קדימה, אנחנו מוכנים!טיזר- היכונו היכונו לשאלון סיכום 2021 שאפרסם בראשון
![]()
מתחזקת את הפתקים שלי במיוחד בשביל זה!קדימה, אנחנו מוכנים!
Bring it on!
תעדכן אם כדאי לי גם.וגם סוף סוף סיימתי את הספר הקודם שלי אז עכשיו אני אתקדם עם How Not to Ask a Boy to Prom
אה אני גם תכננתי אבל נראה לי שלא צריך שניים, אנשים פה לא עומדים בסיכום חודשי אחד *שיעוללאחשובשמותשיעול*טיזר- היכונו היכונו לשאלון סיכום 2021 שאפרסם בראשון
![]()
רציתי לכתוב לו אתמול שבדרך כלל את עושה אבל הגעתי למסקנה שאת רוצה שיהיה שירשור לא משנה מי פותח אותואה אני גם תכננתי אבל נראה לי שלא צריך שניים
רציתי לכתוב לו אתמול שבדרך כלל את עושה אבל הגעתי למסקנה שאת רוצה שיהיה שירשור לא משנה מי פותח אותו
ושתרגישי טוב![]()
רגע בשבילך זו צפיה שניה ובשבילה ראשונה? או שניה לשתיכן?לסיים עונה ראשונה של דקסטר?אני ואחותי חולות וכשהיא חולה היא מלכת הבינג' וכשהיא סיימה לראות את הפרקים הזמינים של העונה הנוכחית אז היא עברה לעונה הראשונה ככה שאתמול כלללל היום ראינו דקסטר, ונשארו שני פרקים. איזה סדרה כיפית. מצד שני כיוון שרק קמתי יש מצב שהחצופה סיימה בלעדי.
היי, אנחנו כן נעמוד בשניים!אה אני גם תכננתי אבל נראה לי שלא צריך שניים, אנשים פה לא עומדים בסיכום חודשי אחד *שיעוללאחשובשמותשיעול*
שניה לשתינו.רגע בשבילך זו צפיה שניה ובשבילה ראשונה? או שניה לשתיכן?
ושתרגישי טוב![]()
תודהתרגישו טוב!![]()
אנחנו הנינג'ה ישראל של השאלונים!
(אבל אני מלכת הבינג', לא זכור לי שויתרתי על התואר)
hell yeahאנחנו הנינג'ה ישראל של השאלונים!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.