.ב ראית שהעונה חדשה של חתונמי מתחילה בשבוע הבא? ובאמת יהיה שם זוג גאה (הומואים)
תמצאי כוחהבעיה שאין לי כוח לראות![]()
אתה חייב עכשיו להמציא המשך ראוי.האם היא זאת על אנה פרנק, היטלר ושינדלר נכנסים לפאב?
הסברתי כבר שאני לא מסוגלת 2 בינג'ים במקביל, ואני עכשיו באמצע בינג' הארי פוטר.תראי Heartstopper עכשיו
כן אבל ממה שידוע לי אין בו דמויות מוכרות (לא להגיד לי אם אני טועה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) אז זה פחות מושך עכשיו.זה סרט MCU. איך עוד לא ראית?
זאת כבר הרבה יותר מושך כמובן.אגב, עוד שבוע תצטרכי למצוא דרך לראות את דוקטור סטריינג' 2
נ.ב ראית שהעונה חדשה של חתונמי מתחילה בשבוע הבא? ובאמת יהיה שם זוג גאה (הומואים)
אני לא יודע איך אתה יכול להיות גאה בעצמך כשאתה מופיע בריאליטי.כן!אני אמנם חוששת שזה יהיה גרוע, אבל בכל זאת מאוד סקרנית.
נראה לי שעדיף שאני לא אכתוב משהו שאפשר יהיה להשתמש בו נגדי אם אני אחליט לרוץ למשרה פוליטיתאתה חייב עכשיו להמציא המשך ראוי.
אוקי, הסופש הזה כמובן שאוזרק (מזכיר לי שאני רוצה להקפיץ את השרשור של החצי הקודם של העונה כדי שנמשיך בו במקום להתחיל חדש)הסברתי כבר שאני לא מסוגלת 2 בינג'ים במקביל, ואני עכשיו באמצע בינג' הארי פוטר.
ואם יש משהו שיאלץ אותי בסופ"ש הנוכחי לעשות את זה בכל זאת, זה חייב להיות חצי עונת הסיום של אוזארק... בטוחה שאתה מבין.
יש שאומרים שהסרט הזה לא משהו. והם טועים.כן אבל ממה שידוע לי אין בו דמויות מוכרות (לא להגיד לי אם אני טועה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) אז זה פחות מושך עכשיו.
וגם הרוב אומרים שהוא לא משהו.
זה הזמן ללכת לסרט לבדזאת כבר הרבה יותר מושך כמובן.
תכלסאני לא יודע איך אתה יכול להיות גאה בעצמך כשאתה מופיע בריאליטי.
אבל בכל מקרה למזלי אין לי דרך לראות (עדיתשתקי) אז אני לא צריך לעמוד בפיתוי של לצפות.
למה זה עולה לך כסף? תעשה חדש.אוקי, הסופש הזה כמובן שאוזרק (מזכיר לי שאני רוצה להקפיץ את השרשור של החצי הקודם של העונה כדי שנמשיך בו במקום להתחיל חדש)
יש שאומרים שהסרט הזה לא משהו. והם טועים.
והרבה אנשים אומרים שהוא דווקא סרט די מקסים.
היא כבר הלכה לספיידרמן, היא תלך גם לזה!!זה הזמן ללכת לסרט לבד
כן אני כבר אמרתי בעבר שלא אהבתי .בגלל זה אני מתלבטת אם לקרוא שוב את ספר השניבודדים? כלומר זה אומר שאת בסיכומו של דבר לא אהבת את הספרים, לא נהניית מהקריאה שלהם?
גם אני אבל משום מה אותי זה לא דכאאני גם. (אבל לא כשהן מדכאות יותר מידי.)
את ראית את העונות שהיו לפני העונה שראינו ?כן!אני אמנם חוששת שזה יהיה גרוע, אבל בכל זאת מאוד סקרנית.
תמצאי כוח
הסברתי כבר שאני לא מסוגלת 2 בינג'ים במקביל
מעולה כי אני לא רוצה לראות את זהאבל בכל מקרה למזלי אין לי דרך לראות
דווקא חבל.אבל בכל מקרה למזלי אין לי דרך לראות (עדיתשתקי) אז אני לא צריך לעמוד בפיתוי של לצפות.
שניכם סנובים עילאיים ומתנשאיםשמעתי על זה גם ולא, גם זה לא מספיק בשביל לצפות בזה מבחינתי.
