Weekend’s Watch לסופש של 04-06/08/2022 💡

LeR@nch

Well-known member
Yes - פאודה, הורים בקושי, התייר (1.04 ואילך), חזרה גנרלית, רצח בשישה חלקים (1.03 ואילך), בוגרת-כזה.

רשת 13 - האח הגדול.

נטפליקס - 10% (3.02 ואילך), סנגור במבחן (1.03 ואילך).

הורדות - אתגר הנינג׳ה.

דיסני+ - תיקים באפלה (2.16 ואילך).

כשיהיה זמן - דופסיק, מינקס, סודות בחצר האחורית, בוגדים, הוא חייב למות, ראשון בזירה, חקירה במצולות, אנג׳לה בלאק, אירמה ופ.

ובמסגרת השלמת פערים בפרנצ׳ייז אקס מן (תודה לדיסני+!) - ממשיך במרתון שלי והפעם ״לוגאן״, מאמין שגם ״הפיניקס האפלה״.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ובמסגרת השלמת פערים בפרנצ׳ייז אקס מן (תודה לדיסני+!) - ממשיך במרתון שלי והפעם ״לוגאן״, מאמין שגם ״הפיניקס האפלה״.
אחד מהם גרוע והאחד מהם מעולה. נראה אם תנחש נכון.

*מה אם שרשור חדשות חדש לחודש החדש

טוני החתול

Well-known member
מנהל
נטפליקס:
The Sandman - כל עונה 1 נוחתת עלינו מחר!!!!
סמוך על סול
- פרק שבועי
The Gray Man - סרט שנראה לי טוב
Uncoupled - סדרה חדשה שאני מקווה שלא תאכזב

דיסני+
Clone Wars
- ממשיך צפיה חוזרת בסדרה (להמשיך מ3X11)
רק רוצחים בבניין - פרק שבועי
כלבי השמורה - מתחילה עונה 2
Coco - לאט לאט אני אתקדם בסרטי דיסני שאיכשהו לא הגעתי ללראות עדיין
Prey - סרט של הולו שאולי יהיה לנו בדיסני+, אני לא יודע

אמזון:
Outer Range
- אולי לנסות
Paper Girls - סדרה חדשה שאני מקווה לטוב ממנה

אפל:
Loot
- נראה כמו סדרה מצחיקה
For All Mankind - הפרק השבועי

יו-טיוב
זהו זה
- פרק שבועי

דודים:
Gaslit
-להמשיך מפרק 1X05
ממלכת החיות -אולי הגיע הזמן להתחיל את עונה 6

התחלתי את הספר Brothersong (שהוא אחרון בסדרת ספרים שאני קורא) וכבר הגעתי ל8%

ואתם יודעים... לכתוב בפורום וכזה.

נטפליקס:
Maid - לנסות אולי; הפלאש - תחילת עונה 8; סיינפלד - פה ושם להכניס איזה פרק; ויקינגים: ולהאלה - אולי מתישהו; Inventing Anna - סדרה חדשה; Pieces of Her - סדרה חדשה לנסות; הקפסולה / The Bubble - סרט, אולי לנסות; Anatomy of a Scandal - אולי לנסות; Merli - אולי להתחיל מתישהו; הממלכה האחרונה - כל העונות; Operation Mincemeat - סרט שבא לי לראות ויצא בנטפליקס, אבל כנראה עדיין לא בארץ
The Future Of - אולי לבדוק פרק כלשהו מזה
Man vs. Bee - אני אנסה מתישהו;
Boo, Bitch - נראה לייכול להיות מצחיק
Keep Breathing - סדרה חדשה

דיסני:
אובי וואן קנובי - אולי להתחיל
!Baymax - אולי לבדוק
Single Drunk Female - סדרה חדשה;
Pam & Tommy - נראה לי שאני אדחה את הצפיה בה אלא אם כן יתחילו דיבורים עליה כאן;
Under The Banner Of Heaven - סדרה חדשה (עם אנדרו גארפילד)

אמזון:
As We See It
- כל העונה הראשונה; The Boys Presents: Diabolical - אולי אמשיך; The Outlaws - סדרה, אולי לנסות
Chloe - אולי להתחיל
The Summer I turned pretty - סדרה חדשה

אפל:
The Last Days of Ptolemy Grey
- אולי שווה לבדוק; אם ייצא זמן אז להתחיל טד לאסו; WeCrashed - פרקים ראשונים; האפטר פארטי - סדרה חדשה עדיין לא התחלתי
Pachinko - פרקים ראשונים
Roar - אולי לנסות
Shining Girls - סדרה חדשה

