קליקבייט, סדרה בת 8 פרקים.מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע היתושי הזה?
כנ"ל.כבר התחלתי לדאוג מה לוקח לך כ"כ הרבה זמן
מסכנה(ואל תדברו איתי על יתושים, אני חושבת שתרמתי להן מנת דם השבוע).
של איזה דוקטור, אם מותר להתעניין?- סרטונים של דוקטור הו ביוטיוב כי למה לא.
הזכרת לי שאני גם רוצה לנסות אותה כבר כמה זמן.- התחלתי לראות הדיפלומטית בנטפליקס, סיימתי פרק 2.
זה השם של הסופר?ועכשיו עוד קונלי(עוד אנגלית).
לא יצא לי לשמוע עליה אבל עכשיו אני מתעניינת בסיבה שאתה רוצה לצפות בה.קליקבייט, סדרה בת 8 פרקים.
באפי ואנג'ל על אפכם ועל חמתכם![]()
למה אולי?אולי חתונמי
אולי בואו לאכול איתי
מעניין?ספר: להמשיך עם ציידי הממותות
כי קצת משעמם העונות הנוכחיות. אבל כנראה שאצפה בכל זאת, כשאין לי כוח לשום דבר אחר.למה אולי?
כן. אבל עדיין מתקדמת לאט.מעניין?
בעיקר דיוויד טננט אבל זה כמעט כולם מהסדרה החדשה.של איזה דוקטור, אם מותר להתעניין?![]()
מעניין אותי לדעת מה גורם לך לרצות לנסות אותה.הזכרת לי שאני גם רוצה לנסות אותה כבר כמה זמן.
יש סדרות ריאליטי שאת צופה (או צפית בעבר) והיו יותר ממשהו שאפשר להעביר איתו את הזמן?כי קצת משעמם העונות הנוכחיות. אבל כנראה שאצפה בכל זאת, כשאין לי כוח לשום דבר אחר.
כי ראיתי שיש עליה ביקורות מאוד טובות.מעניין אותי לדעת מה גורם לך לרצות לנסות אותה.
כן, לא מעט אפילו:יש סדרות ריאליטי שאת צופה (או צפית בעבר) והיו יותר ממשהו שאפשר להעביר איתו את הזמן?
40 עונות??? יש להישרדות יותר מ-40 עונות? אני מרגישה כאילו אני לא יודעת כלום יותרכן, לא מעט אפילו:
הישרדות ארה"ב - צפיתי באדיקות באיזה 30-40 העונות הראשונות והייתי מכורה לגמרי. הכוונה שממש הייתי מחכה לפרק חדש ולעונה חדשה.
התגובה שלי להישרדות תקפה גם לכאןגם במירוץ למיליון ארה"ב אהבתי הרבה עונות באופן דומה.
הטופ מודל הבאה היה קצת גילטי פלז'ר עבורי וחשבתי אפילו לראות את הסדרה מההתחלה אבל יש כמה רגעים קרינג'ים (כולל טיירה בנקס צועקת על מתמודדת) שאני לא חושבת שאוכל להתמודד עם זה.והיתה תקופה שאהבתי מאוד את הטופ מודל הבאה של אמריקה.
אני מתה שאת משלבת את המילה ייתכן בכזאת טבעיות במשפטכבר לא זוכרת אבל יתכן שהיו עוד.
מה הכוונה במושך דוחה?התחלתי לצפות ב- לוקווד ושות' - מושך דוחה.
אילו ספרים?ספרים, עיתונים וסתם בישול.
מצד אחד דומה לרבות כמותה, דוחה, מצד שני - יש בה מעט ענין - מושכת.מה הכוונה במושך דוחה?
אנתרופולוגיה פילוסופית - מאמרים מקצועיים לגמרי באנתרופולוגיה.אילו ספרים?
ומה אתה מתכנן לבשל?
מייקל קונלי.זה השם של הסופר?
אם כן, מה השם המלא?
הזכרת לי שהוא מעריץ של הבית הלבןזה פשוט כיף לראות את דיוויד טננט כבתור מעריץ של דוקטור הו ואיך הוא יודע הרבה על הסדרה
אני דווקא נהנת משבוע הנוכחי אבל כנראה זה בגלל שזה השבוע השני שאני צופה וגם בעיקר כי אין לי מה לראותכי קצת משעמם העונות הנוכחיות. אבל כנראה שאצפה בכל זאת, כשאין לי כוח לשום דבר אחר
חיה ארורהכבר התחלתי לדאוג מה לוקח לך כ"כ הרבה זמן(ואל תדברו איתי על יתושים, אני חושבת שתרמתי להן מנת דם השבוע).
בתכלס זה באמת לא יפה בעיני. אם אנשים מתקשים בקצב צריך להתחשב בהם אחרת הצפיה המשותפת הזאת פשוט לא מהנה.באפי ואנג'ל על אפכם ועל חמתכם![]()
תגובה ראשונה: שקלת???????????????????????.. מסתומרת שקלת איך לא ראית את זה?????וזהו שקלתי לראות את הסרט "הנסיכה הקסומה" אבל הוא לא זמין לי
בדקתי עכשיו - יש להם 44 עונות כבר. האמת חשבתי שיותר!40 עונות??? יש להישרדות יותר מ-40 עונות? אני מרגישה כאילו אני לא יודעת כלום יותר![]()
להם יש רק 34 עונות.התגובה שלי להישרדות תקפה גם לכאן![]()
חחחחחח האמת שלא חשבתי אף פעם שזה משהו יוצא דופן! אני מניחה שבדיבור בעל פה זה פחות סביר שיצא לי, אבל בכתב זה מרגיש לי רגיל.אני מתה שאת משלבת את המילה ייתכן בכזאת טבעיות במשפט![]()
ברור כי הוא אדם חכם מאוד עם טעם טובהזכרת לי שהוא מעריץ של הבית הלבן
האם נהניית בסוף מהסבב עם מיה דגן? כי... הביקורות עליה היו לא טובות כל כךאני דווקא נהנת משבוע הנוכחי אבל כנראה זה בגלל שזה השבוע השני שאני צופה וגם בעיקר כי אין לי מה לראות
וזה מעביר את הזמן
אבל אני כבר אמרתי לך שאת ממש לא צריכה להרגיש במרדף ושתראי בקצב שנוח לך,בתכלס זה באמת לא יפה בעיני. אם אנשים מתקשים בקצב צריך להתחשב בהם אחרת הצפיה המשותפת הזאת פשוט לא מהנה.
זה לא כיף שהתחושה היא כל הזמן מרדף אחרי הפרק הבא.
כשאני ראיתי המאה עם ליאורה חיכיתי לה גם כשזה הרג אותי.
אבל זה לא רק אני (אני דווקא בסדר השבוע) גם יעל וניק ביקשו.אבל אני כבר אמרתי לך שאת ממש לא צריכה להרגיש במרדף ושתראי בקצב שנוח לך,
כי אני מקדמת את השרשורים פחות או יותר בהתאם לקצב הצפיה שלכם!
אבל זה היה מתריס ומעצבן קצת. אני יודעת שאת לרוב אדם עם כוונות טובות אבל זה הציק ליכמובן ש"על אפכם ועל חמתכם" היה בצחוקכלומר אני כנראה כן אתקדם כי קשה לי לא, אבל אני לא מקדמת את השרשורים לפי קצב הצפיה של עצמי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.