Weekend’s Watch לסופש של 07-09/07/2022 🔨

didalf

Well-known member

Lhuna3

Well-known member
ספרים:
להמשיך את death's end (הספר השלישי בטרילוגיה של the three body problem).

סדרות:
חתונמי (קשת 12)
אולי: זאב כמונו (אמאזון פריים)
אולי: התייר
ואולי עוד משהו שעדיין אינו ידוע.

lemon lyman

Well-known member
הרועם הזה
רק שתדע שהשוקולד נעלב שלא בחרת לציין אותו |שפם|
אז אל תתפלא אם כאבי הראש יחזרו B-|

ואין לי כלום לראות כי סיימתי לראות את כל הסדרות שהיו לי ברשימה
או לקרוא
כי מי קראה את שני הספרים המעניינים שהיו לה כבר בשבת שעברה (נראה לי ששברתי שיא של עצמי )🤦‍♀️

אוף למה יס לא קונה סדרות שאני רוצה לראות כי גם בחודש יולי אין משהו מעניין

שכחתי לעדכן שקראתי את הארי פוטר והילד המקולל
ואני לא יודעת מה לחשוב עליו כי מאוד אהבתי את הדמויות הראשיות
הבן אמצעי של הארי ממש חמוד (שאת הארי עצמו בכלל לא אהבתי ) והבן של דרקו היה ממש נסיך 🤩🤩🤩 🤓🥰🥰🥰🥰
וכל עלילה הייתה מעניינת אבל אופן שהוא היה כתוב בגלל שזה במקור היה מחמזר היה ממש מעצבן 🤬
מה שכן ג'יימס מעצבן נורא בדיוק כמו הדמות שהוא נקרא על שמה 😤😤😤😤😤😤
ועוד משהו שהפריע לי הספוילר רק למי שלא קרא את הארי פוטר 7
לא הבנתי למה לילדים של רון והרמיוני יש שני שמות משפחה ולאלו של הארי וג'ני לא

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
נטפליקס:
Stranger Things
- שני פרקים אחרונים של עונה 4!!!
The Future Of - אולי לבדוק פרק כלשהו מזה
Man vs. Bee - אני אנסה מתישהו (עמדתי להוריד את זה ל"תוכניות עתיד" אבל חזר לי העניין בזה בעקבות זה שאתמול בעבודה היה לי קרב ארוך עם צרעה עקשנית)
Boo, Bitch - נראה לייכול להיות מצחיק

דיסני+
מיס מארוול
- אוקי, ראיתי כבר אתמול
Clone Wars - ממשיך צפיה חוזרת בסדרה (אני כבר בעונה 2)
רק רוצחים בבניין - להתחיל את עונה 2
Coco - לאט לאט אני אתקדם בסרטי דיסני שאיכשהו לא הגעתי ללראות עדיין

אמזון:
Outer Range
- אולי לנסות
The Boys - פרק סיום עונה :-(

אפל:
Loot
- נראה כמו סדרה מצחיקה
Moonhaven -צריך לבדוק מה אומרים על זה (למרות שבכל מקרה אין לי ממש זמן)

יו-טיוב
זהו זה
- פרק שבועי
שישו ושמחו - פרק שבועי

דודים:
Star Trek: Strange New Worlds
- פרק סיום עונה (סיימתי אותו רק לפני איזה רבע שעה)
The Man who Fell to Earth - להשלים כמה פרקים אחרונים, לקראת סיום העונה בשבוע הבא
Rutherford Falls - להמשיך עונה 2
סופרמן ולואיס - שני פרקים אחרונים לעונה 2

הערב אראה את ת'ור: אהבה ורעם

אמשיך עם הספר Heartsong, אני ב15% (עדיין מתקדם בזה לאט באופן מביך)

ואתם יודעים... לכתוב בפורום וכזה. צריך להתחיל להגיב בשרשור החודשי כנראה

נטפליקס:
Maid - לנסות אולי; הפלאש - תחילת עונה 8; סיינפלד - פה ושם להכניס איזה פרק; ויקינגים: ולהאלה - אולי מתישהו; Inventing Anna - סדרה חדשה; Pieces of Her - סדרה חדשה לנסות; הקפסולה / The Bubble - סרט, אולי לנסות; Anatomy of a Scandal - אולי לנסות; Merli - אולי להתחיל מתישהו; הממלכה האחרונה - כל העונות; Operation Mincemeat - סרט שבא לי לראות ויצא בנטפליקס, אבל כנראה עדיין לא בארץ