דודים:
The Long Call -
סדרה בריטית שכל פרקי העונה שלה יצאו (אם עדי תראה אז כנראה גם אני); Better Nate than Never - סרט חדש שאולי אנסה; True Story with Ed and Randall -ראיתי 2 מתוך 6 פרקים; Women of the Movement - מיני סדרה של 6 פרקים; Somebody Somewhere - פרק שבועי; Landscapers - סדרה בריטית חדשה עם 4 פרקים שעכשיו הסתיימה; 4400 - מצטברים להם פרקים; Yellowjackets - אני רוצה להתחיל מתישהו; Heels אני בפיגור של הרבה פרקים; Us אולי להתחיל את הסדרה הקצרה; The Thing About Pam - סדרה חדשה, ראיתי פרק ראשון ושוקל אם כלל להמשיך; The First Lady - סדרה חדשה; The Staircase - סדרה חדשה;
Gentleman Jack - צריך צפיה חוזרת לפחות בפרקים האחרונים של עונה 1
אשתו של הנוסע בזמן - אולי לנסות
הדיילת - צריך לצפות בעונה 1
Moonhaven -צריך לבדוק מה אומרים על זה (למרות שבכל מקרה אין לי ממש זמן)
SkyMed - סדרה חדשה שכל הפרקים שלה נחתו השבוע. ראיתי את הפרק הראשון ואולי אמשיך
The Resort - אולי להתחיל

Lhuna3

Well-known member
סדרות:
סמוך על סול פרק שבועי - כבר צפיתי (פשוט רוצה שזה יהיה לי כתוב למרות שזה לא בסופ"ש)
ואני כרגע עמוק באמצע בינג' של חברים כי אין לי יותר מידי אנרגיות וזה אסקפיזם מושלם. סיימתי (ויתרתי על הפרקים הגרועים בעונה האחרונה).
סנדמן - בהחלט מתכוונת לתת לזה צ'אנס.

סרטים:
השלמתי עכשיו את קוקו :giggle: אכן סרט מתוק ביותר (לא בכיתי אמנם... רצה להתחבא ;-# תזכרו שגם ממלך האריות לא בכיתי אז אני קצת רובוט... בינתיים רק הקול בראש גורם לי לבכות, אבל גם בצפיה שניה.) אבל עדיין אהבתי! (אבל את לוקה יותר.)
הבאים בתור להשלמה כנראה יהיו משפחת סופר-על או ראלף ההורס.
צפיתי אתמול גם בבנג'מין באטן (צפיה שניה) אין לי הסבר למה, שוטטתי ב-VOD וכך יצא.

תוכניות כלליות להמשך שאולי משהו מהן יקרה:
אני כן עדיין רוצה לנסות את סוסים איטיים אבל אפל טיוי עושים לי בעיות אז נראה.

nimrodds2022

Active member
אצלי המצב הוא ככה:
נראה אני וזוגתי מחר אחר הצהריים את ההתחלה של ההוביט שעלה באמאזון.בצפייה האישית שלי יש כמה אופציות שאני מזגזג ביניהן ולא החלטתי נכון לעכשיו

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אצלי המצב הוא ככה:
נראה אני וזוגתי מחר אחר הצהריים את ההתחלה של ההוביט שעלה באמאזון.בצפייה האישית שלי יש כמה אופציות שאני מזגזג ביניהן ולא החלטתי נכון לעכשיו
וואלה, לא ידעתי שזה עלה באמזון.
אבל באמת הגיוני שהם העלו את כל סרטי ההוביט ואת כל סרטי שר הטבעות, לאור זה שעוד חודש הם מעלים סדרה חדשה בעולם של שר הטבעות - The Rings of Power (שאגב, אני יותר מצפה לה מאשר הסדרה בעולם של משחקי הכס שעולה בHBO)

nimrodds2022

Active member
אבל באמת הגיוני שהם העלו את כל סרטי ההוביט ואת כל סרטי שר הטבעות, לאור זה שעוד חודש הם מעלים סדרה חדשה בעולם של שר הטבעות - The Rings of Power (שאגב, אני יותר מצפה לה מאשר הסדרה בעולם של משחקי הכס שעולה בHBO)
הציפייה ל"טבעות הכוח" אכן עצומה, בקשר לסרטי ההוביט, כנראה שהם עלו לצפייה ממש עכשיו, לפי הכותרת בעמוד הראשי באמאזון

nimrodds2022

Active member
טוני, כמה זמן יקח עד שיתרגמו עם כתוביות לעברית את ההוביט, לדעתך?

