לא נגמר?4:20 - פרקי השבוע
השבוע פרקים אחרונים לדעתילא נגמר?
למה על מה זה?ולריה3- סיימתי
באסה שנגמרה הסדרה @didalf את תאהבי ויש שם שחקן ראשי כמוטיבציה אקסטרה לצפייה
![]()
מה קורה עם שביתת התסריטאים?סנגור במבחן, שיקגו'ז.
בוקטיוב.
ספרים.
למה בעצם את מכריחה אותה להמשיך לצפות אם היא לא כיפית?עד עצם היום הזה
אני ומשביתת השמחותהגענו לעונה 4
הולך להיות לגמרי לא כיף איתה![]()
הצפייה לא כיפית או שרעות לא כיפית?למה בעצם את מכריחה אותה להמשיך לצפות אם היא לא כיפית?
לצפות עם רעות חחהצפייה לא כיפית או שרעות לא כיפית?
אני לא עוקבת.מה קורה עם שביתת התסריטאים?
זה מוגזם כמה זמן אין לנו קולברט
היא סתם ממורמרת כי אני לא אוהבת את הוק ומזה שקצב הצפייה שאני מכתיבה איטי מידי בשבילה.למה בעצם את מכריחה אותה להמשיך לצפות אם היא לא כיפית?
כעונש אני אראה לאב ויקטור לבדהיא סתם ממורמרת כי אני לא אוהבת את הוק ומזה שקצב הצפייה שאני מכתיבה איטי מידי בשבילה.
אנחנו כן נהנות שאנחנו צופות. כמו ששמת לב כן בחרתי דמויות ושחקנים וציטוטים מהסדרה.
היא סתם ממורמרת כי אני לא אוהבת את הוק ומזה שקצב הצפייה שאני מכתיבה איטי מידי בשבילה.
אנחנו כן נהנות שאנחנו צופות. כמו ששמת לב כן בחרתי דמויות ושחקנים וציטוטים מהסדרה.
אתן הורגות אותי שתיכןכעונש אני אראה לאב ויקטור לבד![]()
חייבת להגיד שאני לא הבנתי על מה את מדברת אז טוב שיש את הפשוטע להסביר לי דבריםSpeak Now Taylor's Version
!!!!!!!!!!
אפילו שמתי לק סגול לכבוד המאורע, ואני לא הולכת עם לק סגול אף פעם.
חוצמזה כמה באפי ואנג'ל שלונה תגיד, וזהו נראה לי.
חחחחחחחחחחחייבת להגיד שאני לא הבנתי על מה את מדברת אז טוב שיש את הפשוטע להסביר לי לדברים
![]()
הפשוטע
הבוקר יצא דבר עכשיו (גרסתה של טיילור) ואנחנו צריכים לדבר על הצעד הכי באדאסי בתעשיית המוזיקה היה הייתה פעם מזמן ילדה בת 11 בשם טיילור סוויפט שהחלום שלה היה להיות זמרת מצליחה היא חתמה על חוזה דרקוני...www.facebook.com
חחחחח כן ראיתי!! גם הצבעתינ.ב השיר Cruel Summer נמצא במקום הרביעי במצעד של גלגלצ
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.