רק שתדע שהשוקולד נעלב שלא בחרת לציין אותוהרועם הזה
מסתבר שהתבלבלתי, ורק שבוע הבא היא עולה בנטפליקסוהסדרה האויב שבפנים
זו סדרה לראות כשממש לא בא להשקיע בשום דבר אחר ורוצים לבהות במסך. תבוא בלי ציפיות, זה מיסטר ביני לחלוטין אבל הפרק האחרון חמודMan vs. Bee - אני אנסה מתישהו (עמדתי להוריד את זה ל"תוכניות עתיד" אבל חזר לי העניין בזה בעקבות זה שאתמול בעבודה היה לי קרב ארוך עם צרעה עקשנית)
The Boys - פרק סיום עונה![]()
אני מתבאסת שזה ירד לרשימת התוכניות לעתיד. ממש הייתי שמחה אם עוד אנשים יצפו בההממלכה האחרונה - כל העונות
נדמה לי שזהיא זמינה בדיסניPam & Tommy
ממש בא לי לראות וחבל שלא משודרת אצלנוHeels
הגיף הזה מזכיר לי משהו. כשטיילתי באוסטרליה לפני יובלות הצטרפתי לאיזה טיול מאורגן כמו שאוהבים לעשות שם ולסחוט כסף. אבל הטיול הזה היה אדיר. זה מתחיל עם המדריך שמספר שהוא מחליף את המדריך הראשי כי היתה תאונה. אשתו היתה במקלחת והמדריך הראשי רצה לבוא לעזור לה לצאת ואז הוא החליק עליה ומפה לשם היא נכנסה להריון ועכשיו הוא תקוע עם תינוק. אחד הטיולים הטובים שהיו לי. כיף מההתחלה ועד הסוףכנראה שגם השבוע זה יהיה רק פרינג'. המטרה היא לסיים את עונה 3. נשארו לי 5 וחצי פרקים אז נראה לי doable
![]()
להמשיך עם מחלקת גנים ונוף מפרק 20x02 והלאה.
לא שמעתי עליהחיים אישיים
אין עדיין את ״התייר״ בויאודי של סטינג. מאמין שמתישהו היא תשודר ביס דרמה אז תהיה אפשרות לצפות בה גם בסטינג בליניארי.זו סדרה לראות כשממש לא בא להשקיע בשום דבר אחר ורוצים לבהות במסך. תבוא בלי ציפיות, זה מיסטר ביני לחלוטין אבל הפרק האחרון חמוד
![]()
אני מתבאסת שזה ירד לרשימת התוכניות לעתיד. ממש הייתי שמחה אם עוד אנשים יצפו בה
נדמה לי שזהיא זמינה בדיסני
ממש בא לי לראות וחבל שלא משודרת אצלנו
הגיף הזה מזכיר לי משהו. כשטיילתי באוסטרליה לפני יובלות הצטרפתי לאיזה טיול מאורגן כמו שאוהבים לעשות שם ולסחוט כסף. אבל הטיול הזה היה אדיר. זה מתחיל עם המדריך שמספר שהוא מחליף את המדריך הראשי כי היתה תאונה. אשתו היתה במקלחת והמדריך הראשי רצה לבוא לעזור לה לצאת ואז הוא החליק עליה ומפה לשם היא נכנסה להריון ועכשיו הוא תקוע עם תינוק. אחד הטיולים הטובים שהיו לי. כיף מההתחלה ועד הסוף
לא שמעתי עליה
התוכנית שלי למה שנותר מהסופ"ש היא להמשיך להגיב כמה שאפשר כי באמצ"ש אני עסוקה מידי, להמשיך לראות את ANNA בסלקום טיוי, פרק אחרון של הבנים, ולבדוק אם התייר משודרת גם בסטינג.
ואני שמחה לבשר שנותרו לי רק 20 עמודים בספר!מסייימת אותו תוך
יומייםשבוע () גג
מבחינתי כל סוף שבוע הוא סוף שבוע של שוקולדרק שתדע שהשוקולד נעלב שלא בחרת לציין אותו![]()
אני זכרתי שאלבוס היה בן הזקונים של הארישכחתי לעדכן שקראתי את הארי פוטר והילד המקולל
ואני לא יודעת מה לחשוב עליו כי מאוד אהבתי את הדמויות הראשיות
הבן אמצעי של הארי ממש חמוד (שאת הארי עצמו בכלל לא אהבתי ) והבן של דרקו היה ממש נסיך![]()
וכל עלילה הייתה מעניינת אבל אופן שהוא היה כתוב בגלל שזה במקור היה מחמזר היה ממש מעצבן
מה שכן ג'יימס מעצבן נורא בדיוק כמו הדמות שהוא נקרא על שמה![]()
יש נשים שחשוב להן שלילדים שלהן יהיה גם את שם המשפחה שלהן. אני לחלוטין יכול לדמיין שזה חשוב להרמיוני.ועוד משהו שהפריע לי הספוילר רק למי שלא קרא את הארי פוטר 7
לא הבנתי למה לילדים של רון והרמיוני יש שני שמות משפחה ולאלו של הארי וג'ני לא
מה את חושבת על מר מאני? עבר המון זמן מאז שקראתי אותו, אבל זכור לי שהוא ממש טוב.להמשיך עם מר מאני ואולי להתחיל את שירו של אכילס
הרגשתי לחץ לצמצם את רשימת הצפיה שלי למה שבאמת יש סיכוי שאני אצפה בסופש הקרוב.אני מתבאסת שזה ירד לרשימת התוכניות לעתיד. ממש הייתי שמחה אם עוד אנשים יצפו בה
לא חשבתי על כך שאני צריך לעבור על מה שיש לי ברשימת "דודים" ואולי בעצם עכשיו זמין בדיסני.נדמה לי שזהיא זמינה בדיסני
איזה ספר?ואני שמחה לבשר שנותרו לי רק 20 עמודים בספר!מסייימת אותו תוך
יומייםשבוע () גג
אלים אמריקאיים שאני קוראת כבר 80 שנה בערךאיזה ספר?
שהוא מעניין ומעצבן בו זמניתמה את חושבת על מר מאני? עבר המון זמן מאז שקראתי אותו, אבל זכור לי שהוא ממש טוב.
הבעיה זה לא לזכור לכתוב אלא מה לכתוב. לפעמים אני פשוט לא יודעת איך לנסח את המחשבות שלי ולפעמים אני פשוט מתעצלתואיזה כיף שתקראי את שירו של אכילס. תזכרי לכתוב אחר כך מה חשבת עליו.
בום |דרופמייק|אגב, לא מצאתי את השרשור שכתבתם בו על carry on.
אני יודעת. אבל הזמנתי רק את הראשון כי לא חשבתי שאני אוהב אותו, והצטברו לי הרבה ספרים אחרים לקרוא עכשיו. וגם למרות שאהבתי אני עדיין מתלבטת אם להמשיך כי העלילה המרכזית לא ממש עניינה אותי.את יודעת אגב שיש שני ספרי המשך?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.