מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע החזירי הזה?
נערך לאחרונה ב:
הערב כנראה להמשיך "ניתוק"
במהלך השבוע צפיתי ב-
חאנשי
ניתוק
לא מכיר אבל עכשיו מעניין אותי לראות על מה מדובראם יהיו סרטונים מעניינים של Blind Wave ו-The Normies ביוטיוב, אולי אצפה. (הנורמיס צופים בבאפי עכשיו, אני חושבת שהם באמצע העונה השלישית, פעם ראשונה שלהם)
היית רואה בעבר גם daily show, לא?חוק וסדר'ס, רופא ללא גבולות, מאיירס, קולבר.
ראית שפתחתי שרשור על צפייה משותפת בבאפי?הערב כנראה להמשיך "ניתוק"
במהלך השבוע צפיתי ב-
חאנשי
ניתוק
זה טוב?הווינצ׳סטרים
אולי זה לא אמיתי ואני יצרתי את הכרזה של זה בעצמימועדון דיסני של הפורום: הנסיכה והצפרדע (לא ידעתי אפילו שעשו על זה סרט).
ניסית Hearts?עדיין רמיקיוב אבל מתחילה להרגיש שחיקה קלה. מאמינה שבקרוב ימאס לי.
ראית שפתחתי שרשור על צפייה משותפת בבאפי?
אני לא זוכר אם ראית בעבר או לא, אבל כך או כך אשמח לדעת אם מעניין אותך.
נחמד, לא עפתי על זה במיוחד, וזה שהפרקים מצטברים לי ולא בוער לי לצפות בהם כנראה יקדם את הסדרה לעבר מאגר הסדרות שפרשתי מהן (הסיכויים שלה לחזור לעוד עונה גם ככה לא גבוהים עכשיו כשרשת CW תתמקד פחות בתוכן מתוסרט).לא מכיר אבל עכשיו מעניין אותי לראות על מה מדובר
...
[בערך שעה מאוחר יותר]
אוקי אז אלו ערוצים שבהם אנשים מגיבים לפרקים בזמן צפיה בהם (הייתי צריך להבין ממה שכתבת)
ואסור לי להכנס לערוצים כאלו כי אז אני נשאב. עמוק. וזמן הופך למשהו חסר משמעות.
אז ראיתי חלק מצפיה בפרק האחרון של The last of us של הקבוצה הראשונה וחלק מהצפיה של שני פרקים באפי האחרונים שראו הנורמיס.
ועכשיו אני עוד יותר להוט לצפיה המשותפת שלנו של באפי.
זה טוב?
זה לא סותר הרבה דברים שהיו בסדרת המקור?
אני מנסה מידי פעם את האחרים(היו לזלי ג'ונס ו-וונדה סייקס ועכשיו יש איזה מישהו שאין לי מושג מי הוא) אבל עד עכשיו לא התחברתי לאף אחד מהם.היית רואה בעבר גם daily show, לא?
עכשיו יש כל מיני מחליפים זמניים לטרוור נואה כנראה עד שיחליטו על מישהו קבוע. אבל צפיתי רק בקטעים בודדים של זה.
אז מה יחליף את המשחקים? או שאת מפסיקה רק עם הרמיקיוב?עדיין רמיקיוב אבל מתחילה להרגיש שחיקה קלה. מאמינה שבקרוב ימאס לי.
אני מחכה שבליינד וייב יתחילו לראות באפי, זה עדיין לא קרהאוקי אז אלו ערוצים שבהם אנשים מגיבים לפרקים בזמן צפיה בהם (הייתי צריך להבין ממה שכתבת)
ואסור לי להכנס לערוצים כאלו כי אז אני נשאב. עמוק. וזמן הופך למשהו חסר משמעות.
אז ראיתי חלק מצפיה בפרק האחרון של The last of us של הקבוצה הראשונה וחלק מהצפיה של שני פרקים באפי האחרונים שראו הנורמיס.
ועכשיו אני עוד יותר להוט לצפיה המשותפת שלנו של באפי.
אולי זה לא אמיתי ואני יצרתי את הכרזה של זה בעצמי
אה רק עכשיו שמתי לב לנושא של סוף השבוע הזהמה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע החזירי הזה?
גם אם זה יום החזירים הלאומי, כמובן ששמו אותו ביום ההולדת שלך לכבודךאה רק עכשיו שמתי לב לנושא של סוף השבוע הזה
![]()
[אלא אם זה לא קשור אלי וזה איזה יום החזירים הלאומי ויצאתי אקסטרה מרוכזת בעצמי]
מתי מגיע שלב שאפשר להתחיל לצפות איתם בתכנים קצת יותר בוגרים?בהיותי תחת שלטון נכדים מגיל 10 - 4 אין לי ברירה אלא לצפות בחומרים שלהם,
אתה אוהב את הסדרות האלה?בת זוגי נעולה על סדרות פשע סקנדינביות, ויש מהן בשפע ב- HOT וגם בנטפליקס.
אילו סדרות אתה מעדיף?מתפלא שהכללת אותילא צפיתי בבאפי / לא מתחבר לסדרות מד"ב/ מארוול שכאלה...
היה נראה לי שלא ראית באפי אף פעם, אבל לא הייתי בטוח.מתפלא שהכללת אותילא צפיתי בבאפי / לא מתחבר לסדרות מד"ב/ מארוול שכאלה...
יש לא מעט סדרות בנטפליקס שמתאימות לילדים וגם טובות מאוד למבוגרים.שבוע מקסים וקריר לכולם.
בהיותי תחת שלטון נכדים מגיל 10 - 4 אין לי ברירה אלא לצפות בחומרים שלהם, כלומר, בטח יש לי ברירה, יש לי עוד 2 טלוויזיות בבית, ויש לי עיתונים וספרים, סתם קוטראיי של סבא.
עם זאת שמתי לב לרמות הצרחות בסדרות לילדים, המצוירות בפרט זה טירוף. רק צורחים וצורחים. לאחת מראש יש שם מזהיר: הרעשנים, והשניה נקראת - שכחתי משהו כמו: קאסה .. " וזה על משפחת ערפדים לא פחות צרחנית ומטורפת עם כמות ילדים/צאצאים שלא תאומן. אהה, הם צמחונים הערפדים.
אבל
אני רוצה לצפות בשדונת, שלא ידעתי את שמה באנגלית, עכשיו אני יודע, בדיסני+, אבל אין אצלי חיפוש בעברית, ואם יש אינני יודע כיצד להפעילו.
בת זוגי נעולה על סדרות פשע סקנדינביות, ויש מהן בשפע ב- HOT וגם בנטפליקס.
סופ"ש נהדר לכם.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.