אחד מהם גרוע והאחד מהם מעולה. נראה אם תנחש נכון.ובמסגרת השלמת פערים בפרנצ׳ייז אקס מן (תודה לדיסני+!) - ממשיך במרתון שלי והפעם ״לוגאן״, מאמין שגם ״הפיניקס האפלה״.
ברכות, ניצחת את מילי בתחרות הרובוט הכי רובוטיקוקו (לא בכיתי אמנם... רצה להתחבאתזכרו שגם ממלך האריות לא בכיתי אז אני קצת רובוט.
וואלה, לא ידעתי שזה עלה באמזון.אצלי המצב הוא ככה:
נראה אני וזוגתי מחר אחר הצהריים את ההתחלה של ההוביט שעלה באמאזון.בצפייה האישית שלי יש כמה אופציות שאני מזגזג ביניהן ולא החלטתי נכון לעכשיו
הציפייה ל"טבעות הכוח" אכן עצומה, בקשר לסרטי ההוביט, כנראה שהם עלו לצפייה ממש עכשיו, לפי הכותרת בעמוד הראשי באמאזוןוואלה, לא ידעתי שזה עלה באמזון.
אבל באמת הגיוני שהם העלו את כל סרטי ההוביט ואת כל סרטי שר הטבעות, לאור זה שעוד חודש הם מעלים סדרה חדשה בעולם של שר הטבעות - The Rings of Power (שאגב, אני יותר מצפה לה מאשר הסדרה בעולם של משחקי הכס שעולה בHBO)
טוני, כמה זמן יקח עד שיתרגמו עם כתוביות לעברית את ההוביט, לדעתך?וואלה, לא ידעתי שזה עלה באמזון.
אבל באמת הגיוני שהם העלו את כל סרטי ההוביט ואת כל סרטי שר הטבעות, לאור זה שעוד חודש הם מעלים סדרה חדשה בעולם של שר הטבעות - The Rings of Power (שאגב, אני יותר מצפה לה מאשר הסדרה בעולם של משחקי הכס שעולה בHBO)
קצת בא לי לא לדבר איתך איזה שבוע עכשיו.השלמתי עכשיו את קוקואכן סרט מתוק ביותר (לא בכיתי אמנם... רצה להתחבא
תזכרו שגם ממלך האריות לא בכיתי אז אני קצת רובוט... בינתיים רק הקול בראש גורם לי לבכות, אבל גם בצפיה שניה.) אבל עדיין אהבתי! (אבל את לוקה יותר.)
חחח אני מסרבת לצפות בקטע הזה עכשיו.קצת בא לי לא לדבר איתך איזה שבוע עכשיו.
אבל יש מצב בצפייה שניה תבכי, כי כשמצפים לזה זה עצוב יותר.
אני עכשיו הולכת לבכות קצת(מהסרט, לא מלונה)
ברכות, ניצחת את מילי בתחרות הרובוט הכי רובוטי![]()
די נו אני לא אשמה שאני ככהקצת בא לי לא לדבר איתך איזה שבוע עכשיו.
אל תנדו אותי מהמין האנושי עדיין.
THANK YOU NON-BLONDE BUFFY GODESS!
משתמשים בקטע הזה לעינוים בשב"כדי נו אני לא אשמה שאני ככהמשהו דפוק אצלי, אבל אני באמת לא יודעת למה רק יצירות מסויימות גורמות לי לבכות. אני מודה שהקטע הזה מאוד מרגש ומקסים! אל תנדו אותי מהמין האנושי עדיין
אני צריכה להדגיש שמדובר פה בבעיה כפולה כי מי לא בוכה כשמופסה מת לכל הרוחות??????????????????די נו אני לא אשמה שאני ככהמשהו דפוק אצלי, אבל אני באמת לא יודעת למה רק יצירות מסויימות גורמות לי לבכות. אני מודה שהקטע הזה מאוד מרגש ומקסים! אל תנדו אותי מהמין האנושי עדיין.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.