דיסני:
אובי וואן קנובי - אולי להתחיל
!Baymax - אולי לבדוק

אמזון:
As We See It
- כל העונה הראשונה; The Boys Presents: Diabolical - אולי אמשיך; The Outlaws - סדרה, אולי לנסות
Chloe - אולי להתחיל
The Summer I turned pretty - סדרה חדשה

אפל:
The Last Days of Ptolemy Grey
- אולי שווה לבדוק; אם ייצא זמן אז להתחיל טד לאסו; WeCrashed - פרקים ראשונים; האפטר פארטי - סדרה חדשה עדיין לא התחלתי
Pachinko - פרקים ראשונים
Roar - אולי לנסות
Shining Girls - סדרה חדשה

דודים:
The Long Call -
סדרה בריטית שכל פרקי העונה שלה יצאו (אם עדי תראה אז כנראה גם אני); Better Nate than Never - סרט חדש שאולי אנסה; Single Drunk Female - סדרה חדשה; True Story with Ed and Randall -ראיתי 2 מתוך 6 פרקים; Women of the Movement - מיני סדרה של 6 פרקים; Pam & Tommy - נראה לי שאני אדחה את הצפיה בה אלא אם כן יתחילו דיבורים עליה כאן; Somebody Somewhere - פרק שבועי; Landscapers - סדרה בריטית חדשה עם 4 פרקים שעכשיו הסתיימה; 4400 - מצטברים להם פרקים; Yellowjackets - אני רוצה להתחיל מתישהו; Heels אני בפיגור של הרבה פרקים; Us אולי להתחיל את הסדרה הקצרה; The Thing About Pam - סדרה חדשה, ראיתי פרק ראשון ושוקל אם כלל להמשיך; The First Lady - סדרה חדשה; The Staircase - סדרה חדשה;
Under The Banner Of Heaven - סדרה חדשה (עם אנדרו גארפילד)
Gaslit - פרק ראשון לסדרה חדשה
Gentleman Jack - צריך צפיה חוזרת לפחות בפרקים האחרונים של עונה 1
אשתו של הנוסע בזמן - אולי לנסות
הדיילת - צריך לצפות בעונה 1
ממלכת החיות - כנראה אצבור כמה פרקים מעונה 6 לפני שאתחיל

reasonforall

Active member
את הפרקים השבועיים כבר ראיתי - מיס מארוול, שישו ושימחו (וואו כמה שנחומי פאתטי) ובטח עוד משהו שפיספסתי.

בשישי עולה עונה חדשה של Capitani והסדרה האויב שבפנים, אז כשיהיה זמן אדחוף פרק או שניים.

לבדוק אילו עוד סדרות וסרטי מארוול לא ראיתי ולתת להם הזדמנות, ואולי להמשיך את מונ נייט.

LeAnnDylan

Well-known member
כנראה שגם השבוע זה יהיה רק פרינג'. המטרה היא לסיים את עונה 3. נשארו לי 5 וחצי פרקים אז נראה לי doable

LeR@nch

Well-known member
yes - בלאדי מורי.

כאן 11 - מנאייכ.

רשת 13 - האח הגדול.

פריים וידאו - הבנים.

נטפליקס - 10% (3.01 ואילך).

דיסני+ - תיקים באפלה (2.01 ואילך), פאם וטומי (1.05 ואילך).

כשיהיה זמן - בייבי, דופסיק, מינקס, סודות בחצר האחורית, בוגדים, הוא חייב למות, ראשון בזירה, חקירה במצולות, אנג׳לה בלאק, רצח בשישה חלקים, אירמה ופ, התייר.

Reutk

Active member
טלוויזיה:
להמשיך עם מחלקת גנים ונוף מפרק 20x02 והלאה.

