משחקים:
עדיין רמיקיוב.
קראתי קצת את ההודעות שלכם על הסדרה, הבנתי שהסדרה איכזבה אותך בסוף. זה אומר שאם יש עונה שנייה את לא תחזרי לסדרה?אבירם כץ- פרקי השבוע- הספקתי כבר, ונגמר.
[רמיקיוב] אוקיי אבל רק "התחיל"
חשבתי שמתחיל להימאס לך מזה.
זאת שאלה, לא יודעת. בעקרון דנה מודן מדברת על אולי סדרות המשך עבור דמויות אחרות מהסדרה, כלומר יותר ספינאופים מאשר עונה 2 (זה יהיה מצחיק להמשיך לקרוא לזה "אבירם כץ" אם זה לא יהיה עליו, למרות שכבר היו סדרות שקרה בהן דבר כזה).קראתי קצת את ההודעות שלכם על הסדרה, הבנתי שהסדרה איכזבה אותך בסוף. זה אומר שאם יש עונה שנייה את לא תחזרי לסדרה?
היא מתארחת בתוכנית?דיילי שואו עם שרה סילברמן.
את תצפי בסדרות האלה עד הן ייגמרו?FBI:MW (מאתמול) שיקגו'ז(מהיום) חוק וסדר'ס(ממחר),
שאלה פחות קשורה למה שכתבת, אבל היית צופה בסדרה שמבוססת על ספר? (רציתי כמעט לכתוב סרט אבל אז נזכרתי שאת לא צופה בסרטים בכלל)וספר.
מאז שטרוור נואה עזב כול שבוע יש מישהו אחר שמגיש במקומו עד שימצאו לו מחליף קבוע או משהו כזה. אז אם יש מישהו שאני מתחברת להומור שלי אני רואה ואם לא, אז לא.היא מתארחת בתוכנית?
כי נדמה לי שבשבוע שעבר רשמת שם של מישהי אחרת (לא זוכרת כרגע, סליחה) והייתי בטוחה שהיא המנחה אבל עכשיו אני לא בטוחה.
אלא אם הן יעלו לי על העצבים ויימאס לי.את תצפי בסדרות האלה עד הן ייגמרו?
ומה לגבי העונה האחרונה של NCIS:LA?
בטח, יש המון סדרות שאני רואה/ראיתי ומבוססת על ספרים.שאלה פחות קשורה למה שכתבת, אבל היית צופה בסדרה שמבוססת על ספר? (רציתי כמעט לכתוב סרט אבל אז נזכרתי שאת לא צופה בסרטים בכלל)
ואני רוצה לראות לאיזה תהומות NCIS LA תגיע עד הסוף שלה. זה כמו להיות עדה לשקיעה של הטיטניק או משהו![]()
![]()
.
התחברת להומור של טרוור נואה?מאז שטרוור נואה עזב כול שבוע יש מישהו אחר שמגיש במקומו עד שימצאו לו מחליף קבוע או משהו כזה. אז אם יש מישהו שאני מתחברת להומור שלי אני רואה ואם לא, אז לא.
כן! אני ממש אהבתי אותה עד הכמה עונות המאוחרות שלה. העונות הראשונות שלה היו ממש טובות ביחס לז'אנר.
הסדרה הזו מתישהו הייתה טובה לדעתך?
כן, עד שהוא יצא נגדנו בסבב הרציני האחרון, והחלטתי שאני לא רוצה לראות אותו יותר.התחברת להומור של טרוור נואה?
אני ממליץ לוותרהערב כנראה להתחיל את- אבירם כץ.
מה זה?בחור מס'8- סיימתי
ממש חובבת ילדים אתChildren of Ruin - כבר התחלתי, ספר ההמשך של Children of Time, טרילוגיה מרתקת!!
לא תהיה עונה שניה,קראתי קצת את ההודעות שלכם על הסדרה, הבנתי שהסדרה איכזבה אותך בסוף. זה אומר שאם יש עונה שנייה את לא תחזרי לסדרה?
בהחלט. אני ממש אוהב אותה. כבר ראיתי כמה קטעים של הסדרה איתה השבוע.דיילי שואו עם שרה סילברמן.
www.instagram.com
זה סרט ישן יותר ממך, לא הקרינו לכם בקולנוע קיבוץ במקרה?מועדון דיסני של הפורום: היפהפיה והיחפן (לא בטוחה אם ראיתי או לא, נראה לי שלא).
אבל למה לבלבל אותי ולכתוב את זה גם ברשימה הרגילה וגם העתידיתשלדון הצעיר - להשלים כמה פרקים
(
חחח אה וואלה? אז אולי באמת. אבל מי זוכר.זה סרט ישן יותר ממך, לא הקרינו לכם בקולנוע קיבוץ במקרה?
אל תספיילר לעצמך!*אני צריך לבדוק באמת על מה הספרים האלו
כי נדיר שאני ממש עובר על הרשימה של תוכניות העתיד שלי.אבל למה לבלבל אותי ולכתוב את זה גם ברשימה הרגילה וגם העתידית![]()
אולי אני באמת צריך לקרוא יותר מד"באל תספיילר לעצמך!
זה מד"ב, וזה (משהו כללי מאוד) מתרחש בעתיד רחוק מאוד, ולא על כדור הארץ, וזה די יוצא דופן מבחינת דמויות ועלילה.
בתור מישהו שאוהב דברים שגורמים לך לחשוב, אני חושבת שיש סיכוי שתאהב את זה. (למרות שאין בזה גייז וזה לא מתעסק ברומנטיקה בכלל, או כמעט בכלל).
באופן כללי אני חושבת שאתה לא קורא מספיק מד"ב, בתור מישהו שכן נהנה מסדרות בתחום (והספרות לרוב טובה יותר).
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.