עד כה היו 3 פרקים?The Last Thing He Told Me - פרק שבועי.
עד כה שודרו 2, השלישי יוצא ביום שישי.עד כה היו 3 פרקים?
מאוד ממליצה על זה אם עוד לא התחלת. סדרה ממש חמודה ומשעשעת ומשתפרת עם כל פרק.Shrinking - אפל טיוי +.
הידדספר:
פרסי ג'קסון והאולימפיאנס 1 - The Lightning Thief - אני ב-44% ומחבבת בינתיים.
ואללה, לא ידעתי שהתחילה עונה חדשה.סופרמן ולויס (3.02 ואילך).
לפני חודש או קצת יותר.ואללה, לא ידעתי שהתחילה עונה חדשה.
מתי התחילה?
התכוונת רשימת השקריםרשימת ה"אולי"
מי?שמיגדון, כי רק עכשיו שמתי לב מי מככב בזה
סתם כי השורה הזאת מציקה לי בעיניים כבר כמה שבועות אז בדקתי ויש כתוביות. אבלThe Nevers -אם 6 הפרקים האחרונים כבר יהיו זמינים אז אני אתחיל לראות הכל מחדש אני צריך לבדוק שיש להםכבר יש לי אותם, אבל אני צריך להשיג כתוביות
אני עוד לא בטוח איזה ספר אני מתחיל (אני צריך אינטרוונשן שיכריחו אותי להתחיל ספר חדש)
ככה מעלילים עלילות?התכוונת רשימת השקרים![]()
ססלי סטרונג!
גם אני שמעתי את זה ולכן אני עוד לא התחלתי (כי היה לי ברור שיש כבר כתוביות)סתם כי השורה הזאת מציקה לי בעיניים כבר כמה שבועות אז בדקתי ויש כתוביות. אבללהתרשמות מהעונה שראיתי בקבוצת טלוויזיה בפייסבוק: אומרים שהיא ממש גרועה. אני שנאתי גם את החלק הראשון אז לא אכפת לי, אבל סתם שתדעו.
איך היה בסוף?המורה- סיימתי.
גם אני רוצה לדעת מי זה ששמת לב שמככב בשמיגדון?שמיגדון, כי רק עכשיו שמתי לב מי מככב בזה
אה. כן היא טובה.ססלי סטרונג!![]()
בארה"ב כבר שודרו 5 פרקים של עונה 3 של סופרמן ולואיסואללה, לא ידעתי שהתחילה עונה חדשה.
מתי התחילה?
איך היה בסוף?
מה לגבי מוצאים את דורי?שמיגדון פרק שבועי (למה אני תמיד שוכחת שזה בימי רביעי? זה לא מסתדר לי בראש)
באפי 207-210 (בסוף נגיע לפרק ביום לונה מה יהיה?)
ה100 כמה שאור תראה
ומי יודע?![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.