ספרים:
להמשיך עם מר מאני ואולי להתחיל את שירו של אכילס

snirf

Active member
נאדה

במהלך השבוע צפיתי ב-
|טי-וי|בלאדי מורי- הפרק השבועי.
|טי-וי|מנאייכ2- הפרקים השבועיים
|טי-וי|ממלכת החיות6 - הפרק השבועי
|טי-וי|חתונה ממבט ראשון
|טי-וי|מאסטר-שף
|טי-וי|שישו ושמחו

|טי-וי|הדיילת2
|נטפליקס|חיים אישיים- נשארו לי 2 פרקים. איכותית. (אכתוב עליה בסיום)

מילי08

Well-known member
Man vs. Bee - אני אנסה מתישהו (עמדתי להוריד את זה ל"תוכניות עתיד" אבל חזר לי העניין בזה בעקבות זה שאתמול בעבודה היה לי קרב ארוך עם צרעה עקשנית)
זו סדרה לראות כשממש לא בא להשקיע בשום דבר אחר ורוצים לבהות במסך. תבוא בלי ציפיות, זה מיסטר ביני לחלוטין אבל הפרק האחרון חמוד
The Boys - פרק סיום עונה :-(
|כן| :-(
הממלכה האחרונה - כל העונות
אני מתבאסת שזה ירד לרשימת התוכניות לעתיד. ממש הייתי שמחה אם עוד אנשים יצפו בה
נדמה לי שזהיא זמינה בדיסני
ממש בא לי לראות וחבל שלא משודרת אצלנו
כנראה שגם השבוע זה יהיה רק פרינג'. המטרה היא לסיים את עונה 3. נשארו לי 5 וחצי פרקים אז נראה לי doable
הגיף הזה מזכיר לי משהו. כשטיילתי באוסטרליה לפני יובלות הצטרפתי לאיזה טיול מאורגן כמו שאוהבים לעשות שם ולסחוט כסף. אבל הטיול הזה היה אדיר. זה מתחיל עם המדריך שמספר שהוא מחליף את המדריך הראשי כי היתה תאונה. אשתו היתה במקלחת והמדריך הראשי רצה לבוא לעזור לה לצאת ואז הוא החליק עליה ומפה לשם היא נכנסה להריון ועכשיו הוא תקוע עם תינוק. אחד הטיולים הטובים שהיו לי. כיף מההתחלה ועד הסוף
להמשיך עם מחלקת גנים ונוף מפרק 20x02 והלאה.
|מאוהב|
חיים אישיים
לא שמעתי עליה

התוכנית שלי למה שנותר מהסופ"ש היא להמשיך להגיב כמה שאפשר כי באמצ"ש אני עסוקה מידי |שפם|, להמשיך לראות את ANNA בסלקום טיוי, פרק אחרון של הבנים, ולבדוק אם התייר משודרת גם בסטינג.
ואני שמחה לבשר שנותרו לי רק 20 עמודים בספר! |רקדנית| מסייימת אותו תוך יומיים שבוע (|פנים|) גג

LeR@nch

Well-known member
זו סדרה לראות כשממש לא בא להשקיע בשום דבר אחר ורוצים לבהות במסך. תבוא בלי ציפיות, זה מיסטר ביני לחלוטין אבל הפרק האחרון חמוד

|כן| :-(

ממש בא לי לראות וחבל שלא משודרת אצלנו

הגיף הזה מזכיר לי משהו. כשטיילתי באוסטרליה לפני יובלות הצטרפתי לאיזה טיול מאורגן כמו שאוהבים לעשות שם ולסחוט כסף. אבל הטיול הזה היה אדיר. זה מתחיל עם המדריך שמספר שהוא מחליף את המדריך הראשי כי היתה תאונה. אשתו היתה במקלחת והמדריך הראשי רצה לבוא לעזור לה לצאת ואז הוא החליק עליה ומפה לשם היא נכנסה להריון ועכשיו הוא תקוע עם תינוק. אחד הטיולים הטובים שהיו לי. כיף מההתחלה ועד הסוף

