יש לנו תקלה באינטרנט כנראה עד יום ראשון.
דברים מעניינים?יש לי פרק של fbi in מאתמול ועוד דברים שהורדתי לפני המון זמן אם אני אהיה נואשת.
אם זה היה מעניין, זה לא היה יושב על המחשב שלי במשך חודשים
דברים מעניינים?
יותר גרוע מ-NCIS: LA?אם זה היה מעניין, זה לא היה יושב על המחשב שלי במשך חודשים. אין לי מושג אפילו מה יש לי בתקייה
.
לא בהכרח, רק דברים שהורדתי לפני מלא זמן ושכחתי מהם וכאלה.יותר גרוע מ-NCIS: LA?
![]()
![]()
לא בהכרח, רק דברים שהורדתי לפני מלא זמן ושכחתי מהם וכאלה.
לא חשבתי אף פעם על למה, אני פשוט אוהבת. יש משהו מנחם בלדעת שבסוף כמעט תמיד הטובים ינצחו לא? ויש את הקטע שזה מרגיש כמו לנקות את הראש לראות משהו בלי לחשוב יותר מידי.
וכמה שאלות לא קשורות
יש סיבה למה את מעדיפה סדרות כמו חוק וסדר, NCIS, FBI וכו'? האם זה בגלל הפורמט שיש בכל פרק מקרה אחר? האם זה תקף רק לגבי סדרות משטרה?
גם נזכרתי שבשרשור שניק הקפיץ מלפני 10 שנים, כתבת שאת לא אוהבת קומדיות ותהיתי אם את עדיין מרגישה ככה לגבי הז'אנר הזה.
מלבד דרמות כמו SVU, מה עוד את רואה? זכור לי הכתר (נראה לי שאמרת שאת אוהבת סדרות בריטיות) וסיפורה של שפחה.
לא שמעתי על הסדרה הזאתאיטליה
לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!יש לנו תקלה באינטרנט כנראה עד יום ראשון.
האמת שיש לי כל כך הרבה סדרות שמורות שאני באמת רוצה לראות שגם אם כמה זמן לא יהיה לי אינטרנט, עדיין יהיה לי מה לראות.אם זה היה מעניין, זה לא היה יושב על המחשב שלי במשך חודשים. אין לי מושג אפילו מה יש לי בתקייה
.
וואו, אם לא ראית אז זה לחלוטין השלמת פערים חשובהמועדון דיסני של הפורום: משפחת סופר-על (לא בטוחה אם ראיתי או לא, נראה לי שלא).
יש לי כמה דברים לומר, אבל התעצלתי לפתוח ראשון.האחרונים בינינו- פרק השבוע- הספקתי כבר. (לא כתבתי עליו כי אין לי כוח, אבל פרק טוב)
אף אחד לא שאל למה "שמח".מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע השמח הזה?
איך גילית שאתה אוהב אותה?פילדלפיה זורחת - התחלתי בינג' רציני מאוד אחרי שגיליתי שאני בכל זאת אוהב את הסדרה (בעבר ניסיתי והפסקתי מהר) אני כבר בעונה 3
נהנה מהסדרה הזו?Wolf Pack - פרק שבועי
בדרך כלל אני שואלת אז החלטתי הפעם לוותראף אחד לא שאל למה "שמח".
זה בגלל שאתם יודעים, או בגלל שלא מעניין אותכם?
קודם כל ,פשוט לא קראתיאף אחד לא שאל למה "שמח".
זה בגלל שאתם יודעים, או בגלל שלא מעניין אותכם?
CRITICAL ROLE כי אני אדם תרבותי!מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע השמח הזה?
ניסיתי לפני כמה שנים (כי יש הרבה התלהבות סביבה) ולא התחברתי - הדמויות שם הם אנשים נוראיים.איך גילית שאתה אוהב אותה?
Wolf Pack בנתיים מרגישה כמו סדרה די בינוניתנהנה מהסדרה הזו?
אבל אמרנו לך בעבר שאנחנו אוהבים שאת שואלת שאלותבדרך כלל אני שואלת אז החלטתי הפעם לוותר
זה הרגיש לי נודניקי מדי.
לפני כמה ימים נכנס חודש אדרדבר שני-פרט,הסבר,הדגם,רקד,זמר,למה שמח?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.