כבר כתבת הרבה מאוד דברים שישמשו נגדךנראה לי שעדיף שאני לא אכתוב משהו שאפשר יהיה להשתמש בו נגדי אם אני אחליט לרוץ למשרה פוליטית
אבל אחרי זה הארי פוטר זה לא תירוץ. אני לא מבקש ממך לעשות בינג' של 7 עונות של באפי ו5 עונות של אנג'ל.
זאת סדרה של 8 פרקים של חצי שעה. עם יכולות הבינג' שלך את יכולה בטח לסיים את זה ב3 שעות.
ואז שגם אני לא אוכל לרוץ למשרה פוליטית?!זה הזמן ללכת לסרט לבד
(או לשלם לזונה שתבוא איתך לסרט)
שניכם סנובים עילאיים ומתנשאים![]()
חחחחחחח גאונהכבר כתבת הרבה מאוד דברים שישמשו נגדך
ולכן...
that's one last thing to worry about
את הראשונה ששמעתי שלא אהבה. (לא שיש עם זה בעיה, אני עדיין שמחה שאת מגיבה לי על דברים משם!כן אני כבר אמרתי בעבר שלא אהבתי .בגלל זה אני מתלבטת אם לקרוא שוב את ספר השני
זה אני כבר לא יכולה להבין, איך אפשר לשקול בכלל לקרוא פעם שניה ספר שלא אהבת בפעם הראשונה. (אלא אם כן יש לך סיבה לחשוב שהפעם כן תאהבי.)בגלל זה אני מתלבטת אם לקרוא שוב את ספר השני
אני מתה על קריצ'ר!!!גם אני אבל משום מה אותי זה לא דכא
ועוד משהו שאהבתי
את לא הזכרת בכלל את גמדון הבית של משפחת בלאק אני מניחה כי לא אהבת אותו .אז כן הוא היה סוג של נוראי אבל גם שעשע אותי נורא אז עדפתי סצנות איתו מאשר סצנות של אקשן או לימודים [היה כבר את קטע שהרמיוני דורשת כאפה?]
חלק מהן, ובאופן חלקי (אל תשאלי אותי איזה כי אין סיכוי שאזכור).את ראית את העונות שהיו לפני העונה שראינו ?
מה שאני אולי אעשה זה אצפה רק בקטעים של הזוג הזה (אלא אם יהיה עוד זוג שיסקרן אותי).כי נגיד אחת הסיבות שאני לא רוצה לראות כי לא נראה לי שיהיו זוגות כמו בעונה הקודמת
אני צופה הדוק ויש "המיטב". אין פרקים חדשים, כנראה פגרת חגים או משהו.יו-טיוב
זהו זה - הפרק השבועי
האם זה אפל מידי לכתוב: "הלוואי שתחנקי מהקיא של עצמך בזמן שינה"?
כמובן שזה עולה כסף.למה זה עולה לך כסף? תעשה חדש.
Well La Di Daשניכם סנובים עילאיים ומתנשאים![]()
מה? מה פתאום!כבר כתבת הרבה מאוד דברים שישמשו נגדך
ולכן...
that's one less thing to worry about
אני מציע לך לשקול דברים מחדש אם את יודעת מה טוב לך.
טוב אחרי אוזרק אני אשקול את זה מחדש.
עבר הרבה מאוד זמן מאז שקראתי, אבל קריצ'ר לא זכור לי כדמות שאפשר למות עליו.אני מתה על קריצ'ר!!!![]()
גם שבוע שעבר לא היהאני צופה הדוק ויש "המיטב". אין פרקים חדשים, כנראה פגרת חגים או משהו.
האם זה אפל מידי לכתוב: "הלוואי שתחנקי מהקיא של עצמך בזמן שינה"?
התכוונת שאין בה תעלומת/חקירת רצח, שזה באמת הדבר שאני הכי אוהבת (שאין). אין לי שום דבר נגד סתם רצח (של דמויות דמיוניות כלומר.)(אפילו אין בה רצח, זה הדבר שאת הכי אוהבת)
מה?! איך אפשר לא לאהוב גמדון שנכנס לחדר וממלמל קללות וגידופים נגד האנשים שנמצאים בו כאילו שהוא חושב שהם לא שומעיםעבר הרבה מאוד זמן מאז שקראתי, אבל קריצ'ר לא זכור לי כדמות שאפשר למות עליו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.