|מאוהב|

לא שמעתי עליה

התוכנית שלי למה שנותר מהסופ"ש היא להמשיך להגיב כמה שאפשר כי באמצ"ש אני עסוקה מידי |שפם|, להמשיך לראות את ANNA בסלקום טיוי, פרק אחרון של הבנים, ולבדוק אם התייר משודרת גם בסטינג.
ואני שמחה לבשר שנותרו לי רק 20 עמודים בספר! |רקדנית| מסייימת אותו תוך יומיים שבוע (|פנים|) גג
אין עדיין את ״התייר״ בויאודי של סטינג. מאמין שמתישהו היא תשודר ביס דרמה אז תהיה אפשרות לצפות בה גם בסטינג בליניארי.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
רק שתדע שהשוקולד נעלב שלא בחרת לציין אותו |שפם|
מבחינתי כל סוף שבוע הוא סוף שבוע של שוקולד
שכחתי לעדכן שקראתי את הארי פוטר והילד המקולל
ואני לא יודעת מה לחשוב עליו כי מאוד אהבתי את הדמויות הראשיות
הבן אמצעי של הארי ממש חמוד (שאת הארי עצמו בכלל לא אהבתי ) והבן של דרקו היה ממש נסיך 🤩🤩🤩 🤓🥰🥰🥰🥰
וכל עלילה הייתה מעניינת אבל אופן שהוא היה כתוב בגלל שזה במקור היה מחמזר היה ממש מעצבן 🤬
מה שכן ג'יימס מעצבן נורא בדיוק כמו הדמות שהוא נקרא על שמה 😤😤😤😤😤😤
אני זכרתי שאלבוס היה בן הזקונים של הארי :rolleyes:
ג'יימס זה האח הגדול יותר?
אני גם אהבתי את הדמויות. העלילה הייתה... מוזרה.
ועוד משהו שהפריע לי הספוילר רק למי שלא קרא את הארי פוטר 7
לא הבנתי למה לילדים של רון והרמיוני יש שני שמות משפחה ולאלו של הארי וג'ני לא
יש נשים שחשוב להן שלילדים שלהן יהיה גם את שם המשפחה שלהן. אני לחלוטין יכול לדמיין שזה חשוב להרמיוני.
חוץ מזה שחלק מהעניין הוא שיש המון צאצאים של משפחת וויזלי אז לרון ולג'יני בטח לא חשוב כל כך להמשיך את שם המשפחה.

להמשיך עם מר מאני ואולי להתחיל את שירו של אכילס
מה את חושבת על מר מאני? עבר המון זמן מאז שקראתי אותו, אבל זכור לי שהוא ממש טוב.
ואיזה כיף שתקראי את שירו של אכילס. תזכרי לכתוב אחר כך מה חשבת עליו.
הרגשתי לחץ לצמצם את רשימת הצפיה שלי למה שבאמת יש סיכוי שאני אצפה בסופש הקרוב.
אני עדיין מתכוון להגיע אליה.
אבל תמשיכי לנדנד לי כי זה ישפר את הסיכויים.
לא חשבתי על כך שאני צריך לעבור על מה שיש לי ברשימת "דודים" ואולי בעצם עכשיו זמין בדיסני.
איזה ספר?

Reutk

Active member
מה את חושבת על מר מאני? עבר המון זמן מאז שקראתי אותו, אבל זכור לי שהוא ממש טוב.
שהוא מעניין ומעצבן בו זמנית :-D בגלל שכל פרק זאת שיחה שאנחנו שומעים רק צד אחד בה, וכל פרק הוא דור מאוחר יותר שזה כמו לקרוא ספר מהסוף להתחלה בערך
ואיזה כיף שתקראי את שירו של אכילס. תזכרי לכתוב אחר כך מה חשבת עליו.
הבעיה זה לא לזכור לכתוב אלא מה לכתוב. לפעמים אני פשוט לא יודעת איך לנסח את המחשבות שלי ולפעמים אני פשוט מתעצלת |פנים|. אגב, לא מצאתי את השרשור שכתבתם בו על carry on.

didalf

Well-known member
אגב, לא מצאתי את השרשור שכתבתם בו על carry on.
בום |דרופמייק|

אבל אזכורים קודמים אני לא יודעת למצוא.

את יודעת אגב שיש שני ספרי המשך?

Reutk

Active member
את יודעת אגב שיש שני ספרי המשך?
אני יודעת. אבל הזמנתי רק את הראשון כי לא חשבתי שאני אוהב אותו, והצטברו לי הרבה ספרים אחרים לקרוא עכשיו. וגם למרות שאהבתי אני עדיין מתלבטת אם להמשיך כי העלילה המרכזית לא ממש עניינה אותי.

למעלה