Aranel Nenharma

Well-known member
השלמתי עכשיו את קוקו :giggle: אכן סרט מתוק ביותר (לא בכיתי אמנם... רצה להתחבא ;-# תזכרו שגם ממלך האריות לא בכיתי אז אני קצת רובוט... בינתיים רק הקול בראש גורם לי לבכות, אבל גם בצפיה שניה.) אבל עדיין אהבתי! (אבל את לוקה יותר.)
קצת בא לי לא לדבר איתך איזה שבוע עכשיו.
אבל יש מצב בצפייה שניה תבכי, כי כשמצפים לזה זה עצוב יותר.
אני עכשיו הולכת לבכות קצת ;-( (מהסרט, לא מלונה)

didalf

Well-known member
אבל יש מצב בצפייה שניה תבכי, כי כשמצפים לזה זה עצוב יותר.
אני עכשיו הולכת לבכות קצת ;-( (מהסרט, לא מלונה)
חחח אני מסרבת לצפות בקטע הזה עכשיו.
יום אחד סתם נתקלתי רנדומלית בסרט ביס צפיתי מהאמצע ועדיין בכיתי כמו תינוק בקטע הזה.

Lhuna3

Well-known member
ברכות, ניצחת את מילי בתחרות הרובוט הכי רובוטיB-|
די נו אני לא אשמה שאני ככה 😭 משהו דפוק אצלי, אבל אני באמת לא יודעת למה רק יצירות מסויימות גורמות לי לבכות. אני מודה שהקטע הזה מאוד מרגש ומקסים! אל תנדו אותי מהמין האנושי עדיין.

didalf

Well-known member
אל תנדו אותי מהמין האנושי עדיין.

LeAnnDyIan

Well-known member
אין לי יותר מידי תוכניות. קצת פרינג׳.
ובטוח את הספיישל של ה-CMA Fest שזכרתי להקליט🥳 (לא את כולו כמובן כי אני לא צופה ב-3 שעות של זה. אבל בטוח אצפה בהופעות של הנקבות שלי|לב|)
ואולי את הפרק החדש של Surface שאמור לצאת מחר.

Aranel Nenharma

Well-known member
די נו אני לא אשמה שאני ככה 😭 משהו דפוק אצלי, אבל אני באמת לא יודעת למה רק יצירות מסויימות גורמות לי לבכות. אני מודה שהקטע הזה מאוד מרגש ומקסים! אל תנדו אותי מהמין האנושי עדיין
משתמשים בקטע הזה לעינוים בשב"כ
מכירים את הימים האלה שפשוט בא לכם לבכות. אז אני רואה את הקטע הזה, בוכה בכי טוב וממשיכה בחיים שלי

טוני החתול

Well-known member
מנהל
בסדר בסדר תפסיקו לקטר, אני אראה את Coco באמת בקרוב (אני לא יכול להבטיח על הסופש הזה בגלל איזה סנדמן אחד)

אני גם לא יודע מה אתן עושות עניין מזה שלונה לא התרגשה ממשהו - היא הפסיקה את צעצוע של סיפור המקורי באמצע. מי עושה את זה? (אוקי נכון שראיתי את הסרט הזה כשהייתי יחסית צעיר ולא ראיתי אותו שוב המון זמן וגם המקורי לא היה מרגש כמו השלישי, אבל עדיין - מי עושה את זה?)

didalf

Well-known member
ניק התכוונת לספר לי שיצא ספר המשך של בויפרינד מטריאל - הסבנד מטריאל השבוע???? או שהייתי צריכה לגלות את זה לבד!
בכל מקרה אולי זאת תהיה התוכנית של לסופ"ש.

די נו אני לא אשמה שאני ככה 😭 משהו דפוק אצלי, אבל אני באמת לא יודעת למה רק יצירות מסויימות גורמות לי לבכות. אני מודה שהקטע הזה מאוד מרגש ומקסים! אל תנדו אותי מהמין האנושי עדיין.
אני צריכה להדגיש שמדובר פה בבעיה כפולה כי מי לא בוכה כשמופסה מת לכל הרוחות??????????????????
רק המחשבה על סימבה אומר "אבא קום" מעלה לי דמעות.

למעלה