נראה לי שהכוונה הייתה לעלייה של ״שי-האלק״, שהיא כידוע - ירוקההאם הירוק הזה אומר שאתה שוב הולך להתמסטל?
העיקר אני פתחתי את גוגל כדי לראות אם זה תאריך ירוק, בקטע של לשמור על כדור הארץ, לא חשבתי בכלל על מה שכתבתהאם הירוק הזה אומר שאתה שוב הולך להתמסטל?
עכשיו זה יותר הגיונינראה לי שהכוונה הייתה לעלייה של ״שי-האלק״, שהיא כידוע - ירוקה![]()
זאת באמת הסיבהנראה לי שהכוונה הייתה לעלייה של ״שי-האלק״, שהיא כידוע - ירוקה![]()
אבל אולי אני אעשה גם את זההאם הירוק הזה אומר שאתה שוב הולך להתמסטל?
אנחנו יכולים גם להחליט שה18 לאוגוסט זה יום כדור הארץ של פורום טלוויזיההעיקר אני פתחתי את גוגל כדי לראות אם זה תאריך ירוק, בקטע של לשמור על כדור הארץ, לא חשבתי בכלל על מה שכתבת
אבל מסתבר שהתאריך הירוק הבא הוא בספטמבר בכלל (תיקון טעות, זה משהו של משרד החינוך בכלל. התוצאה הראשונה שקפצה לי בגוגל)
הוא כמובן התכוון להקדיש את השרשור לעיניים של הארי, דההאם הירוק הזה אומר שאתה שוב הולך להתמסטל?
האם הירוק הזה אומר שאתה שוב הולך להתמסטל?
אבל אם כן זה יהיה נחמד כי אולי הוא יצליח לחזור לשרשור החודשי שוב. ניק המסטול לא מפחד משרשורים ארוכים.אבל אולי אני אעשה גם את זה
נראה לי שהכוונה הייתה לעלייה של ״שי-האלק״, שהיא כידוע - ירוקה![]()
אה, חבל, הסיבה שלי יותר טובה.זאת באמת הסיבה
זאת באמת אחת הסיבות שאני שוקל את זהאבל אם כן זה יהיה נחמד כי אולי הוא יצליח לחזור לשרשור החודשי שוב. ניק המסטול לא מפחד משרשורים ארוכים
הוא כמובן התכוון להקדיש את השרשור לעיניים של הארי, דה
![]()
חשבתי להפתיע אותך עם זה שסוף שבוע הבא יהיה כחול בגלל העיניים של טיילור סוויפט, אבל בדיקת גוגל מהירה הראתה לי שאין הסכמה מלאה לגבי צבע העיניים שלה.אה, חבל, הסיבה שלי יותר טובה.
מה? ברור שכחולחשבתי להפתיע אותך עם זה שסוף שבוע הבא יהיה כחול בגלל העיניים של טיילור סוויפט, אבל בדיקת גוגל מהירה הראתה לי שאין הסכמה מלאה לגבי צבע העיניים שלה.
גם אני חשבתי שזה ברור, אבל אז ראיתי שיש מקומות שטוענים שצבע העיניים שלה בכלל ירוק.מה? ברור שכחול
![]()
שטויות שטיות, תמיד היו כחולות.גם אני חשבתי שזה ברור, אבל אז ראיתי שיש מקומות שטוענים שצבע העיניים שלה בכלל ירוק.
במקום אחר היה הסבר שהעיניים שלה היו ירוקות ואז הפכו לכחולות לאחר ניתוח לייזר.
אבל אני מניח שזה סתם שטויות.
אני חושבת שאני אצטרף להתמסטלות הפעם הזאת.האם הירוק הזה אומר שאתה שוב הולך להתמסטל?
אוקי אבל תהיו שניכם מחוברים לפה ותגיבו אחד לשניה שטויות, שגם אנחנו נהנה.אני חושבת שאני אצטרף להתמסטלות הפעם הזאת.
וואלה? חשבתי שאת פחות חננה מרובינואף פעם לא עישנתי.
נהה, אני כנראה חננה כמו כולכם ולכן אני פהוואלה? חשבתי שאת פחות חננה מרובינו![]()
+ מצאו לעצמכם בוסים שיעזרו לכם להתמסטלנהה, אני כנראה חננה כמו כולכם ולכן אני פה
סתם האמת היא שלא יודעת אם לא ניסיתי מטעמי חנניות או כי כמו שאמרתי, הריח של זה עוד לי בחילה
*ואם כבר מדברים על ויד- סיפור דילן קצר לפני שאני מתארגנת לעבודה-
פעם אחי הקטן החליט לגדל איזה שני עציצי גראס במרפסת של החדר שלי (כי הייתה שם את התאורה הכי טובה מבחינת כיון השמש או וואטאבר שקר שהוא קישקש)
יום אחד אמא שלי גילתה את העציצים ונכנסה לפאניקה ותלשה אותם מהאדמה שלהם וזרקה לפח. כשאחי הקטן חזר הביתה היא התחילה לצעוק עליו שהוא לא אחראי ויכול להיכנס לכלא ושמה נראה לו שהוא עושה את זה בבית ובלה בלה בלה. והוא מצידו התחיל לצעוק עליה בחזרה ״את השתגעת תגידי לי?! את יודעת כמה זמן אני מגדל את זה כדי שיהיה מוכן??? זרקת לי עכשיו 25,000 שקל לפח!!״ (כאילו יש מצב שהוא הגזים אבל לא רלוונטי עכשיו) ואז פתאום העיניים של אמא שלי נדלקו והיא כזה ״אז אתה יכול לקנות לי כרטיסי טיסה לאמריקה לבקר את [אחיין שלה]?״ ואז היא חושבת לרגע וכזה ״טוב, אני אלך לשלוף את זה מהפח״![]()

Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.